Gazete Vatan Logo
Magazin Oğuzhan Uğur'dan Tarkan paylaşımı: Bunu yazdım diye kızacak!

Oğuzhan Uğur'dan Tarkan paylaşımı: Bunu yazdım diye kızacak!

Beş gün önce Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından, ünlü isimler depremzedeler için yardımları ulaştırmaya devam ediyor. Deprem bölgesi için yardım yapanlardan birinin de, adını duyurmadan büyük bir bağışta bulunan Megastar Tarkan olduğu ortaya çıktı. Tarkan'ın yaptığı bağışı açıklayan Oğuzhan Uğur, ayrıca YouTube kanalı Babala TV'nin topladığı yardımları da duyurdu.

Oğuzhan Uğur'dan Tarkan paylaşımı: Bunu yazdım diye kızacak!

6 Şubat saat 4.17'de, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin şiddeti Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'ı da sarstı. FAD, 13.24 sıralarında 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede 7.6 büyüklüğünde bir depremin daha meydana geldiğini duyurdu.

TARKAN'DAN BAĞIŞ

Yaşanan felaketin ardından birbirinden ünlü isimler bölgeye yardım götürmek ve bağış toplamak üzere harekete geçti. Depremzedeler için bağış yapan isimlerden birinin de Megastar Tarkan olduğu ortaya çıktı.

"SİZLER DE BİLİN İSTEDİM"

Oğuzhan Uğur, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda şarkıcının yaptığı yardımı açıklayarak; şu ifadeleri kullandı:

Duyulmasını istese kendisi söylerdi büyük ihtimalle, belki bunu yazdım diye kızacak ama... Tarkan'ın adını duyurmadan yaptığı büyük yardımlardan haberimiz oldu. Sizler de bilin istedim.

"ZORUNDA KALDIK"

Ayrıca "72 saatte sayenizde bu sayılara ulaştık. Devam ediyoruz. Buradayız. Paylaşmak zorunda hissettik. (Zorunda kaldık da diyebiliriz…)" diyen Oğuzhan Uğur, YouTube kanalı Babala TV'nin de topladığı ve organize ettiği yardımları duyurdu.

Haberin Devamı