Malatya Valiliği

Malatya Valiliği

Son dakika Malatya Valiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Malatya Valiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Malatya Valiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Malatya Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan malatya valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 282 malatya valiliği haberi bulunmuştur. Tüm malatya valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ilde eğitim-öğretime 1 gün ara verildi
5 ilde eğitim-öğretime 1 gün ara verildi Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Malatya, Gaziantep, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay'da eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.
5.02.2024 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
Bakan Ersoy konteyner kentte kalan depremzedelerle bayramlaştı
Bakan Ersoy konteyner kentte kalan depremzedelerle bayramlaştı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kurban Bayramı'nın 2. gününde Malatya'da depremzedeler ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.
29.06.2023 Gündem
Bakan Ersoy, Malatya'da depremzedelerle bayramlaştı
Bakan Ersoy, Malatya'da depremzedelerle bayramlaştı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, depremin vurduğu Malatya'da vatandaşlarla bayramlaştı.
29.06.2023 Gündem
Malatya'da enkazın yüzde 68'i kaldırıldı
Malatya'da enkazın yüzde 68'i kaldırıldı Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Malatya'da, yıkılan veya yıkımı devam eden binaların enkaz kaldırma çalışması devam ediyor. Şu ana kadar, deprem nedeniyle yıkılan yapıların yüzde 68'inin enkazının kaldırıldığı bildirildi.
4.04.2023 Gündem
İki ilde yasaklandı! Ağır hasarlı binalarla ilgili flaş karar
İki ilde yasaklandı! Ağır hasarlı binalarla ilgili flaş karar Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremler 11 ilde binaların yıkılmasına ve can kayıplarının yaşanmasına yol açtı. Afet bölgesinde meydana gelen artçılar nedeniyle hasarlı binaların yıkıldığı görüldü. Malatya ve Gaziantep valilikleri can kayıplarının önüne geçmek için ağır hasarlı binalardan eşya tahliyesini ikinci bir karar kadar durdu.
21.02.2023 Gündem
Malatya'da ağır hasarlı binalardan eşya tahliyesine ara verildi
Malatya'da ağır hasarlı binalardan eşya tahliyesine ara verildi Malatya Valiliği, kentte devam eden artçı depremler nedeniyle ağır hasarlı binalardan eşya taşınmasını ikinci bir emre kadar durdurdu.
21.02.2023 Gündem
Fiyatlar sabitlendi! Ev taşımadaki fahiş fiyatlara müdahale
Fiyatlar sabitlendi! Ev taşımadaki fahiş fiyatlara müdahale Malatya'da deprem sonrası ev taşımacılığı yapan firmaların durumu fırsatçılığa çevirmesi üzerine Valilik aldığı karar ile fiyatları sabitledi.
18.02.2023 Ekonomi
Malatya Valiliği'nden içme suyu uyarısı
Malatya Valiliği'nden içme suyu uyarısı Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan depremin büyük oranda etkilediği Malatya’da valilik tarafından yapılan açıklamada, ikinci bir açıklamaya kadar vatandaşların şebeke suyunu içmemeleri gerektiği bildirildi.
6.02.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Tüm öğrenci ve öğretmenler...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması! Tüm öğrenci ve öğretmenler... Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! Okullarda 6 Eylül'den itibaren yüz yüze eğitim başladı. 7 Şubat itibariyle de ikinci döneme geçildi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Türkiye'de yüz yüze eğitimin kesintisiz bir şekilde, kararlılıkla devam ettiğini belirterek, "Türkiye'nin 81 ilinde fedakarlıkla görevini sürdüren öğretmenlerimize de teşekkürlerimi arz ediyorum. Öğrencilerimiz de sürekli kurallara uyarak, maskeleriyle dersleri dinlediler. Bu fedakarlıklarından dolayı da hem öğrencilerimize hem de onları destekleyen ailelerimize çok teşekkür ederim." dedi.
17.03.2022 Eğitim
Yasak ve izin kararı 13 il tek tek açıkladı! İstanbul, Bursa, Denizli, Kocaeli...
Yasak ve izin kararı 13 il tek tek açıkladı! İstanbul, Bursa, Denizli, Kocaeli... Günlerdir süren kar kabusu Türkiye'nin 81 ilinde hayatı olumsuz etkiliyor. İller yasak ve izin kararlarını tek tek açıklıyor. 13 ilde idari izin kararı geldi.
25.01.2022 Gündem
Yarın okullar tatil edildi! İşte 20 Ocak'ta okulların tatil olduğu iller...
Yarın okullar tatil edildi! İşte 20 Ocak'ta okulların tatil olduğu iller... Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın çok sayıda kentte okullar tatil edildi. Bazı illerde ise süre uzatıldı. İşte 20 Aralık için okulların tatil olduğu iller...
19.01.2022 Gündem
Okullara kar tatili! Valilikler peş peşe duyurdu: Çok sayıda şehirde eğitime kar engeli...
Okullara kar tatili! Valilikler peş peşe duyurdu: Çok sayıda şehirde eğitime kar engeli... Eğitime bir çok şehirde yoğun kar yağışı nedeniyle bir gün ara verildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle Adıyaman, Bilecik, Elazığ, Bingöl, Kütahya, Konya, Kastamonu, Malatya, Bolu, Muş, Hatay, Adana, Düzce, Bitlis, Uşak, Zonguldak, Erzurum ve Burdur'da yarın okulların tatil edildiği duyuruldu.
18.01.2022 Gündem
Malatya'da çöken bina ile ilgili flaş gelişme! 4 kişi gözaltına alındı
Malatya'da çöken bina ile ilgili flaş gelişme! 4 kişi gözaltına alındı Malatya'daki bir binada çökme meydana geldi. Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği binada 13 kişi, enkazdan yaralı kurtarıldı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, göçme öncesinde bina altındaki dükkanlarda tadilat olduğu yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı. Öte yandan Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı, çöken 2 katlı binayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 4 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
9.11.2021 Gündem
Malatya'da bina çöktü! Çok sayıda yaralı var...
Malatya'da bina çöktü! Çok sayıda yaralı var... Malatya İnönü caddesinde bir bina çöktü. Arama-kurtarma çalışmaları sırasında 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Bakan Koca yaptığı açıklamada, "Malatya merkezde bir binanın çökmesi sebebiyle 13 kişi yaralandı. Yaralıların tedavisi hastanelerimizde devam ediyor" dedi.
9.11.2021 Gündem
Kaymakam atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni atanan kaymakamlar!
Kaymakam atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni atanan kaymakamlar! Kaymakamlık kursunu başarıyla bitiren kaymakam adaylarının ataması yapıldı. 99 kaymakamın ataması yapıldı ve bazı mülki idare amirlerinin de görev yerleri değiştirildi. İşte yeni atanan kaymakamlar!
20.03.2021 Gündem
Gara'da şehit edilen vatandaşlardan 2'sinin daha kimlikleri belirlendi
Gara'da şehit edilen vatandaşlardan 2'sinin daha kimlikleri belirlendi Malatya Valiliği, Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde yer alan Gara'da terör örgütü PKK tarafından alıkonularak şehit edilen 13 Türk vatandaşından 2'sinin daha kimliklerinin belirlendiğini açıkladı.
15.02.2021 Gündem
Malatya Valiliğinden çocuk istismarı iddialarına ilişkin açıklama
Malatya Valiliğinden çocuk istismarı iddialarına ilişkin açıklama Malatya Valiliği, cinsel istismara uğradığı iddia edilen çocuğun koruma altına alındığını, Adli Tıp Kurumu raporunda mağdurun 'istismara uğradığına dair bulgu tespit edilemediği'nin belirtildiğini ve soruşturmanın yürütüldüğünü açıkladı.
2.01.2021 Gündem
10. Malatya Uluslararası Film Festivali iptal edildi
10. Malatya Uluslararası Film Festivali iptal edildi Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 10'uncusu 1-5 Aralık tarihlerinde düzenlenmesi planlanan "Malatya Uluslararası Film Festivali"nin iptal edildiği bildirildi.
15.11.2020 Kültür Sanat
Valilik duyurdu! 14 gün uygulanacak
Valilik duyurdu! 14 gün uygulanacak Malatya’da 2 mahalle, yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında karantina altına alındı.
20.10.2020 Gündem
Covid-19 için görev başındalar
Covid-19 için görev başındalar Türkiye’de corona virüs vakalarının en fazla artış gösterdiği 5 il arasında bulunan Malatya’da oluşturulan ve evlerde corona hastalarını günlük kontrol eden Mahalle Denetim Ekipleri işe sıkı başladı.
20.08.2020 Sağlık
Malatya'da mesai saatlerine corona virüs düzenlemesi
Malatya'da mesai saatlerine corona virüs düzenlemesi Son dakika kararı... Malatya Valiliği'nce corona virüs vaka sayısının artması nedeniyle mesai saatleri yeniden düzenlendi. 24 Ağustos 2020 tarihinden itibaren mesai saatleri 09.00- 12.30- 13.00- 17.30 olarak uygulanacak.
18.08.2020 Gündem
Düzce, Siirt, Malatya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da  65 yaş ve üstüne ilişkin yasak kararları
Düzce, Siirt, Malatya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da 65 yaş ve üstüne ilişkin yasak kararları Corona virüs vaka sayıları artıyor. Valilikler peş peşe 65 yaş ve üstüne ilişkin yasak kararları alıyor. Düzce, Siirt, Malatya,Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da yasaklar açıklandı.
14.08.2020 Corona Virüsü
Malatya'da şiddetli deprem!
Malatya'da şiddetli deprem! Son dakika... Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Pütürge merkezli deprem Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep ve çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 12.37'de 5,2 büyüklüğünde gerçekleşen depremde valiliğimizden aldığımız bilgiler çerçevesinde hasara yönelik ihbar yok. Taramalara AFAD ekipleri ve Jandarmamız tarafından devam ediliyor" açıklamasını yaptı.Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, "Hasara var, can kaybı yok" ifadelerini kullandı. CNN TÜRK canlı yayınında depremi değerlendiren Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Ocak - Şubat - Mart'ta 20 bin deprem meydana geldi. Normalde 1 yılda 24 bin sarsıntı olur. Biz 20 binini ilk 3 ayda yaşadık" dedi.
4.08.2020 Gündem
Malatya Valisi Aydın Baruş: Günde ortalama 100’e yakın yeni vaka çıkıyor
Malatya Valisi Aydın Baruş: Günde ortalama 100’e yakın yeni vaka çıkıyor Malatya Valisi Aydın Baruş, kentte corona virüs vaka sayısının arttığını söyleyerek, ”Son 4 gündür günlük 100’lü rakamları aşıyoruz. Toplamda pozitif vaka sayımız 2 binin üzerine çıktı. Şu anda aktif olarak takip edilen bin civarında hastamız var” dedi.
1.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Malatya Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki malatya valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.