Mescidi Aksa

Mescidi Aksa

Son dakika mescidi aksa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mescidi aksa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mescidi aksa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mescidi Aksa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mescidi aksa gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 mescidi aksa haberi bulunmuştur. Tüm mescidi aksa haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş!
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş! Milli İrade Platformu'nun 308 üye kuruluşu, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, yeni yılın ilk gününde 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde buluştu. Binlerce kişi sabah namazının ardından köprüye akın etti. Programda konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, "Biz Türkiye'nin terörle mücadelesinde verdiği şehitlerin de, Filistin'de düşen şehitlerin de, öldürülen çocukların da katillerinin aynı odaklar olduğunu biliyoruz. Bizler Amerika'nın arkasında durduğu Siyonist düzene karşı birliğimizi sağlayacağımıza söz veriyoruz. Boykota devam edeceğimize söz veriyoruz. Bu iş ateşkesle bitmeyecek" dedi.
1.01.2024 Gündem
Devlet Bahçeli'den Gazze tepkisi: İnsanlığın gözü önünde toplu katliam yapılıyor
Devlet Bahçeli'den Gazze tepkisi: İnsanlığın gözü önünde toplu katliam yapılıyor Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Toplama kampına dönen Gazze'de dökülen kanlardan, yıkılan binalardan başka bir şey kalmamıştır. Ne hazin bir gerçektir ki insanlığın gözü önünde toplu katliam yapılıyor. Medeni ülkeler İsraİl arkasında toplanmıştır. Soruyorum alayınıza, neredesiniz?" dedi.
17.10.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Ateşkes derhal tesis edilmeli
MHP lideri Bahçeli: Ateşkes derhal tesis edilmeli MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Filistin-İsrail çatışmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, "1967 sınırları dahilinde başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devleti ertelenemez zorunluluktur. Hak yerini bulmadan, ikazla belirtiliyorum ki sıkılı yumruklar açılmayacaktır." dedi. Tezkere oylamasında MHP olarak 'evet' diyeceklerini belirten Bahçeli, "Irak ve Suriye tezkeresine de sonuna kadar destek olup evet oyu kullanacağız. Sınır ötesi operasyonun arkasındayız." ifadelerini kullandı.
10.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Cezalar daha caydırıcı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fırsatçılara net mesaj: Cezalar daha caydırıcı olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fiyatları şişirenleri engellemek amacıyla kimlik doğrulaması ve para cezası müeddiyesi getirdik. Galericilere 221 milyon lira idari para cezası kesildi. Stokçuluk yapan perakendecilere kesilen ceza 188,5 milyon lirayı geçti. İdari para cezaları ve men cezalarının caydırıcı hale gelmesi açıktır." dedi
5.09.2023 Gündem
Bakan Fidan'dan İsveç'e sert tepki: Aşağılık saldırıyı bir kez daha kınıyoruz
Bakan Fidan'dan İsveç'e sert tepki: Aşağılık saldırıyı bir kez daha kınıyoruz Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile düzenlediği ortak basın toplantısında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsveç'te gerçekleştirilen çirkin provokasyona ve İsrail'in saldırılarına tepki gösterdi.
4.07.2023 Gündem
AK Parti'den Meral Akşener'e sert tepki: Son yılların en niteliksiz konuşmasını yaptı
AK Parti'den Meral Akşener'e sert tepki: Son yılların en niteliksiz konuşmasını yaptı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Ömer Çelik, "Akşener'in Cumhurbaşkanımız için kullandığı bazı tabirler, son yıllardaki en niteliksiz en yakışıksız tabirler olmuştur. Kimseye devlet adamlığı dersi vermesi haddine değildir" sözleriyle sert tepki gösterdi.
5.04.2023 Gündem
Mescidi Aksa nerede, hangi ülkede, Filistin'de mi? 2023 Mescidi Aksa saldırının nedeni nedir? Mescidi Aksa’nın önemi…
Mescidi Aksa nerede, hangi ülkede, Filistin'de mi? 2023 Mescidi Aksa saldırının nedeni nedir? Mescidi Aksa’nın önemi… Mescidi Aksa’da ne oluyor, Mescidi Aksa Filistin’de mi, hangi ülkede? Sorularının yanıtı İsrail polisi, işgal altında olan Doğu Kudüs'teki Mescid-i Aksa'ya baskında bulunmasının ardından sorgulanıyor. Kıble Mescidi'ne sığınan Filistinlilere ses bombası ve kauçuk kaplı mermilerle saldıran polis, 350'den fazla kişiyi gözaltına aldı. Büyük tepki çeken görüntülere Türkiye'de ses yükseltti. Dışişleri Bakanlığı, yüzlerce Filistinli sivilin gözaltına alındığı müdahaleyi lanetledi. Peki, Mescidi Aksa nerede, 2023 Mescidi Aksa saldırının nedeni nedir? İşte Mescidi Aksa’nın önemi…
5.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Tasarruf hesabı ile ilgili yeni uygulama
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Tasarruf hesabı ile ilgili yeni uygulama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Vatandaşlarımız 6'lı masanın her gün bir yenisi patlayan entrikalarını bir pembe dizi gibi kimi zaman gülerek, kimi zaman da utanarak takip ediyor. Sürekli kavga eden, sürekli kapris peşinde koşan 28 Şubat ittifakı Allah'ın izniyle 2023'ü bile göremeyeceklerdir." dedi. Öte yandan Yuvam hesabı ve emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili de açıklamada bulunan Erdoğan, "Yuvam hesabı döviz cinsinden yüzde 4 getiri garantisi veriyor. TL olarak açılacak hesaplar için oldukça yüksek ve tatminkar gelir vadeden bu hesaplar vatandaşlarımızı ülkeleriyle bağlarını canlı tutmayı hedefleyecektir. Emekli bayram ikramiyesi Çalışma Bakanımızın dediği gibi 1100 TL olarak yatacak." ifadelerini kullandı.
20.04.2022 Siyaset
İbrahim Kalın: Mescid-i Aksa kırmızı çizgimiz
İbrahim Kalın: Mescid-i Aksa kırmızı çizgimiz Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, Fatih Merkez Kütüphanesi’nde gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.
16.04.2022 Siyaset
Miraç Kandili vaazı! Miraç mucizesi ve Mescidi Aksa’nın önemi!
Miraç Kandili vaazı! Miraç mucizesi ve Mescidi Aksa’nın önemi! Miraç Kandili 27 Şubat tarihinde idrak edilecek. İslam inancına göre, Hazreti Muhammed, Allah'ın daveti üzerine Cebrail Aleyhisselam'ın rehberliğinde Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan semaya, yüce alemlere ve ilahi huzura yükseldiği gün olan Miraç Kandili vaazı araştırılıyor. İşte Miraç Kandili vaazı…
25.02.2022 Gündem
Recep ayı oruç saatleri 2022! Peygamberimiz üç aylarda nasıl oruç tutardı? Recep ayı orucu nasıl niyet edilir? Oruç imsak vakti ve saatleri!
Recep ayı oruç saatleri 2022! Peygamberimiz üç aylarda nasıl oruç tutardı? Recep ayı orucu nasıl niyet edilir? Oruç imsak vakti ve saatleri! Recep ayı orucu nasıl niyet edilir, recep ayında oruç niyeti nasıl yapılır? soruları oruç tutacak vatandaşlar araştırılıyor. Recep, Şaban, Ramazan aylarını içeren ve Regaip ve Berat kandillerini içerisinde barındıran şubat ayı içinde oruç tutacaklar arama motorlarına yöneldi. Peki, recep ayı başlangıcı oruç niyeti nasıldır? Peygamberimiz üç aylarda nasıl oruç tutardı? Recep ayında oruç tutmanın fazileti, niyeti ile Recep ayı oruç saatleri…
2.02.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu: İsrail'in yaptığı bir katliamdır
Kılıçdaroğlu: İsrail'in yaptığı bir katliamdır CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Mescid-i Aksa'da Filistinlilere yapılan saldırı asla kabul edilemez. İsrail'in yaptığı bir katliamdır. Filistin'in bağımsız bir devlet olarak ortaya çıkması en büyük arzumuzdur" dedi.
18.05.2021 Siyaset
İYİ Parti lideri Akşener'e peş peşe sert tepkiler
İYİ Parti lideri Akşener'e peş peşe sert tepkiler Bugünkü grup toplantısında, "Sayın Erdoğan'ın İsrailli versiyonu olan Netanyahu" ifadesini kullanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e peş peşe tepkiler geldi.
18.05.2021 Siyaset
Mescidi Aksa nedir, Kudüs ve Filistin ile ilgili sözler! Nuri Pakdil, Necip Fazıl Kısakürek, Necmettin Erbakan Mescidi Aksa sözleri…
Mescidi Aksa nedir, Kudüs ve Filistin ile ilgili sözler! Nuri Pakdil, Necip Fazıl Kısakürek, Necmettin Erbakan Mescidi Aksa sözleri… İşgal altındaki Doğu Kudüs'te gerginlik sürüyor. İsrail polisi sabah saatlerinde Mescid-i Aksa'daki Filistinlilere saldırırken, dün, akşam saatlerinde ise Gazze vuruldu. İsrail saldırılarında aralarında dokuzu çocuk, 24 kişi hayatını kaybetti, 103 kişi yaralandı. İsrail uçakları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki bölgelere hava saldırısı düzenlerken, Hamas da roketlerle karşı saldırı başlattı. İsrail geçtiğimiz dakikalarda Gazze'ye yeni bir saldırı düzenledi. Gelen ilk bilgilere göre bu saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti. Tepkilerini sosyal medya hesapları üzerinden göstermek isteyen vatandaşlar Kudüs ve Filistin ile ilgili sözler ile Mescidi Aksa için sözleri sorgulama başladı.
11.05.2021 Gündem
Mescid-i Aksa nerede? Doğu Kudüs kimin, Doğu Kudüs İsrail tarafından ne zaman işgal edildi? Doğu Kudüs neresi, Doğu Kudüs haritası
Mescid-i Aksa nerede? Doğu Kudüs kimin, Doğu Kudüs İsrail tarafından ne zaman işgal edildi? Doğu Kudüs neresi, Doğu Kudüs haritası İslam aleminin kutsal kabul ettiği yerlerden biri olan Kudüs Mescid-i Aksa’da gerilim devam ediliyor. İsrail'in Filistin topraklarındaki saldırısı dünya gündemde yer almaya devam ediliyor. Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te Ramazan ayının başından beri süren gerginlik dün doruk noktasına ulaştı. Filistin Özerk Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas gerginliğin tırmanmasından İsrail'i sorumlu tuttu. Hamas ise açıklamasında, İsrail'in "yaptıklarının bedelini ödeyeceğini” duyurdu. Peki Kudüs Mescid-i Aksa nerede?
11.05.2021 Gündem
Mescidi Aksa saldırısı nedeni ve son durum! Mescid-i Aksa neden önemli, İsrail Mescidi Aksa’ya neden saldırıyor? İşte İsrail Kudüs saldırısı…
Mescidi Aksa saldırısı nedeni ve son durum! Mescid-i Aksa neden önemli, İsrail Mescidi Aksa’ya neden saldırıyor? İşte İsrail Kudüs saldırısı… Mescidi Aksa saldırısı ile ilgili gelişmeler ve saldırının neden olduğu yoğun bir şekilde araştırıyor. İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'daki cemaate 3 gün önce yaptığı saldırı devam ediyor. İsrail polisinin Mescid-i Aksa’da namaz kılan cemaate saldırısında 205 Filistinli yaralanmıştı. Dün de İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’da fanatik Yahudilerin baskınını önlemek için nöbet tutan Filisitinlilere saldırdı. İsrail polisi ile Filistinliler arasında Mescid-i Aksa'da yaşanan olayların üçüncü gününde, gerilim Gazze Şeridi'ne sıçradı. Hamas, İsrail topraklarına 300 roket atarken, İsrail füze ve uçaklarla karşılık verdi. İsrail'in hava saldırılarında 9’u çocuk, en az 22 kişi yaşamını yitirdi. Mescid-i Aksa neden önemli, İsrail Mescidi Aksa’ya neden saldırıyor? İşte İsrail Kudüs saldırısı…
11.05.2021 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert Mescid-i Aksa tepkisi
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert Mescid-i Aksa tepkisi Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Mescid-i Aksa'daki saldırılarına sert tepki göstererek, "İsrail'in Mescid-i Aksa'da ses bombalarıyla ve güç kullanarak müdahalede bulunmayı sürdürmesini kınıyor, bu saldırıların bir an önce sona erdirilmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı
10.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 dilde  Mescid'i Aksa mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 dilde Mescid'i Aksa mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail güçlerinin Mescid'i Aksa'da Filistinlilere müdahalesine sert tepki gösterdi.
8.05.2021 Gündem
Mescidi Aksa saldırısı: Mescidi Aksa’da ne oluyor, son durum? Mescidi Aksa önemi…
Mescidi Aksa saldırısı: Mescidi Aksa’da ne oluyor, son durum? Mescidi Aksa önemi… İsrail polisi, Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'daki cemaate aldırdı. Mescid-i Aksa’da namaz kılan cemaate saldırının ardından, saldırıya karşı dünya çapında tepkiler gelirken, saldırının detaylarını merak eden vatandaşlar arama motorlarına koştu. Peki, Mescidi Aksa'da neler oluyor, Mescidi Aksa neden önemli? İşte Mescidi Aksa'da son durum ve Mescidi Aksa saldırısı...
8.05.2021 Gündem
İsrail'in Mescid-i Aksa saldırısına sert tepkiler: Yeter artık
İsrail'in Mescid-i Aksa saldırısına sert tepkiler: Yeter artık İsrail polisi, Mescid-i Aksa’ya girerek ses bombalarıyla cemaate saldırdı. Saldırıya Türkiye'den tepkiler peş peşe geldi. İletişim Başkanı Altun, "İsrail'in kutsallarımıza saldırması asla kabul edilemez. İlk kıblemiz Mescid-i Aksa'ya ses bombalarıyla yapılan baskını şiddetle telin ediyoruz" açıklamasını yaptı. Öte yandan ABD Dışişleri Sözcü Yardımcısı Jalina Porter, Kudüs'ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde Filistinlilerin yerlerinden edilmesinden derin endişe duyduklarını açıkladı.
7.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya ve Akdeniz açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya ve Akdeniz açıklaması Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) bünyesinde hazırlanan Kriter dergisine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya’nın yeniden cami olarak açılması, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine karşı milletin zaferi, Türkiye’nin Covid-19 salgınıyla mücadelesi, Libya ve Doğu Akdeniz başta olmak üzere dış politika, iç siyaset ve ekonomi konularında önemli açıklamalarda bulundu.
12.07.2020 Siyaset
Yaklaşık 200 fanatik Yahudi Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi
Yaklaşık 200 fanatik Yahudi Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi İsrail polisinin eşlik ettiği 200 civarındaki fanatik Yahudi, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi.
24.11.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye oyalanacak bir ülke değildir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye oyalanacak bir ülke değildir Güvenli bölge için takvimin işlediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Uçaklarımız da bölgede uçmak suretiyle zaten bu sürece devam etmekte olduğumuzun sinyallerini verdiler. Bu basit bir seyrüsefer de değil. Döndükten sonra da hemen ne gibi adımlar atacağımızı daha önceki planlarımız çerçevesinde uygulamaya koyacağız” dedi.
26.09.2019 Siyaset
Hamas lideri Haniye'den İsrail'e "Kudüs'ten uzak dur" uyarısı
Hamas lideri Haniye'den İsrail'e "Kudüs'ten uzak dur" uyarısı Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, cuma hutbesinde, bugünkü saldırıyı hatırlatarak, İsrail'e Kudüs'ten uzak durması uyarısında bulundu.
24.08.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mum gibi olacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mum gibi olacaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İstanbul'un 8 ilçesinde miting gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kur oyunları ve terör örgütleri üzerinden Türkiye'nin bağımsızlığına kastedenler, 31 Mart sonrasında ya daha fazla pervasızlaşacaklar ya da milli iradenin karşısında mum gibi olacaklar, Cumhur İttifakı karşısında mum gibi olacaklar." dedi.
29.03.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mescidi Aksa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mescidi aksa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.