Gazete Vatan Logo

Avatar Atakan kimdir? Survivor 2022 Çağan Atakan Arslan kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim?

Çağan Atakan Arslan Survivor All Star 2022 ile yeniden TV8 ekranlarına gelecek. Avatar Atakan olarak tanınan, Arslan Survivor tarihinin en sevilen yarışmacılardan biri olmuştu. Peki, Survivor Atakan Arslan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çağan Atakan Arslan evli mi, çocuğu var mı?

Avatar Atakan kimdir? Survivor 2022 Çağan Atakan Arslan kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim?

Survivor Atakan Arslan Survivor All Star2022’nin ünlüler kadrosunda bu yıl yarışacak. 16 yaşında vücut geliştirme sporuyla ilgilenen, 17 yaşında dövüş sporları yapmaya başlayan Çağan Atakan Arslan profesyonel spor hayatının dışında mankenlik, modellik ve oyunculuk da boy gösteriyor. Survivor Atakan Arslan kimdir? Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan kaç yaşında, nereli, evli mi?

SURVİVOR ATAKAN ARSLAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ, EVLİ Mİ?

27 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başladı.

16 yaşındayken vücut geliştirme sporuna başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporlarına yöneldi. Yurtdışında ve yurtiçinde kickboks, free fight ve muay thai alanlarında pek çok başarıya imza atan Survivor Atakan Arslan, bazı dizi ve sinema filmlerinde de oyunculuk yaptı.

Avatar Atakan lakabıyla anılan sporcu Türkiye'de bir ilk olan Turkish Power Wrestling'de "Soldier" olarak ringe çıktığı da biliniyor.

Güreşte, 'F-16' ve 'Asker selamı' denilen bitirici hareketleri kullanan Avatar Atakan’ın imza hareketleri arasında 'Cop Lock' ve 'Mekanize bağlama' hareketleri de yer alıyor. 1,88 boyunda olan Atakan Arslan, idolünün ise Guile olduğunu ifade ediyor.

Haberin Devamı

SURVİVOR AVATAR ATAKAN EVLİ Mİ, EŞİ KİM, ÇOCUĞU VAR MI?

2017 yılında Serp Korkmaz ile dünya evine giren Atakan Arslan’ın Haziran 2018’de Leon Aslan Arslan isimli bir erkek çocuğu dünyaya geldi.

ATAKAN ARSLAN SURVİVOR’DA ŞAMPİYON OLDU MU?

Avatar Atakan 2016 yılında Survivor’da Serkay Tütüncü ile finale kaldı ve yarışmadan şampiyon olarak ayrıldı.