Gazete Vatan Logo

Kaan Kazgan kimdir, Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgası neden çıktı? Kaan Kazgan kaç yaşında, nereli, kaç kilo, boyu kaç km? Kaan Kazgan’ın lisansı iptal edildi mi?

Sosyal medya üzerinden tartışan ve dün kavga eden vücut geliştirmeci Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan hakkında polis ekipleri tarafından işlem yapıldı. İki ismin ifadeleri alınırken, Kazgan'ın "Kavga etmedik, spor müsabakası yaptık" dediği öğrenildi. Söz konusu videosunun sonra medyaya yansımasının ardından ardı sıra Kaan Kazgan kimdir, Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgası neden çıktı? Kaan Kazgan kaç yaşında, nereli, kaç kilo, boyu kaç km? Kaan Kazgan’ın lisansı iptal edildi mi?

Kaan Kazgan kimdir, Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgası neden çıktı? Kaan Kazgan kaç yaşında, nereli, kaç kilo, boyu kaç km? Kaan Kazgan’ın lisansı iptal edildi mi?

Sosyal medyada yaşadıkları atışma sonrası buluşan ve kavga eden MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ile spor eğitmeni Savaş Cebeci gündemden düşmüyor. Vücut geliştirmeci Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, bir süredir sosyal medyada yaşadıkları gerilim ardından dün İstanbul Tuzla’da boş bir alanda kavga etmişlerdi. Sosyal medyaya yansıyan kavga görüntülerinin ardından polis ekipleri tarafından Cebeci ve Kazgan hakkında işlem yapıldı.

KAAN KAZGAN SAVAŞ CEBECİ KAVGASI NEDEN ÇIKTI?

Sosyal medyadaki atışma sonrası ikili buluştu ve kavga etti. Bu görüntüler ise sosyal medyada büyük tartışma yarattı.

KAAN KAZGAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Kaan Kazgan, 3 Kasım 1994 tarihinde Sakarya'da dünyaya gelmiştir. Spora 9 yaşında Kick Boks ile başlamasının yanı sıra bir süre ara vermesinden sonra 11 yaşında tekrar MMA dövüşçüsü olarak devam etmiştir. Aynı zamanda Demir Spor'da serbest güreş genç takım kaptanlığı da yapmış. 2011 yılından bu yana aktif olarak profesyonel maçlara çıkıyor. Kaan Kazgan, 2019 yılında Türkiye ve Yunanistan'ın yarıştığı Survivor programına katılarak adından söz ettirmiştir. 2 kez Muay Thai Türkiye Şampiyonluğu ve 1 kez MMA Türkiye Şampiyonluğu gibi unvanları bulunan Kaan Kazgan profesyonel olarak MMA dövüşlerine çıkmaktadır.

Haberin Devamı

“KAVGA ETMEDİK, SPOR MÜSABAKASI YAPTIK”

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğünce ifadeleri alınan iki isim birbirinden şikayetçi olmadı. Öte yandan, Kazgan’ın ifadesinde “Kavga etmedik, spor müsabakası yaptık” dediği belirtildi.

Savcılığın ise olayla ilgili evrakın hazırlanmasını, evrakın tamamlanmasının ardından adliyeye gönderilmesini talep ettiği öğrenildi.

“HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM”

Kaan Kazgan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Savaş Cebeci ile ifade vermeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Kazgan, şunları söyledi:

* “Savaş Cebeci ile yaptığımız ring dışı müsabakadan dolayı adli mercilerce resen başlatılan soruşturma gereği ikimiz de gittik, ifadelerimizi verdik. İkimiz de birbirimizden şikayetçi olmadık ve konu kapandı.

KAAN KAZGAN’IN LİSANSI İPTAL EDİLDİ Mİ?

Haberin Devamı

Kaan Kazgan’ın lisansının iptal edildiğine dair bir açıklama yapılmadı, Kaan Kazgan’ın lisansının henüz iptal edilmediği tahmin ediliyor.