Mehmet Erdoğan

Mehmet Erdoğan

Son dakika mehmet erdoğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet erdoğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet erdoğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Erdoğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet erdoğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.206 mehmet erdoğan haberi bulunmuştur. Tüm mehmet erdoğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti?
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti? SAKARYA yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? SAKARYA Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 SAKARYA yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
'İmparatorların çayı' olarak adlandırılıyor! Kilosu 1500 liradan satılıyor
'İmparatorların çayı' olarak adlandırılıyor! Kilosu 1500 liradan satılıyor Rize Ticaret Borsası (RTB) Başkanı Mehmet Erdoğan, 'İmparatorların çayı' olarak adlandırılan 'beyaz çay’ için üreticilere çağrıda bulunarak çay tomurcuğu toplamalarını istedi.
7.07.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci, aşılama sonrası hayvan hareket kısıtlamasının kaldırıldığını duyurdu
Bakan Kirişci, aşılama sonrası hayvan hareket kısıtlamasının kaldırıldığını duyurdu Türkiye'de son günlerde çok konuşulan Şap hastalığı virüsü olan SAT-2'ye karşı yapılan çalışmaların sonuç verdiğinin altını çizen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, aşılama sonrası hayvan hareket kısıtlaması kaldırıldığını duyurdu.
26.04.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla, terör örgütü PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu Azad Yandı'nın da arasında olduğu 7 terörist etkisiz hale getirildi.
9.08.2022 Gündem
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), yılbaşından bu yana gerçekleştirdiği nokta operasyonlarla PKK terör örgütüne büyük darbe vurdu. MİT, 7 ayda 20 büyük operasyon gerçekleştirerek, 8'i sağ olmak üzere 21 teröristi etkisiz hale getirdi. Etkisiz hale getirilen teröristler arasında PKK'nın sözde Suriye özerk yönetimi merkez yürütme konseyi eş başkanı, 'Ferhat Derik' kod adlı Hüseyin Şibli de bulunuyor.
26.07.2022 Gündem
Endüstri Bölgeleri Kanunu'nda değişiklik teklifi, TBMM'ye sunuldu
Endüstri Bölgeleri Kanunu'nda değişiklik teklifi, TBMM'ye sunuldu AK Parti, Endüstri Bölgeleri Kanunu'nda değişiklikler öngören 15 maddelik kanun teklifini, TBMM Başkanlığı'na sundu.
7.06.2022 Siyaset
Mehmet Doğan kimdir, PKK’lı terörist Mehmet Doğan öldürüldü mü?
Mehmet Doğan kimdir, PKK’lı terörist Mehmet Doğan öldürüldü mü? PKK’lı terörist Mehmet Doğan kimdir, öldürüldü mü? Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Süleymaniye/Cemcemal'de, PKK-HPG Kerkük Cephesi sorumlusu Dilhaz Gabar kod Mehmet Doğan'ın 21 Mayıs 2022 günü düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
2.06.2022 Gündem
Mehmet Doğan etkisiz hale getirildi!
Mehmet Doğan etkisiz hale getirildi! Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Süleymaniye/Cemcemal'de , PKK-HPG Kerkük Cephesi sorumlusu Dilhaz Gabar kod Mehmet Doğan'ın 21 Mayıs 2022 günü düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
2.06.2022 Gündem
Kozan Belediye Başkanı Özgan'dan, oyuncu Farah Zeynep Abdullah'a tazminat davası!
Kozan Belediye Başkanı Özgan'dan, oyuncu Farah Zeynep Abdullah'a tazminat davası! Adana'nın Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, ilçede Bergen filminin yayınlanmasının yasaklanmasıyla ilgili yaptığı açıklamaya IQ testi ile cevap veren filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'a 'hakaret' suçundan 100 bin liralık tazminat davası açtı.
23.05.2022 Gündem
PKK'lı terörist Mehmet Erdoğan öldürüldü
PKK'lı terörist Mehmet Erdoğan öldürüldü MİT operasyonuyla, terör örgütü PKK/HPG'nin sözde Mahmur-Kerkük-Süleymaniye saha genel sorumlusu terörist Mehmet Erdoğan, Irak'ın kuzeyindeki Musul'da etkisiz hale getirildi.
23.05.2022 Gündem
Doktor eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi
Doktor eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi Ankara'da, 9 aylık eşi kadın doğum uzmanı Opr. Dr. Zeynep Erdoğan'ı (47) bıçaklayarak öldüren, oğlu A.A.'yı (16) da darbedip, bodrum kata kilitleyen Mehmet Erdoğan'ın (45) tutuklu yargılandığı davada savcı, mütalaa verdi. Erdoğan'ın 'eşi kasten öldürme'den ağırlaştırılmış ömür boyu, 2 suçtan da 34 yıla kadar hapsi istendi.
5.04.2022 Yaşam
Saç ekimi sonrasında iyileşme süreci nasıl olmalı?
Saç ekimi sonrasında iyileşme süreci nasıl olmalı? Saç Ekim Cerrahisi Uzmanı Dr. Mehmet Erdoğan, saç ekimi sonrası hakkında ve ekim sonrasında saçların sağlıklı ve hızlı uzamasını teşvik eden destekleyici tedavi yöntemler hakkında merak edilenleri sizler için anlattı.
8.03.2022 Sağlık
Saç ekimi sonrasında iyileşme süreci nasıl olmalı?
Saç ekimi sonrasında iyileşme süreci nasıl olmalı? Saç Ekim Cerrahisi Uzmanı Dr. Mehmet Erdoğan, saç ekimi sonrası hakkında ve ekim sonrasında saçların sağlıklı ve hızlı uzamasını teşvik eden destekleyici tedavi yöntemler hakkında merak edilenleri sizler için anlattı.
8.03.2022 Sağlık
Kar yağışı yeniden başladı! 43 ilin geçiş güzergahı...
Kar yağışı yeniden başladı! 43 ilin geçiş güzergahı... Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı kilit kavşak Kırıkkale, 5 günlük aranın ardından kar yağışının etkisi altına girdi. Karayolları ekipleri, ulaşımda aksama olmaması için üst düzey tedbir aldı. Vatandaşlar ise karın keyfini çıkardı.
30.01.2022 Gündem
Doktor Zeynep'in oğlu: Annemi kesinlikle uyurken öldürdü
Doktor Zeynep'in oğlu: Annemi kesinlikle uyurken öldürdü Ankara'da, 9 aylık eşi kadın doğum uzmanı Opr. Dr. Zeynep Erdoğan'ı (47) bıçaklayarak öldüren, oğlu A.A.'yı (16) da darbedip, bodrum kata kilitleyen Mehmet Erdoğan (45), tutuklu yargılandığı davada, "Aldattığını söyleyip hakaret edince kendimi kaybederek öldürdüm" dedi. Zeynep Erdoğan'ın oğlu A.A. ise, "Annemi kesinlikle uyurken öldürdü. Çünkü annem kendisini koruyabilecek kadar güçlü bir kadındı" dedi.
27.01.2022 Yaşam
Pasifik GYO halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı? Pasifik GYO halka arz fiyatı…
Pasifik GYO halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı? Pasifik GYO halka arz fiyatı… Pasifik GYO halka arz ile ilgili aramalar arttı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayımlanan haftalık bültene göre; Pasifik GYO halka arzına onay verildi. Sermaye artırımı ve ek talep gelmesi halinde ortak satış yöntemiyle halka arz edilecek Pasifik GYO'nun halka arz detayları sorgulanıyor. Peki; Pasifik GYO halka arz ne zaman yapılacak? Pasifik GYO halka arz eşit mi oransal mı, hisse fiyatı?
7.12.2021 Ekonomi
Selam Tevhid davasında karar!
Selam Tevhid davasında karar! FETÖ'nün "Selam Tevhid" soruşturması kumpası davasında, usulsüz dinleme kararları vermekle suçlanan 55 eski hakim ve savcı hakkında karar açıklandı.
30.06.2021 Gündem
8 aylık eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü! 'Sen yakışıklı değilsin dedi'
8 aylık eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü! 'Sen yakışıklı değilsin dedi' Ankara'da kadın doğum uzmanı Opr. Dr. Zeynep Erdoğan (47), 8 ay önce evlendiği işsiz eşi Mehmet Erdoğan (47) tarafından 14 yaşındaki oğlunun gözü önünde bıçaklanarak öldürüldü. Mehmet Erdoğan ifadesinde, "Eşim bana sürekli 'Sen yakışıklı değilsin, senden daha yakışıklı birini bulup onunla evleneceğim' diyordu. Olay günü de bu konu üzerine tartıştık ve kendisini bıçakladım" dedi.
10.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Ahmet Erdoğan Camii'nin açılışını gerçekleştirecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Ahmet Erdoğan Camii'nin açılışını gerçekleştirecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Rize’de, adını taşıyan üniversite kampüsünde Selçuklu ve Karadeniz mimarisi özelliklerini taşıyan Ahmet Erdoğan Camii'nin açılışını gerçekleştirecek.
11.02.2021 Gündem
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen mağaraya değil tedaviye çekilmiş!
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen mağaraya değil tedaviye çekilmiş! Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener bugünkü köşe yazısında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in geçirdiği koronavirüs sebebi ile kısmi felç olduğunu yazdı...
21.12.2020 Gündem
Gaziantep'te 'Müzeyyen Erkul Bilim Merkezi'nin temeli atıldı
Gaziantep'te 'Müzeyyen Erkul Bilim Merkezi'nin temeli atıldı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, TÜBİTAK, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ve Erkul ailesinin iş birliğiyle yapılacak "Müzeyyen Erkul Bilim Merkezi"nin temeli düzenlenen törenle atıldı.
18.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Kar yağışı tüm yurdu esir aldı! Kritik uyarı
Kar yağışı tüm yurdu esir aldı! Kritik uyarı Karadeniz ve Doğu Anadolu'yu etkisi altına alan kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaşatıyor... Öte yandan Meteoroloji, yağış, buzlanma ve don uyarısında bulundu.
23.01.2020 Yaşam
Şentop, Moğolistan ziyaretini tamamladı
Şentop, Moğolistan ziyaretini tamamladı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, resmi ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Moğolistan’dan ayrıldı. Şentop, Moğolistan ziyaretinin son gününde, TİKA Ulanbator Koordinasyon Ofisinde çalışmalara ilişkin bilgi aldı, ardından yapımı devam eden Ulanbator Merkez Camisi’nde incelemelerde bulundu.
1.08.2019 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: 'TİKA, Türkiye'nin en önemli markası haline geldi'
TBMM Başkanı Şentop: 'TİKA, Türkiye'nin en önemli markası haline geldi' TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TİKA'nın Türkiye'nin en önemli markası haline geldiğini söyledi.
29.07.2019 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop, Moğolistan Cumhurbaşkanı Khaltmaa Battulga ile görüştü
TBMM Başkanı Şentop, Moğolistan Cumhurbaşkanı Khaltmaa Battulga ile görüştü TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Moğolistan Cumhurbaşkanı Khaltmaa Battulga ile bir araya geldi.
29.07.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Erdoğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet erdoğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.