Mhp Grup Toplantısı

Mhp Grup Toplantısı

Son dakika mhp grup toplantısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mhp grup toplantısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mhp grup toplantısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mhp Grup Toplantısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mhp grup toplantısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 580 mhp grup toplantısı haberi bulunmuştur. Tüm mhp grup toplantısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Bahçeli'den Ozan Ceyhun çıkışı
MHP lideri Bahçeli'den Ozan Ceyhun çıkışı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşma yaptı. Bahçeli, "PKK'nın yan kolu olan HDP'nin kongresindeki rezillikler rahatsız etmiştir. Cumhuriyet savcıları HDP'nin bölücü kongresi hakkında mutlaka soruşturma açmalıdır" dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Viyana Büyükelçiliği'ne atanan Ozan Ceyhun'la ilgili de konuştu ve "Bizim Viyana Büyükelçiliği'ne atanan şahısla ilgili ortak hiçbir noktamız yoktur. Geldiği yer bellidir, hüviyeti bellidir, mazisi bellidir. Sorumluluk elbette hükümetindir" ifadesini kullandı.
25.02.2020 Siyaset
MHP'li ilçe başkanı hayatını kaybetti!
MHP'li ilçe başkanı hayatını kaybetti! Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Toplantısı'nda geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılan MHP Konya Kulu İlçe Başkanı Murat Toklucu, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
14.11.2018 Siyaset
Bahçeli'den CHP'ye: Siz de cümbüş deyin
Bahçeli'den CHP'ye: Siz de cümbüş deyin MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda konuştu. MHP lideri, seçim ittifakı teklifine yönelik eleştirilere sert tepki göstererek, muhalefete isim önerdi
27.02.2018 Siyaset
Devlet Bahçeli: MHP'yi kim Kürt düşmanı gösteriyorsa...
Devlet Bahçeli: MHP'yi kim Kürt düşmanı gösteriyorsa... MHP lideri Devlet Bahçeli, Meclis'teki MHP Grup Toplantısı'nda partililere seslendi.
16.01.2018 Siyaset
Bahçeli: "Bu sözde bayrağın dalgalanmasına kim izin verdi?"
Bahçeli: "Bu sözde bayrağın dalgalanmasına kim izin verdi?" Devlet Bahçeli, MHP grup toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
28.02.2017 Haber
Bahçeli grup toplantısında konuştu
Bahçeli grup toplantısında konuştu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında sert mesajlar verdi. Bahçeli, "Hainlerin arkasında CIA ve Pantagon duruyorsa çok ciddi bir sorun var. ABD bunun altından kalkamayacaktır." dedi.
29.09.2021 Gündem
İç savaş uyarısı
İç savaş uyarısı MHP lideri Bahçeli, politik, ahlaki, ekonomik çöküş ve terör saldırılarının toplumu öfkelendirdiğini ve iç savaş ortamının çatısını ördüğünü öne sürdü.
29.09.2021 Gündem
Vural'ın istifasına Bahçeli'nin ilk tepkisi!
Vural'ın istifasına Bahçeli'nin ilk tepkisi! MHP’de kongre kavgası aylardır hızını artırarak sürerken dün Oktay Vural’ın sürpriz istifası siyasetin ana gündemi oldu.
29.09.2021 Gündem
Bahçeli’nin yerine Vural konuşacak
Bahçeli’nin yerine Vural konuşacak Geçtiğimiz günlerde kalp ameliyatı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün yapılacak Meclis’teki grup toplantısında konuşma yapmayacak...
29.09.2021 Gündem
MHP'de 19 yıl sonra bir ilk
MHP'de 19 yıl sonra bir ilk Yarın Meclis'te partilerin grup toplantıları var. Liderler kürsüye çıkacak ve önemli değerlendirmelerde bulunacak. MHP cephesinde ise bir ilk yaşanacak. Bahçeli'nin 19 yıllık genel başkanlığı boyunca ilk kez parti grubunda bir başkası konuşacak
29.09.2021 Gündem
Bahçeli'yi şaşırtan Atatürk fotoğrafı
Bahçeli'yi şaşırtan Atatürk fotoğrafı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin dünkü grup toplantısında ilginç bir hediye aldı.
29.09.2021 Gündem
30 Mart sonrası ilk kez...
30 Mart sonrası ilk kez... MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında konuştu. Bahçeli, seçim sonuçlarını değerlendirdi.
8.04.2014 Siyaset
Kabataş görüntülerine ilk yorum!
Kabataş görüntülerine ilk yorum! MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu...
18.02.2014 Siyaset
'Hesap kesim tarihi yakındır'
'Hesap kesim tarihi yakındır' Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Başbakan Erdoğan'a yüklendi.
21.01.2014 Siyaset
İntihar eden komutanları kim geri getirecek?
İntihar eden komutanları kim geri getirecek? Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu...
7.01.2014 Siyaset
'Çaydanlık bakmakla...'
'Çaydanlık bakmakla...' MHP lideri Devlet Bahçeli, Erdoğan'ı Amerikan atasözü ile eleştirdi.
21.05.2013 Siyaset
Erdoğan, Bahçeli'den tazminat kazandı
Erdoğan, Bahçeli'den tazminat kazandı AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan RecepTayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den 10 bin TL manevi tazminatkazandı...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ı uyardı
Erdoğan'ı uyardı Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda AKP'yi eleştirdi
23.06.2009 Siyaset
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapıyor.
16.04.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız AK Parti'de aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 17'si büyükşehir 48 ildeki belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Ankara adayı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, İzmir adayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ oldu. Erdoğan, "1994'te İstanbul'da başladığımız belediyeler vasıtasıyla halkımıza hizmet yolculuğumuzu 'Türkiye Yüzyılı'na adım attığımız 2024'te zirveye çıkarmak istiyoruz" dedi.
18.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
Devlet Bahçeli'den Gazze tepkisi: İnsanlığın gözü önünde toplu katliam yapılıyor
Devlet Bahçeli'den Gazze tepkisi: İnsanlığın gözü önünde toplu katliam yapılıyor Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Toplama kampına dönen Gazze'de dökülen kanlardan, yıkılan binalardan başka bir şey kalmamıştır. Ne hazin bir gerçektir ki insanlığın gözü önünde toplu katliam yapılıyor. Medeni ülkeler İsraİl arkasında toplanmıştır. Soruyorum alayınıza, neredesiniz?" dedi.
17.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan emeklilere ödenecek 5 bin liralık ikramiye ile ilgili, "Emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları giderebilmek için 5 bin lira ikramiye yapmayı kararlaştırdık. Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak. Hem çalışanlarımızın hem emeklilerimizin maaşlarında yeni düzenlemeleri yılbaşında yapacağız. Emeklilerimizle ilgili kararın hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
11.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mhp Grup Toplantısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mhp grup toplantısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.