Megastar

Megastar

Son dakika megastar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan megastar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını megastar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Megastar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan megastar gelişmeleri de dahil olmak üzere 562 megastar haberi bulunmuştur. Tüm megastar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarkan, ‘Yarının Köyleri’ projesi için Adana'da
Tarkan, ‘Yarının Köyleri’ projesi için Adana'da Megastar Tarkan, Yarının Köyleri projesi için bir kez daha kamera karşısına geçti. Çekimler, projenin ilk aşamasında belirlenen 3 pilot köyden biri olan Adana’nın Kürkçüler Köyü’nde gerçekleşti. Ekim 2022’den bu yana devam eden projenin lansman filminde de rol alan Tarkan, “Yarının Köyleri’nin bir hayalden gerçeğe dönüşmesine bizzat tanık olmak ve aradan geçen zamanda yaratılan pozitif etkiyi görmek çok güzel. Sosyal duyarlılığı yüksek bir marka olarak Trendyol’un köylere kurduğu dijital köprülerin kırsal kalkınma adına önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum” dedi.
20.04.2024 Adana
Tarkan'ın yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten!
Tarkan'ın yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten! Türkiye’nin Megastar’ı Tarkan, reklamların da aranılan yüzlerinden doğal olarak. Uzun zamandır yeni albümü için çalışan sanatçı, bu süreçte reklamlar aracılığıyla hayranlarıyla buluşuyordu. Ancak yeni kaşesi dudak uçuklatan cinsten!
13.12.2023 Magazin
Bilge Öztürk - Daren Gerede evlenecek mi? Berna Öztürk ilk kez konuştu
Bilge Öztürk - Daren Gerede evlenecek mi? Berna Öztürk ilk kez konuştu Megastar Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk'ün DJ kız kardeşi Berna Öztürk, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Öztürk, ablasının hem Tarkan ile olan eski ilişkisinden, hem de kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile aşkından konuştu.
13.12.2023 Magazin
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk yıllar sonra yeni sevgilisiyle ortaya çıkmıştı. 45 yaşındaki avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile bir süredir birlikte. İkilinin davet tarzı sosyal medyada beğeni aldı.
27.11.2023 Magazin
Oğuzhan Uğur'dan Tarkan paylaşımı: Bunu yazdım diye kızacak!
Oğuzhan Uğur'dan Tarkan paylaşımı: Bunu yazdım diye kızacak! Beş gün önce Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından, ünlü isimler depremzedeler için yardımları ulaştırmaya devam ediyor. Deprem bölgesi için yardım yapanlardan birinin de, adını duyurmadan büyük bir bağışta bulunan Megastar Tarkan olduğu ortaya çıktı. Tarkan'ın yaptığı bağışı açıklayan Oğuzhan Uğur, ayrıca YouTube kanalı Babala TV'nin topladığı yardımları da duyurdu.
11.02.2023 Magazin
Ünlülerin yılbaşı konserlerinden alacakları ücretler dudak uçuklattı!
Ünlülerin yılbaşı konserlerinden alacakları ücretler dudak uçuklattı! Ünlü isimlerin yeni yıl konser programları belli oldu. Geçtiğimiz seneye göre yılbaşı için sahne fiyatlarını iki ya da üç katına çıkaran sanatçıların, aldıkları astronomik rakamlar ise adeta dudak uçuklattı. İşte ünlü sanatçıların nerede sahne alacakları ve ücretleri...
17.11.2022 Magazin
Megastar Tarkan’ın yeni reklam filmi yayınlandı
Megastar Tarkan’ın yeni reklam filmi yayınlandı Ünlü e- ticaret markasının Megastar Tarkan ile çektiği üçüncü reklam filmi yayınlandı. Filmde, bir yeleğin Tarkan’a ve Türkiye’nin dört bir yanına satılması konu ediliyor.
28.06.2022 Advertorial
Cem Yılmaz'dan Tarkan'a esprili gönderme!
Cem Yılmaz'dan Tarkan'a esprili gönderme! Megastar Tarkan'ın, "80 milyon TL'ye yat satın aldı." haberlerini yalanlamasının ardından ünlü komedyen Cem Yılmaz da esprili bir paylaşımda bulundu
12.04.2022 Magazin
Hakim dizisinin Cuma'sı bakın kim çıktı!
Hakim dizisinin Cuma'sı bakın kim çıktı! ATV ekranlarında yeni başlayan Hakim dizisi ilk bölümüyle reyting rekorları kırdı. Konusu kadar oyuncu kadrosuyla da çok konuşulan dizinin Cuma'sının kim olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı.
7.04.2022 Magazin
Tarkan Geççek şarkı sözleri! Tarkan yeni şarkısı Geççek’in hikayesi ne?
Tarkan Geççek şarkı sözleri! Tarkan yeni şarkısı Geççek’in hikayesi ne? Tarkan Geççek şarkı sözleri sosyal medyanın gündeminde… Tarkan'ın yeni şarkısı "Geççek" sözleri araştırılıyor. Tarkan, yeni şarkısının yayınından önce YouTube'da video paylaştı. Tarkan, sözleriyle dikkat çeken Geççek şarkısının hikayesini anlattı. İşte Tarkan'ın ilgi gören "Geççek" şarkısı sözleri ve yazılış hikayesi …
19.02.2022 Magazin
'Geççekk' yayında! Tarkan paylaştı!
'Geççekk' yayında! Tarkan paylaştı! Tarkan’ın yeni şarkısı “Geççekk”in video videosunu ilk kez kendi YouTube kanalı aracılığıyla izleyicilerle buluşturdu. şarkı sosyal medyada çok konuşuldu. arkan, yeni şarkısı “Geççek” hakkında konuşan Tarkan, "Bir yıl kadar önce ruh halimin çok iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi gibi bir sürü şey beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum. O anlarda bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı" dedi.
17.02.2022 Kültür Sanat
Geçcek sözleri! Tarkan Geçcek şarkısı çıktı mı, Tarkan'ın yeni şarkısı yayınlandı mı?
Geçcek sözleri! Tarkan Geçcek şarkısı çıktı mı, Tarkan'ın yeni şarkısı yayınlandı mı? Geççek şarkısının sözleri merak ediliyor. Tarkan'ın yeni şarkısı Geççek ne zaman çıkacak? sorusu yanıt buldu. Tarkan’ın sosyal medya hesabından duyurduğu Geççek şarkısı, Tarkan'ın sosyal medya paylaşımına göre 17 Şubat'ta dinleyicisiyle buluşacak. Peki, Geçcek sözleri ne? Tarkan yeni şarkısı Geççek şarkısı saat kaçta yayınlanacak?
17.02.2022 Gündem
Tarkan yeni şarkısının ismini açıkladı! Sosyal medya yıkıldı...
Tarkan yeni şarkısının ismini açıkladı! Sosyal medya yıkıldı... Tarkan, uzun süredir hayranlarının merakla beklediği yeni şarkısının adını ve dinleyicilerle buluşacağı tarihi açıkladı. Müjdeyi sosyal medya hesaplarından yayınlayan ünlü şarkıcı, "Geççek', 17 Şubat'ta sizlerle... Ay ay çok heyecanlı..." dedi. Tarkan'ın yeni şarkının adı sosyal medyada tartışma konusu oldu
14.02.2022 Magazin
Tarkan yeni çıkacak şarkısının giriş müziğini paylaştı! Takipçileri heyecanlandı...
Tarkan yeni çıkacak şarkısının giriş müziğini paylaştı! Takipçileri heyecanlandı... Koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve kısa sürede hastalığı yendiğini duyuran Tarkan bu sefer sosyal medya hesabından yeni çıkaracağı şarkının giriş kısmını paylaştı. Megastar'a dakikalar içinde binlerce beğeni ve yorum geldi.
8.02.2022 Magazin
Tarkan'dan koronavirüs önlemi! Özel hemşire tuttu...
Tarkan'dan koronavirüs önlemi! Özel hemşire tuttu... Üç gün önce koronavirüse yakalandığını açıklayan ve hastalığı hafif semptomlarla atlatan Tarkan önlemini aldı. Megastar hastalık sürecinde kendine özel bir hemşire tuttu.
6.02.2022 Magazin
Tarkan Metaverse’de arsa bakıyor
Tarkan Metaverse’de arsa bakıyor Pandemide ailesiyle Almanya'ya giden ve aylardır orada yaşayan Tarkan, son dönemde popüler olan NFT ve Metaverse dünyasına merak sardı. Ünlü şarkıcının kendi yaşadığı evi ve çevresini dijital ortamda satın aldığı öğrenildi.
5.02.2022 Magazin
Megastar Tarkan koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu...
Megastar Tarkan koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu... Koronavirüsten korunmak için ailesiyle birlikte izole bir yaşam süren ve bu süreçte konser vermeyen Tarkan, Instagram hesabından 10 gün önce koronavirüse yakalandığını duyurdu. Hastalığı hafif atlattığını söyleyen Tarkan "İyi ki aşılıyım. Aman kendinize dikkat edin" dedi.
2.02.2022 Magazin
Tarkan: Yakında beni makyajlı, ojeli görürseniz şaşırmayın
Tarkan: Yakında beni makyajlı, ojeli görürseniz şaşırmayın Daha önce kızı Liya için tütü giyen ünlü sanatçı Tarkan, bu kez maske taktı. Megastar o anları espirili bir dille sosyal medya hesabından paylaştı.
19.12.2021 Magazin
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı doludizgin! Aileye girdi
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı doludizgin! Aileye girdi Bir dönem Megastar Tarkan ile yaşadığı birliktelikle adından söz ettiren avukat Bilge Öztürk, mutluluğu fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya'da bulmuştu. Öztürk, önceki gün 23 yaş küçük sevgilisini kardeşleriyle tanıştırdı.
9.11.2021 Magazin
Tarkan'dan aşk paylaşımı!
Tarkan'dan aşk paylaşımı! Reklam çekimi için bir süreliğine Türkiye'ye gelen Megastar Tarkan, eşiyle boğazdan aşk dolu paylaşım yaptı.
31.10.2021 Magazin
Tarkan: İstanbul'u çok özlemişim
Tarkan: İstanbul'u çok özlemişim Pandemi nedeniyle sahnelere ara veren ve Almanya'da yaşamını sürdüren Tarkan, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye geldi. İstanbul'u çok özlediğini söyleyen Megastar, 'İstanbul Ağlıyor' şarkısını seslendirdiği videoyu takipçileriyle paylaştı
25.10.2021 Magazin
İpek Filiz Yazıcı için her şey Tarkan ile başlamış!
İpek Filiz Yazıcı için her şey Tarkan ile başlamış! Oyuncu İpek Filiz Yazıcı'nın şöhret yolculuğunun, yıllar önce Megastar Tarkan ile bir birlikte rol aldığı reklam filmiyle başladığı ortaya çıktı.
15.10.2021 Magazin
Tarkan'dan hayranlarını üzen haber!
Tarkan'dan hayranlarını üzen haber! Megastar Tarkan, koronavirüs salgınının kontrol altına alınmasına kadar konser vermeyeceğini duyurdu.
21.09.2021 Magazin
Megastar Tarkan koronavirüs aşısı oldu!
Megastar Tarkan koronavirüs aşısı oldu! Tarkan, koronavirüs aşısı yaptırdı ve sosyal medyadan çağrıda bulundu. "Benim de kafam karışıktı. Ama görüyorum ki her gün binlerce insanın hayatını kurtarıyor. Aşı olmamak için direnmenin manası yok" dedi.
27.08.2021 Magazin
Tarkan'dan yangın bölgelerine yardım!
Tarkan'dan yangın bölgelerine yardım! Ses sanatçısı Onur Akay, "Herkese örnek olsun" diyerek, Megastar Tarkan'ın iki yıldır yaptığı gizli yardımları açıkladı.
4.08.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Megastar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki megastar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.