Survivor All Star 2022

Survivor All Star 2022

Son dakika Survivor All Star 2022 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Survivor All Star 2022 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Survivor All Star 2022 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Survivor All Star 2022

haberleri sayfasında son dakika yaşanan survivor all star 2022 gelişmeleri de dahil olmak üzere 267 survivor all star 2022 haberi bulunmuştur. Tüm survivor all star 2022 haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Derici rotayı Bodrum'a çevirdi! Yalnız başına görüntülendi
İrem Derici rotayı Bodrum'a çevirdi! Yalnız başına görüntülendi Şarkıcı İrem Derici ile Survivor All Star 2022'ye omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle veda etmek zorunda kalan Atakan Işıktutan aşk yaşıyor. Derici, önceki gün Yalıkavak’tak görüntülendi. Sevgilisi Atakan Işıktutan’la Göcek’teki tekne tatilinin ardından rotayı Bodrum’a çeviren şarkıcının yalnız olması dikkat çekti.
23.06.2023 Magazin
İrem Derici gün boyu güneşlendi! Atakan Işıktutan denize yalnız girdi
İrem Derici gün boyu güneşlendi! Atakan Işıktutan denize yalnız girdi Şarkıcı İrem Derici ile Survivor All Star 2022'ye omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle veda etmek zorunda kalan Atakan Işıktutan aşk yaşıyor. Eğlenceli çift, Bodrum Yalıkavak’ta tatilin tadını çıkarıyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Derici, son olarak tatil paylaşımıyla magazin gündemine geldi.
17.06.2023 Magazin
Barış Murat Yağcı'dan kötü haber! Apar topar ameliyata alındı
Barış Murat Yağcı'dan kötü haber! Apar topar ameliyata alındı Survivor yarışmasıyla tanınan oyuncu Barış Murat Yağcı, hastanelik oldu. Oyuncu, hastane odasından sağlık durumu hakkında bilgi veren fotoğraflar paylaştı.
13.04.2023 Magazin
Survivor Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Aslan darp davası açtı!
Survivor Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Aslan darp davası açtı! Survivor Batuhan Karacakaya'ya darp davası şoku! Geçtiğimiz yıl Survivor All Star 2022'de Nisa Bölükbaşı'nın ardından üçüncü olan Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Aslan, Karacakaya'ya darp davası açtı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ayşe Aslan, "Batuhan Karacakaya'dan şikayetçi oldum" dedi.
28.03.2023 Televizyon
Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'den kötü haber!
Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'den kötü haber! Sık sık ayrılık haberleriyle gündeme gelen Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı. 'Survivor All Star 2022'den önce sürpriz bir aşka yelken açan ikili, sosyal medya hesaplarından birbirini takipten çıkartıp birlikte çektirdikleri fotoğrafları da kaldırdı.
29.11.2022 Magazin
Çağan Atakan Arslan'dan samimi açıklamalar: Çocukluğum yüksek şiddet ve sevgisizlikle geçti
Çağan Atakan Arslan'dan samimi açıklamalar: Çocukluğum yüksek şiddet ve sevgisizlikle geçti 'Survivor All Star 2022' yarışmasını 9'ncu olarak tamamlayan 'Avatar' lakaplı Çağan Atakan Arslan, Katarsis programına konuk oldu. Atakan Arslan, Gökhan Çınar'a yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Survivor'da hırsıyla dikkat çeken başarılı sporcu Avatar Atakan, çocukluğunda yaşadığı travmaları ve ailesiyle ilgili zorlu süreci anlatırken duygusal anlar yaşadı.
24.11.2022 Magazin
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini ti'ye aldı!
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini ti'ye aldı! Survivor All Star'da şampiyonluğuyla çok konuşulan Nisa Bölükbaşı, yarışmaya gitmeden birkaç ay önce Ogeday Girişken ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yarışmada kaldıkları süre boyunca duygusal birlikteliklerini yansıtmayan ünlü çift, şimdilerde aşklarını dolu dizgin yaşıyor. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olan ikilinin ayrıldığı öne sürüldü. Bu haberleri yayınladıkları video ile yalanlayan Ogeday ve Nisa, ayrılık iddialarını ise ti'ye aldı.
20.10.2022 Magazin
Sude Burcu ile Mert Öcal evlilik yolunda ilk adımı attı! İşte nişandan kareler...
Sude Burcu ile Mert Öcal evlilik yolunda ilk adımı attı! İşte nişandan kareler... TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2022'de farklı takımlarda yarışan ve aşk yaşadıkları ortaya çıkan Mert Öcal ile Sude Burcu evlilik yolunda ilk adımı attı.
29.09.2022 Magazin
Mert Öcal, Sude Burcu'ya evlilik teklifinde bulundu!
Mert Öcal, Sude Burcu'ya evlilik teklifinde bulundu! Survivor All Star 2022'de aşk yaşadıkları ortaya çıkan Mert Öcal ile Sude Burcu'nun ilişkisi devam ediyor. Mutlu birliktelikleri olan çiftten Öcal, son olarak doğum gününde sevgilisi Sude Burcu'ya evlilik teklifinde bulundu. Öcal'ın yüzüğü çıkardığı anlarda Sude Burcu şaşkınlığını gizleyemedi.
25.09.2022 Magazin
Survivor Aycan Yanaç son pozuyla olay oldu! 'Estetiği fazla kaçırmışsın'
Survivor Aycan Yanaç son pozuyla olay oldu! 'Estetiği fazla kaçırmışsın' Survivor 2020 ve Survivor All Star 2022 sezonlarında yer alan Aycan Yanaç, sosyal medya pozlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Survivor 2020 döneminde Instagram takipçisi en çok yükselen yarışmacılardan biri olan Yanaç, şimdilerde pozlarıyla konuşuluyor. Yanaç, son pozuyla eleştiri oklarının hedefi oldu.
21.09.2022 Magazin
Survivor Nagihan Karadere derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı: ‘Çağla Şikel kıskandı’
Survivor Nagihan Karadere derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı: ‘Çağla Şikel kıskandı’ Survivor All Star 2022'nin en dikkat çeken yarışmacılardan biri olan Nagihan Karadere, paylaşımları ile gündemden düşmüyor. Survivor'un ardından sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulan Karadere, beğeni ve yorum yağmuru tutulan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.
16.09.2022 Magazin
Survivor Birsen Bekgöz pozlarıyla dikkat çekti! 'Mankenlere taş çıkarır'
Survivor Birsen Bekgöz pozlarıyla dikkat çekti! 'Mankenlere taş çıkarır' Survivor All Star 2022 yarışmacılarından Birsen Bekgöz, programdaki performansı ve ada yaşantısıyla göz önünde olan isimlerden biriydi. Survivor'ın sonrasında ise, iddialı pozlarıyla göz önünde olmaya başladı.
2.09.2022 Magazin
Çağan Atakan Arslan ve Serap Korkmaz denizde aşka geldi!
Çağan Atakan Arslan ve Serap Korkmaz denizde aşka geldi! 'Survivor All Star 2022' yarışmasını 9'ncu olarak tamamlayan 'Avatar' Atakan, hem yarışmadaki performansı hem de eşinin paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmedi. Atakan Arslan ve eşi Serap Korkmaz, yakın arkadaşlarıyla birlikte Çeşme'de keyifli bir gün geçirdi. Bir ara baş başa kalan Arslan çiftinin, birbirlerine sarılıp masum öpüşmeleri objektiflere yansıdı.
21.08.2022 Magazin
Merve Aydın'dan Survivor açıklaması: Sakatlığım olmasaydı şampiyon olabilirdim
Merve Aydın'dan Survivor açıklaması: Sakatlığım olmasaydı şampiyon olabilirdim Survivor All Star 2022'ye Merve Aydın'ın sakatlığı damga vurmuştu. Parkurda koştuğu sırada aşil tendonunun koptuğu söyleyen ve gözyaşları içinde kendisine yere bırakan Merve'nin acıyla haykırışları herkesi gözyaşlarına boğmuştu. Sakatlığı nedeniyle yarışmadan ayrılan sporcu, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Survivor Merve, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi ve Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu hakkında konuştu.
30.07.2022 Magazin
Survivor aşıkları Sude Burcu ve Mert Öcal'dan yeni paylaşım! 'Daima...'
Survivor aşıkları Sude Burcu ve Mert Öcal'dan yeni paylaşım! 'Daima...' 'Survivor All Star 2022'nin kadrosunda yer alan Mert Öcal ile bir diğer yarışmacı Sude Burcu'nun aşkı tüm hızıyla devam ediyor. Zaman zaman mutluluk pozlarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşan ünlü çiftten yeni fotoğraflar geldi. Öcal, sevgilisiyle verdiği pozlara 'Daima' notunu düştü.
29.07.2022 Magazin
Nagihan Karadere, Survivor'a bir daha katılmayacak! 'Böyle bir sonucu hak etmedik'
Nagihan Karadere, Survivor'a bir daha katılmayacak! 'Böyle bir sonucu hak etmedik' Survivor All Star 2022 sezonunda ünlüler takımında mücadele veren başarılı yarışmacı Nagihan Karadere, yaptığı son açıklama ile Survivor defterini kapattığını duyurdu. 'Artık hayatıma bakacağım. Boş hayaller kurmak istemiyorum' diyen Nagihan, 'Sonucun böyle olmasından dolayı kırgınım' ifadesini kullandı. İşte Nagihan Karadere'nin katıldığı televizyon programında yaptığı o açıklama...
27.07.2022 Magazin
Survivor Adem Kılıçcı'dan Nisa Bölükbaşı ile ilgili olay itiraf!
Survivor Adem Kılıçcı'dan Nisa Bölükbaşı ile ilgili olay itiraf! 'Survivor All Star 2022' finalinde Nisa Bölükbaşı'na karşı şampiyonluğu kaçıran Adem Kılıçcı, "Bi' Başka" YouTube kanalına konuk oldu. Nisa'yı sosyal medya hesabından takipten çıkma konusunun Bölükbaşı'nın şampiyonluğuyla ilgisi olmadığını vurgulayan 36 yaşındaki başarılı yarışmacı, gündem olan "Acun Ilıcalı'yı takipten çıkardı" iddiasına da açıklık getirdi.
26.07.2022 Magazin
Survivor Atakan'dan dikkat çeken açıklama: Kariyerime oyunculukta devam etmek istiyorum
Survivor Atakan'dan dikkat çeken açıklama: Kariyerime oyunculukta devam etmek istiyorum 'Survivor All Star 2022' yarışmasını 9'ncu olarak tamamlayan 'Avatar' lakaplı başarılı sporcu Çağan Atakan Arslan, geçtiğimiz gün eşi ve oğlu ile alışveriş merkezinde görüntülendi.
21.07.2022 Magazin
Survivor Mert Öcal ve Sude Burcu'dan aşk pozları!
Survivor Mert Öcal ve Sude Burcu'dan aşk pozları! 'Survivor All Star 2022' yarışmasına geçtiğimiz aylarda veda eden Mert Öcal ile bir diğer yarışmacı Sude Burcu'nun aşkı dolu dizgin devam ediyor. Her anlarını birlikte geçiren ikili tatil pozlarıyla dikkat çekti.
14.07.2022 Magazin
Survivor Nisa Bölükbaşı'na teklif yağıyor!
Survivor Nisa Bölükbaşı'na teklif yağıyor! Survivor All Star şampiyonu olan Nisa Bölükbaşı'na reklam teklifi yağıyor. Survivor All Star 2022 şampiyonluğu sonrasında bir çok tepki alan sosyal medyayı ikiye bölen Nisa Bölükbaşı şampiyonluğu sonrasında yoluna dolu dizgin devam ediyor.
13.07.2022 Magazin
Survivor sonrası ipler gerilmişti! Batuhan'dan yeni gönderme! Acun Ilıcalı çok kızacak
Survivor sonrası ipler gerilmişti! Batuhan'dan yeni gönderme! Acun Ilıcalı çok kızacak Survivor All Star 2022’de yarışan Batuhan Karacakaya, son günlerin en çok konuşulan ismi. Survivor'da finale kalan ancak SMS oylamasında geride kalan Karacakaya, sessizliğini bozdu. Avatar Atakan'la birlikte yaptığı paylaşımı Acun Ilıcalı'ya gönderme olarak yorumlandı. İşte haberin tüm detayları...
11.07.2022 Magazin
Survivor'da tartışmalara neden olmuştu! O Nisa'dan sokak ortasında adeta gövde gösterisi
Survivor'da tartışmalara neden olmuştu! O Nisa'dan sokak ortasında adeta gövde gösterisi Survivor All Star 2022'de bitti fakat tartışmalar devam ediyor. Nisa Bölükbaşı'nın finalde seyirci oylarıyla Adem Kılıçcı'yı geçmesinden sonra önce Batuhan Karacakaya'nın annesinden tartışma yaratan bir çıkış gelmişti daha sonra Nagihan Karadere'den. Ancak bu tartışmalar sürerken Survivor'un şampiyonu Nisa sokak ortasından adeta gövde gösterisi yaptı. İşte tüm detaylar...
6.07.2022 Magazin
Survivor Sema'dan yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt!
Survivor Sema'dan yorumuna Batuhan Karacakaya'dan olay yanıt! 'Survivor All Star 2022' olaylı bitti. Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'nın "Oğlumun hakkı yendi' iddiasıyla gözlerin çevrildiği Batuhan Karacaya, 'mektup' tweetiyle çok konuşulmuştu. Yarı finalde elenen yarışmacı, bu kez de aynı yarışmada mücadele ettiği arkadaşının yorumuna verdiği cevapla gündem oldu.
5.07.2022 Magazin
Nagihan Karadere'nin 'Survivor All Star' isyanı! 'Üçüncü kez boşa kürek çekmenin...'
Nagihan Karadere'nin 'Survivor All Star' isyanı! 'Üçüncü kez boşa kürek çekmenin...' 'Survivor All Star 2022' yarışmasında Nisa Bölükbaşı şampiyonluk kupasını kaldı. Survivor'da şampiyonun belli olmasından sonra tartışmalar çoğaldı. Üçüncü kez Survivor'da mücadele eden Nagihan Karadere, beklenmedik şekilde sonuçlanan büyük final sonrası "Sahada kazandığımızı masada kaybettik" paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Günler geçmesine rağmen yaşadığı şoku atlatamayan başarılı sporcu, bolca gönderme içeren sözleriyle bir kez daha tepkisini dile getirdi. İşte Nagihan'ın All Star isyanı...
5.07.2022 Magazin
Survivor şampiyonu kim oldu, Survivor 2022 birincisi (finalisti) Nisa mı oldu? Survivor SMS oylaması sonuçları 2022!
Survivor şampiyonu kim oldu, Survivor 2022 birincisi (finalisti) Nisa mı oldu? Survivor SMS oylaması sonuçları 2022! Survivor şampiyonu kim oldu? Kıyasıya mücadelenin yalandığı Survivor All Star'da şampiyon İstanbul'da belli oldu. Kazanan isim, SMS oylarıyla zafere ulaştı. Peki, Survivor birincisi (finalisti) kim oldu, Nisa mı? Survivor SMS oylaması sonuçları 2022!
1.07.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Survivor All Star 2022 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki survivor all star 2022 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.