Gazete Vatan Logo
Magazin Pınar Deniz: Teknik bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum

Pınar Deniz: Teknik bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum

Kanal D’deki ‘Yargı’nın ‘Avukat Ceylin’i Pınar Deniz, Marie Claire dergisine kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı.

Pınar Deniz: Teknik bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı'da ‘Avukat Ceylin' karakterini canlandıran Pınar Deniz, Marie Claire dergisine konuştu. Merak edilenleri anlattı. İşte açıklamaları...

"Asla teknik bir oyuncu olduğumu düşünmüyorum. Duygularım hâlâ ilkel. Öyle ki, akışına bırakıp gerçeği yaşamaya çalışıyorum."

"‘Ceylin’in cesaretiyle özdeşlik kuruyorum. O, hayata karşı daha fevri. Ben sakin kalmayı başarabilirim. Anlık tepkilerin kurbanı olmam."

"‘Vatanım Sensin’, çocukluktan yetişkinliğe geçiş süreci gibiydi benim için. Hayatımın en zor ama en öğretici hikayesiydi."

"Hayatı bir deneyim alanı olarak görüyorum. Dünyanın çeşitli yerlerinde farklı meslekler yapabilirim."

"Trendleri takip eden biri değilim. Hiçbir zaman da olmayacağım. Ben stil sahibi görünmekle ilgileniyorum. Prenses Diana her zaman göz alıcı ve ikonik değil mi?"

"Sıradan bir hayatım var. Pijamalarıyla evinde film izleyip kitabını okuyan, sevdiği insanlarla saatlerce sohbet eden biriyim. Asosyalim. Evim, benim güvenli alanım."

"Üşengecim. Harekete geçmeye ve kendimi disipline sokmaya çalışıyorum."

Haberin Devamı

Pınar'dan kaçmaz!

Posta'dan Engin Can Dilekli'nin haberine göre; Pınar Deniz önceki gece sevgilisi Kaan Yıldırım ve dostları ile doğum gününü kutladı.

28 yaşındaki oyuncu, “Bana sürpriz yaptıklarını düşündüler ama olmadı. ‘Avukat Ceylin’ gibi ince eleyip sık dokudum ve sürprizi önceden anladım” diyerek güldü. Dizi için de şu yorumu yaptı: “Yargı, yargı dağıtmaya devam ediyor.”