Meteoroloji Raporu

Meteoroloji Raporu

Son dakika Meteoroloji raporu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meteoroloji raporu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meteoroloji raporu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meteoroloji Raporu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meteoroloji raporu gelişmeleri de dahil olmak üzere 535 meteoroloji raporu haberi bulunmuştur. Tüm meteoroloji raporu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son meteoroloji raporu yayınlandı 15 şehir için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı
Son meteoroloji raporu yayınlandı 15 şehir için kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldıAşırı sıcaklara sağanak yağış arası verilecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Isparta, Konya, Karaman, Niğde, Kayseri, Çankırı, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı çevreleri ile Balıkesir'in kuzey, Erzurum ve Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Doğu Akdeniz’de yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
23.07.2024Gündem
Rekor sıcaklıklar bunaltıyor sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!
Rekor sıcaklıklar bunaltıyor sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!Son hava tahmin raporu yayınlandı. Açıklanan rapora göre, 19 Temmuz 2024 Cuma günü yurdun batısında aşırı sıcaklıklar beklenirken, yurdun doğusu ve kuzey doğusunda gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Edirne, Kırklareli, Bolu, Karabük, Amasya, Ordu ve Hakkari çevreleri ile Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum’un kuzey ve doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
18.07.2024Gündem
Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji olumsuzluklara karşı birçok ili uyardı
Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji olumsuzluklara karşı birçok ili uyardıSon hava tahmin raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından geldi. Açıklanan son rapora göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batı ve güneydoğusu, Ege'nin iç kesimleri ve İzmir çevreleri, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Ankara'nın kuzey çevreleri ve Çankırı'da yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
12.07.2024Gündem
Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji uyardı: Sele neden olabilir
Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji uyardı: Sele neden olabilirSağanak yağışlar birçok şehirde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Marmara, Ege, Batı ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeyi gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Yağışların; Marmara'nın güney, Ege'nin kuzey ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.
4.07.2024Gündem
Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji birçok il için kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu
Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! Meteoroloji birçok il için kuvvetli rüzgar uyarısında bulunduSon dakika haberine göre, bunaltan sıcaklardan sonra serinleten yağışlar geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan son hava tahmin raporuna göre bir çok şehirde gök gürültülü sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgar etkili olacak.
3.07.2024Gündem
Sağanak yağışlar gök gürültüsü ve fırtına ile geliyor! Meteoroloji son raporunu yayınladı 15 şehri uyardı
Sağanak yağışlar gök gürültüsü ve fırtına ile geliyor! Meteoroloji son raporunu yayınladı 15 şehri uyardıSon dakika haberi MGM'den geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı son hava tahmin raporuna göre 15 ilde sağanak yağışlar etkili olacak. Yapılan son tahminlere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Kırklareli ve İstanbul’un Karadeniz kıyıları, Bilecik, Denizli, Afyonkarahisar,Kütahya Eskişehir ve Ankara’nın güney ve batı kesimleri, Sinop, Samsun, Erzurum, Kars, Iğdır ve Ağrı çevreleri ile Van’ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, Marmara ve Ege’nin batısında kuzeyli yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde (50-80 km/saat) esmesi bekleniyor.
28.06.2024Gündem
Tehlike çanları çalıyor! Meteoroloji ve uzmanlar uyardı: Resmen kavrulacağız, sıcaklık 40 dereceyi aşacak
Tehlike çanları çalıyor! Meteoroloji ve uzmanlar uyardı: Resmen kavrulacağız, sıcaklık 40 dereceyi aşacakMeteoroloji son dakika duyurdu! Uzmanlar art arda açıklama yaptı. Sıcaklıklar kavuracak. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yurt genelinde sıcaklıklardaki artış sürüyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sıcaklıkların bazı illerde 40 derecenin üzerinde olacağını açıkladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de mevsim normallerinin üstüne çıkacak sıcak hava dalgası ile ilgili il il uyarıda bulundu. Prof. Dr. Şen ayrıca, La Nina'yla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte son dakika il il hava durumu...
3.06.2024Gündem
Havalar tersine dönecek! 'La Nina' geliyor, El Nino'yu mumla aratacak
Havalar tersine dönecek! 'La Nina' geliyor, El Nino'yu mumla aratacakHava sıcaklıkları birden düşecek. Bu kez La Nina vuracak. El Nino'dan çok daha fazla etkileyecek. Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Çevre, Biyoçeşitlilik ve İklim Değişikliği Çalışma Grubu Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, okyanusların çok ısınması anlamına gelen El Nino'nun halen devam ettiğini ancak yavaş yavaş etkisini kaybettiği belirtip, "Bunun arkasından 'La Nina' gelecektir ve soğumaya dönüş olacaktır" dedi.
2.06.2024Gündem
Kavurucu ve yakıcı sıcaklar geliyor! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı: Hafta sonu havalar nasıl olacak?
Kavurucu ve yakıcı sıcaklar geliyor! Meteoroloji son hava tahmin raporunu yayınladı: Hafta sonu havalar nasıl olacak?Sağanak yağışlarla geçen mayıs ayından sonra hazirana güneşli ve sıcak havalarla girdik. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni tahmin raporunu yayımladı. Yayınlanan son rapora göre, hava sıcaklıklarının ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. En yüksek hava sıcaklıklarının İzmir'de 31-35, Aydın'da 36-41, Çanakkale'de 29-35, Balıkesir'de 34-40, Manisa'da 35-41 dereceler arasında olacağı bildirildi. Sıcaklıklar İstanbul'da ise 28 ila 32 derece arasında olacak.
1.06.2024Gündem
Hava sıcaklıkları hafta sonundan itibaren mevsim normallerinin üzerine çıkacak!
Hava sıcaklıkları hafta sonundan itibaren mevsim normallerinin üzerine çıkacak!Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), hava sıcaklıklarının, hafta sonundan itibaren artarak hafta ortasına kadar 6 ila 8 derece mevsim normallerinin üzerine çıkacağını bildirdi. MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada; yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, geçen hafta boyunca bölgeyi etkileyen yer yer yağışlı ve serin havanın bölgeyi terk ederek, yerini sıcak ve yağışsız bir havaya bırakacağı kaydedildi.
31.05.2024Gündem
Meteoroloji'den yurt genelinde sağanak alarmı: 3 gün boyunca devam edecek! Doğu'da kuvvetli rüzgar uyarısı!
Meteoroloji'den yurt genelinde sağanak alarmı: 3 gün boyunca devam edecek! Doğu'da kuvvetli rüzgar uyarısı!Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Trakya Kesimi, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Toroslar Mevkii, İç Anadolu (Eskişehir dışında), Orta Karadeniz, Kastamonu, Artvin, Ardahan, Kars ve Hakkari çevreleri ile Rize ve Trabzon'un iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
29.05.2024Gündem
Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi
Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldiSıcak havaları beklerken serin havalar etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü merakla beklenen son hava tahmin raporunu açıkladı.
25.05.2024Gündem
Meteoroloji son dakika uyarısında bulundu! Gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak...
Meteoroloji son dakika uyarısında bulundu! Gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak...Sağanak yağışlar etkisini yurdun birçok bölgesinde hissetiriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladığı son hava durumu raporunda yağış ve toz aşımı uyarısında bulundu.
23.05.2024Gündem
Meteoroloji'den 13 şehir için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi!
Meteoroloji'den 13 şehir için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi!Sağanak yağışlar birçok ilde etkisini sürdürmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 13 şehir için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu.
18.05.2024Gündem
Karla karışık yağmur ve kuvvetli sağanaklar geri dönüyor! Meteoroloji'den toz aşımı ve su baskınları uyarısı geldi
Karla karışık yağmur ve kuvvetli sağanaklar geri dönüyor! Meteoroloji'den toz aşımı ve su baskınları uyarısı geldiSoğuk havalar etkisini sürdürmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmin raporunu yayınladı. Yayınlanan raporda birçok il için sağanak yağış ve karla karışık yağmur uyarısı geldi.
16.05.2024Gündem
Lapa lapa kar yağışının ardından Meteoroloji'den 3 uyarı birden geldi! Çok kuvvetli olacak, bu kez fena vuracak
Lapa lapa kar yağışının ardından Meteoroloji'den 3 uyarı birden geldi! Çok kuvvetli olacak, bu kez fena vuracakİstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kentte alarm verildi. Çok kuvvetli olacak. Meteoroloji kar yağışının ardından 3 uyarı birden yaparak illeri tek tek açıkladı. Mayıs ayında gelen kar sürprizinin ardından MGM illeri saat vererek açıkladı. Kuvvetli yağış, kar erimesi ve toz taşınımına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.  İşte Meteoroloji tarafından yapılan son dakika açıklamasının detayları ve il il hava durumu...
16.05.2024Gündem
Mart'ta yağmayan kar Mayıs'ta yağdı! Lapa lapa kar yağışını gören gözlerine inanamadı! Batı illeri de beyaza büründü
Mart'ta yağmayan kar Mayıs'ta yağdı! Lapa lapa kar yağışını gören gözlerine inanamadı! Batı illeri de beyaza büründü Mart'ta yağmayan kar Mayıs'ta yağdı. Herkes havaların ısınmasını beklerken kış adeta geri döndü. Lapa lapa kar ve dolu yağışı görenler gözlerine inanamadı. Mayıs ayında her yer beyaza büründü. Meteoroloji tarafından yapılan uyarıların ardından kar, dolu ve kuvvetli yağıştan kaynaklanan olumsuzluklar yaşanmaya devam ediyor. Bir ilde okullar tatil edilirken, vatandaşlar yollarda kaldı. Hava sıcaklıklarının daha da düşeceği açıklandı. İşte Meteoroloji tarafından yapılan son dakika açıklamasının detayları ve il il hava durumu...
15.05.2024Gündem
Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı geldi!
Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış ve fırtına uyarısı geldi!Soğuk havalar tüm yurdu etkisi altına aldı. Sağanak yağışlar ve fırtınanın Marmara'da etkili olacağını açıklayan Meteoroloji 29 ili sarı kodla uyardı. Meteoroloji ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, olabileceğini belirterek dikkatli olunması gerektiği uyarısında da bulundu.
11.05.2024Gündem
Sağanak yağış ve toz taşınımı uyarısı! Meteoroloji ve valilikten peş peşe uyarılar geldi
Sağanak yağış ve toz taşınımı uyarısı! Meteoroloji ve valilikten peş peşe uyarılar geldiGök gürültülü sağanaklar yağışlar geri dönüyor. Meteoroloji'nin yayınladığı son hava durumu raporuna göre yurt genelinde akşam saatlerinden itibaren Kuzey Afrika ve Suriye kaynaklı toz taşınımının etkili olması bekleniyor. İstanbul Valiliği ise toz taşınımının pazar gününe kadar etkili olacağını belirtirken vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Prof. Dr. Orhan Şen de, 'Bugün Batı Karadeniz ve Marmara’nın güneyinde önemsiz yağmur var. İstanbul’a yağmur, Marmara ve Ege ile birlikte yarın gelecek. Hafta sonu Anadolu’yu da kapsayacak.' açıklamasında bulundu.
9.05.2024Gündem
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldiSoğuk havalar yurdu etkisi altına aldı kış geri döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu açıkladı 34 şehire "sarı" kodlu yağış uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarıldı. Prof. Dr. Orhan Şen yağışların bugün doğu illerinde etkili olacağını belirtirken yarın için ise İstanbul'da kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Şen, 'Kıştan bir gün, montları giydim. Yarın öğleden sonra kuvvetli İstanbul’da yağış. Sıcaklık 3-4 gün daha 16-17 derece civarında olacak.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024Gündem
Meteoroloji gece ve sabah saatleri için duyurdu! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı
Meteoroloji gece ve sabah saatleri için duyurdu! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısıSıcaklıklar artarken Meteoroloji merakla beklenen raporunu açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre bugün Güneydoğu Anadolu ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen sıcaklıkların hafta sonu İstanbul'da 2-3 derece, Ege ve Akdeniz'de ise 4-5 derece artacağını açıkladı. Bugün Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege'de ise kuvvetli rüzgar bekleniyor.
12.04.2024Gündem
Yoğun kar yağışı, sağanak yağmur, toz aşımı ve çığ tehlikesi uyarısı! Nisan ayının ilk hava tahmin raporunu Meteoroloji yayınladı
Yoğun kar yağışı, sağanak yağmur, toz aşımı ve çığ tehlikesi uyarısı! Nisan ayının ilk hava tahmin raporunu Meteoroloji yayınladıYoğun kar yağışları yurdun doğu illerinde etkisini göstermeye devam ederken Meteoroloji'den çığ tehlikesi uyarısı geldi. Mart ayında beklenen kar yağışları yurdun genelde doğu bölgelerinde etkili olurken, Marmara bölgesinde etkili olan toz aşımı olayının Nisan ayının ilk günlerinde de etkili olması bekleniyor.
31.03.2024Gündem
Yoğun kar ve sağanak yağışlar geliyor! Kar yağacak illeri Meteoroloji tek tek uyardı...
Yoğun kar ve sağanak yağışlar geliyor! Kar yağacak illeri Meteoroloji tek tek uyardı...Sıcaklıkların düşmesiyle kar yağışları soğuk havalarla beraber geliyor. İstanbul dahil onlarca il için yeni uyarı geldi. Kış bu sene beklenenden daha sıcak geçti. Özellikle İstanbul'da yoğun kar yağışı görülmezken pek çok kişi bahar havasına girdi. Ancak kış henüz bitmedi. Mart ayının sonları en soğuk aylardan biri olacak. Meteoroloji yeni uyarısında illeri tek tek açıkladı. MGM İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için yeni uyarıda bulundu. Kar ve yağmur alarmı verildi. Yağışın en yoğun olacağı iller ve saatler açıklandı. İşte il il son dakika hava tahmin raporu...
23.03.2024Gündem
Yoğun kar yağışı, yağmur ve kuvvetli sağanak! Meteoroloji tarih vererek uyardı: Sıcaklıklar 10 derece birden düşecek
Yoğun kar yağışı, yağmur ve kuvvetli sağanak! Meteoroloji tarih vererek uyardı: Sıcaklıklar 10 derece birden düşecekMeteoroloji son hava durumu raporunu yayımladı. MGM'den yapılan açıklamaya göre hava sıcaklıklarının hafta sonundan itibaren batı kesimlerden başlayarak ülkemiz genelinde hissedilir derecede (6 ila 10 derece) azalacağı ve mevsim normalleri civarına, yer yer altına düşeceği tahmin ediliyor.
17.01.2024Gündem
Yağmur, fırtına fena vurdu! Her yer göle döndü, araçlar yolda kaldı
Yağmur, fırtına fena vurdu! Her yer göle döndü, araçlar yolda kaldıİstanbul'da etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokakları su bastı, araçlar yolda kaldı. Kuvvetli yağışın yarın öğlen saatlerine kadar devam etmesi beklenirken kentin dört bir yanından taşkın görüntüleri gelmeye başladı.
18.11.2023Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meteoroloji Raporu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meteoroloji raporu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.