Gazete Vatan Logo
Magazin Barış Murat Yağcı'dan kötü haber! Apar topar ameliyata alındı

Barış Murat Yağcı'dan kötü haber! Apar topar ameliyata alındı

Survivor yarışmasıyla tanınan oyuncu Barış Murat Yağcı, hastanelik oldu. Oyuncu, hastane odasından sağlık durumu hakkında bilgi veren fotoğraflar paylaştı.

Barış Murat Yağcı'dan kötü haber! Apar topar ameliyata alındı

'Survivor All Star 2022'de sakatlığı nedeniyle üç hafta boyunca parkurlardan uzak kalan Barış Murat Yağcı, elendikten sonra Almanya’ya gitmiş, Türkiye'ye dönünce yeni aşkını sosyal medyadan ilan etmişti. Laura Celine adında yabancı bir modelle aşk yaşamaya başladığını duyuran oyuncu, Instagram hesabından aşk paylaşımı yapmıştı.

"EVLİLİK YAŞIM GELMEDİ"

31 yaşındaki ünlü isim, geçtiğimiz hafta ise Nişantaşı’nda objektiflere yansımıştı. Motosikleti ile City’s AVM’ye gelen Yağcı, Almanya’dan kendisini ziyarete gelecek olan sevgilisine hediye bakmaya geldiğini söylemişti. Özel hayatı hakkında konuşan oyuncu, “Güzel bir ilişkim var. Daha 2-3 ay oldu. Evlilik yaşım tam olarak gelmedi, evlenebilirim de. Bu işler kısmet. Evlilik bir kez olsun, tek seferlik. O yüzden biraz dikkatli davranıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

HASTANELİK OLDU

Ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı, hastanelik oldu. Hastane odasından fotoğraflarını paylaşan oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Katıldığı Survivor yarışmasıyla yıldızı parlayan Yağcı, ameliyatın zorlu olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

"CERRAHİ OPERASYON GEÇİRDİM"

Oyuncu, "Aşil tendonumun kopması sonucu başarılı bir cerrahi operasyon geçirdim. Sevgili doktorum Yener İnce'ye sonsuz teşekkürler ederim. Zor ve detaylı bir ameliyattı. Ziyarete gelen, mesaj atan, hediye yollayan, arayan soran herkesten Allah razı olsun" diye yazdı.

Yağcı, ameliyatta bir gün önce tekerlekli sandalyeyle Beşiktaş'ın İstanbul'daki Giresunspor'la maçını tribünden izledi.