Millet İttifakı

Millet İttifakı

Son dakika Millet İttifakı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Millet İttifakı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Millet İttifakı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Millet İttifakı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan millet ittifakı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.815 millet ittifakı haberi bulunmuştur. Tüm millet ittifakı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
2024 Küçükçekmece yerel seçim sonuçları! (31 Mart Küçükçekmece seçim sonuçları BURADA) İstanbul Küçükçekmece belediyesini hangi parti kazandı?
2024 Küçükçekmece yerel seçim sonuçları! (31 Mart Küçükçekmece seçim sonuçları BURADA) İstanbul Küçükçekmece belediyesini hangi parti kazandı? Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. Küçükçekmece’de 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Küçükçekmece belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi İstanbul Küçükçekmece seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Küçükçekmece seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
AK Parti'li Şahin CNN TÜRK'te açıkladı! İstanbul ve Ankara'da kim önde?
AK Parti'li Şahin CNN TÜRK'te açıkladı! İstanbul ve Ankara'da kim önde? Yerel seçime 15 gün kala AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul ve Ankara'daki son duruma ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya’nın Doğanşehir ve Akçadağ ilçelerini ziyaret ederek TOKİ tarafından deprem sonrası yapılan çalışmaları inceledi. Bakan Özhaseki, önümüzdeki ay itibariyle yapacakları konut sayısının 75 bini bulacağını söyledi.
27.02.2024 Ekonomi
DEM Parti, İstanbul'da kendi adayıyla seçime girme kararı aldı
DEM Parti, İstanbul'da kendi adayıyla seçime girme kararı aldı DEM Parti, İstanbul'da kendi adayıyla seçime girme kararı aldı. Partinin İstanbul adayı 9 Şubat'ta açıklanacak.
4.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İşte CHP'nin halini görüyorsunuz. Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkenin hali, ne şehirlerimizin durumu umurlarında değil. Daha düne kadar ittifak içinde oldukları partileri bile gözleri görmüyor, çiğneyip geçiyorlar. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu derece hoyratça davrananların, şehirler ve oralarda yaşayanlara şefkat göstermesi mümkün mü?” dedi.
2.02.2024 Gündem
Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, İYİ Parti'den istifa etti
Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, İYİ Parti'den istifa etti  İYİ Parti Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a 31 Mart'taki yerel seçimlerde desteğini açıklayarak İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu.
21.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Budapeşte ziyaretine Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ile Sandor Sarayı’nda yaptığı görüşmeyle başladı. Daha sonra Karmelita Manastırı’na geçen Erdoğan, burada Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
19.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları! İsim anketleri başlıyor
AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları! İsim anketleri başlıyor AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CNN Türk'te yerel seçim hazırlıklarına ilişkin bilgileri paylaştı.
4.12.2023 Gündem
Akşener'in sözlerinin ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi
Akşener'in sözlerinin ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in hafta sonu yaptığı açıklamaya cevap vermedi. Kılıçdaroğlu, “Akşener’in sözlerinin yorumuna dayalı soruları yanıtlarsam Sayın Akşener’e saygısızlık, nezaketsizlik yapmış olurum” demekle yetindi. CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür, Kılıçdaroğlu'nun CHP yönetimine bu konu hakkında bir açıklama yapılmaması konusunda talimat verdiğini canlı yayında aktardı.
28.08.2023 Gündem
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözlerine Mehmet Sevigen'den yorum: İttifaka veda etmedi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözlerine Mehmet Sevigen'den yorum: İttifaka veda etmedi Afyonkarahisar Kocatepe’de açıklamalar yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözlerini değerlendiren eski CHP Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, "Masadaki ortakların hepsine racon kesti, fırça çekti ve 'Hiçbirinizi istemiyorum' dedi. Yani burada Kemal beye de hatta iki tane çok methettiği belediye başkanına da. Bundan sonraki seçimler yine göreceksiniz, dönecektir. Söylediğim hep haklı çıkıyor. Yine ittifak yapacak. İttifaka veda etmedi. Ben ittifaka veda olduğunu zannetmiyorum. Bu meydan okumadır. Siyasetin dili, kimse bilmez bunu" diye konuştu. Sevigen, "Bazı beldelerde MHP ile de iş birliği yapabilir benim anladığım. Ama İstanbul'da, Ankara'da 'Fedakarlık yapmak bize düşer' demesi kapıları kapatmadığının belirtisidir" dedi.
26.08.2023 Gündem
Diyarbakır'da 9 kişinin öldüğü arazi kavgasında, tutuklu sayısı 14'e çıktı
Diyarbakır'da 9 kişinin öldüğü arazi kavgasında, tutuklu sayısı 14'e çıktı Diyarbakır'da, iki aile arasında çıkan, 9 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan Z.T. tutuklandı. Böylece soruşturma kapsamında tutuklananların sayısı 14'e yükseldi.
26.08.2023 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener'den Millet İttifakı'na: sert sözler: Koltuktan başka bir şey düşünmediler
İYİ Parti lideri Akşener'den Millet İttifakı'na: sert sözler: Koltuktan başka bir şey düşünmediler İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin Afyonkarahisar'daki 'Büyük Buluşması'nda Millet İttifakı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. Akşener, "Sadece iktidar mensuplarına karşı değil bu seçimin kaybedilmesine çalışanlarla da mücadele ettik. Meselemiz Türkiye olduğu için nefislerimizi kör odalara hapsettik. Ne yazık ki önce şahsım önce ben diyenlerle uğraştık" dedi. Akşener, "Asıl sorunun kendi saflarımızda olduğunu göremedim. Bu nedenle yüce Türk milletinden özür diliyorum" ifadelerini kullandı.
26.08.2023 Gündem
Özdağ ile gizli protokol sözleri sonrası Kılıçdaroğlu'na sert tepkiler: İhanet etti
Özdağ ile gizli protokol sözleri sonrası Kılıçdaroğlu'na sert tepkiler: İhanet etti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün akşam katıldığı canlı yayında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kimsenin bilmediği bir protokol imzaladığını açıklaması sonrası peş peşe tepkiler geldi. Eski CHP'li Mehmet Sevigen, CNN TÜRK canlı yayınında "Kemal Bey bize ihanet etti. Adalet gelip çatıyor. Kemal bey sokağa çıkamıyor" dedi. Kılıçdaroğlu'na İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez "Ankara’nın karanlık dehlizlerinde pazarlıklar yapıyormuş" sözleri ile tepki gösterirken Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan'dan da yaptığı paylaşımda 'İyi ki olmamış!" ifadelerini kullandı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise "Yazıklar olsun…Ayıp ama artık, çekilin gidin" mesajını paylaştı. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz da sosyal medya paylaşımında, "Adaylığına engel olamadığım için milletimizden samimi olarak özür diliyorum" dedi.
21.07.2023 Gündem
Ümit Özdağ: Kemal Bey attığı imzayı inkar edecek insan değildir
Ümit Özdağ: Kemal Bey attığı imzayı inkar edecek insan değildir Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı almasıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Özdağ, "Bunun üzerinden çok fazla tartışmaya gerek yok. Kemal Bey attığı imzayı inkar edecek insan değildir" ifadelerini kullandı.
19.07.2023 Gündem
Ümit Özdağ gizli mutabakatı açıkladı: Kemal Kılıçdaroğlu 3 bakanlık ile MİT Başkanlığı’nı verecekti
Ümit Özdağ gizli mutabakatı açıkladı: Kemal Kılıçdaroğlu 3 bakanlık ile MİT Başkanlığı’nı verecekti 14 Mayıs cumhurbaşkanlığı sonuçlarının ardından Ümit Özdağ, ikinci tur için Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklamıştı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu ile kurduğu ittifak hakkında aylar sonra önemli açıklamalarda bulundu. Özdağ, "Biz İçişleri Bakanlığı dahil üç bakanlık ve Millî İstihbarat Teşkilâtı konusunda Kemal Bey'le mutabık kaldık." dedi.
17.07.2023 Gündem
Siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu
Siyasi partilerin bayramlaşma programı belli oldu Siyasi partiler arasındaki geleneksel bayramlaşma Kurban Bayramı'nın 2'nci günü yapılacak.
27.06.2023 Gündem
Meral Akşener'den CHP sözleri: Hayatımın en büyük pişmanlığıdır
Meral Akşener'den CHP sözleri: Hayatımın en büyük pişmanlığıdır İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kurultayda yaptığı konuşmada, "Biz önce bu parti seçime girebilsin diye CHP’den 15 milletvekili istedik. Hayatımın en büyük pişmanlığıdır. Sayın Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum ancak o gün bugündür bu 15 milletvekilinin bedelini ödeyemedik." ifadelerini kullandı.
24.06.2023 Gündem
Fatih Erbakan: Milli Görüş çizgisi gericilik değildir
Fatih Erbakan: Milli Görüş çizgisi gericilik değildir Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, CNN Türk canlı yayınında 'milli görüş' ve 'laiklik' ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.06.2023 Gündem
Engin Altay'dan Kılıçdaroğlu'na şok çıkış: Çekilmeyi bilmek lazım
Engin Altay'dan Kılıçdaroğlu'na şok çıkış: Çekilmeyi bilmek lazım Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CHP'de başlayan tartışmalar sürüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'değişim' çıkışının ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu'na bir mesaj da CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'dan geldi.
8.06.2023 Gündem
Aytun Çıray kimdir, nerelidir, hangi partilerde görev yaptı? Aytun Çıray İYİ Parti’den istifa etti mi? İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı!
Aytun Çıray kimdir, nerelidir, hangi partilerde görev yaptı? Aytun Çıray İYİ Parti’den istifa etti mi? İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı! Aytun Çıray İYİ Parti’den istifa etti mi? İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, partisinden istifa etti. İstifa mektubunda Çıray, "Millet İttifakı masasından kalkılmasıyla birlikte, Türk toplumunda ortaya çıkan şok dalgası, sonunda İYİ Parti Genel Başkanı'na karşı bir öfke seline ve onunla arasında derin bir güven bunalımına dönüştü. Ortaya çıkan bu bunalım ne yazık ki sadece İYİ Parti'ye değil cumhurbaşkanlığı seçim sürecine, dolayısı ile demokrasimizin ve gençlerimizin geleceğine zarar verdi" dedi. Peki, Aytun Çıray kimdir, nerelidir, hangi partilerde görev yaptı?
6.06.2023 Gündem
Aytun Çıray İYİ Parti'den istifa etti
Aytun Çıray İYİ Parti'den istifa etti İYİ Parti 27. dönem İzmir Milletvekili Aytun Çıray partisinden istifa etti. Çıray, istifa mektubunda dikkat çeken ifadeler kullandı.
6.06.2023 Gündem
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Seçimi kesin sonuçları Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı Seçimi kesin sonuçları Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), 28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur oylamasına ilişkin kesin sonuçları, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
1.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Millet İttifakı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki millet ittifakı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.