Gazete Vatan Logo

Halkbank mülakat sonuçları 2023! Halkbank mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Müfettiş, İç Kontrolör, Uzman, BT müfettiş Yardımcısı ve servis görevlisi alımı!

Halkbank mülakat sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Halkbank personel alımı yazılı sınav sonuçları açıklandı. 1.375 kadro için mülakata girdi. Yazılı sınavda başarı sıralamasına giren adaylar mülakata davet edilecektir. Mülakat tarihi, saati, yeri ve adayların yanlarında getirmesi gereken belgeler https://halkbank.istanbul.edu.tr internet adresi üzerinden ilan edilen sınav sonuç belgesinde belirtildi. Peki, Halkbank mülakat sonuçları ne zaman açıklanır, Halkbank mülakat sonuçları nereden öğrenilir? Halkbank mülakat sonuçları 2023

Halkbank mülakat sonuçları 2023! Halkbank mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Müfettiş, İç Kontrolör, Uzman, BT müfettiş Yardımcısı ve servis görevlisi alımı!

Halkbank 1.375 personel alımı için yazılı sınav sonuçlarının açıklanmasıyla mülakat sürecine başladı. Müfettiş Yardımcısı alımı, İç Kontrolör Yardımcısı alımı, Uzman Yardımcısı alımı, BT Müfettiş Yardımcısı alımı, BT İç Kontrolör Yardımcısı alımı ve Servis Görevlisi alımı için son aşama mülakat oldu. Peki, Halkbank mülakat sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Halkbank müfettiş, iç kontrolör, uzman, BT müfettiş yardımcısı ve servis mülakat sonuçları ne zaman açıklanır? Halkbank mülakat sonuçları nereden öğrenilir?

Halkbank mülakat sonuçları açıklandı mı?

Halkbank mülakat sonuçları henüz açıklanmadı.

Halkbank mülakat sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak?

Halkbank mülakat sonuçlarının açıklanacağı takvim de paylaşılmadı.

Halkbank personel alımı kontenjan dağılımı

28 Müfettiş Yardımcısı alımı,

35 İç Kontrolör Yardımcısı alımı,

300 Uzman Yardımcısı alımı,

7 Bilgi Teknolojileri Müfettiş Yardımcısı alımı,

5 Bilgi Teknolojileri İç Kontrolör Yardımcısı alımı,