Mazbata

Mazbata

Son dakika mazbata haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mazbata ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mazbata haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mazbata

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mazbata gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 mazbata haberi bulunmuştur. Tüm mazbata haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden kişi gözaltına alındı
Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden kişi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sur Belediyesi mazbata töreni sonrası Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarına hakaret eden U.G.'nin gözaltına alındığını duyurdu.
20.04.2024 Gündem
AK Parti'li Çelik'ten DEM Parti'ye tepki: Asla kabul edilemez
AK Parti'li Çelik'ten DEM Parti'ye tepki: Asla kabul edilemez AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Diyarbakır Sur Belediyesi mazbata töreni sonrasında yaşanan görüntülerle ilgili açıklama yaptı. Çelik; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bağımsızlığımızın sembolü şanlı Bayrağımıza ve İstiklal Marşımıza yönelik çirkin yaklaşımları asla kabul edilemez" dedi.
20.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede
Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin sözleriyle ilgili müfettiş devrede İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Sur Belediyesi'ndeki mazbata töreni sonrası DEM Parti yöneticilerinin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına yönelik hakaret içerikli sözlerine ilişkin Mülkiye müfettişi görevlendirildiğini açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı.
20.04.2024 Gündem
Yüksek Seçim Kurulu 21 seçim bölgesi için yapılan 22 itirazı karara bağladı
Yüksek Seçim Kurulu 21 seçim bölgesi için yapılan 22 itirazı karara bağladı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde siyasi partilerin 21 seçim bölgesinde yaptığı 22 itirazı karara bağladı.
12.04.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı namazını memleketi Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camii'nde kıldı.
10.04.2024 Gündem
Yüksek Seçim Kurulu'ndan  6 il ve 10 ilçe için karar!
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 6 il ve 10 ilçe için karar! YSK; 31 Mart Mahalli Seçimleri'nin ardından kendisine yapılan seçim iptali, mazbata iptali ve yeniden sayım başvurularıyla ilgili açıklamada bulundu. İşte YSK'nın bugün verdiği kararlar...
9.04.2024 Gündem
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı Seyhan’ın seçilmiş ilk kadın belediye başkanı Oya Tekin’in mazbatasını alıp göreve başladı.
8.04.2024 Adana
Seçimi kazanıp mazbatası iptal edilen muhtar adayı isyan etti! "Rakibim adresimi sildirdi"
Seçimi kazanıp mazbatası iptal edilen muhtar adayı isyan etti! "Rakibim adresimi sildirdi" Adana’da seçimi kazanan muhtar mahallede oturmadığı gerekçesiyle mazbatası ikinci olan adaya verildi. Seçimi kazanan muhtar isyan ederek, “35 yıldır Yeşilbağlar Mahallesindeyiz, adaylığımı açıkladığımdan beri adresim üç dört defa silindi” dedi.
5.04.2024 Adana
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti YSK, DEM Parti’nin itirazını kabul etti, Van’da mazbata DEM Partili Abdullah Zeydan’a verilecek.
3.04.2024 Gündem
17 yıl sonra Bartın'da yeniden başkan seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya, mazbatasını aldı
17 yıl sonra Bartın'da yeniden başkan seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya, mazbatasını aldı Bartın Belediyesi’nde 1999-2007 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan Muhammet Rıza Yalçınkaya, '31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde 17 yıl aradan sonra yeniden başkan seçilerek, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. Yalçınkaya, "Belediye hizmetleri olarak kamu ve halk yararına çalışan bir yönetim olarak adil ve eşit belediyeci anlayışını kentimize getirmek istiyoruz. Bartın halkının sevgisini ve güvenini azaltmadan, meclis üyelerim ve belediye personelimle Bartın’ın beklediği hak ettiği hizmetleri yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.
3.04.2024 Gündem
Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal'ın mazbata töreninde eksik imza ertelemesi
Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal'ın mazbata töreninde eksik imza ertelemesi Afyonkarahisar'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde belediye başkanı seçilen CHP'li Burcu Köksal, törenle mazbatasını aldı. Mazbatadaki eksik bir imza nedeniyle tören 1 saat gecikmeli başladı.
3.04.2024 Gündem
Amasya'da, Başkan Sevindi mazbatasını aldı
Amasya'da, Başkan Sevindi mazbatasını aldı Amasya Belediye Başkanlığı'na 47 yıl sonra CHP'den seçilen Turgay Sevindi, Adalet Sarayı'nda mazbatasını alıp ardından Amasya Belediyesi'ndeki törenle görevini, MHP'li eski başkan Bayram Çelik'ten devraldı.
3.04.2024 Gündem
Kozan'da bir itiraz da CHP'den!
Kozan'da bir itiraz da CHP'den! Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 16 bin 779 oy alan CHP Kozan Belediye Başkan Adayı Sudiye Gizem Aksoylu da İlçe Seçim Kurulu'na itirazda bulundu.
2.04.2024 Adana
Van'da belediye başkanlığı AK Parti'ye geçti!
Van'da belediye başkanlığı AK Parti'ye geçti! Van İl Seçim Kurulu, DEM Parti Abdullah Zeydan’ın seçilme yeterliliği olmadığına karar verdi. Seçim Kurulu, mazbatanın en yüksek ikinci oyu alan adaya verilmesine karar verdi.
2.04.2024 Gündem
Mazbatalar ne zaman verilecek 2024, belediye başkanı mazbatalarını kaç günde, nereden alır? Muhtar mazbataları ne zaman alınacak?
Mazbatalar ne zaman verilecek 2024, belediye başkanı mazbatalarını kaç günde, nereden alır? Muhtar mazbataları ne zaman alınacak? 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri sona erdi. 61 milyon 441 bin 880 seçmen sandık başına giderek yerel yöneticilerini seçti. Seçim sonuçları araması ardından merak edilen konulardan biri de mazbata oldu. Peki, Mazbata nedir, mazbatalar ne zaman verilir? Belediye başkanları ve muhtarlar mazbatalarını ne zaman alacak?
1.04.2024 Gündem
Muhtarlık seçim sonuçları nereden öğrenilir? Muhtarlık sonucu sorgulama: Muhtarlık sonuçları açıklandı mı (ne zaman açıklanacak)?
Muhtarlık seçim sonuçları nereden öğrenilir? Muhtarlık sonucu sorgulama: Muhtarlık sonuçları açıklandı mı (ne zaman açıklanacak)? Muhtarlık seçim sonuçları nereden öğrenilir, Muhtarlık sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Muhtarlık seçim sonuçları için yapılan aramalar arttı. 31 Mart yerel seçimleri için yaklaşık 61 milyon vatandaş sandık başına gitti ve belediye başkanlarını seçti. Seçim sonuçları heyecanla takip edilirken muhtarlık seçimleri için sonuçlar da araştırılamaya başlandı. İşte Muhtarlık seçim sonuçları hakkında merak edilenler…
31.03.2024 Gündem
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. İstanbul'da da sonuçlar merak ediliyor. İstanbul’un oy oranları, hangi partinin ne kadar oy aldığı, ilçe ilçe seçim sonuçları Gazetevatan.com'da....
1.04.2024 Gündem
Seçim sonuçları 2024! İstanbul'un 39 ilçesinde son durum: İşte ilçe ilçe seçim sonuçları
Seçim sonuçları 2024! İstanbul'un 39 ilçesinde son durum: İşte ilçe ilçe seçim sonuçları İstanbul seçim sonuçları son dakika gelen oy oranları ile anbean güncelleniyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimler için Türkiye sandığa gitti. Oy verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından 17:00'da sandıklar kapandı ve YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla İstanbul'daki seçim yarışı başladı. İstanbul'da seçim sandıklarının yüzde 99'u açıldı. İşte İstanbul ve ilçelerindeki son durum...
1.04.2024 Gündem
Hasan Arat: Rica ettim, Serdar Adalı da kabul etti
Hasan Arat: Rica ettim, Serdar Adalı da kabul etti Beşiktaş'ın 35. başkanı seçilen Hasan Arat, mazbata töreninde açıklamalarda bulundu. Yönetim kurulundaki isimlerin görev dağılımını açıklayan Arat, başkanlık yarışındaki rakibi Adalı ile arasında geçen diyaloğu da anlattı.
5.12.2023 Beşiktaş
CHP’de devir teslim töreni
CHP’de devir teslim töreni CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gerçekleştirilen devir teslim töreniyle Genel Başkanlık koltuğunu Özgür Özel’e devretti.
8.11.2023 Gündem
Mazbata nedir, TDK'ya göre Mazbatanın sözcük anlamı ne? Mazbata nereden alınır, kimlere verilir?
Mazbata nedir, TDK'ya göre Mazbatanın sözcük anlamı ne? Mazbata nereden alınır, kimlere verilir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mazbatası kendisine verilmek üzere Meclis Başkanı Mustafa Şentop tarafından alındı. Söz konusu gelişmenin ardından mazbata hakkındaki araştırmalar arttı. Peki, Mazbata nedir, TDK’ya göre Mazbata ne demek? İşte mazbata örneği…
1.06.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener, Cumhurbaşkanı mazbatasını TBMM Başkanı Şentop'a teslim etti
YSK Başkanı Yener, Cumhurbaşkanı mazbatasını TBMM Başkanı Şentop'a teslim etti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verilmek üzere mazbatasını TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a teslim etti.
1.06.2023 Gündem
AK Parti 28. Dönem İstanbul Milletvekilleri mazbatalarını aldı
AK Parti 28. Dönem İstanbul Milletvekilleri mazbatalarını aldı 14 Mayıs'ta yapılan 28. dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde İstanbul'dan seçilen AK Parti milletvekillerinden 33'ü mazbatalarını aldı.
30.05.2023 Gündem
İnce’ye verilen oylar ne olacak! YSK temsilcileri açıkladı
İnce’ye verilen oylar ne olacak! YSK temsilcileri açıkladı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilme kararının ardından, oy verme sürecinin tamamlandığı yurt dışında aldığı oylar ile Pazar günü verilecek oyların geçerli olup olmayacağı da tartışılmaya başladı.
12.05.2023 Gündem
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti Türkiye pazar günü yapılacak seçimlere kilitlendi. Muharrem İnce’nin son dakikada Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurması hesapları karıştırdı. İşte merak edilen tüm detaylar...
12.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mazbata ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mazbata haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.