Nisa Bölükbaşı

Nisa Bölükbaşı

Son dakika Nisa Bölükbaşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nisa Bölükbaşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nisa Bölükbaşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nisa Bölükbaşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nisa bölükbaşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 nisa bölükbaşı haberi bulunmuştur. Tüm nisa bölükbaşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nisa Bölükbaşı'ndan Survivor All Star 2024 için çarpıcı açıklama
Nisa Bölükbaşı'ndan Survivor All Star 2024 için çarpıcı açıklama Yeni dönemde yeniden izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanan efsane yarışma Survivor, All Star kadrosu ile geri dönüyor. 2022 Survivor'ın tartışmalı şampiyonu, 'SMS olmasaydı kazanamazdı' denilen Nisa Bölükbaşı sosyal medyada yapılan yorumlara cevap verdi.
15.09.2023 Televizyon
Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken 'Survivor' itirafı! 'Yıllarca aslında hata yapmışız'
Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken 'Survivor' itirafı! 'Yıllarca aslında hata yapmışız' Nisa Bölükbaşı'nın tartışmalı 'All Star' şampiyonluğu sonrası bu sezon yeniden 'ünlüler gönlüllüler' formatı ile ekranlarda olan 'Survivor 2023'te büyük final için geri sayım başladı. Haftanın üçüncü eleme adayının belirlendiği ada konseyine, yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın itirafı damga vurdu. İşte ünlü televizyoncunun açıklaması.
30.05.2023 Magazin
Survivor Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Aslan darp davası açtı!
Survivor Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Aslan darp davası açtı! Survivor Batuhan Karacakaya'ya darp davası şoku! Geçtiğimiz yıl Survivor All Star 2022'de Nisa Bölükbaşı'nın ardından üçüncü olan Batuhan Karacakaya'nın eski sevgilisi Ayşe Aslan, Karacakaya'ya darp davası açtı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ayşe Aslan, "Batuhan Karacakaya'dan şikayetçi oldum" dedi.
28.03.2023 Televizyon
Survivor Nisa Bölükbaşı'dan dekolteli paylaşım! "Yangın yeri hep buralar sayende yok şikayet"
Survivor Nisa Bölükbaşı'dan dekolteli paylaşım! "Yangın yeri hep buralar sayende yok şikayet" Survivor 2022 yarışmasını şampiyon olarak tamamlayan Nisa Bölükbaşı sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Bölükbaşı, bu kez dekolteli pozuyla adından söz ettirdi.
9.03.2023 Magazin
Nagihan Karadere'den Acun Ilıcalı açıklaması!
Nagihan Karadere'den Acun Ilıcalı açıklaması! Survivor 2023 başladıktan sonra Survivor Panorama programına konuk olan Acun Ilıcalı Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasını eleştiren Nagihan Karadere için "O hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben çözemedim" demişti. Dün akşam Kutsal Damacana filminin galasına katılan Karadere, 'Acun Bey ile buzları erittik' dedi.
18.01.2023 Magazin
Acun Ilıcalı'dan Nagihan'ı sinirlendirecek sözler!
Acun Ilıcalı'dan Nagihan'ı sinirlendirecek sözler! Survivor 2023 heyecanı dün akşam başladı. Acun Ilıcalı yeni sezon öncesinde Survivor Panaroma'ya katılarak açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasını eleştiren Nagihan Karadere ile ilgili de olay yaratacak sözler söyledi.
16.01.2023 Magazin
Acun Ilıcalı Survivor 2023'ten ilk görüntüleri paylaştı!
Acun Ilıcalı Survivor 2023'ten ilk görüntüleri paylaştı! Acun Ilıcalı'nın sunucusu ve yapımcısı olduğu 'Survivor', yeni formatıyla başlıyor. Nisa Bölükbaşı'nın tartışmalı 'All Star' şampiyonluğunun ardından fenomen yarışmanın yeni sezonunda üç ayrı takım boy gösterecek. Aylarca sürecek zorlu mücadeleden ilk görüntüler geldi.
14.01.2023 Magazin
Ünlü isimler takibe takıldı! Hepsine tek tek ceza kesildi
Ünlü isimler takibe takıldı! Hepsine tek tek ceza kesildi İndirim kampanyaları ve internet satışlarındaki reklamların ardından, ünlülerin Instagram hesaplarındaki tanıtımlar da “reklam” takibine yakalandı.
16.12.2022 Ekonomi
Barış Murat Yağcı aşkını ilan etti! Sevgilisi kucağına atladı
Barış Murat Yağcı aşkını ilan etti! Sevgilisi kucağına atladı Survivor yarışmasından sonra Nisa Bölükbaşı ile sevgili olup, olaylı bir şekilde ayrılan Barış Murat Yağcı, gönlünü Rus güzel Camilla Ziganshina'ya kaptırdı. İkili sonunda aşklarını ilan etti. Barış Murat Yağcı, sevgilisinin kucağına atladığı bir videoyu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
30.11.2022 Magazin
Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'den kötü haber!
Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken'den kötü haber! Sık sık ayrılık haberleriyle gündeme gelen Nisa Bölükbaşı ve Ogeday Girişken cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı. 'Survivor All Star 2022'den önce sürpriz bir aşka yelken açan ikili, sosyal medya hesaplarından birbirini takipten çıkartıp birlikte çektirdikleri fotoğrafları da kaldırdı.
29.11.2022 Magazin
Survivor Seda Ocak eşi ile tanışma hikayesini ilk kez anlattı: 'Abi' derken eşim oldu!
Survivor Seda Ocak eşi ile tanışma hikayesini ilk kez anlattı: 'Abi' derken eşim oldu! 2019 yılında 'Survivor Türkiye-Yunanistan' ve Nisa Bölükbaşı'nın mutlu sona ulaştığı 2022'de 'Survivor All Star' yarışmalarında mücadele eden, kendisi gibi eski atlet Sema Aydemir'in ikizi olan Seda Ocak, katıldığı programda hakkında bilinmeyenleri anlattı.
5.11.2022 Magazin
Survivor Nisa Bölükbaşı ülkesinden otomobilini getirdi!
Survivor Nisa Bölükbaşı ülkesinden otomobilini getirdi! Katıldığı Survivor yarışmasıyla hayatı değişen Nisa Bölükbaşı önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Bölükbaşı sevgilisi Ogeday Girişken ile ayrılık iddialarına da yanıt verdi.
25.10.2022 Magazin
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini ti'ye aldı!
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini ti'ye aldı! Survivor All Star'da şampiyonluğuyla çok konuşulan Nisa Bölükbaşı, yarışmaya gitmeden birkaç ay önce Ogeday Girişken ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yarışmada kaldıkları süre boyunca duygusal birlikteliklerini yansıtmayan ünlü çift, şimdilerde aşklarını dolu dizgin yaşıyor. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olan ikilinin ayrıldığı öne sürüldü. Bu haberleri yayınladıkları video ile yalanlayan Ogeday ve Nisa, ayrılık iddialarını ise ti'ye aldı.
20.10.2022 Magazin
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini ti'ye aldı!
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini ti'ye aldı! Survivor All Star'da şampiyonluğuyla çok konuşulan Nisa Bölükbaşı, yarışmaya gitmeden birkaç ay önce Ogeday Girişken ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yarışmada kaldıkları süre boyunca duygusal birlikteliklerini yansıtmayan ünlü çift, şimdilerde aşklarını dolu dizgin yaşıyor. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olan ikilinin ayrıldığı öne sürüldü. Bu haberleri yayınladıkları video ile yalanlayan Ogeday ve Nisa, ayrılık iddialarını ise ti'ye aldı.
20.10.2022 Magazin
Barış Murat Yağcı da kadroya dahil oldu!
Barış Murat Yağcı da kadroya dahil oldu! Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Barış Murat Yağcı Mahsun Kırmızıgül'ün çekeceği Prestij Meselesi filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu.
27.09.2022 Magazin
Nagihan Karadere: Bir daha asla Survivor'a katılmam
Nagihan Karadere: Bir daha asla Survivor'a katılmam Fenomen yarışma Survivor ile adını geniş kitlelere duyuran Nagihan Karadere, üçüncü kez katıldığı yarışmanın final dörtlüsü arasında yer almamıştı. Nisa Bölükbaşı'nın SMS oylaması sonusu şampiyonluk kupasını kaldırmasının ardından her fırsatta tepkisini dile getiren Survivor Nagihan, bu konuda bir kez daha isyan etti. "Tekrar Survivor’a katılır mısın?" sorusuna, "Verdiğim emeğin hakkını alamadım, asla katılmam, çok kırgınım” diyerek yanıt verdi.
22.09.2022 Magazin
Nisa Bölükbaşı imajını yeniledi! Son hali...
Nisa Bölükbaşı imajını yeniledi! Son hali... Survivor yarışmasının ikinci kadın şampiyonu Nisa Bölükbaşı, her zaman doğal haliyle ekrana geldi. İmajında yenilik yapan Bölükbaşı, saç rengini dahi değiştirerek Survivor'daki halini unutturdu.
10.08.2022 Magazin
Barış Murat Yağcı'nın sevgilisi Laura Celine'nin dikkat çeken pozları!
Barış Murat Yağcı'nın sevgilisi Laura Celine'nin dikkat çeken pozları! Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşkla uzun süre gündemde olan Survivor eski yarışmacısı Barış Murat Yağcı yeni aşka yelken açtı. Barış Murat Yağcı sevgilisi Laura Celine ile Beşiktaş maçına gitti. Survivor yarışmacısının sevgilisinin pozları ise gündem oldu.
31.07.2022 Magazin
Survivor Barış Murat Yağcı'dan çok konuşulacak itiraf: Bir daha söylemem!
Survivor Barış Murat Yağcı'dan çok konuşulacak itiraf: Bir daha söylemem! 'Survivor 2022'de şampiyonluk kupasını kaldıran eski sevgilisi Nisa Bölükbaşı ile 'All Star'da yarışması tartışma konusu olan Barış Murat Yağcı, 2-3 aydır Alman sevgilisi ile birlikte olduğunu söyledi. Asıl mesleği oyunculuk olmasına rağmen 2021'de 'Her Şeye Rağmen' isimli single'ı ile adından söz ettiren Yağcı, müzik kariyerine dair çok konuşulacak bir itirafta bulundu.
31.07.2022 Magazin
Merve Aydın'dan Survivor açıklaması: Sakatlığım olmasaydı şampiyon olabilirdim
Merve Aydın'dan Survivor açıklaması: Sakatlığım olmasaydı şampiyon olabilirdim Survivor All Star 2022'ye Merve Aydın'ın sakatlığı damga vurmuştu. Parkurda koştuğu sırada aşil tendonunun koptuğu söyleyen ve gözyaşları içinde kendisine yere bırakan Merve'nin acıyla haykırışları herkesi gözyaşlarına boğmuştu. Sakatlığı nedeniyle yarışmadan ayrılan sporcu, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Survivor Merve, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi ve Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğu hakkında konuştu.
30.07.2022 Magazin
Survivor Adem Kılıçcı'dan Nisa Bölükbaşı ile ilgili olay itiraf!
Survivor Adem Kılıçcı'dan Nisa Bölükbaşı ile ilgili olay itiraf! 'Survivor All Star 2022' finalinde Nisa Bölükbaşı'na karşı şampiyonluğu kaçıran Adem Kılıçcı, "Bi' Başka" YouTube kanalına konuk oldu. Nisa'yı sosyal medya hesabından takipten çıkma konusunun Bölükbaşı'nın şampiyonluğuyla ilgisi olmadığını vurgulayan 36 yaşındaki başarılı yarışmacı, gündem olan "Acun Ilıcalı'yı takipten çıkardı" iddiasına da açıklık getirdi.
26.07.2022 Magazin
Survivor Nisa'dan milyonluk anlaşma!
Survivor Nisa'dan milyonluk anlaşma! 2022 Survivor All Star'ın şampiyonu Nisa Bölükbaşı'ya reklam teklifleri yağıyor. Bölükbaşı geçtiğimiz sene Aleyna Tilki’nin reklam yüzü olduğu bir içecek firmasıyla milyonluk bir anlaşma yaptı. Böylelikle Nisa Bölükbaşı, önümüzdeki günlerde markanın reklam filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.
20.07.2022 Magazin
Survivor Nisa Bölükbaşı'na teklif yağıyor!
Survivor Nisa Bölükbaşı'na teklif yağıyor! Survivor All Star şampiyonu olan Nisa Bölükbaşı'na reklam teklifi yağıyor. Survivor All Star 2022 şampiyonluğu sonrasında bir çok tepki alan sosyal medyayı ikiye bölen Nisa Bölükbaşı şampiyonluğu sonrasında yoluna dolu dizgin devam ediyor.
13.07.2022 Magazin
Survivor Odegay Girişken ekranlara dönüyor! Yeni dizisi...
Survivor Odegay Girişken ekranlara dönüyor! Yeni dizisi... Son olarak Survivor yarışmasında performansı ve Nisa Bölükbaşı ile aşkıyla gündeme gelen Ogeday Girişken, ekrana iddialı bir diziyle dönüyor.
11.07.2022 Magazin
Survivor sunucusu Murat Ceylan: Çok özlemişim!
Survivor sunucusu Murat Ceylan: Çok özlemişim! Alp Kırşan'ın ayrılığının ardından daha önce iki kez yarışmacı olarak mücadele ettiği Survivor yarışmasında sunuculuk yapmaya başlayan Murat Ceylan, Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluk kupasını kaldırdığı All Star sonrası Cihangir'de ortaya çıktı. Lüks otomobilinde Survivor yarışmacılarından Gizem Memiç ile görüntülenen Ceylan, "Survivor 2022 bitti, sırada ne var?" sorusunu cevapladı.
8.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nisa Bölükbaşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nisa bölükbaşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.