Gazete Vatan Logo

Survivor 2022 yarışmacısı Avatar Atakan kimdir? Survivor Çağan Atakan Arslan kaç yaşında ve nereli?

Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor All Star 2022’nin yarışmacıları açıklandı. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Survivor 2022’nin yarışmacılarını açıkladı. Survivor 2016'da şampiyonluk yaşayan Avatar Atakan da Survivor 2022’de mücadele verecek yarışmacılardan. Peki, Survivor 2022 yarışmacısı Avatar Atakan kimdir? Survivor Çağan Atakan Arslan kaç yaşında ve nereli? İşte Avatar Atakan’ın hayatı!

Survivor 2022 yarışmacısı Avatar Atakan kimdir? Survivor Çağan Atakan Arslan kaç yaşında ve nereli?

Survivor All Star 2022 başlıyor. Survivor 2022’nin kadrosu açıklandı. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yarışmacıları tek tek duyurdu. Yarışmacılar içinde öne çıkan işimler arasında Avatar Atakan’da bulunuyor. Survivor 2016'da şampiyonluk yaşayan Avatar Atakan pek çok kişi tarafında merak ediliyor. Peki, Survivor All Star yarışmacısı Avatar Atakan kimdir? Çağan Atakan Arslan kaç yaşında ve nereli? Survivor Atakan evli mi? İşte detaylar…

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

27 Ağustos 1989, İstanbul doğumlu olan Çağan Atakan Arslan spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirme ile devam eden Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve hayatına spor hayatına yön vermiştir. Yurtiçinde ve yurtdışında kickboks, muay thai ve free fight alanlarında sayısız başarılara imza atan Arslan, bazı dizi ve sinema filmlerinde de oyunculuk yapmıştır.

Çağan Atakan Arslan, modellik ve mankenlik de yapmaktadır. Türkiye'de bir ilk olan Turkish Power Wrestling'de "Soldier" olarak ringe çıkmıştır.

Haberin Devamı

Çağan Atakan Arslan'ın güreşteki bitirici hareketleri arasında 'Asker selamı' ve 'F-16' denilen hareketleri bulunuyor. İmza hareketleri arasında ''Mekanize bağlama' ve 'Cop Lock' vardır. Arslan'ın idolü ise Guile'dir.

Ayrıca Avatar lakabıyla bilinen Çağan Atakan Arslan'ın boyu 1,88 m'dir.