30 Mart

30 Mart

Son dakika 30 mart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 30 mart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 30 mart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

30 Mart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 30 mart gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.488 30 mart haberi bulunmuştur. Tüm 30 mart haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu: Milli tren seti sayısı 56'ya ulaşacak
Bakan Uraloğlu: Milli tren seti sayısı 56'ya ulaşacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2 yıl içerisinde yerli ve milli tren seti sayımız 25'e ulaşacak. 2030 yılına kadar ise toplam 56 setimiz vatandaşlarımıza hizmet vermek üzere yola çıkmış olacak" dedi.
10.04.2024 Ekonomi
Genç oyuncu trafik kazasında hayatını kaybetti
Genç oyuncu trafik kazasında hayatını kaybetti Son olarak 'The Boys'un spin-off'u 'Gen v' dizisinde yer alan genç oyuncu Chance Perdomo, yaşama veda etti. Basın temsilcisi, ünlü ismin geçirdiği motosiklet kazası sonrası hayatını kaybettiğini açıkladı.
31.03.2024 Magazin
Emine Erdoğan'dan 'Dünya Sıfır Atık Günü' mesajı: Sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum
Emine Erdoğan'dan 'Dünya Sıfır Atık Günü' mesajı: Sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından 'Dünya Sıfır Atık Günü' mesajı yayımladı. Emine Erdoğan, "Kaynakların en üst düzeyde kullanıldığı, atıkların en aza indirildiği ve sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum" ifadelerini kullandı.
30.03.2024 Gündem
Sıfır Atık gazetesinin yeni sayısı yayımlandı! Emine Erdoğan'ın sözleri manşet
Sıfır Atık gazetesinin yeni sayısı yayımlandı! Emine Erdoğan'ın sözleri manşet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde 2017'de başlatılan 'Sıfır Atık Hareketi'nin çalışmalarını konu alan 'Sıfır Atık' gazetesinin yeni sayısı yayımlandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Hem matbu olarak hem de dijitalde dolu dolu içeriklerle yayınlanan gazetemiz okuyucularıyla buluştu" dedi.
30.03.2024 Ekonomi
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' kutlama mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' kutlama mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajında, "İklim değişikliğinin ve çevre kirliliğinin sonuçlarını acı tecrübelerle öğrenen bizler, bir yandan bu sınamalarla mücadele etmeli, diğer yandan gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
27.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız
Emine Erdoğan'dan sıfır atık mesajı: Sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajında, "İklim değişikliğinin ve çevre kirliliğinin sonuçlarını acı tecrübelerle öğrenen bizler, bir yandan bu sınamalarla mücadele etmeli, diğer yandan gelecek nesillere olan sorumluluğumuz bağlamında sürdürülebilirlikle ilgili somut adımlar atmalıyız" dedi.
27.03.2024 Gündem
Yerel seçimde 2. tur var mı? 2024 yerel seçimde kaç oy kullanılacak, seçimde kaç oy pusulası olacak?
Yerel seçimde 2. tur var mı? 2024 yerel seçimde kaç oy kullanılacak, seçimde kaç oy pusulası olacak? Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçimi için sandık başına gitmeye hazırlanıyor.  Seçmen seçim günü yaklaştıkça seçime dair sorgulamalar da arttı. Merak edilen sorulardan biri de “Yerel seçimde 2. tur var mı?” sorusu oldu.
26.03.2024 Gündem
Seçim günü seyahat yasak mı? 2024 seçim yasakları nelerdir, 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi?
Seçim günü seyahat yasak mı? 2024 seçim yasakları nelerdir, 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi? Türkiye 31 Mart 2024 tarihinde seçimlere gidiyor. Seçim günü seyahat edecek vatandaşlar seçim yasakları ile ilgili aramalar arttı. Propaganda serbestliği 30 Mart Cumartesi saat 18.00'de, seçim yasakları ise 31 Mart saat 23.59'da sona erecek. İşte 31 Mart seçim günü şehirler arası otobüsler çalışıyor mu, yolculuk serbest mi? sorusunun yanıtı...
26.03.2024 Gündem
RTÜK'ten 31 Mart açıklaması: Seçimden önceki 10 gün anket yayınlanamaz
RTÜK'ten 31 Mart açıklaması: Seçimden önceki 10 gün anket yayınlanamaz Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nca (RTÜK) seçim yasaklarına ilişkin açıklama yapılarak, seçimden önceki 10 günlük süreçte anket yayınlanamayacağı bildirildi.
22.03.2024 Gündem
Seçim yasakları yarın başlıyor!
Seçim yasakları yarın başlıyor! YÜKSEK Seçim Kurulu'nun (YSK) yerel seçim takvimine göre, propaganda serbestliği ve seçim yasakları yarın başlayacak.
20.03.2024 Gündem
Tıp Bayramı dünyada kutlanıyor mu, Tıp Bayramı neden 14 Mart'ta kutlanır? 14 Mart Tıp Bayramı tarihçesi, önemi ve anlamı
Tıp Bayramı dünyada kutlanıyor mu, Tıp Bayramı neden 14 Mart'ta kutlanır? 14 Mart Tıp Bayramı tarihçesi, önemi ve anlamı 14 Mart, Türkiye'de Tıp Bayramı'nın kutlandığı bir gün. Tıp Bayramı, özellikle sağlık çalışanları ve hekimler için büyük bir anlam taşıyor. Hekimlerin ve sağlık çalışanlarının, mesleklerinin önemini vurgulamak için yoğun çalışma temposuna rağmen, başkalarının hayatını kurtarmak için verdikleri özverili çabaları onurlandırmak amacıyla kutlanan 14 Tıp Bayramı’nın tarihçesi sorgulanıyor. Peki, Tıp Bayramı nedir, Tıp Bayramı neden 14 Mart?
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Büyükelçiler İle İftar Programı'nda konuştu. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Katile katil demekten bizi alıkoyamazlar. İsrailli yöneticiler, soykırım gerçeğini saklamaya çalışmak yerine Gazze'de ölen bebeklerin hesabını versin." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Eda Erdem heykeli nerede? Fenerbahçeli voleybolcu Eda Erdem Dündar kimdir (hayatı), nereli, kaç yaşında?
Eda Erdem heykeli nerede? Fenerbahçeli voleybolcu Eda Erdem Dündar kimdir (hayatı), nereli, kaç yaşında? Fenerbahçeli voleybolcu ve milli takımın kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeli açıldı. Açılış töreninde konuşan Eda Erdem, "Bana öyle bir şey armağan ettiniz ki, kendimi ne zaman kötü hissetsem bu heykele bakacağım" dedi.
9.03.2024 Gündem
YSK kesin aday listelerini açıklayacak
YSK kesin aday listelerini açıklayacak Yüksek Seçim Kurulunca (YSK), 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin seçim takvimi işliyor.
2.03.2024 Gündem
Meclis ne zaman tatile giriyor 2024? Meclis tatile girecek mi 2024?
Meclis ne zaman tatile giriyor 2024? Meclis tatile girecek mi 2024? Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) ne zaman tatile gireceği, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. 8. yargı paketi konuşulurken seçimler öncesinde TBMM'nin tatile gireceği tarih merak ediliyor. Peki, Meclis ne zaman tatile girecek?
28.02.2024 Gündem
Tekin Bingöl kimdir? Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’ün özgeçmişi
Tekin Bingöl kimdir? Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’ün özgeçmişi CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl siyasi figürlerden biri olarak merak ediliyor. Partisi tarafından TBMM Başkan adayı olarak da gösterilen Tekin Bingöl kimdir?
22.02.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan 'Dünya Sigarayı Bırakma Günü' mesajı: Tam 10 yıl gerekiyor
Emine Erdoğan'dan 'Dünya Sigarayı Bırakma Günü' mesajı: Tam 10 yıl gerekiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü'nün, tütün bağımlılığıyla mücadelede milat olması dileğinde bulundu.
9.02.2024 Gündem
YSK'dan oy pusulası kurasında "şaibe" iddialarına ilişkin açıklama
YSK'dan oy pusulası kurasında "şaibe" iddialarına ilişkin açıklama Yüksek Seçim Kurumu (YSK), Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde siyasi partilerin birleşik oy pusulasındaki yerlerinin usulsüz bir şekilde gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendiği iddialarıyla ilgili, kura çekiminin basın mensupları ve siyasi parti temsilcilerinin şahitliği altında şeffaf bir şekilde gerçekleştirildiğini açıkladı.
31.01.2024 Gündem
AK Parti Ankara Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında, ne mezunu?
AK Parti Ankara Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında, ne mezunu? AK Parti Ankara'nın ilçe belediyeleri için belirledikleri adaylar da bugün açıklandı. Peki, AK Parti Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında? İşte detaylar...
24.01.2024 Gündem
AK Parti Kırıkkale belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Kırıkkale belediye başkan adayı Mehmet Saygılı kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Kırıkkale belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Kırıkkale belediye başkan adayı Mehmet Saygılı kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Kırıkkale AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı kimdir? AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki, AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı adayı Mehmet Saygılı kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
Yerel seçim için takvim işlemeye başladı! Partiler açıklanacak
Yerel seçim için takvim işlemeye başladı! Partiler açıklanacak YSK’nın 31 Mart 2024 yerel seçimleri için açıkladığı takvim dün itibarıyla işlemeye başladı.
2.01.2024 Gündem
Yerel seçimlere ilişkin propaganda yasakları Resmi Gazete’de yayımlandı
Yerel seçimlere ilişkin propaganda yasakları Resmi Gazete’de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin siyasi partiler ve bağımsız adaylarca gerçekleştirilecek seçim propagandasının usul ve esaslarını belirleyen genelge Resmi Gazete’de yayımlandı.
20.12.2023 Gündem
Yerel seçim takvimi 2024 | Yerel seçim takvimi ne zaman başlar? 31 Mart 2024 yerel seçim takvimi
Yerel seçim takvimi 2024 | Yerel seçim takvimi ne zaman başlar? 31 Mart 2024 yerel seçim takvimi 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin seçim takvimi Resmi Gazete’de yayımlandı. Seçim takviminin başlangıç tarihi merak konusu oldu. Peki, Yerel seçim takvimi ne zaman başlar? İşte Yerel seçim takvimi 2024…
1.12.2023 Gündem
Yerel seçim takvimi belli oldu! 1 Ocak'ta başlıyor
Yerel seçim takvimi belli oldu! 1 Ocak'ta başlıyor 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin “Seçim Takvimi” Resmi Gazete’de yayımlandı.
1.12.2023 Gündem
Eşini sokak ortasında sırtından bıçaklayarak öldüren sanıktan avukata: İnşallah sana da cinler musallat olur
Eşini sokak ortasında sırtından bıçaklayarak öldüren sanıktan avukata: İnşallah sana da cinler musallat olur Eşini sırtından bıçaklayarak öldüren sanığın yargılandığı davanın duruşması olaylı geçti. Mahkemeye sunulan Gözlem İhtisas Dairesi raporunda sanığın akli dengesinin yerinde olduğu okununca taraflar arasında gerginlik yaşandı. Bunun üzerine sanık, "Adli Tıp Kurumu benden daha deli. Bana metafizik uzmanı getirin. Olayı cinlerin yaptığına eminim" dedi. Salonda başlayan gerginlik, adliye önünde yapılan basın açıklamasına da yansıyınca sanık yakınları ve avukatlar arasında kısa süreli tartışma yaşandı.
18.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

30 Mart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 30 mart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.