Metamfetamin

Metamfetamin

Son dakika metamfetamin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan metamfetamin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını metamfetamin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metamfetamin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metamfetamin gelişmeleri de dahil olmak üzere 675 metamfetamin haberi bulunmuştur. Tüm metamfetamin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı Adana'da narkotik dedektör köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı. 6 yıldır Hulk ile birlikte görev yapan polis memuru Ali Çetin (34), “Hulk ile aramızdaki bağ aynı oğul ve baba gibi. Birbirimizi sürekli görüyoruz ancak görmediğimizde onun beni özlediğini biliyorum. Çünkü ben onu çok özlüyorum. Birlikte güzel işler çıkartıyoruz” dedi.
11.04.2024 Adana
MAHZEN-26 operasyonu! 'Canık Çetesi' çökertildi
MAHZEN-26 operasyonu! 'Canık Çetesi' çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “MAHZEN-26” operasyonlarında elebaşılığını Ahmet Canık’ın yaptığı “Canık Çetesi" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini ve 21 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
7.04.2024 Gündem
Yangın tüpü taşıma süsü vererek uyuşturucu taşıdı! "Haberim yok"
Yangın tüpü taşıma süsü vererek uyuşturucu taşıdı! "Haberim yok" Adana'da narkotik ekipleri önünü keserek durdurdukları aracın koltuğunun altından 27 kilo 500 gram metamfetamin ele geçirdi. Aracın sürücüsü ise ifadesinde, ”Yangın tüpü taşıyorum uyuşturucudan haberim yok” dedi.
3.04.2024 Adana
Zehir tacirlerine 55 ilde büyük darbe! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
Zehir tacirlerine 55 ilde büyük darbe! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 46 ilde, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 9 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik düzenlenen “Narkoçelik-10” operasyonlarında; 1 ton 19 kg uyuşturucu madde ve 1 milyon 23 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 250 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
2.04.2024 Gündem
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı
Karton bardağa ekti! Yakalanmaktan kurtulamadı Tekirdağ’da jandarma ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin bir adresteki aramasında karton bardakta ekili kenevir ele geçirildiği belirtildi.
1.04.2024 Gündem
7 ilde Mahzen-15 oprasyonları: 'Çetinler' şuç örgütü çökertildi; 109 şüpheli yakalandı
7 ilde Mahzen-15 oprasyonları: 'Çetinler' şuç örgütü çökertildi; 109 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı yapılan 'Mahzen-15' operasyonlarında içlerinde elebaşları Özay Çetin ve Mert Çetin'in de bulunduğu 'Çetinler' suç örgütü üyesi 109 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
20.03.2024 Gündem
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel ile birlikte asayiş toplantısı düzenlediler. Organize suç örgütlerine 9 operasyon yapıldığını vurgulayan Köşger,"Suç örgütlerinin üzerine en şiddetli şekilde gideceğiz" dedi.
13.03.2024 Adana
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor!
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor! Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kontrol Kurulu (INCB) 2023 Raporu yayımlandı. INCB Üyesi ve önceki Başkanı Prof. Dr. Sevil Atasoy tarafından açıklanan raporda Türkiye’ye ilişkin dikkat çekici veriler yer aldı. Özellikle ülkemizin halk sağlığı açısından metamfetamin sorunuyla karşı karşıya olduğunun altını çizen Prof. Dr. Atasoy, Türkiye'de ele geçirilen uyuşturucu maddeleri, kullanım oranları ve atılması gereken adımlara dair önemli bilgiler paylaştı.
11.03.2024 İsmail Sarı
Adana’da narkotik operasyon! 28 kişi tutuklandı
Adana’da narkotik operasyon! 28 kişi tutuklandı Adana’da narkotik polisleri bir hafta içerisinde yaptığı çalışmalarda 10 kilo 564 gram bonzai, 1 kilo 214 gram metafetamin ile çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirirken, 28 uyuşturucu satıcısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
28.02.2024 Adana
46 ilde 'Narkoçelik-2' operasyonu: 227 kişi yakalandı
46 ilde 'Narkoçelik-2' operasyonu: 227 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 46 ilde düzenlenen “Narkoçelik-2” Operasyonlarında; 983 kg uyuşturucu madde ve 92 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini, 227 zehir taciri ve sokak satıcısının da yakalandığını açıkladı.
23.02.2024 Gündem
Zehir tacirlerine darbe: 36 milyon liralık uyuşturucu ele geçirildi
Zehir tacirlerine darbe: 36 milyon liralık uyuşturucu ele geçirildi Gümrük Muhafaza ekiplerince, İstanbul Ambarlı Limanına gelen bir konteynere yönelik gerçekleştirilen operasyonda 22 kilo 500 gram ağırlığında ve yaklaşık 36 milyon Türk Lirası değerinde metamfetamin maddesi ele geçirdi.
17.02.2024 Gündem
‘Uyuşturucu satanların alayı vatan haini’ diye paylaşımlarda bulunmuştu üçüncü kez uyuşturucuyla yakalandı
‘Uyuşturucu satanların alayı vatan haini’ diye paylaşımlarda bulunmuştu üçüncü kez uyuşturucuyla yakalandı Kütahya'da sosyal medyada uyuşturucu satıcılarına tepki gösterip, ‘Uyuşturucu satan ne kadar şerefsiz varsa, alayı vatan haini’ diye paylaşımlarda bulunan Şenol K., jandarma ekiplerinin takibiyle yakalandı, aracında 140 gram metamfetamin ve likit kokain ele geçirildi. Paylaşımlarının ardından üçüncü kez uyuşturucuyla yakalanan Şenol K., tutuklandı.
15.02.2024 Gündem
Doğum yapıp taburcu olan eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren kocanın ifadesi ortaya çıktı
Doğum yapıp taburcu olan eşini 17 bıçak darbesiyle öldüren kocanın ifadesi ortaya çıktı Mardin’de hastanede doğum yaptıktan 2 gün sonra taburcu olan eşi Vatfa Ecevit’i (25) aynı gün 17 bıçak darbesiyle öldüren Mehmet Şiyar Ecevit’in (28) savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Ecevit ifadesinde eşiyle aralarında tartışma çıktığını belirterek, “Odama sakladığım metamfetamin, hap, şeker, 1 litre viski ve sigara, ne bulduysam hepsini içtim. Bıçağı nereden bulduğumu hatırlamıyorum. Vatfa'ya saldırdığımı, kendisine 3-4 kez vurduğumu ve yaralandığını hatırlıyorum” dedi.
25.01.2024 Gündem
Silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamları! Sosyal medyada kan donduran ilanlar...
Silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamları! Sosyal medyada kan donduran ilanlar... Suçla mücadele kapsamında Türkiye'de sürekli operasyonlar yapılıyor. Ancak bazı sosyal medya platformlarında silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamlarının yapılması dikkati çekiyor. İnsan tacirlerinin, Sudanlı bir çocuğun satışına yönelik paylaşımları ise kan donduruyor...
22.01.2024 Gündem
'Breaking Bad' Muğla'da! Fen bilgisi öğretmeni yine yakalandı
'Breaking Bad' Muğla'da! Fen bilgisi öğretmeni yine yakalandı ABD'de yayınlanan ve kimya öğretmeninin kendi imal ettiği uyuşturucuyu satmasını konu alan 'Breaking Bad' dizisine benzer olay, 2020 yılında Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşanmıştı. Uyuşturucu ticaretinden tutuklanan eski fen bilgisi öğretmeni Sertuğ Zeki Bestel, ikinci defa uyuşturucu ile yakalanınca yine tutuklandı.
12.01.2024 Gündem
Gaziantep'te 'Çobanlar Çetesi'ne operasyon; 7 gözaltı
Gaziantep'te 'Çobanlar Çetesi'ne operasyon; 7 gözaltı Gaziantep'te 'Çobanlar Çetesi' olarak bilinen suç örgütüne yönelik operasyonda 7 şüpheli, gözaltına alındı.
10.01.2024 Gündem
Midelerinden uyuşturucu çıktı; 2 tutuklama
Midelerinden uyuşturucu çıktı; 2 tutuklama Gümüşhane'de gözaltına alınan yabancı uyruklu 2 şüphelinin midelerinde uyuşturucu hap ele geçirildi. Yurt dışından temin ettikleri uyuşturucuyu yutarak ülkeye soktuğu tespit edilen 2 şüpheli, tutuklandı.
6.01.2024 Gündem
Uyuşturucu partisine polis baskını! Çok sayıda gözaltı var
Uyuşturucu partisine polis baskını! Çok sayıda gözaltı var Kars’ta bir apartman dairesindeki uyuşturucu partisine polisin yaptığı baskında, 1’i kadın, 8 kişi gözaltına alındı.
4.01.2024 Gündem
Uyuşturucu partisine polis baskını; 8 gözaltı
Uyuşturucu partisine polis baskını; 8 gözaltı Kars’ta bir apartman dairesindeki uyuşturucu partisine polisin yaptığı baskında, 1’i kadın, 8 kişi gözaltına alındı.
4.01.2024 Gündem
Konya'da uyuşturucu satıcılarına operasyonlarda 5 tutuklama
Konya'da uyuşturucu satıcılarına operasyonlarda 5 tutuklama Konya'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 10 şüpheliden 5'i, tutuklandı.
2.01.2024 Gündem
Nevşehir'de 'torbacı' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Nevşehir'de 'torbacı' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Nevşehir'de 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 71 şüpheli, gözaltına alındı.
27.12.2023 Gündem
'Pes' dedirten olay! Polis merkezinde sevgilisine uyuşturucu getirirken yakalandı
'Pes' dedirten olay! Polis merkezinde sevgilisine uyuşturucu getirirken yakalandı Kağıthane Çeliktepe Polis Merkezi Amirliğinde uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltında bulunan sevgilisine, dürüm içerisinde metamfetamin getiren şahıs, polisin dikkati sonucu yakayı ele verdi. Montunun cebinden de uyuşturucu madde çıkan şahıs gözaltına alındı.
24.12.2023 Gündem
Gözaltındaki sevgilisi için bunu da yaptı! Dürümden çıkanlar polisi bile şaşırttı
Gözaltındaki sevgilisi için bunu da yaptı! Dürümden çıkanlar polisi bile şaşırttı İstanbul'da Kağıthane Çeliktepe Polis Merkezi Amirliğinde uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltında bulunan sevgilisine, dürüm içerisinde metamfetamin getiren şahıs şoke etti.
24.12.2023 Gündem
49 ilde 'Narkogüç-39' operasyonu: 378 gözaltı
49 ilde 'Narkogüç-39' operasyonu: 378 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 49 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Narkogüç-39' operasyonunda 3 ton 275 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini, 378 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
14.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: 'İskoçlar' çetesi çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: 'İskoçlar' çetesi çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli Tekirdağ ve Gaziantep’te eş zamanlı olarak düzenlenen "Kafes-17" operasyonu ile "İskoçlar Çetesi" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonda örgütün elebaşı ile birlikte 38 şüpheli şahıs yakalandı.
9.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Metamfetamin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metamfetamin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.