MGM'den Marmara Bölgesi için soğuk ve yağışlı hava uyarısı! Sıcaklık 6- 8 derece düşecek
MGM'den Marmara Bölgesi için soğuk ve yağışlı hava uyarısı! Sıcaklık 6- 8 derece düşecek Marmara Bölgesi için son dakika uyarısı! Sıcaklıklar 6-8 derece düşecek. Kar başlıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi için soğuk ve yağışlı hava uyarısı yaptı. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, çarşamba, gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve yükseklerde kar, perşembe gününden itibaren bölge genelinde kar şeklinde olması bekleniyor. Kar yağışının yer yer kuvvetli olması tahmin ediliyor.
7.03.2022 Gündem
Kar yağışı bitti derken yeniden başlıyor! Özellikle o tarihe işaret edildi, Marmara için flaş kar uyarısı...
Kar yağışı bitti derken yeniden başlıyor! Özellikle o tarihe işaret edildi, Marmara için flaş kar uyarısı... Kar yağışı yeniden başlıyor! Son dakika açıklaması geldi. Özellikle o tarihe işaret edildi. Marmara Bölgesi için kar uyarısı yapılıp tarih verildi ve 'Yüksek ihtimal kar yağacak' açıklaması geldi. Kar erimelerine yönelik su baskını uyarısı da yapıldı. Kar yağışı İstanbul'da etkisini yitirdi. Önümüzdeki günlerde kar yağışı beklenmiyor. Ancak CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, ne zaman kar yağışının yeniden başlayabileceği konusunda açıklamada bulundu. Kar Marmara'ya yeniden ne zaman gelecek? Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte son dakika hava durumu tahmini...
27.01.2022 Gündem
Meteoroloji'den Marmara için kar uyarısı! 27 Şubat Çarşamba günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den Marmara için kar uyarısı! 27 Şubat Çarşamba günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre 27 Şubat Çarşamba günü yurdun birçok bölgesinde yağışlar etkili olacak. Marmara Bölgesi için saatte 70 KM'i bulabilecek rüzgar uyarısında bulunan MGM, bölgede aynı zamanda karla karışık yağmurun da yaşanabileceğini tahminlerine ekledi.
27.02.2019 Gündem
İstanbul'da kar yağışı başladı
İstanbul'da kar yağışı başladı Meteoroloji'nin Marmara Bölgesi için karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerine yaptığı kar uyarısının ardından İstanbul'da kar yağışı başladı.
12.12.2018 Yaşam