Gazete Vatan Logo

30 Mart sonrası ilk kez...

MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında konuştu. Bahçeli, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları;

30 Mart seçimlerinden sonra iktidar partisinde umduğunu bulamayan vatandaşlarım MHP'yi tercih etmişlerdir. AKP'de kopmalar uzanacak ve CHP her türlü çirkefliğe rağmen yerinde saymıştır. MHP iktidarın yegane alternatifi olduğunu 30 Mart seçimlerinde tescil ettirmiştir. Emrimizde devletin imkanlarını yoktu sadece milletimizin vereceği karara güvendik. Elde ettiğimiz netice ile yetinmeyeceğiz.

Eksikliklerimizi gözden geçireceğiz. Her ihtimalin üzerine giderek önmüzdeki seçim süreçlerine hazırlanacağız.30 Mart seçimlerinden sonra sandıklardan yayılan şaibeler konuşulmuş. Bazı ilçe ve beldelerde seçimlerin yenilenmesine karar verilmiştir. Oy sayımına dönük itirazları bir takım ilçelerde sonuç vermiştir. Pis kokuların yayılması 30 Mart'tan çıkan sonuçlarına sorgulatmıştır. 30 Mart akşamı 41 ilde görülen elektrik kesintisi herkesi kuşkulandırmıştır.

Bir bakanın yaşanan elektrik kesintilerini kediye yüklemesi milletin zekasına hakarettir.

PARALEL KEDİLER SUÇLANDI

Herhalde kedilere dava açılması gündemdedir. Ve trafolar Başbakan’ın adamları tarafından kuşatılmış durumdadır.Allah’tan barajları yabani hayvanlar içip bitirmemiş, elektrik tellerini kuşlar kemirmemiştir.Sadece paralel kediler suçlanarak vaziyet kurtarılmıştır.

Başbakan balkondan yaptığı konuşmada Suriye ile savaşta olduğumuzu söylemişti.Ama bu konuşulmamıştır. Sayın Başbakan Türkiye Suriye ile ne zaman savaşa girmiştir. Sayın Erdoğan söyler misin bize savaş kararını kimlerle konuştun? Türkiye'yi kafana göre savaştırmak mı istiyorsun? Milletimizin sorunları çözüm beklerken Başbakan paralel örgüt avına çıkmıştır. Bir de savaşa girmişiz de haberimiz olmamıştır

ŞİFRELİ SÖZLERLE İMA ETTİ

30 Mart'la beraber Başbakan cumhurbaşkanlığına sıcak baktığını şifreli sözlerle ima etmiştir. BAşbakan'ın aday olması halinde Sayın Gül'ün buna saygı duyacağı kendisinin Başbakanlık koltuğuna oturtulacağı bazı vekiller tarafından konuşulmaktadır. Yani ağzı olan konuşuyor. Anlaşırlarsa her şey netleşecektir. Demokrasi ile yönetilen ülkede iki kişinin kefine ülke teslim etmek olmayacak bir şeydir.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ

Hukuka saldırandan, Twitter'ı, Youtube'u kapatandan Cumhurbaşkanı olmaz.Kısacası 2 yanlıştan bir doğru çıkmaz. Tekeden süt sayılmaz.Recep Tayyip Erdoğan'dan Cumhurbaşkanı olmaz.



Haberin Devamı