Malzeme

Malzeme

Son dakika malzeme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan malzeme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını malzeme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Malzeme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan malzeme gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.963 malzeme haberi bulunmuştur. Tüm malzeme haberleri aşağıda listelenmiştir.
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız”
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız” G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından yayınlanan ortak bildiride, İran hükümetinin kötü niyetli ve istikrarsızlaştırıcı eylemlerinden sorumlu tutulacağı belirtilerek, “Artan istikrarsızlaştırıcı girişimlere karşılık daha fazla yaptırım uygulamaya veya başka önlemler almaya hazırız” ifadeleri kullanıldı. İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İsrail'in İran'a yönelik saldırısında ABD'nin "son dakikada bilgilendirildiğini" söyledi.
19.04.2024 Dünya
Aracının bagajını açınca gözlerine inanamadı! Hemen polisi arayıp kendini ihbar etti
Aracının bagajını açınca gözlerine inanamadı! Hemen polisi arayıp kendini ihbar etti Hatay’ın İskenderun ilçesinde aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, polis ekiplerini aradı. Kendini ihbar eden Serol Avcı, uyuşturucu maddenin aracına husumetlileri tarafından konulduğunu iddia etti.
17.04.2024 Gündem
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması Savunma Sanayi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "BAYKAR‘ın, bugüne dek anılan finansal teşvik, hibe ve destek programlarından hiçbirisine başvurusu bulunmamış olup, herhangi bir teşvik, hibe ve destek unsurundan da faydalanmamıştır." denildi.
15.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 7 gününde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana geldiğini, 55 vatandaşın hayatını kaybettiğini duyurdu.
13.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 7 gününde 4 bin 370 trafik kazasında 55 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 bin 331 kişinin yaralandığını bildirdi.
13.04.2024 Gündem
Aida Mahmudova’nın “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” İsimli Kişisel Sergisi Vision Art Platform’da
Aida Mahmudova’nın “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” İsimli Kişisel Sergisi Vision Art Platform’da Vision Art Platform, “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” ismini taşıyan yeni sergisiyle Aida Mahmudova’nın kişisel sergisine Fırat Arapoğlu küratörlüğünde ev sahipliği yapıyor. 23 Nisan 2024, Salı günü saat 18.00’de açılışı gerçekleşecek olan sergi, 22 Temmuz 2024’e kadar Vision Art Platform, Akaretler No:35’te ziyaret edilebilir.
11.04.2024 Magazin
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi İstanbul'un Sultangazi İlçesinde iftar saatine yakın lokantaya gelen iki kişi, lahmacun siparişi verdi. İş yeri sahibi, iftar yoğunluğundan dolayı siparişin alamaycaklarını söyledi. Bunun üzerine ikili ile iş yeri sahibi arasında tartışma yaşandı. İş yerinden ayrılan ikili, iftardan sonra iş yerinin önüne gelerek elindeki silahla rastgele ateş etti. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yakalandı.
9.04.2024 Gündem
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! 54 ürün grubunu kapsıyor
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! 54 ürün grubunu kapsıyor Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin 54 ürün grubunda İsrail'e ihracat kısıtlaması kararı aldığını duyurdu.
9.04.2024 Gündem
Tazminat hakkı doğuyor! 'Ayıplı ürün' olarak kabul ediliyor
Tazminat hakkı doğuyor! 'Ayıplı ürün' olarak kabul ediliyor Fiyatlardaki artış nedeniyle tüketiciler uygun fiyatlı ürünlere yöneliyor. Ancak ucuza alışveriş yapmak isteyen pek çok kişi mağdur oluyor. Değerinin altında satılan ürünler taklit olduğu gibi aynı zamanda kullanılan malzeme de kalitesiz oluyor. Taklit ayakkabılar da ayıplı ürün olarak kabul ediliyor ve tüketiciye tazminat hakkı doğuyor.
9.04.2024 Ekonomi
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi Zonguldak’ta maden ocağında elektrik panosunda çalışan işçi Soner Korkut, elektrik panolarında kaçak akım rölesi ve topraklama bulunmadığı için akıma kapılarak hayatını kaybetti. Maden ocağının işletme müdürü maden mühendisi Yusuf Çavdar tutuklandı.
5.04.2024 Gündem
Hastanede kavga ettiler! İdari soruşturma başlatıldı
Hastanede kavga ettiler! İdari soruşturma başlatıldı Tekirdağ'da Çorlu Devlet Hastanesi'nde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Cumali K. ile hastanede protez ortez teknikeri olan Halil İbrahim Kazankaya arasında kavga meydana geldi. Yaşanan kavgayı güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti.Taraflar şikayetçi olurken, hastane yönetimi olayla ilgili idari soruşturma başlattı.
4.04.2024 Gündem
Saldırı hazırlığındaki iki terörist yakalandı! Jandarma kıyafeti giymişler
Saldırı hazırlığındaki iki terörist yakalandı! Jandarma kıyafeti giymişler İstanbul’da düzenlenen DEAŞ operasyonunda, saldırı için hazırlık yaptıkları tespit edilen 2 DEAŞ üyesinin yakalandığı bildirildi. Tacikistan uyruklu Fazıljon A. (37) ve Kırgızistan kökenli Zulfııa S.’nin (41) barındıkları evde ise jandarma üniforması, polis yeleği, araç çakar tertibatı, polis şapkası, araç telsizi, bıçak ve silah kılıfı ile eylem talimatı içeren dijital malzeme bulundu.
1.04.2024 Gündem
İstihbarattan İstanbul'da kritik operasyon! Terör saldırısı hazırlığı yapan 2 DEAŞ’lı jandarma ve polis kıyafetiyle yakalandı
İstihbarattan İstanbul'da kritik operasyon! Terör saldırısı hazırlığı yapan 2 DEAŞ’lı jandarma ve polis kıyafetiyle yakalandı İstihbarat ve terörle mücadele ekiplerince İstanbul’da düzenlenen operasyonda, saldırı için hazırlık yaptıkları tespit edilen 2 DEAŞ üyesinin yakalandığı bildirildi. Orta Asya kökenli oldukları belirtilen hücre üyelerinin barındıkları evde ise jandarma üniforması, polis yeleği, araç çakar tertibatı, polis şapkası, araç telsizi, bıçak ve silah kılıfı ile eylem talimatı içeren dijital malzeme bulundu.
1.04.2024 Gündem
Adana’da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon!
Adana’da kaçak havai fişek imalathanesine operasyon! Adana’da kaçak havai fişek imalathanesine düzenlenen operasyonda 2 kişi yakalandı.
29.03.2024 Adana
Göz altı halkalarını, morluklarını bu masajla yok edin; sadece 2 malzeme yetiyor
Göz altı halkalarını, morluklarını bu masajla yok edin; sadece 2 malzeme yetiyor Göz altlarında zamanla oluşan halka ve morluklar pek çok kişinin muzdarip olduğu konulardandır. Yaşlı ve yorgun gösteren bu koyu halkalar için çözüm iki malzemeli masajdan geliyor.
27.03.2024 Yaşam
Akkuyu NGS'ye yaptırım önlemi! Tedarik zincirleri yönlendiriliyor
Akkuyu NGS'ye yaptırım önlemi! Tedarik zincirleri yönlendiriliyor Akkuyu NGS’de yarısı Türk, yaklaşık 400 şirketin çalıştığını belirten Akkuyu Nükleer Genel Müdürü Anastasia Zotaeva, Rusya’ya uygulanan yaptırımların bu şirketleri etkileme olasılığına karşı tedarik zincirlerini başka ülkelere yönlendirmeye hazır olduklarını söyledi.
27.03.2024 Ekonomi
2024’te rekor başvuru
2024’te rekor başvuru TEKNOFEST 2024'e 1 milyon 630 bin yarışmacının başvurduğu açıklandı.
26.03.2024 Yaşam
Sandık görevlisi saat kaçta orada olmalı? Sandık görevlisi kaç saat durur, seçimde görevli olan saat kaçta başlıyor, kaç kadar durur?
Sandık görevlisi saat kaçta orada olmalı? Sandık görevlisi kaç saat durur, seçimde görevli olan saat kaçta başlıyor, kaç kadar durur? Sandık kurulu görevlileri, görev yerlerinde saat kaçta olduklarını sorgulamaya başladı. Sandık başkanlarına teslim edilecek seçim araç ve gereçlerinden oluşan malzeme torbalarını hazırlamaya başladı. Torbalar, sandık kurulu başkanlarına 29 Mart Cuma günü teslim edilecek. Peki, sandık görevlisi saat kaça kadar çalışıyor, sandık görevlisi saat kaçta orada olmalı?
26.03.2024 Gündem
İklimlendirme sistemiyle uyuşturucu üretilen evlere baskın! Çok sayıda malzeme ele geçirildi
İklimlendirme sistemiyle uyuşturucu üretilen evlere baskın! Çok sayıda malzeme ele geçirildi Adana’da jandarma ekipleri iklimlendirme sistemi ile uyuşturucu üreten eve operasyon düzenledi.
21.03.2024 Gündem
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor!
Bu inanışa en çok Adana'da rastlanıyor: Hamileler bunu yaparak bebeğin cinsiyetini belirliyor! Adana'nın Pozantı ilçesine ait gelenek ve görenekler yüzyıllardır devam ediyor. Yapılan pek çok araştırmada kadınların doğum öncesi, doğum sırası ve doğum sonrasın dönemlerde başvurdukları inanış ve uygulamalar yer almıştır. Kadınların gebelik sürecinde yaptıkları uygulamalar, bebeğin cinsiyetini ve nasıl görüneceğini bile belirleyebiliyor. İşte Adanalı kadınların ilginç doğum inanışları...
22.03.2024 Adana
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Komşusunu keserle katletti, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Kayseri'de Hasibe Soykuk'u (51), keserle öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan komşusu İsmail Kocatürk (45), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Heyet, sanığın geçmiş sabıkaları ve duruşmadaki tutum ve davranışı ile pişmanlığı gözlemlenmediğinden cezada indirim uygulamadı.
13.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde açıklamalarda bulundu. CHP'ye 'kent uzlaşısı' üzerinden tepki gösteren Erdoğan, "Karşı tarafa bakıyorsunuz ortada ne şeffaflık var ne milli iradeye saygı var. Kent uzlaşısı uydurdular. Kimin eli kimin cebinde belli değil." dedi. Filistin konusunda muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Her kim bu milletin Gazze ve Filistin davasındaki desteğini sorguluyorsa kendi milletine hakaret ediyor demektir. Bu asılsız ithamların AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndan oy koparmak için dillendirilmesi utanç vericidir. Filistin konusunda kimse bize ders vermez." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "En küçük bir vizyonları yok. Milletimizi karamsarlığa sürüklemek isteyenlerin amacı; ülkeyi tekrar eski istikrarsızlık, kavga ve terör günlerine döndürmektir. Heybelerindeki tek malzeme budur. Bizim bu millet için çok büyük hayallerimiz var. 2023 hedefleriyle ülkemizi bugünlere hazırladık." ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Vergi Başmüfettişliklerine atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
9.03.2024 Gündem
2 evladını karton toplayarak okutan fedakar anne, erkeklere taş çıkartıyor! "Kadınlar her şeyi yapar"
2 evladını karton toplayarak okutan fedakar anne, erkeklere taş çıkartıyor! "Kadınlar her şeyi yapar" Hatay'da sokak sokak gezerek karton ve plastik atık toplayan fedakar anne, üniversitede eğitim gören 2 evladını okutmak için verdiği çabayla Türkiye’nin takdirini topladı.
8.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Malzeme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki malzeme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.