Meteoroloji Toz Aşımı

Meteoroloji Toz Aşımı

Son dakika Meteoroloji toz aşımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meteoroloji toz aşımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meteoroloji toz aşımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meteoroloji Toz Aşımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meteoroloji toz aşımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 meteoroloji toz aşımı haberi bulunmuştur. Tüm meteoroloji toz aşımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lapa lapa kar yağışının ardından Meteoroloji'den 3 uyarı birden geldi! Çok kuvvetli olacak, bu kez fena vuracak
Lapa lapa kar yağışının ardından Meteoroloji'den 3 uyarı birden geldi! Çok kuvvetli olacak, bu kez fena vuracak İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kentte alarm verildi. Çok kuvvetli olacak. Meteoroloji kar yağışının ardından 3 uyarı birden yaparak illeri tek tek açıkladı. Mayıs ayında gelen kar sürprizinin ardından MGM illeri saat vererek açıkladı. Kuvvetli yağış, kar erimesi ve toz taşınımına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.  İşte Meteoroloji tarafından yapılan son dakika açıklamasının detayları ve il il hava durumu...
16.05.2024 Gündem
Mart'ta yağmayan kar Mayıs'ta yağdı! Lapa lapa kar yağışını gören gözlerine inanamadı! Batı illeri de beyaza büründü
Mart'ta yağmayan kar Mayıs'ta yağdı! Lapa lapa kar yağışını gören gözlerine inanamadı! Batı illeri de beyaza büründü  Mart'ta yağmayan kar Mayıs'ta yağdı. Herkes havaların ısınmasını beklerken kış adeta geri döndü. Lapa lapa kar ve dolu yağışı görenler gözlerine inanamadı. Mayıs ayında her yer beyaza büründü. Meteoroloji tarafından yapılan uyarıların ardından kar, dolu ve kuvvetli yağıştan kaynaklanan olumsuzluklar yaşanmaya devam ediyor. Bir ilde okullar tatil edilirken, vatandaşlar yollarda kaldı. Hava sıcaklıklarının daha da düşeceği açıklandı. İşte Meteoroloji tarafından yapılan son dakika açıklamasının detayları ve il il hava durumu...
15.05.2024 Gündem
Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı geldi!
Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı geldi! Soğuk havalar tüm yurdu etkisi altına aldı. Sağanak yağışlar ve fırtınanın Marmara'da etkili olacağını açıklayan Meteoroloji 29 ili sarı kodla uyardı. Meteoroloji ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, olabileceğini belirterek dikkatli olunması gerektiği uyarısında da bulundu.
11.05.2024 Gündem
Sağanak yağış ve toz taşınımı uyarısı! Meteoroloji ve valilikten peş peşe uyarılar geldi
Sağanak yağış ve toz taşınımı uyarısı! Meteoroloji ve valilikten peş peşe uyarılar geldi Gök gürültülü sağanaklar yağışlar geri dönüyor. Meteoroloji'nin yayınladığı son hava durumu raporuna göre yurt genelinde akşam saatlerinden itibaren Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımının etkili olması bekleniyor. İstanbul Valiliği ise toz taşınımının pazar gününe kadar etkili olacağını belirtirken vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Prof. Dr. Orhan Şen de, 'Bugün Batı Karadeniz ve Marmara’nın güneyinde önemsiz yağmur var. İstanbul’a yağmur, Marmara ve Ege ile birlikte yarın gelecek. Hafta sonu Anadolu’yu da kapsayacak.' açıklamasında bulundu.
9.05.2024 Gündem
Meteoroloji'den fırtına ve toz aşımı uyarısı! 17 şehir için sarı alarm
Meteoroloji'den fırtına ve toz aşımı uyarısı! 17 şehir için sarı alarm Meteoroloji'den fırtına, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den yeni hava raporu yayımlandı. Yayımlanan raporda 17 il için sarı alarm verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan 'sarı' kodlu uyarıda, iç ve batı kesimlerde fırtına bekleniyor. Vatandaşlarının yaşanacak bu olumsuz hava şartıyla ilgili tedbir alması gerektiğinin altı çizldi.
24.04.2024 Gündem
Karla karışık yağmur ve kuvvetli sağanaklar geri dönüyor! Meteoroloji'den toz aşımı ve su baskınları uyarısı geldi
Karla karışık yağmur ve kuvvetli sağanaklar geri dönüyor! Meteoroloji'den toz aşımı ve su baskınları uyarısı geldi Soğuk havalar etkisini sürdürmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu yayınladı. Yayınlanan raporda birçok il için sağanak yağış ve karla karışık yağmur uyarısı geldi.
16.05.2024 Gündem
Yoğun kar yağışı, sağanak yağmur, toz aşımı ve çığ tehlikesi uyarısı! Nisan ayının ilk hava tahmin raporunu Meteoroloji yayınladı
Yoğun kar yağışı, sağanak yağmur, toz aşımı ve çığ tehlikesi uyarısı! Nisan ayının ilk hava tahmin raporunu Meteoroloji yayınladı Yoğun kar yağışları yurdun doğu illerinde etkisini göstermeye devam ederken Meteoroloji'den çığ tehlikesi uyarısı geldi. Mart ayında beklenen kar yağışları yurdun genelde doğu bölgelerinde etkili olurken, Marmara bölgesinde etkili olan toz aşımı olayının Nisan ayının ilk günlerinde de etkili olması bekleniyor.
31.03.2024 Gündem
Sıcak hava gidiyor kar yağışları geliyor! Meteoroloji'den çığ ve toz aşımı uyarısı
Sıcak hava gidiyor kar yağışları geliyor! Meteoroloji'den çığ ve toz aşımı uyarısı Kar yağışları doğu illerinde hayatı olumsuz etkilerken İstanbul bahar havasını yaşıyor. Beklenen kar yağışının İstanbul'da mart ayında yaşanması bekleniyor. Meteoroloji yeni uyarısında illeri tek tek açıkladı. MGM İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için yeni uyarıda bulundu. Kar ve yağmur alarmı verildi. Öte yandan MGM tarafından yapılan son dakika açıklamasında vatandaşlar toz taşınımı uyarısında bulundu. Yağışın en yoğun olacağı iller ve saatler açıklandı. İşte il il son dakika hava tahmin raporu...
16.03.2024 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Çamur yağacak, o bölgeler riskli...
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Çamur yağacak, o bölgeler riskli... Meteoroloji tarafından son dakika olarak duyuruldu. Şehirler tek tek sıralanıp uyarıda bulunuldu. Toz aşımı etkili olacak. Vatandaşlar dikkatli olmaları için uyarıldı. MGM'den yapılan açıklamada 10 Mart Çarşamba günü yurt genelinde etkili olacak hava durumu ile ilgili bilgili verildi. Bugün hava nasıl olacak? İşte detaylar...
10.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meteoroloji Toz Aşımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meteoroloji toz aşımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.