Sude Burcu

Sude Burcu

Son dakika Sude Burcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sude Burcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sude Burcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sude Burcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sude burcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 sude burcu haberi bulunmuştur. Tüm sude burcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sude Burcu'dan romantik paylaşımlar! 'Hayatımın anlamısın'
Sude Burcu'dan romantik paylaşımlar! 'Hayatımın anlamısın' Survivor All Star'da farklı takımlarda olan ve birliktelik yaşadıkları ortaya çıkan Mert Öcal ile Sude Burcu nişanlanmıştı. Romantik kareleriyle dikkat çeken çift, tatil yapmak için Paris'e gitti. Ünlü çifften Sude Burcu, sevgilisiyle siyah-beyaz aşk pozunu paylaştı.
11.04.2023 Magazin
Sude Burcu ile Mert Öcal evlilik yolunda ilk adımı attı! İşte nişandan kareler...
Sude Burcu ile Mert Öcal evlilik yolunda ilk adımı attı! İşte nişandan kareler... TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2022'de farklı takımlarda yarışan ve aşk yaşadıkları ortaya çıkan Mert Öcal ile Sude Burcu evlilik yolunda ilk adımı attı.
29.09.2022 Magazin
Mert Öcal, Sude Burcu'ya evlilik teklifinde bulundu!
Mert Öcal, Sude Burcu'ya evlilik teklifinde bulundu! Survivor All Star 2022'de aşk yaşadıkları ortaya çıkan Mert Öcal ile Sude Burcu'nun ilişkisi devam ediyor. Mutlu birliktelikleri olan çiftten Öcal, son olarak doğum gününde sevgilisi Sude Burcu'ya evlilik teklifinde bulundu. Öcal'ın yüzüğü çıkardığı anlarda Sude Burcu şaşkınlığını gizleyemedi.
25.09.2022 Magazin
Sude Burcu derin yırtmaçlı elbisesiyle göz doldurdu! Mert Öcal ile...
Sude Burcu derin yırtmaçlı elbisesiyle göz doldurdu! Mert Öcal ile... Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Survivor'da aynı dönemde mücadele ettiği Mert Öcal ile aşk yaşayan Sude Burcu, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Yarışma sonrası sık sık romantik pozlarını paylaşan çiftten Sude Burcu derin yırtmaçlı pozlarıyla takipçilerini mest etti. Burcu, sevgilisi Mert Öcal ile de paylaşım yapmayı ihmal etmedi.
8.08.2022 Magazin
Survivor aşıkları Sude Burcu ve Mert Öcal'dan yeni paylaşım! 'Daima...'
Survivor aşıkları Sude Burcu ve Mert Öcal'dan yeni paylaşım! 'Daima...' 'Survivor All Star 2022'nin kadrosunda yer alan Mert Öcal ile bir diğer yarışmacı Sude Burcu'nun aşkı tüm hızıyla devam ediyor. Zaman zaman mutluluk pozlarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşan ünlü çiftten yeni fotoğraflar geldi. Öcal, sevgilisiyle verdiği pozlara 'Daima' notunu düştü.
29.07.2022 Magazin
Survivor Mert Öcal ve Sude Burcu'dan aşk pozları!
Survivor Mert Öcal ve Sude Burcu'dan aşk pozları! 'Survivor All Star 2022' yarışmasına geçtiğimiz aylarda veda eden Mert Öcal ile bir diğer yarışmacı Sude Burcu'nun aşkı dolu dizgin devam ediyor. Her anlarını birlikte geçiren ikili tatil pozlarıyla dikkat çekti.
14.07.2022 Magazin
Survivor Mert Öcal ve sevgilisi Sude Burcu aşka geldi! "Aşk sadece anlayana"
Survivor Mert Öcal ve sevgilisi Sude Burcu aşka geldi! "Aşk sadece anlayana" Survivor 2022 All Star'a performansları kadar ilişkileriyle de damga vuran Mert Öcal ile Sude Burcu ikilisi paylaşımlarına tam gaz devam ediyor. Aşk pozlarıyla magazin gündeminden düşmeyen ikili, bu pozlarına bir yenisini daha ekledi.
10.07.2022 Magazin
Sude Burcu siyah bikinili pozlarını paylaştı! Fiziğiyle göz kamaştırdı...
Sude Burcu siyah bikinili pozlarını paylaştı! Fiziğiyle göz kamaştırdı... Geçtiğimiz yıl Survivor yarışması ile ününe ün katan Sude Burcu fit vücuduyla takipçilerinden tam not aldı.
4.07.2022 Magazin
Survivor Mert Öcal ve Sude Burcu aşka geldi!
Survivor Mert Öcal ve Sude Burcu aşka geldi! 'Survivor All Star 2022'de sevgili olan Mert Öcal ile Sude Burcu'nun aşkı hız kesmeden devam ediyor. Son olarak katıldıkları bir düğünden pozlarını yayınlayan ünlü çifte, binlerce beğeni ve yorum yağdı.
19.06.2022 Magazin
Survivor Sude mini şortlu pozunu paylaştı! Sevgilisi Mert Öcal'dan yorum gecikmedi...
Survivor Sude mini şortlu pozunu paylaştı! Sevgilisi Mert Öcal'dan yorum gecikmedi... Survivor'a bu sene Mert Öcal ve Sude Burcu'nun aşkı damga vurmuştu. Survivor'da yarışıp sevgili olan Mert Öcal, Sude Burcu'nun beyaz mini şortlu pozuna kayıtsız kalamadı. Mert Öcal Sude'nin paylaşımına "Vay vay vay" yazarak alev emojisi koydu.
12.06.2022 Magazin
Survivor Sude Burcu gecelikli paylaşımıyla adından söz ettirdi!
Survivor Sude Burcu gecelikli paylaşımıyla adından söz ettirdi! Survivor 2022 All Star yarışmasıyla tanınan Sude Burcu, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündeme geliyor.Yarışmada ünlüler takımındaki Mert Öcal'la aşk yaşadığı ortaya çıkan güzel yarışmacı, son verdiği pozla sosyal medyada konuşulan isim haline geldi. Instagram hikayesinde gecelikleriyle poz veren Burcu, güzelliğiyle herkesi mest etti.
7.06.2022 Magazin
Survivor Sude Burcu ve Mert Öcal birlikte tatile çıktı! Mini şortlu pozlarıyla olay oldu...
Survivor Sude Burcu ve Mert Öcal birlikte tatile çıktı! Mini şortlu pozlarıyla olay oldu... Survivor All Star yarışmasında geçtiğimiz hafta elenen Sude Burcu, İstanbul'a döner dönmez adada aşk yaşadığı öğrenilen Mert Öcal'la buluşmuştu. Büyük buluşmadan sonra Sude ve Mert beraber tatile çıktı. Sude Burcu, çıktığı tatilde verdiği mini şortlu pozuyla sosyal medyayı resmen salladı.
31.05.2022 Magazin
Survivor All Star'a damga vuran anlar! Kazanana müthiş ödül
Survivor All Star'a damga vuran anlar! Kazanana müthiş ödül Tv8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star, bu akşam 115'inci bölümüyle ekranlara gelecek. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Survivor'ın yeni bölüm fragmanına ödülün büyüklüğü damga vurdu. Bugünkü yarışmayı kazanan Meksika’ya giderek Justin Bieber konserine katılma fırsatı yakalayacak.
26.05.2022 Magazin
24 Mayıs 2022 Survivor kim elendi? Dün SMS oylamasıyla Survivor’dan kim gitti, 24 Mayıs 2022 elenen yarışmacı Berkan, Ayşe, Hikmet ve Sude mi oldu?
24 Mayıs 2022 Survivor kim elendi? Dün SMS oylamasıyla Survivor’dan kim gitti, 24 Mayıs 2022 elenen yarışmacı Berkan, Ayşe, Hikmet ve Sude mi oldu? Survivor’da kim elendi 24 Mayıs 2022? Survivor All Star yarışmasından elenen isim belli oldu. Survivor’un 24 Mayıs Salı akşamı yayınlanan bölümünde elemeye kalan isimler Berkan, Ayşe, Hikmet ve Sude oldu. Survivor'da sms oylaması sonuçlarına göre, en az oyu alan yarışmacı Survivor’a veda etti. Peki, Survivor’da kim elendi 24 Mayıs 2022? SMS oylama sonuçlarına göre elenen yarışmacı kim oldu? İşte 24 Mayıs Survivor’dan elenen isim…
25.05.2022 Televizyon
Survivor yeni takımlar belli oldu mu, nasıl oluştu? 2022 Survivor yeni takımlar listesi (Mavi ve kırmızı)
Survivor yeni takımlar belli oldu mu, nasıl oluştu? 2022 Survivor yeni takımlar listesi (Mavi ve kırmızı) Survivor yeni takımlar oluştu. Survivor All Star 2022 artık yeni dönem başladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı olarak ayrılan takımlar mavi ve kırmızı takım olarak izleyici karşına çıkacak. Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde Survivor yeni takımlar için açıklamalarda bulunmuş ve  ünlüler ve gönüllüler takımı arasındaki güç dengesinin sağlanmasının amaçlandığı dile getirilmişti oluşturulduğu biliniyor. Peki, Survivor yeni takımlar nasıl oluştu, oldu? Survivor yeni takımlar listesi…
22.04.2022 Televizyon
12 Nisan Survivor kim elendi? En az SMS'i alarak yarışmaya veda eden isim kim oldu?
12 Nisan Survivor kim elendi? En az SMS'i alarak yarışmaya veda eden isim kim oldu? Survivor kim elendi 12 Nisan 2022? TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star, dün akşam 76. bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın son bölümünde Barış, Parviz, Ayşe ve Gizem arasında eleme heyecanı yaşandı. Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı ise yarışmaya veda eden ismi açıkladı.
13.04.2022 Magazin
Survivor Yokluk Adası nedir? Survivor yokluk adasına kim gitti? Yokluk adası şartları neler...
Survivor Yokluk Adası nedir? Survivor yokluk adasına kim gitti? Yokluk adası şartları neler... Survivor Yokluk Adası nedir? Survivor yokluk adasına kim gitti? Yokluk adası şartları neler? Acun Ilıcalı açıkladı. Yarışmacılar artık yokluk adasında yer alacak. Acun Ilıcalı zorlu etabı anlatırken ''Bazı zorluk şartlarının da artmasını istiyoruz. Survivor bir koşu yarışması değil. Zaten çok değerli atlet arkadaşlarımız var. Bizi gururlandıran arkadaşlarımız. Bizim yarışmamızda onlar kazanacak diye bir kural olmuyor. Survivor Dünyanın en zor şartlarında yaşam mücadelesinin halkımız tarafından takdiri. Performans önemli.'' dedi. TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasında Yokluk Adası da merak uyandırdı. İşte Yokluk Adası detayları...
30.03.2022 Magazin
Survivor 2022 Birleşme Partisi ne zaman olacak? Survivor 2022 Birleşme Partisi tarihi ne, kimler var?
Survivor 2022 Birleşme Partisi ne zaman olacak? Survivor 2022 Birleşme Partisi tarihi ne, kimler var? Survivor birleşme partisi ne zaman yayınlanacak? Tv8’de yayınlanan Survivor yarışmasının birleşme partisi tarihi, yarışmayı takip edenler tarafından merak ediliyor. Acun Ilıcalı dün yayınlanan bölümde birleşme partisinin tarihini açıkladı. Peki, Survivor 2022 Birleşme Partisi ne zaman olacak? 2022 Survivor All-Star birleşme partisi hangi gün, tarihi ne? İşte Survivor birleşme partisi hakkında merak edilenler…
26.03.2022 Televizyon
Mert elendi,Sude yıkıldı! Sude Burcu için kötü yorumlar yapılınca kardeşi sessizliğini bozdu...
Mert elendi,Sude yıkıldı! Sude Burcu için kötü yorumlar yapılınca kardeşi sessizliğini bozdu... Survivor 2022 All Star'da elemeler hızlandı. Ekranların sevilen yarışma programında önceki gün Mert'in Survivor'a erken veda etmesi çok konuşuldu. Mert ile sevgili olan Sude gözyaşlarına boğuldu. Sosyal medyada Sude Burcu için kötü yorumlar yapılınca kardeşi Simge Burcu sessizliğini bozdu.
22.03.2022 Magazin
Survivor'da Mert Öcal elendi! Sude gözyaşlarını tutamadı...
Survivor'da Mert Öcal elendi! Sude gözyaşlarını tutamadı... Survivor 2022 All Star'da elemeler hızlandı. Ekranların sevilen yarışma programında ünlüler ve gönüllüler haftanın üçüncü dokunulmazlık mücadelesinde karşı karşıya geldi. Üst üste kaybeden ünlüler son dokunulmazlığı kazandı. Adaya veda eden isim ise ünlülerden Mert Öcal oldu. Mert Öcal'ın elenmesi ortalığı karıştırdı.
21.03.2022 Magazin
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı Survivor All Star’da heyecan devam ediyor. Survivor’ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık mücadelesi verdi. Yarışmacılar kıyasıya mücadele verirken gecenin sonunda dokunulmazlığı kaybeden takımdan sürpriz isim eleme adayı oldu. Üç dokunulmazlığın akabinde eleme adayları arasından bir isim daha Survivor hayallerine veda etti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor’da kim elendi? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı…
21.03.2022 Gündem
Survivor Sude Burcu'nun kardeşini gören inanamıyor! Bikinili pozları Instagram'ı salladı...
Survivor Sude Burcu'nun kardeşini gören inanamıyor! Bikinili pozları Instagram'ı salladı... 2019 yılında Survivor'a katılıp adını geniş kitlelere duyuran Sude Burcu, Survivor All Star 2022 sezonu ile ekranlara geri döndü. Gönüllüler takımında yarışan Sude Burcu'nun, Ünlüler takımından Mert Öcal ile aşk yaşaması, gündeme bomba gibi düştü. Nisa Bölükbaşı, Mert Öcal'ın, Sude Burcu ve Makbule Şakalakoğlu ile aynı anda aşk yaşadığını öne sürerek sinir krizi geçirdi. Yaşananlar sonrası ''Benim ailem kararlarıma saygı duyar'' diyen Sude Burcu'nun kız kardeşi sessizliğini bozdu.
21.02.2022 Magazin
Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 28. bölüm fragmanı izle!
Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 28. bölüm fragmanı izle! Survivor yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Survivor All Star 2022 programının yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, sorusuna yanıt aranıyor. Peki, Survivor fragmanı yayınlandı mı? Survivor 2022 yeni bölüm fragman izle…
21.02.2022 Televizyon
Survivor All Star’da sular durulmuyor! Sude Burcu hakkında olay iddia, Acun Ilıcalı biletini kesti...
Survivor All Star’da sular durulmuyor! Sude Burcu hakkında olay iddia, Acun Ilıcalı biletini kesti... TV8’de yayınlanan Survivor, yeni sezonda yine çok konuşuluyor. Sosyal medyada da yoğun ilgi gören Survivor All Star hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Sude Burcu'nun diskalifiye edileceği ve yerine 2021 sezonundan bir isim geleceği öne sürüldü. Kıran kırana mücadelelere sahne olan yarışmada, son dokunulmaz oyununda futbol maçı tercih edildi. Oyunda Sercan Yıldırım'ın Acun Ilıcalı'ya yaptığı hareket dikkat çekti. Hareket sonrası Ilıcalı yarışmacıya cezayı kesti. İşte Survivor All Star’da yaşanan son gelişmeler...
19.02.2022 Televizyon
Survivor'dan ayrılan Aycan Yanaç'tan Nisa yorumu! Apar topar sildi...
Survivor'dan ayrılan Aycan Yanaç'tan Nisa yorumu! Apar topar sildi... Survivor All Star 2022'ye sağlık sorunları nedeniyle devam edemeyen Aycan Yanaç, yarışmadan kendi isteğiyle çekildi. Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden olan Aycan Yanaç, Twitter hesabından yaptığı Nisa Bölükbaşı paylaşımını apar topar kaldırdı. Yanaç, sözlerinin tepki çekmesi üzerine açıklama yapmak zorunda kaldı.
17.02.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sude Burcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sude burcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.