Grup Toplantısı

Grup Toplantısı

Son dakika grup toplantısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan grup toplantısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını grup toplantısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Grup Toplantısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan grup toplantısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.031 grup toplantısı haberi bulunmuştur. Tüm grup toplantısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapıyor.
16.04.2024 Gündem
Bakan Işıkhan’dan 'asgari ücret' açıklaması: En temel ilkemiz enflasyona ezdirmemek
Bakan Işıkhan’dan 'asgari ücret' açıklaması: En temel ilkemiz enflasyona ezdirmemek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, aralık ayında başlayacak asgari ücret görüşmelerine ilişkin, "Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme ilkesi bizim için en temel ilke olacak" dedi.
15.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan emeklilere ödenecek 5 bin liralık ikramiye ile ilgili, "Emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları giderebilmek için 5 bin lira ikramiye yapmayı kararlaştırdık. Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak. Hem çalışanlarımızın hem emeklilerimizin maaşlarında yeni düzenlemeleri yılbaşında yapacağız. Emeklilerimizle ilgili kararın hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
11.10.2023 Gündem
Bakan Tekin'den ara tatil açıklaması
Bakan Tekin'den ara tatil açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, kendisine yöneltilen "Ara tatiller kaldırılacak mı?" sorusunu “Velilerden ve öğrencilerden böyle bir talep gelirse eğer bakarız. Öğretmenlerden şikayet gelirse değerlendiririz. Bu yılki durumu gördükten sonra bir değerlendirme yaparız” şeklinde yanıtladı.
11.10.2023 Eğitim
Mustafa Sarıgül'e Meclis kulisinde yumruklu saldırıda bulunuldu
Mustafa Sarıgül'e Meclis kulisinde yumruklu saldırıda bulunuldu CHP Meclisi'nde şok eden saldırı. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e, Meclis kulisinde yumruklu saldırı gerçekleşti. Olayla ilgili Sarıgül'den ilk açıklama geldi.
25.07.2023 Gündem
Kira artışıyla ilgili yeni karar! 2 Temmuz'da başlıyor
Kira artışıyla ilgili yeni karar! 2 Temmuz'da başlıyor Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konutlarda uygulanacak kira artış üst sınırına ilişkin 2 Temmuz 2024 tarihine kadar yüzde 25 olarak uygulanacağını açıkladı.
22.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nın '16'lı masa kuracağım' ifadelerine tepki gösteren Erdoğan, "6'lı masa diyordu şimdi 16 masa diyor. Yetmez, bunu daha da artırman lazım. Masadaki ortakları çoğaltmak netice vermez. Bu millet irade ister. Eser ister, hizmet ister. Yalanla dolanla bir yere varılmaz." dedi.
21.06.2023 Gündem
Bakan Şimşek'ten 'HDP'nin hazine yardımına bloke konulması' talebine ilişkin açıklama
Bakan Şimşek'ten 'HDP'nin hazine yardımına bloke konulması' talebine ilişkin açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'HDP'nin hazine yardımına bloke konulması' talebiyle ilgili karar alıp almayacaklarına ilişkin, "İlgili birimlerimiz gereken çalışmayı yapıyorlar" dedi.
21.06.2023 Ekonomi
CHP'de ilk grup toplantısı...Kılıçdaroğlu'ndan 'değişim' mesajına yanıt
CHP'de ilk grup toplantısı...Kılıçdaroğlu'ndan 'değişim' mesajına yanıt Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'değişim' mesajlarına yanıt verdi.
13.06.2023 Gündem
Meclis başkanı seçim süreci bugün başlıyor
Meclis başkanı seçim süreci bugün başlıyor TBMM'de 28'inci yasama dönemi, milletvekillerinin yemin töreniyle başlayacak. Bugün yapılacak törenin ardından yeni dönemin Meclis başkanı ve siyasi partilerin grup başkan vekilleri seçilecek.
2.06.2023 Gündem
AK Parti'de liste mesaisi! 3 dönem kuralına takılanlar arasında dikkat çeken isimler var
AK Parti'de liste mesaisi! 3 dönem kuralına takılanlar arasında dikkat çeken isimler var AK Parti’de milletvekili adayları için yapılan temayül yoklamasının ardından 27 Mart’ta başlatılan mülakat süreci bugün sona erecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki üst komisyon ise çalışmalarına pazartesi günü başlayacak ve milletvekili listelerine son şeklini verecek.
1.04.2023 Gündem
Temmuzda asgari ücrete zam var mı, asgari ücrete ara zam olacak mı? Asgari ücrete ek zam gelecek mi?
Temmuzda asgari ücrete zam var mı, asgari ücrete ara zam olacak mı? Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nın ardından gazetecilerin asgari ücretle ilgili sorusunu cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, temmuz ayında asgari ücrete ara zam konusuna da değindi. Peki, Asgari ücrete ara zam gelecek mi, temmuzda ara zam olacak mı? Asgari ücrete ek zam var mı?
30.03.2023 Çalışan Hakları
Arefe günü müjdesi nedir, Cumhurbaşkanı arefe günü ne açıklayacak? Arefe Günü Cumhurbaşkanı ne diyecek?
Arefe günü müjdesi nedir, Cumhurbaşkanı arefe günü ne açıklayacak? Arefe Günü Cumhurbaşkanı ne diyecek? AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arefe Günü, Karadeniz Gazı'nın Filyos'a getirilmesi töreni yapılırken, milletimize yeni müjdelerimiz olacak. İki bayramı bir arada yaşayacağız" ifadelerini kullandı. Peki, Arefe günü müjdesi nedir, Cumhurbaşkanı arefe günü ne açıklayacak? Arefe Günü Cumhurbaşkanı ne diyecek?
29.03.2023 Gündem
Asgari ücrete ara zam olacak mı? Bakan Bilgin açıkladı
Asgari ücrete ara zam olacak mı? Bakan Bilgin açıkladı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Temmuz ayında enflasyondaki düşüş eğilimi devam ederse asgari ücrette yeniden bir düzenlemeye ihtiyaç duyulmaz. Temmuzda yeniden değerlendiririz, o günkü şartlarda bakarız. Ama günümüzde öyle bir şey yok" dedi.
29.03.2023 Ekonomi
Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö Ankara'da! Erdoğan resmi törenle karşıladı
Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö Ankara'da! Erdoğan resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö'yü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
17.03.2023 Gündem
Depremzede bebeklere süt anne oldu! Örnek ünlü
Depremzede bebeklere süt anne oldu! Örnek ünlü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, oyuncu Burcu Kara’nın 1 yaşındaki depremzede bebeğe sütanne olmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, "Sütannelik yapmak isteyen vatandaşlar en yakın bakanlık kuruluşuna müracaat edebilir" dedi.
16.03.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Finlandiya'nın NATO üyeliği' açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Finlandiya'nın NATO üyeliği' açıklaması! Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti grup toplantısının ardından hem Finlandiya'nın NATO üyeliği hem de Cumhur İttifakı'nın genişlemesine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.
15.03.2023 Gündem
EYT staj ve çıraklık sigortası sayılacak mı? Bakan Bilgin'den net açıklama
EYT staj ve çıraklık sigortası sayılacak mı? Bakan Bilgin'den net açıklama EYT staj ve çıraklık sigortası son dakika gelişmeleri gündemdeki yerini koruyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlara ilişkin kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Böylece prim günü ve sigortalılık süresi şartlarını taşıyanlar. emeklilik hakkı elde edecek. Bu noktada staj mağdurları, staj ve çıraklık sigortasının EYT'de başlangıç kapsamına alınıp alınmayacağı merak ediliyordu. Konuyla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den açıklama geldi. Peki, EYT staj sigortası başlangıç sayılacak mı, staj yapanlar EYT kapsamına alınacak mı? İşte, EYT staj ve çıraklık sigortası son durum ve gelişmeler…
15.03.2023 Çalışan Hakları
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 yıl içinde 319 bin konut teslim edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 yıl içinde 319 bin konut teslim edilecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şanlıurfa ve Adıyaman'da yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. "6'lı koalisyonda demokrasi tarihinde görülmemiş kavga çıktı. masanın altı üstüne geldi" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ortada fol yok yumurta yokken, bunların gösterdikleri kibri insanlık adına oradaki mağdurlar adına biz utandık. Bakalım ilerleyen günlerde ne tür kepazeliklere şahit olacağız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, grup toplantısının ardından çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Finlandiya'nın NATO üyeliği üzerine sorulan bir soruya cevap olarak; "Cuma günü verdiğimiz sözü tutacağız." dedi.
15.03.2023 Gündem
Asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücrette ara zam olacak mı? Asgari ücret ara zammı geldi mi?
Asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücrette ara zam olacak mı? Asgari ücret ara zammı geldi mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti TBMM Grup Toplantısı'nda asgari ücret desteğiyle ilgili açıklamada bulunmuş ve işverene destek miktarının arttığını belirtmişti. Asgari ücret desteğinde yeni zamlı tutarın TBMM'de yasalaşmasıyla birlikte ücret miktarı değişmişti. 2022 Temmuz ayından İtibaren geçerli olacak asgari ücrete ara zam yapılmıştı. Mart ayının ortasına gelirken vatandaşlar “Asgari ücrete ara zam var mı, asgari ücrette ara zam olacak mı? Asgari ücret ara zammı geldi mi?” gibi sorulara yanıt aramaya başlandı.
14.03.2023 Çalışan Hakları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri İsveç'te soğuk duş etkisi yarattı: Boşuna uğraşma İsveç!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri İsveç'te soğuk duş etkisi yarattı: Boşuna uğraşma İsveç! Finlandiya ile birlikte NATO'ya girmek için Türkiye ile üçlü mutabakat imzalayan İsveç'te peş peşe yaşanan skandallar ülkenin bir numaralı gündemi olmaya devam ediyor. Terör örgütünün skandal gösterileri ve Rasmus Paludan'ın rezalet eylemi İsveçli siyasileri birbirine düşürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuya ilişkin son açıklamaları, İsveç basınında büyük yankı uyandırdı.
1.02.2023 Dünya
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Bay Kemal' yanıtı: Yeni sloganını vereyim, al tepe tepe kullan
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Bay Kemal' yanıtı: Yeni sloganını vereyim, al tepe tepe kullan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. 6'lı Masa'nın açıkladığı Ortak Politikalar Mutabakat Metni hakkında konuşan Erdoğan, "Vaatlerinden fazlası yapıldı, bakmaz olaydım çok üzüldüm. Türkiye böylesine sakil bir muhalefeti hak etmiyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Babacan ve Davutoğlu'na, "Siz dün benim yanımda değil miydiniz? Benim yanımdayken Merkez Bankası'nın Ziraat Bankası’nın İstanbul'a gidişini konuşmadık mı? O gün ne iş yapıyordunuz." tepkisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Madem Bay Kemal bu ifadeyi çok sevdi. Bundan sonra kullanacağı yeni sloganını da vereyim: Bay Bay Kemal. Telifini de istemeyiz, bizden yana helali hoş olsun." ifadelerini kullandı
1.02.2023 Gündem
Başika Üssü'ne roketli taciz! Bakan Akar: Karşılığını misliyle veriyoruz
Başika Üssü'ne roketli taciz! Bakan Akar: Karşılığını misliyle veriyoruz Irak kuzeyindeki Başika Üssü'ne roketli tacizle ilgili konuşan Milli Savunma Bakanı Akar, "Zaman zaman oluyor, biz gerekli karşılıkları her zaman misliyle veriyor." dedi.
1.02.2023 Gündem
İsveç'teki skandal onaya Türkiye'den sert tepki: İptal ettik
İsveç'teki skandal onaya Türkiye'den sert tepki: İptal ettik Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İsveç’in, başkent Stockholm’de terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhine gerçekleştirdikleri eylemlerle, Kur’an-ı Kerim’e yönelik provokasyona karşı tedbir alınmamasını eleştirerek, “Bu geldiğimiz noktada İsveç Savunma Bakanı Pal Jonson’un Türkiye’ye 27 Ocak’ta yapacağı ziyaretin önemi de anlamı da kalmadı. Bu nedenle ziyareti iptal ettik” dedi.
21.01.2023 Gündem
Seçim tarihi 2023! Seçim tarihi belli oldu mu, 14 Mayıs mı? Erken seçim olacak mı?
Seçim tarihi 2023! Seçim tarihi belli oldu mu, 14 Mayıs mı? Erken seçim olacak mı? Seçim tarihi açıklandı mı, seçim tarihi belli oldu mu, 14 Mayıs mı? sorularının yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamanın ardından merak konusu oldu. Türkiye genel seçim tarihleri ülke gündemindeki yerini koruyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa gereği 18 Haziran 2023 olarak belirlenen genel seçim tarihi için 'Mayıs ayı içerisinde bu işi bitirelim' ifadelerini kullanmıştı, AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da seçim için 14 Mayıs mesajı verdi. İşte 2023 seçim tarihine ilişkin detaylar…
19.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Grup Toplantısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki grup toplantısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.