Malazgirt Zaferi

Malazgirt Zaferi

Son dakika Malazgirt Zaferi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Malazgirt Zaferi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Malazgirt Zaferi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Malazgirt Zaferi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan malazgirt zaferi gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 malazgirt zaferi haberi bulunmuştur. Tüm malazgirt zaferi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Milli Park Alanı'nda, Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü kutlama programında açıklamalarda bulundu. "İkinci bin yılın başında aynı heyecanla buradayız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün burada gerisinde çok büyük emeklerin, mücadelelerin olduğu vizyondan söz ediyoruz. Eser ve hizmetlerimizle Cumhuriyetimizin kazanımlarını tahkim ettik. Birilerini sürekli karamsarlık yaymaya çalışmasına bakmayın. Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçilemeyecektir" ifadelerini kullandı.
26.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahlat Etkinlik Alanı’nda düzenlenen programda konuştu.
25.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi büyütme hedefini adım adım hayata geçireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi büyütme hedefini adım adım hayata geçireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Önümüzde mahalli idareler seçimi var. Yerel seçimlerde Bitlis'in geleceğine ve iradesine sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. Muhalefetin içler acısı perişan durumunu gördük. Bunların ülkeyi yönetecek kapasite ve niyetlerinin olmadığı ortaya çıkmıştır. Ölmüş atı kamçılamanın kimseye faydası olmaz" dedi. Öte yandan Malazgirt Zaferi'nin 952. yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat Etkinlik Alanı’nda düzenlenen programda halka seslendi. Erdoğan, "Türk milletinin şanlı tarihini öğrenmek isteyenler Ahlat’ı ve Malazgirt’i ziyaret etsin" dedi.
25.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Ahlat’a ne zaman gelecek? Cumhurbaşkanı Ahlat programı 2023 nedir, Cumhurbaşkanı Bitlis’e ne zaman gelecek?
Cumhurbaşkanı Ahlat’a ne zaman gelecek? Cumhurbaşkanı Ahlat programı 2023 nedir, Cumhurbaşkanı Bitlis’e ne zaman gelecek? Ahlat Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlayacak. Bitlis’in Ahlat ilçesinde kurulan 1071 Sultan Alparslan Otağı, bu yıl 952. yıl dönümü kutlanacak olan Malazgirt Zaferi etkinlikleri için hazır hale getirildi. Peki, Cumhurbaşkanı Ahlat’a ne zaman gelecek?
23.08.2023 Gündem
Taleplere yetişemiyor! Bin yıllık ağaçlardan yapıyor
Taleplere yetişemiyor! Bin yıllık ağaçlardan yapıyor Bitlis'in Ahlat ilçesinde baston ustaları, her yıl ağustos ayında düzenlenen Malazgirt Zaferi kutlamaları için binlerce yıllık ceviz ağaçlarından baston yapıyorlar. Kutlamaların yapılacağı alanda han otağı, kıl çadırlar, cirit, güreş ve okçuluk sahalarında çalışmalar sürüyor.
27.07.2023 Yaşam
Meclis, yeni yasama yılına başladı! Şentop'tan önemli açıklamalar
Meclis, yeni yasama yılına başladı! Şentop'tan önemli açıklamalar Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, 27. Dönem 6. Yasama yılı açılışı sebebiyle Genel Kurul’da yaptığı konuşmada, “Türkiye, uluslararası hukuk çerçevesinde sahip olduğu bütün hak ve menfaatlerini her zaman ve her yolla korumak ve savunmak konusunda kararlıdır. Kıbrıs adasında, iki farklı halk ve iki farklı devlet bulunduğu gerçeğinden hareket eden bir yaklaşımla, Türkiye, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın yaklaşımını desteklemektedir” dedi.
1.10.2022 Siyaset
Bakan Kirişci: 47 binin üzerinde gazi ile gazi ve şehit yakınımızın kamuda istihdamını sağladık
Bakan Kirişci: 47 binin üzerinde gazi ile gazi ve şehit yakınımızın kamuda istihdamını sağladık Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 47 binin üzerinde gazi, gazi ve şehit yakınının kamuda istihdamını sağladıklarını, 210 binden fazla gazi ve yakınına ücretsiz seyahat kartı verdiklerini söyledi. Bakan Kirişci, "Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Vatan toprağında özgürce aldığımız her nefeste onlara borçlanıyoruz" dedi.
19.09.2022 Ekonomi
Adalet Bakanı Bozdağ: Türk milleti vicdan terazisinde tartacak, bir kez daha mahkum edecektir
Adalet Bakanı Bozdağ: Türk milleti vicdan terazisinde tartacak, bir kez daha mahkum edecektir Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü etkinliklerinde kullandığı ifadeleri eleştirerek, “Türk milleti memleketini işgal edenleri kötüleyecek bir cümle kuramayanlarla ecdadını kötüleyen nice cümleler kuranları vicdan terazisinde tartacak, bir kez daha mahkum edecektir” dedi.
10.09.2022 Siyaset
Bakan Kurum: CHP’nin tehdit dili masanın 6 yanını da sarmış
Bakan Kurum: CHP’nin tehdit dili masanın 6 yanını da sarmış Aksaray’da 500 milyon liraya mal olan 24 eserin açılışına katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP’yi eleştirerek, “CHP’nin tehdit dili masanın 6 yanını da sarmış” dedi.
9.09.2022 Siyaset
İcra borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz
İcra borcu düzenlemesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz Beştepe'deki kritik kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantıda alınan kararları açıklıyor. Erdoğan, "Vatandaşlarımızın bir kısmının icra takibine uğramasına yol açan 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz. 15 Ağustos 2022'den önce icra takibi başlatılmış 2 bin lira ve altındaki alacakların gider gösterilerek vergiden düşürülebilmesini ve tasfiyesini sağlıyoruz" dedi.
5.09.2022 Gündem
Selçuk Bayraktar duyurdu! KIZILELMA yola çıktı
Selçuk Bayraktar duyurdu! KIZILELMA yola çıktı Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, KIZILELMA ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Bayraktar, "KIZILELMA'nın uçuşa hazırladığımız 2.üretim prototipini Samsun'a TEKNOFEST KARADENİZ'e uğurladık" dedi.
26.08.2022 Ekonomi
MSB: F-16 uçaklarımız tarafından selamlama/pasaj geçişi yapıldı
MSB: F-16 uçaklarımız tarafından selamlama/pasaj geçişi yapıldı Milli Savunma Bakanlığı, Avrasya Kültür Buluşması Şenlikleri ve Malazgirt Zaferi’nin 951’inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında F-16 uçakları tarafından selamlama/pasaj geçişi yapıldığını duyurdu.
26.08.2022 Gündem
Malazgirt Ovası nerede, hangi ilimizdedir? Malazgirt Ovası hangi bölgededir?
Malazgirt Ovası nerede, hangi ilimizdedir? Malazgirt Ovası hangi bölgededir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 951. yıl dönümü etkinliklerine katılmak üzere bölgeye gitti. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kıldırdığı Malazgirt Ovası'ndaki cuma namazında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok sayıda kurmayının yanı sıra bakanlar ve kuvvet komutanları da katıldı. Peki, Malazgirt Ovası nerede, hangi ilimizdedir? Malazgirt Ovası hangi bölgededir?
26.08.2022 Gündem
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Malazgirt Zaferi mesajı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Malazgirt Zaferi mesajı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Malazgirt Zaferi’nin 951’inci Yıldönümü” sebebiyle yazılı bir açıklama yaptı. Bahçeli yaptığı açıklamada 'Bizansın ve kirli emellerinin dirilmesi için faal halde olanlara hatırlatırım ki, Malazgirt Zaferinden 851 yıl sonra düşmanı önüne kattığı gibi vatan topraklarından sürüp çıkaran taarruz şuuru hala milletimizin vicdanında kor gibi durmaktadır. Bu nedenle kötü ve kötürüm niyet sahipleri ayaklarını denk almalıdır' ifadelerini kullandı.
26.08.2022 Siyaset
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan 'Malazgirt Zaferi' ve 'Büyük Taarruz' mesajı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan 'Malazgirt Zaferi' ve 'Büyük Taarruz' mesajı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 'Malazgirt Zaferi' ve 'Büyük Taarruz'un yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
26.08.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop'tan 'Malazgirt Zaferi' ve 'Büyük Taarruz' mesajı
TBMM Başkanı Şentop'tan 'Malazgirt Zaferi' ve 'Büyük Taarruz' mesajı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Tarihimizin bu büyük destanları, yalnızca vatan topraklarımız için yapılmış birer savaş değil, binlerce yıl ötesine, neslimiz, medeniyetimiz ve geleceğimiz için sonsuz bir inançla verilen mücadelenin zaferidir" dedi.
26.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin 951. Yıl Dönümü Kutlama Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hiçbir saldırıya, oyuna, tuzağa tahammülümüz yok. Özgürlüğümüzü hedef alan hiç kimseyi affetmeyeceğiz. Vatanımızı bölmeye çalışan hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız" dedi.
26.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Selçuklu Mezarlığı ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Selçuklu Mezarlığı ziyareti Malazgirt Zaferi'nin 951'inci yıldönümü etkinliklerine katılmak üzere Bitlis’in Ahlat ilçesine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki heyetle birlikte UNESCO Dünya Kültür Mirası geçici listesindeki dünyanın en büyük Türk İslam Mezarlığı olma özelliğini taşıyan Ahlat Selçuklu Mezarlığı’nı ziyaret etti.
25.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan harekat mesajı: Bir gece ansızın gelebiliriz, hem de her yere
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan harekat mesajı: Bir gece ansızın gelebiliriz, hem de her yere Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat'ta Malazgirt Zaferi'nin 951. yıl dönümünde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Güney sınırlarımızı bir uçtan bir uca, 30 kilometre derinlikte bir koridorla güvence altına alana kadar mücadelemizin bitmeyeceğini buradan tüm dünyaya bir kez daha ilan ediyorum. Hep söylediğimiz gibi bir gece ansızın gelebiliriz. Hem de her yere gelebiliriz” dedi.
25.08.2022 Siyaset
Malazgirt Zaferi’nin 951. Yılı Kutlama Törenleri'ne Devlet Bahçeli de katılacak
Malazgirt Zaferi’nin 951. Yılı Kutlama Törenleri'ne Devlet Bahçeli de katılacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 25 – 26 Ağustos 2022 tarihlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde yapılacak olan Malazgirt Zaferi’nin 951. Yılı Kutlama Törenleri’ne katılacak.
24.08.2022 Siyaset
Malazgirt Zaferi 'nin 951. yıl dönümü kutlanacak! Malazgirt kutlamaları nerede yapılacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malazgirt programı!
Malazgirt Zaferi 'nin 951. yıl dönümü kutlanacak! Malazgirt kutlamaları nerede yapılacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malazgirt programı! Malazgirt Zaferi 951. yıl dönümü kutlanıyor! Bu yıl Türklere Anadolu’nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muhaberesi etkinliklerinde devletin zirvesi bir araya gelecek. Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile Ahlat’ta bir araya geleceklerini ve Cuma namazını kılacaklarını duyurdu. Peki, Malazgirt kutlamaları nerede yapılacak? Malazgirt Meydan Muharebesi'nin önemi ne? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malazgirt programı!
23.08.2022 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den 'Devlet Şeref Madalyası' önerisi: Takdir ve yetki Sayın Cumhurbaşkanımızındır
MHP lideri Devlet Bahçeli'den 'Devlet Şeref Madalyası' önerisi: Takdir ve yetki Sayın Cumhurbaşkanımızındır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın kararı ve tevcihi ile Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası, ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğü, toplumun huzuru, birlik ve beraberliği için yurt içinde veya yurt dışında üstün feragat, fedakarlık, başarı ve yararlık gösteren muhterem isimlere 'Devlet Şeref Madalyası'nın layık görülmesi, terörle mücadelenin şevk ve iradesini hem destekleyecek hem de mükafatlandıracaktır. Elbette takdir ve yetki Sayın Cumhurbaşkanımızındır." ifadelerini kullandı.
17.08.2022 Siyaset
Ağustos takvimi 2022! Ağustos ayı özel günler ve haftalar neler? Ağustos ayı önemli günler!
Ağustos takvimi 2022! Ağustos ayı özel günler ve haftalar neler? Ağustos ayı önemli günler! Ağustos ayı başladı. Yeni ayın başlamasıyla o aya özel önemli günler ve haftalar için yapılan aramalar da başladı. İşte ağustos ayı özel günler ve haftalar…
1.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Ege'deki haklarımızdan taviz vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Ege'deki haklarımızdan taviz vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Harp Enstitüleri 8'inci Dönem Müşterek Komuta Kurmay Eğitimi, 4'üncü Dönem Komuta ve Kurmay Eğitimi, 10'uncu Dönem Karargah Subaylığı Eğitimi Mezuniyet Töreni'ne katıldı. Erdoğan, "Ege'deki haklarımızdan taviz vermeden sınırlarımızı koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yunanistan 1 asır önce yaşananlardan ders almalıdır." dedi.
1.07.2022 Siyaset
Kabine Toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu
Kabine Toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri peş peşe duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası canlı yayında alınan yeni kararları açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sayıları 550 bini bulan yoklama kaçağı gençlerimiz bedelli askerlikten faydalanabilecek." dedi, Erdoğan açık cezaevlerinde kalan hükümlülerin izinlerinin uzatılması hakkında ise, "Açık cezaevlerinde 31 Mayıs'ta sona eren kovid 19 izinlerini 31 Temmuz 2023 tarihine kadar uzatıyoruz." ifadelerini kullandı.
23.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Malazgirt Zaferi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki malazgirt zaferi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.