Meteoroloji Sıcaklık

Meteoroloji Sıcaklık

Son dakika meteoroloji sıcaklık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan meteoroloji sıcaklık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını meteoroloji sıcaklık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meteoroloji Sıcaklık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meteoroloji sıcaklık gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.617 meteoroloji sıcaklık haberi bulunmuştur. Tüm meteoroloji sıcaklık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji son dakika olarak açıkladı! İstanbul, Ankara İzmir için bunaltan nem ve sıcaklık uyarısı
Meteoroloji son dakika olarak açıkladı! İstanbul, Ankara İzmir için bunaltan nem ve sıcaklık uyarısı Meteoroloji'den son dakika İstanbul, Ankara ve İzmir uyarısı geldi. Üç büyükşehirde sıcak hava ve nem bunaltacak. Yapılan son değerlendirmelere göre; halen batı ve güney bölgelerimizde etkili olan sıcak hava dalgasının, 19.07.2023 Çarşamba gününden itibaren tüm yurtta etkili olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının Marmara, Ege ve Akdeniz'de mevsim normallerinin 3 ila 8 derece, diğer bölgelerimizde ise mevsim normallerinin 1 ila 5 derece üzerine çıkması bekleniyor. İşte hava durumuyla ilgili tüm detaylar...
17.07.2023 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Sıcaklık rekor kıracak, 19-23 Temmuz’da kavrulacağız
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Sıcaklık rekor kıracak, 19-23 Temmuz’da kavrulacağız Meteoroloji kaynaklarından son dakika açıklaması geldi. Dünya genelinde sıcaklık alarmı verildi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava sıcaklıklarıyla ilgili önemli açıklama yapıldı. Dünya Meteoroloji Örgütü, aşırı sıcakların 2 hafta daha süreceğini duyurdu. Aşırı sıcakların etkisi sürerken İtalyan meteorolog Fiulio Betti ise yeni rekor için tarih vererek ‘19-23 Temmuz arasında sadece İtalya’da değil, Yunanistan, Türkiye ve Balkanlar’da sıcaklık zirveye ulaşacak’ dedi. Öte yandan sıcaklık Türkiye genelinde etkisini sürdürecek. Ankara, İstanbul ve İzmir'de hava sıcaklığı 30 derecenin üstünde olacak. Bunun yanında uzman çarşamba gününü işaret etti. İşte hava durumuyla ilgili son dakika tüm detaylar...
17.07.2023 Gündem
Meteoroloji tarih vererek son dakika ile duyurdu! Kar yağışı açıklaması geldi, sıcaklıklar 6 derece daha düşüyor...
Meteoroloji tarih vererek son dakika ile duyurdu! Kar yağışı açıklaması geldi, sıcaklıklar 6 derece daha düşüyor... Meteoroloji'den kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması! Sıcaklıklar 6 derece düşüyor, kar yağışı bugün de etkisini göstermeye devam ediyor. İstanbul'da ara ara etkili olan kar yağışının ne zaman sona ereceğine dair MGM'den açıklama geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Kar yağışının biteceği tarih belli oldu. Sıcaklıklar açıklanan tarihten itibaren batı kesimlerden başlayarak ülke genelinde artacak. Peki bugün hava nasıl? 5 gün boyunca hava nasıl olacak? Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklaması...
22.12.2021 Gündem
Yağış geri geliyor, sıcaklıklar düşüyor! Kuvvetli olacak
Yağış geri geliyor, sıcaklıklar düşüyor! Kuvvetli olacak Meteoroloji'den 6 il için son dakika uyarısı yapıldı. Geri dönüyor, bugün başlıyor. O bölgelerde sıcaklıklar düşüyor. Gök gürültülü sağanak etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre sıcaklıklar iç ve batı kesimlerde artacak ancak doğu kesimlerde biraz azalacak. Yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Bugün hava nasıl olacak? İşte sağanak yağış beklenen iller...
8.05.2021 Gündem
Marmara'da sıcaklık artıyor
Marmara'da sıcaklık artıyor Bölgede hava sıcaklığının 2 ila 4 derece artması bekleniyor.
1.02.2018 Gündem
Meteoroloji: Rekor kırıldı, sıcak hava devam edecek!
Meteoroloji: Rekor kırıldı, sıcak hava devam edecek! Meteoroloji: Yurdumuzun kuzeybatı kesimlerinde Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın illerimizde bugüne kadar ölçülmüş Eylül ayı en yüksek sıcaklık rekorları kırıldı. Son değerlendirme ve tahminlere göre; yarından itibaren bir haftalık süre boyunca yine yurdumuzun sıcak hava dalgasının etkisinde kalacağı ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 6-10 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor.
29.09.2021 Gündem
Meteoroloji uyardı: Perşembe ve cuma gününe dikkat!
Meteoroloji uyardı: Perşembe ve cuma gününe dikkat! Meteoroloji 2. Bölge Müdürü M. Latif Gültekin, sıcak hava dalgasının etkisi ile perşembe ve cuma günü İzmir'in iç kesimlerinde 42 dereceye yükselebileceğini söyledi. İstanbul'da ise perşembe günü sıcaklığın 33, cuma günü ise 32 derece olarak ölçülmesi bekleniyor.
29.09.2021 Gündem
Meteoroloji: Sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde seyredecek
Meteoroloji: Sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde seyredecek Meteoroloji'den alınan bilgilere göre; hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor
29.09.2021 Gündem
Meteoroloji: Sıcaklık daha da düşecek
Meteoroloji: Sıcaklık daha da düşecek Trakya'da okulları tatil ettiren kar, dün de gün boyu sürdü
19.12.2005 Yaşam
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 34 şehir için kuvvetli yağış uyarısı geldi Soğuk havalar yurdu etkisi altına aldı kış geri döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu açıkladı 34 şehire "sarı" kodlu yağış uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarıldı. Prof. Dr. Orhan Şen yağışların bugün doğu illerinde etkili olacağını belirtirken yarın için ise İstanbul'da kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Şen, 'Kıştan bir gün, montları giydim. Yarın öğleden sonra kuvvetli İstanbul’da yağış. Sıcaklık 3-4 gün daha 16-17 derece civarında olacak.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Buz gibi hava geri dönüyor! Meteoroloji İstanbul dahil 34 kent için alarm verdi, montları giyin
Buz gibi hava geri dönüyor! Meteoroloji İstanbul dahil 34 kent için alarm verdi, montları giyin Meteoroloji'den buz gibi hava uyarısı geldi. Hava sıcaklıkları hissedilir şekilde soğuyacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 34 kente "sarı" kodlu yağış uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarıldı. Prof. Dr. Orhan Şen yağışların bugün doğu illerinde etkili olacağını belirtirken yarın için ise İstanbul'da kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Şen, 'Kıştan bir gün, montları giydim. Yarın öğleden sonra kuvvetli İstanbul’da yağış. Sıcaklık 3-4 gün daha 16-17 derece civarında olacak.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Meteoroloji haritayı güncelledi! Günlerce sürecek, çok kuvvetli sıcakla birlikte yağış geliyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! Günlerce sürecek, çok kuvvetli sıcakla birlikte yağış geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın 17 kent için sarı alarm verdi. Sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlar yurdun birçok yerinde etkisini gösterirken sıcaklıklarla ilgili de bir uyarı geldi. Verilen bilgilere göre hafta boyunca en yüksek sıcaklık 38 derecelere kadar yükselecek. Bu hafta dahil önümüzdeki hafta için de alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
23.04.2024 Hava Durumu
Sıcaklık rekor seviyeye ulaştı, insanlar kendini gölgeye attı! Tam 39 derece
Sıcaklık rekor seviyeye ulaştı, insanlar kendini gölgeye attı! Tam 39 derece Adana'da termometreler 39 dereceyi gösterirken, sıcaktan bunalan vatandaşlar ağaçların gölgesinde serinledi.
16.04.2024 Adana
Adana’da son 95 yılın en sıcak Mart ayı yaşandı, uzmanı meteorolojik afetlere karşı uyardı
Adana’da son 95 yılın en sıcak Mart ayı yaşandı, uzmanı meteorolojik afetlere karşı uyardı Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da son 95 yılın en sıcak Mart ayı yaşanırken Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, meteorolojik afetlerin kapıda olduğuna değinip, “Meteorolojik afetlerde hayatlarını kaybeden insanların sayısı, depremde hayatını kaybedenlerin sayısına göre 100 kat daha fazla. Hepimizin bu iklim krizi durumuna alışması lazım” diyerek uyarıda bulundu.
16.04.2024 Adana
Adana’ya bahar gelmeden yaz geldi! "Bu mevsim için bu sıcaklıklar yüksek"
Adana’ya bahar gelmeden yaz geldi! "Bu mevsim için bu sıcaklıklar yüksek" Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Zaimoğlu, “Ne yazık ki bahar mevsimi bu süreçte sona ermiş görünüyor. Ancak bunlar iklim değişikliği sonuçları” dedi.
29.03.2024 Adana
Seçim günü hava nasıl olacak? İşte Adana ve çevre illerde 31 Mart hava durumu
Seçim günü hava nasıl olacak? İşte Adana ve çevre illerde 31 Mart hava durumu Mart ayına girmemizle birlikte değişken hava durumu akıllara seçim günü havanın nasıl olacağı sorusunu getirdi. Peki 31 Mart'ta oy verecek vatandaşları nasıl bir hava bekliyor?
29.03.2024 Adana
Adana, Şubat ayında Türkiye'nin en sıcak ili oldu! Vatandaşları endişelendirdi
Adana, Şubat ayında Türkiye'nin en sıcak ili oldu! Vatandaşları endişelendirdi Şubat ayında 28,7 derece ile Adana'nın Karaisalı ilçesi Türkiye'nin en sıcak yeri oldu. Ölçümlere göre, Şubat 2024'te sıcaklık ortalaması uzun yıllar ortalamasının 3,4 derece üzerine çıktı. Yazın sıcaklığıyla ünlü Adana'da şimdiden havaların çok sıcak geçmesi vatandaşları kara kara düşündürüyor.
15.03.2024 Adana
Adana'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, ilçeler tek tek açıklandı
Adana'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, ilçeler tek tek açıklandı Adana ve ilçeleri için hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Ceyhan, Pozantı, Kozan ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları...
10.03.2024 Adana
Yoğun kar yağışı, yağmur ve sağanak! Ramazan ayında havalar nasıl olacak? Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı
Yoğun kar yağışı, yağmur ve sağanak! Ramazan ayında havalar nasıl olacak? Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı Kar yağışı bir çok ilde etkili olurken Ramazan ayında havaların nasıl olacağı merak konusu. Son dakika hava durumu raporunu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. 5 günlük hava tahmin raporunu yayınlayan Meteoroloji yağış ve sıcaklık ölçümleri ile ilgili bilgilendirmeleri veriyor. Pazartesi günü Ramazan 2024 başlıyor. Ramazan ayında oruç tutacak olan kişiler hava durumunun nasıl olacağını da araştırıyor. Ramazanda hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji tarafından Ramazan'ın ilk haftası için son tahminler.
9.03.2024 Gündem
Türkiye'nin en soğuk ve en sıcak gün rekorları kıran illeri belli oldu! 53 yıllık Meteoroloji raporunda çarpıcı rakamlar ortaya çıktı
Türkiye'nin en soğuk ve en sıcak gün rekorları kıran illeri belli oldu! 53 yıllık Meteoroloji raporunda çarpıcı rakamlar ortaya çıktı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 1970-2023 yılları ölçümlerine göre, 53 yılın sıcaklık rekoru 15 Ağustos 2023 günü 49,5 derece ile Eskişehir Sarıcakaya'da yaşanırken, en soğuk gün ise 9 Ocak 1990 günü Çaldıran'da eksi 46,4 derece olarak kayda geçti.
7.03.2024 Gündem
İklim bilimci Prof. Dr. İhsan Çiçek: Kararsız kış koşulları yaşayacağız
İklim bilimci Prof. Dr. İhsan Çiçek: Kararsız kış koşulları yaşayacağız Ankara Üniversitesi'nden iklim bilimci Prof. Dr. İhsan Çiçek, "Tüm Türkiye'de 2,5 derece civarında ortalamaların üzerinde bir kış mevsimi yaşadık. 2000'li yıllardan sonra dünyada belirgin bir ısınma eğilimi var ve her sene neredeyse sıcaklık rekorları tekrarlıyor. Ama bu 'artık hiç soğuk bir kış görmeyeceğiz, kar yağmayan kış görmeyeceğiz' demek değil. Kararsız kış koşulları yaşayacağız" dedi.
6.03.2024 Gündem
Son dakika kar uyarısı: 16 ilde alarm! MGM İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için saat verdi
Son dakika kar uyarısı: 16 ilde alarm! MGM İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için saat verdi Beklenen gün geldi! Hava sıcaklıkların birden düşüyor.16 ile sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. İstanbul'da sıcaklık 10 derecenin altına düşecek. İlçe ilçe açıklandı. 16 ili sarı ve turuncu kodla uyaran Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde hava sıcaklıklarının 4-6 derece azalacağını ve Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz'de sağanak yağışın etkili olacağını duyurdu. Öte yandan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul için yeni uyarılarda bulundu. İşte il il haftalık hava durumu tahmini...
5.03.2024 Gündem
Beklenen kar yağışı gece başladı! Pazartesi lapa lapa kar yağacak, Meteoroloji bu illeri uyardı, sıcaklık eksiye düşüyor
Beklenen kar yağışı gece başladı! Pazartesi lapa lapa kar yağacak, Meteoroloji bu illeri uyardı, sıcaklık eksiye düşüyor Kar yağışı başladı. Hava buz kesecek. Meteoroloji yeni hava durumunu açıkladı. Birçok bölge için yağış uyarısında bulunuldu. Hava sıcaklığı değişiyor. Pazartesi gününden itibaren kar yağışı etkili olacak. İşte il il hava durumu raporu...
23.02.2024 Gündem
Adana’da kışın ortasında bahar havası! Sokaklar doldu taştı
Adana’da kışın ortasında bahar havası! Sokaklar doldu taştı Adana’da Şubat ayında termometreler 21 dereceyi gösterdi. Kış ortasında kentte bahar havası yaşandı.
11.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Meteoroloji Sıcaklık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meteoroloji sıcaklık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.