Muay Thai

Muay Thai

Son dakika Muay Thai haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Muay Thai ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Muay Thai haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muay Thai

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muay thai gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 muay thai haberi bulunmuştur. Tüm muay thai haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaan Kazgan kimdir, Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgası neden çıktı? Kaan Kazgan kaç yaşında, nereli, kaç kilo, boyu kaç km? Kaan Kazgan’ın lisansı iptal edildi mi?
Kaan Kazgan kimdir, Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgası neden çıktı? Kaan Kazgan kaç yaşında, nereli, kaç kilo, boyu kaç km? Kaan Kazgan’ın lisansı iptal edildi mi? Sosyal medya üzerinden tartışan ve dün kavga eden vücut geliştirmeci Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan hakkında polis ekipleri tarafından işlem yapıldı. İki ismin ifadeleri alınırken, Kazgan'ın "Kavga etmedik, spor müsabakası yaptık" dediği öğrenildi. Söz konusu videosunun sonra medyaya yansımasının ardından ardı sıra Kaan Kazgan kimdir, Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgası neden çıktı? Kaan Kazgan kaç yaşında, nereli, kaç kilo, boyu kaç km? Kaan Kazgan’ın lisansı iptal edildi mi?
20.09.2023 Gündem
Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek?
Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek? Ekranların sevilen dizisi Teşkilat ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un ayrılmasının ardından yerine kimin geleceği merak ediliyordu. Dizinin kadrosuna Survivor'dan bir ismin katılacağı iddia edildi. Peki, Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un yerine kim gelecek? Teşkilat dizisine Survivor'dan kim gelecek? İşte detaylar…
3.08.2022 Televizyon
Muay-Thai dalında 127 madalya
Muay-Thai dalında 127 madalya Avrupa Şampiyonası’nda ise milli sporcularımız, 91’i altın, 118’i gümüş ve 129’u bronz olmak üzere toplam 338 madalya kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru Milli sporcular 2022’nin ilk 6 ayında (1 Ocak 2022 ile 7 Temmuz 2022) arasında uluslararası arenada madalyalara ambargo koydular. Branş sporlarında milliler, 6 aylık dönem içerisinde katıldıkları dünya, Avrupa, Akdeniz Oyunları, balkan şampiyonaları ve diğer organizasyonlarda 774’ü altın, 801’i gümüş ve 1057’si bronz madalya olmak üzere toplam 2 bin 632 madalya kazanarak Türkiye’ye büyük gurur yaşattılar.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Hatice Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya şampiyonu olan Milli boksör Hatice Akbaş hakkında merak edilenler…
Hatice Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya şampiyonu olan Milli boksör Hatice Akbaş hakkında merak edilenler… Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 54 kiloda milli boksör Hatice Akbaş, Romanyalı rakibi Lacramioara Perijoc'u yenerek dünya şampiyonu oldu. Peki, Hatice Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya şampiyonu olan Milli boksör Hatice Akbaş hakkında merak edilenler…
21.05.2022 Diğer Sporlar
Muay Thai nedir? Muay Thai nasıl yapılır, kuralları nelerdir, Tay Boksu ne kadar sürede öğrenilir?
Muay Thai nedir? Muay Thai nasıl yapılır, kuralları nelerdir, Tay Boksu ne kadar sürede öğrenilir? Muay Thai Tayland olmak üzere Myanmar, Kamboçya, Laos gibi Güneydoğu Asya ülkelerinde uygulanır. Peki, Muay Thai nedir? Muay Thai nasıl yapılır, kuralları nelerdir, ne kadar sürede öğrenilir?
26.01.2022 Gündem
Avatar Atakan kimdir? Survivor 2022 Çağan Atakan Arslan kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim?
Avatar Atakan kimdir? Survivor 2022 Çağan Atakan Arslan kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim? Çağan Atakan Arslan Survivor All Star 2022 ile yeniden TV8 ekranlarına gelecek. Avatar Atakan olarak tanınan, Arslan Survivor tarihinin en sevilen yarışmacılardan biri olmuştu. Peki, Survivor Atakan Arslan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çağan Atakan Arslan evli mi, çocuğu var mı?
15.01.2022 Televizyon
Survivor 2022 yarışmacısı Avatar Atakan kimdir? Survivor Çağan Atakan Arslan kaç yaşında ve nereli?
Survivor 2022 yarışmacısı Avatar Atakan kimdir? Survivor Çağan Atakan Arslan kaç yaşında ve nereli? Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor All Star 2022’nin yarışmacıları açıklandı. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Survivor 2022’nin yarışmacılarını açıkladı. Survivor 2016'da şampiyonluk yaşayan Avatar Atakan da Survivor 2022’de mücadele verecek yarışmacılardan. Peki, Survivor 2022 yarışmacısı Avatar Atakan kimdir? Survivor Çağan Atakan Arslan kaç yaşında ve nereli? İşte Avatar Atakan’ın hayatı!
12.12.2021 Gündem
Bakan Yanık: "Devlet korumasında yetişen çocuklarımızla gurur duyuyoruz"
Bakan Yanık: "Devlet korumasında yetişen çocuklarımızla gurur duyuyoruz" Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Bakanlığa bağlı kuruluşlarda yetişen çocukların spor, sanat ve kültürel faaliyetlere yönlendirildiğini belirterek, “Çocuklarımız özellikle sporda ulusal ve uluslararası alanlarda düzenlenen yarışmalardaki başarılarıyla dikkati çekiyor. Kuruluşlarımızdaki çocuklarımızdan 14’ü milli sporcu olmak üzere 2394’ü lisanslı spor yapıyor.” dedi
3.10.2021 Gündem
Fikret Engin kimdir? Fikret Engin nereli ve kaç yaşındaydı? Fikret Engin neden öldü?
Fikret Engin kimdir? Fikret Engin nereli ve kaç yaşındaydı? Fikret Engin neden öldü? Ünlü spor sunucusu Fikret Engin dün akşam saatlerinde şeker komasına girerek yoğun bakıma alınmıştı. Fikret Engin tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Fikret Engin, Bay Tahmin programıyla büyük hayran kitlesine ulaşmıştı. Peki, Fikret Engin kimdir? Fikret Engin nereli ve kaç yaşındaydı? Fikret Engin neden öldü? İşte Fikret Engin'in hayatı hakkında merak edilenler...
29.05.2021 Gündem
Zabit Samedov kimdir? Kuruluş Osman'a katılan Dünyaca ünlü kick boksçu Zabit Samedov nereli?
Zabit Samedov kimdir? Kuruluş Osman'a katılan Dünyaca ünlü kick boksçu Zabit Samedov nereli? Kuruluş Osman'a Zabıt Samedov transfer edildi. Atv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman'ın kadrosuna yeni bir isim katıldı. Dünyaca ünlü kick boksçu Zabit Samedov 35. bölümde ilk kez izleyici karşısına çıkacak. Zabit Samedov kimdir? Kuruluş Osman'a katılan Dünyaca ünlü kick boksçu Zabit Samedov nereli?
23.11.2020 Gündem
Antrenör, 3 kız öğrencisine cinsel istismardan tutuklandı
Antrenör, 3 kız öğrencisine cinsel istismardan tutuklandı Konya'da öğrencisi F.A.'ya cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan ve bir süre sonra tahliye edilen muay thai antrenörü Mehmet Ali A. hakkında, 'sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı ve nitelikli cinsel saldırı' suçlarından 7,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Mehmet Ali A. bu davada tutuksuz yargılanırken, yaşları 18'den küçük 3 kız öğrencisine daha istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınıp, çıkarıldığı mahkemece 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan tutuklandı.
13.08.2020 Yaşam
Antrenöre 'cinsel saldırı' suçundan 7,5 yıl hapis cezası istemi
Antrenöre 'cinsel saldırı' suçundan 7,5 yıl hapis cezası istemi Konya'da öğrencisi F.A.'ya (19) cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Muay Thai Antrenörü Mehmet Ali A. (47) hakkında, 'Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı ve nitelikli cinsel saldırı' suçlarından 7,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
26.07.2020 Yaşam
Geçmişten bugüne Survivor şampiyonları
Geçmişten bugüne Survivor şampiyonları 10 yıldır aralıksız süren Survivor ilk yayınlandığı günden bu yana izleyiciyi ekranlara bağladı. Yarışmacıları, olayları, aşkları, ödüleri ve fenomenleri ile gündemde kalmayı başardı. Survivor takipçileri de geçmişten bugüne Survivor şampiyonlarını merak ediyor. İşte yıl yıl Survivor şampiyonları...
15.07.2020 Gündem
4 kız öğrencisine cinsel saldırıyla suçlanan antrenöre tahliye
4 kız öğrencisine cinsel saldırıyla suçlanan antrenöre tahliye Konya'da, 3'ü 18 yaşından küçük 4 kız sporcuya cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan muay thai antrenörü Mehmet Ali A. (47), 3 ay sonra tahliye edildi. Mehmet Ali A. hakkında F.A.'ya (20) yönelik cinsel saldırı suçundan iddianamenin hazırlanıp, mahkemeye gönderildiği, 3 öğrenciye yönelik eylemleri nedeniyle başlatılan soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi.
14.07.2020 Yaşam
Bakan Kasapoğlu, Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları'nda uygulanacak tedbirleri duyurdu
Bakan Kasapoğlu, Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları'nda uygulanacak tedbirleri duyurdu Bakan Kasapoğlu, spor tesisleri ile bakanlığa bağlı Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları'nda uygulanacak tedbirleri duyurdu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Muay thai hocası, 3 kız sporcuya 'cinsel saldırı' suçundan tutuklandı
Muay thai hocası, 3 kız sporcuya 'cinsel saldırı' suçundan tutuklandı Konya'da muay thai hocası Mehmet Ali A. (47), 2'si 18 yaşından küçük, 3 kız sporcuya cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.
12.03.2020 Yaşam
Survivor 2020 kadrosuna boksör İrem Akın katıldı! İrem Akın kimdir, kaç yaşında ve nerelidir?
Survivor 2020 kadrosuna boksör İrem Akın katıldı! İrem Akın kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Survivor 2020 kadrosu çok konuşmuştu. Sakatlanarak yarışmadan diskalifiye olan Şaziye İvegin Üner’in yerine gelecek isim belli oldu. Acun Ilıca’nın sunumuyla ekranlara gelen Survivor’a Şaziye İvegin yerine İrem Akın geldi. Survivor’un 22 Şubat’ta gelecek yeni bölümlerinde İrem Akın ilk defa olacak.
21.02.2020 Gündem
Dövüş sporlarının "altın kızı" başarıya doymuyor!
Dövüş sporlarının "altın kızı" başarıya doymuyor! Mersin'de, ağabeyinin önerisiyle başladığı dövüş sporlarında önce muay thaide, sonrasında wushuda dünya şampiyonu olan 27 yaşındaki Gülizar Kara, kick boksta da altın madalya kazanarak girdiği her yarışmada milli takımın göğsünü kabartmayı başardı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Vanlı kadınlar kapkaç ve şiddete karşı Muay Thai öğreniyor
Vanlı kadınlar kapkaç ve şiddete karşı Muay Thai öğreniyor Van'da kadınlar şiddet, taciz ve kapkaç olaylarına karşı savunma sporu Muay Thai eğitimi alıyor. Kadınlar, eğitimi almaya başladıktan sonra kendilerini daha güçlü hissettiklerini, sokağa çıkarken yaşadıkları tedirginlikten kurtulduklarını ve özgüvenlerinin arttığını söyledi.
11.08.2019 Yaşam
Avatar Atakan: Evlendiğim gün, 100 bin kişi beni takipten çıkardı
Avatar Atakan: Evlendiğim gün, 100 bin kişi beni takipten çıkardı Survivor yarışmasıyla adını duyuran milli sporcu Avatar Atakan, ''Evlendiğim gün 100 bin kişi beni takipten çıkardı'' dedi.
11.03.2019 Magazin
Bakanlık devreye girdi! Hüzünlü bekleyiş...
Bakanlık devreye girdi! Hüzünlü bekleyiş... Tayland'ın Phuket Adası'nda bir hafta önce Cezayirli arkadaşı ile birlikte motosiklet kazasında hayatını kaybeden Zehra Yalçınkaya’nın Trabzon’un Of ilçesindeki yakınları cenazenin Türkiye’ye getirilmesini bekliyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da cenazenin bir an önce Türkiye'ye getirilmesi için devreye girdiği öğrenildi.
6.12.2018 Dünya
Kastamonulu sporcu Eski, Avrupa Şampiyonu oldu
Kastamonulu sporcu Eski, Avrupa Şampiyonu oldu 14-18 Kasım 2018 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen EMF Muay Thai Avrupa Kupasında, Türkiye’yi temsil eden Kastamonulu sporcu Zeynep Nur Eski, Avrupa Şampiyonu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sevinç Ürkmez: "Hedefim Dünya Şampiyonluğu"
Sevinç Ürkmez: "Hedefim Dünya Şampiyonluğu" NTALYA'da dövüş sporlarına ilgi duyan babasının yönlendirmesiyle kick boksa başlayan ve Türkiye şampiyonluğu kazanan 20 yaşındaki Sevinç Ürkmez, muay thai sporunda da başarısıyla ailesini gururlandırdı. Bu yıl muay thai sporunda iki defa gümüş madalya kazanan Sevinç, "Şanssızlıkla finalde şampiyonluğu kazanamadım. Hedefim Türkiye şampiyonu olmak ardından da dünya şampiyonasında altın madalyanın sahibi olmak" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Turabi Çamkıran kimdir? Survivor'dan dikalifiye mi oldu?
Turabi Çamkıran kimdir? Survivor'dan dikalifiye mi oldu? Turabi Çamkıran kimdir? Survivor'dan dikalifiye mi oldu? Sorularının yanıtlarını haberimizde paylaştık. Survivor son bölümüyle dün akşam yayınlandı ve Turabi-Adem gerginliği izleyicileri ekrana kilitledi. İşte Turabi Çamkıran hakkında merak edilenler...
28.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muay Thai ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muay thai haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.