Grup Toplantısı

Grup Toplantısı

Son dakika grup toplantısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan grup toplantısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını grup toplantısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Grup Toplantısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan grup toplantısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.041 grup toplantısı haberi bulunmuştur. Tüm grup toplantısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fransa'nın ardından sıra Alman okullarında: Türk öğrenci kabul etmeyecekler
Fransa'nın ardından sıra Alman okullarında: Türk öğrenci kabul etmeyeceklerİki Fransız okulunun ardından Almanya’nın Ankara Büyükelçiliği’ne bağlı eğitim kurumu Ernst-Reuter Okulu da Dışişleri Bakanlığı’ndan nota verildiğini, yeni dönemde çift uyruklular dahil Türk vatandaşlarının kabul edilmeyeceğini duyurdu...Bakan Tekin, Meclis’te gazetecilerin Fransız okullarıyla yaşanan krizle ilgili soruları üzerine okulların mevzuat içerisine girerlerse eğitimlerine devam edeceklerini, girmezlerse yok hükmünde olduğunu belirtti...
25.07.2024Gündem
MSB Bakanı Güler'den Yunan Bakana 'turist' yanıtı: 'Bekleriz'
MSB Bakanı Güler'den Yunan Bakana 'turist' yanıtı: 'Bekleriz'Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ‘Yılda 60 milyon turist geliyor, Yunan Bakan da buyursun turistik geziye gelsin.’ dedi.
24.07.2024Gündem
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması!
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması!Asgari ücret zammı ile ilgili yeni açıklama geldi. Milyonlarca asgari ücretli bekliyordu. Bakan Işıkhan net konuştu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrette artışın olmayacağını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ana muhalefet ile ittifak olmaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ana muhalefet ile ittifak olmazCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyasette normalleşme tartışmalarına noktayı koydu. Erdoğan, Cumhur İttifakı için de net mesajlar verdi.
26.06.2024Gündem
MHP kaynakları: Bahçeli’nin sağlık durumu iyi
MHP kaynakları: Bahçeli’nin sağlık durumu iyiMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısı öncesi kısa bir tansiyon sorunu yaşadı. MHP kaynaklarından Bahçeli'nin durumuna ilişkin açıklama geldi. MHP kaynakları Bahçeli’nin sağlık durumun iyi olduğunu belirtirken, ‘Bir tansiyon düşmesi yaşadı, şu an sorun yok.’ açıklamasında bulundu.
25.06.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Cumhur İttifakı yoluna kararlılıkla devam edecek
MHP lideri Bahçeli: Cumhur İttifakı yoluna kararlılıkla devam edecekPartisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı için net mesajlar verdi. Bahçeli'nin gündeminde 1 Temmuz'da görülecek Sinan Ateş davası da vardı.
25.06.2024Gündem
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den özel okul öğretmenlerine ilişkin açıklama!
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den özel okul öğretmenlerine ilişkin açıklama!Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, özel sektörde görev yapan öğretmenlerin sorunlarına ilişkin özel okul temsilcileriyle görüşmelere başlandığını açıkladı.
29.05.2024Gündem
Bakan Yumaklı'dan çay açıklaması!
Bakan Yumaklı'dan çay açıklaması!Çay fiyatları hakkında soruları yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Çay fiyatları maliyetlere bakılarak yapılmıştır. Beklentileri yüksek tutmayı tamamen siyasi görüyorum. Şu an için bizim açıkladığımız fiyat ile ÇAYKUR'un alım fiyatıyla, maliyetlerin arasında anormal bir fark yok" dedi.
15.05.2024Gündem
Bakan Işıkhan'dan emeklilere refah payı açıklaması: Temmuz ayını bekliyoruz
Bakan Işıkhan'dan emeklilere refah payı açıklaması: Temmuz ayını bekliyoruzÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekliye refah payı verilmesine ilişkin, “Şu anda bunu konuşmak için çok erken. Bunun için temmuz ayını bekleyelim” dedi.
15.05.2024Ekonomi
Bakan Tunç: İddialara yönelik soruşturma sürüyor
Bakan Tunç: İddialara yönelik soruşturma sürüyorAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Yargımıza güvenin, iddialara yönelik soruşturma sürüyor' dedi.
15.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyizCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Bürokratik vesayete izin vermeyiz. Kanunun dışına çıkan, marazı olan kim varsa hukuk zemininde mutlaka hesabı soruluyor." ifadelerini kullandı. Kongre süreci hakkında konuşan Erdoğan, "Yorulan, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımızı kardeşlik hukukumuzu koruyarak dinlenmeye alacağız; yeni, heyecanlı arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz." dedi. Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı ardından ise, ‘Yakın zamanda CHP’ye gideceğim’ açıklamasında bulundu.
15.05.2024 Gündem
AK Parti grup toplantısı saat kaçta? AK Parti grup toplantısı bugün var mı?
AK Parti grup toplantısı saat kaçta? AK Parti grup toplantısı bugün var mı? AK Parti grup toplantısı saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün akşam saatlerinde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı İbrahim Kalın'la toplantı yapması Ankara'yı heyecanlandırdı. Tüm gözler bugün yapılacak grup toplantısına çevrildi. Peki AK Parti grup toplantısı bugün mü, saat kaçta? Detaylar haberimizde.
15.05.2024Gündem
Ankara'da kritik zirve! Erdoğan MİT Başkanı Kalın ve Bakan Tunç'u kabul etti
Ankara'da kritik zirve! Erdoğan MİT Başkanı Kalın ve Bakan Tunç'u kabul ettiCumhurbaşkanı Erdoğan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı İbrahim Kalın ile toplantı yaptı.
15.05.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal alemindeMilliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapıyor.
16.04.2024Gündem
Bakan Işıkhan’dan 'asgari ücret' açıklaması: En temel ilkemiz enflasyona ezdirmemek
Bakan Işıkhan’dan 'asgari ücret' açıklaması: En temel ilkemiz enflasyona ezdirmemekÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, aralık ayında başlayacak asgari ücret görüşmelerine ilişkin, "Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme ilkesi bizim için en temel ilke olacak" dedi.
15.11.2023Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan emeklilere ödenecek 5 bin liralık ikramiye ile ilgili, "Emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları giderebilmek için 5 bin lira ikramiye yapmayı kararlaştırdık. Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak. Hem çalışanlarımızın hem emeklilerimizin maaşlarında yeni düzenlemeleri yılbaşında yapacağız. Emeklilerimizle ilgili kararın hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
11.10.2023Gündem
Bakan Tekin'den ara tatil açıklaması
Bakan Tekin'den ara tatil açıklamasıMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, kendisine yöneltilen "Ara tatiller kaldırılacak mı?" sorusunu “Velilerden ve öğrencilerden böyle bir talep gelirse eğer bakarız. Öğretmenlerden şikayet gelirse değerlendiririz. Bu yılki durumu gördükten sonra bir değerlendirme yaparız” şeklinde yanıtladı.
11.10.2023Eğitim
Mustafa Sarıgül'e Meclis kulisinde yumruklu saldırıda bulunuldu
Mustafa Sarıgül'e Meclis kulisinde yumruklu saldırıda bulunulduCHP Meclisi'nde şok eden saldırı. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'e, Meclis kulisinde yumruklu saldırı gerçekleşti. Olayla ilgili Sarıgül'den ilk açıklama geldi.
25.07.2023Gündem
Kira artışıyla ilgili yeni karar! 2 Temmuz'da başlıyor
Kira artışıyla ilgili yeni karar! 2 Temmuz'da başlıyorAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, konutlarda uygulanacak kira artış üst sınırına ilişkin 2 Temmuz 2024 tarihine kadar yüzde 25 olarak uygulanacağını açıkladı.
22.06.2023Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğizCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nın '16'lı masa kuracağım' ifadelerine tepki gösteren Erdoğan, "6'lı masa diyordu şimdi 16 masa diyor. Yetmez, bunu daha da artırman lazım. Masadaki ortakları çoğaltmak netice vermez. Bu millet irade ister. Eser ister, hizmet ister. Yalanla dolanla bir yere varılmaz." dedi.
21.06.2023Gündem
Bakan Şimşek'ten 'HDP'nin hazine yardımına bloke konulması' talebine ilişkin açıklama
Bakan Şimşek'ten 'HDP'nin hazine yardımına bloke konulması' talebine ilişkin açıklamaHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'HDP'nin hazine yardımına bloke konulması' talebiyle ilgili karar alıp almayacaklarına ilişkin, "İlgili birimlerimiz gereken çalışmayı yapıyorlar" dedi.
21.06.2023Ekonomi
CHP'de ilk grup toplantısı...Kılıçdaroğlu'ndan 'değişim' mesajına yanıt
CHP'de ilk grup toplantısı...Kılıçdaroğlu'ndan 'değişim' mesajına yanıtPartisinin grup toplantısında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'değişim' mesajlarına yanıt verdi.
13.06.2023Gündem
Meclis başkanı seçim süreci bugün başlıyor
Meclis başkanı seçim süreci bugün başlıyorTBMM'de 28'inci yasama dönemi, milletvekillerinin yemin töreniyle başlayacak. Bugün yapılacak törenin ardından yeni dönemin Meclis başkanı ve siyasi partilerin grup başkan vekilleri seçilecek.
2.06.2023Gündem
AK Parti'de liste mesaisi! 3 dönem kuralına takılanlar arasında dikkat çeken isimler var
AK Parti'de liste mesaisi! 3 dönem kuralına takılanlar arasında dikkat çeken isimler varAK Parti’de milletvekili adayları için yapılan temayül yoklamasının ardından 27 Mart’ta başlatılan mülakat süreci bugün sona erecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki üst komisyon ise çalışmalarına pazartesi günü başlayacak ve milletvekili listelerine son şeklini verecek.
1.04.2023Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Grup Toplantısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki grup toplantısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.