Marie Claire

Marie Claire

Son dakika Marie Claire haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Marie Claire ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Marie Claire haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marie Claire

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marie claire gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 marie claire haberi bulunmuştur. Tüm marie claire haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melis Sezen’in tercihi transparan oldu
Melis Sezen’in tercihi transparan oldu Kanal D’de yayınlanan ‘Sadakatsiz’ dizisinde oynadığı ‘Derin’ karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Melis Sezen oyunculuğu dışında dansları ve sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Melis Sezen şimdi ise transparan elbisesiyle dikkatleri çekti.
23.11.2023 Magazin
Arzum Onan'dan boşanma açıklaması! 'Sevgimiz asla değişmeyecek'
Arzum Onan'dan boşanma açıklaması! 'Sevgimiz asla değişmeyecek' Ünlü oyuncu Arzum Onan, son günlerde boşanma haberleriyle gündemden düşmüyordu. Ünlüler dünyasının parmakla gösterilen çiftlerinden Onan ile Mehmet Aslantuğ, sürpriz şekilde boşandı. Güzel oyuncu, 27 yıllık eşi ile ayrılığına dair konuştu.
2.06.2023 Magazin
Melis Sezen gönlünü iş insanı Atilla Bingöl'e kaptırdı!  'Aşık olunca çiçek açıyorum'
Melis Sezen gönlünü iş insanı Atilla Bingöl'e kaptırdı! 'Aşık olunca çiçek açıyorum' 'Sadakatsiz'de canlandırdığı 'Derin' karakteriyle hafızalarda yer etmeyi başaran Melis Sezen, iş insanı Atilla Bingöl ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, "Aşık olunca içimde tanımadığım şeyler uyanıyor, bilmediğim hisler" dedi.
2.05.2023 Magazin
Neslihan Atagül: Oyuncu olmak istediğimde sekiz yaşıdaydım
Neslihan Atagül: Oyuncu olmak istediğimde sekiz yaşıdaydım Gecenin Ucunda dizisiyle ekranlarda olan Neslihan Atagül, Marie Claire dergisine konuştu.İşte açıklamalarından çarpıcı satır başları...
2.04.2023 Magazin
Christian Atsu’nun kız arkadaşı BBC'ye konuştu
Christian Atsu’nun kız arkadaşı BBC'ye konuştu Hatayspor’un enkaz altında kalan futbolcusu Christian Atsu’nun kız arkadaşı BBC yayınına görüntülü bağlanarak konuştu.
12.02.2023 Şampiy10
Gökçe Bahadır: Aşık Gökçe’nin gözü hiçbir şey görmez
Gökçe Bahadır: Aşık Gökçe’nin gözü hiçbir şey görmez Gökçe Bahadır, geçen yıl nikâh masasına oturduğu müzisyen eşi Emir Ersoy’la evliliklerini anlattı. Oyuncu, “Evlilik güzel ve mutlu gidiyor. Ortak bir hayatı aşkla oluşturmak çok kıymetli. Âşık Gökçe’nin gözü hiçbir şey görmez. Evlilikle törpüleniyorsun” dedi.
5.02.2023 Magazin
Yeni Zelanda’da dünyayı şok eden gelişme! Jacinda Ardern istifa etti
Yeni Zelanda’da dünyayı şok eden gelişme! Jacinda Ardern istifa etti Dünyanın en genç başbakanı unvanına sahip Ardern'in istifasını uluslararası haber ajansları 'son dakika' koduyla geçti. Görevinin birinci yılında bebek sahibi olan Ardern, özellikle Christchurch'teki terör saldırılarının ardından sergilediği tavırla hafızalara kazındı.
19.01.2023 Dünya
Onur Ünlü'den Hazar Ergüçlü yanıtı! "Hep beraber tarih seçelim"
Onur Ünlü'den Hazar Ergüçlü yanıtı! "Hep beraber tarih seçelim" Senarist ve yönetmen Onur Ünlü 'Kuzey Güney' dizisinde canlandırdığı 'Simay' karakteriyle şöhreti yakalayan Hazar Ergüçlü ile yaklaşık dört yıldır aşk yaşıyor. Aralarındaki 19 yaş fark nedeniyle sıkça magazin gündemine gelen ikiliden Onur Ünlü, bu konudaki eleştirileri değerlendirdi.
8.12.2022 Magazin
Pınar Deniz: Teknik bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum
Pınar Deniz: Teknik bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum Kanal D’deki ‘Yargı’nın ‘Avukat Ceylin’i Pınar Deniz, Marie Claire dergisine kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı.
3.11.2022 Magazin
Ezgi Tanır kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Güldür Güldür Show oyuncusu Burak Topaloğlu’nun eşi Ezgi Tanır’ın biyografisi…
Ezgi Tanır kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Güldür Güldür Show oyuncusu Burak Topaloğlu’nun eşi Ezgi Tanır’ın biyografisi… Güldür Güldür Show oyunculardan Burak Topaloğlu, sevgilisi Ezgi Tanır ile nikah masasına oturdu. Peki, Ezgi Tanır kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
3.11.2022 Magazin
Elon Musk’ın oğlu cinsiyet değiştiriyor! 'Babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum'
Elon Musk’ın oğlu cinsiyet değiştiriyor! 'Babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum' Teknoloji dünyasının dahi çocuğu ve dünyanın en zengin adamı Elon Musk'ın oğlu, cinsiyetini ve adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu ve "Biyolojik babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum" dedi.
21.06.2022 Dünya
Melis Sezen: Derin bir yandan saatli bomba gibi
Melis Sezen: Derin bir yandan saatli bomba gibi Kanal D’deki ‘Sadakatsiz’de ‘Derin’i canlandıran Melis Sezen, Marie Claire dergisine konuştu. Hem rolünü hem de kendini anlattı.
5.04.2022 Magazin
Ayça Ayşin Turan'ın babası hayatını kaybetti!
Ayça Ayşin Turan'ın babası hayatını kaybetti! 'Ada Masalı' dizisiyle ekranlarda olan ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın babası hayatını kaybetti.
9.11.2021 Magazin
Ayça Ayşin Turan: Zorluklara takılıp kalmıyorum
Ayça Ayşin Turan: Zorluklara takılıp kalmıyorum 'Dinle Sevgili', 'Meryem', 'Zemheri' ve 'Arıza' dizilerinde rol alan, şimdilerde 'Ada Masalı' ile ekranlarda olan Ayça Ayşin Turan, hakkında bilinmeyenleri anlattı.
5.08.2021 Magazin
Hazar Ergüçlü: Onur'dan provokatif olmayı öğreniyorum
Hazar Ergüçlü: Onur'dan provokatif olmayı öğreniyorum Hazar Ergüçlü, Marie Claire dergisinin yeni sayısına konuk oldu.
20.03.2021 Magazin
Önceliği aşk değilmiş!
Önceliği aşk değilmiş! Rita Ora, Marie Claire dergisine, önceliğinin aşk olmadığını söyledi.
6.09.2019 Magazin
'50 yaş üstü kadınlar aşık olmak için çok yaşlı' dedi, alay konusu oldu
'50 yaş üstü kadınlar aşık olmak için çok yaşlı' dedi, alay konusu oldu "50 yaş üstü kadınlar aşık olmak için çok yaşlı" diyen Fransız yazar Yann Moix ülkesinde tepki çekti. Sosyal medyada ise birçok kişi 50 yaşındaki Moix ile dalga geçti.
8.01.2019 Dünya
Özlem Kaymaz kimdir?
Özlem Kaymaz kimdir? Eski Türkiye güzeli Özlem Kaymaz Teve2'de "2.Sayfa" programına konuk oldu. Yaşanan bu gelişme üzerine Özlem Kaymaz'ın hayatına dair bilgiler merak edilmeye ve gündemde sıkça araştırılmaya başlandı. İşte Özlem Kaymaz kimdir? Sorusunun yanıtı...
4.10.2018 Gündem
En pozitif Serenay
En pozitif Serenay SERENAY Sarıkaya, Marie Claire dergisinin ekim sayısı için objektif karşısına geçti.
28.09.2018 Magazin
3 yıl geçti hala aşığız
3 yıl geçti hala aşığız Kendisi gibi oyuncu olan Serhat Teoman (35) ile 3 yıldır güzel bir birliktelik yaşayan Leyla Feray (25) aşkı hakkında konuştu: “Birbirimize hala aşığız. Şu an kafamda evlilik yok. Bu şekilde mutluyum”
1.09.2018 Magazin
Zebra diye dalga geçtiler!
Zebra diye dalga geçtiler! Vitiligo hastalığı ile moda dünyasına bambaşka bir soluk getiren Kanadalı top model Winnie Harlow (24), Marie Claire Brezilya’ya samimi itiraflarda bulundu:
31.08.2018 Magazin
Kadir’i anlatacak kelime bulamıyorum
Kadir’i anlatacak kelime bulamıyorum Neslihan Atagül Doğulu, eşi Kadir Doğulu hakkında konuştu: “Büyük ihtimalle Kadir’i anlatacak bir kelime bulamam. Hissettiklerimi anlatacak doğru kelimeler bence herhangi bir dilde yok!”
30.06.2018 Magazin
Ünlü model türbanı yüzünden işinden oldu
Ünlü model türbanı yüzünden işinden oldu Daha önce birçok derginin kapağını süsleyen Mariah Idrissi, Müslüman olduğu gerekçesiyle anlaştığı bir kozmetik markasının kendisiyle işbirliğini bitirdiğini belirterek "Başıma gelenler şok ediciydi" dedi.
27.04.2018 Magazin
Şeyma ve Serenay fena pişti oldu!
Şeyma ve Serenay fena pişti oldu! Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, farklı iki dergiye verdikleri pozda aynı kıyafeti giydi.
4.04.2018 Magazin
"PYD/PKK 25 bin Kürt genci öldürdü"
"PYD/PKK 25 bin Kürt genci öldürdü" Polis Akademisi Öğretim Üyesi ve Ortadoğu Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Şahin, "PKK, PYD ve YPG'nin alanda yürütmüş olduğu terör faaliyetinden dolayı öldürülen Kürt genci sayısı 25 binin üzerinde." dedi.
5.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Marie Claire ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marie claire haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.