Maden Ocağında Göçük

Maden Ocağında Göçük

Son dakika Maden ocağında göçük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Maden ocağında göçük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Maden ocağında göçük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maden Ocağında Göçük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maden ocağında göçük gelişmeleri de dahil olmak üzere 184 maden ocağında göçük haberi bulunmuştur. Tüm maden ocağında göçük haberleri aşağıda listelenmiştir.
UMKE hangi durumlarda müdahale eder? UMKE nedir (açılımı)?
UMKE hangi durumlarda müdahale eder? UMKE nedir (açılımı)? Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre 3 kişi toprak altında kalırken, bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Peki, UMKE hangi durumlarda müdahale eder? UMKE nedir (açılımı)?
26.02.2024 Gündem
Elazığ Alacakaya maden ocağında ölü var mı? Son dakika: Alacakaya Maden Ocağı'nda kaza haberi!
Elazığ Alacakaya maden ocağında ölü var mı? Son dakika: Alacakaya Maden Ocağı'nda kaza haberi! Elazığ'da bulunan Alacakaya Maden Ocağı'nda göçük meydana geldi. Son dakika Elazığ maden ocağı kazası olarak ajanslara düşen haberde 3 işçinin göçük altında kaldığı haberi geldi. Peki Elazığ Alacakaya Maden Ocağı'nda son durum nedir? İşte detaylar...
26.02.2024 Gündem
Göçükte yaralanan işçi: Kaçak ocak sahipleri aramadı
Göçükte yaralanan işçi: Kaçak ocak sahipleri aramadı Zonguldak’ta kaçak maden ocağında göçük altında kaldıktan sonra arkadaşlarının çıkarttığı ve süreç boyunca işvereninin kendisini aramadığını öne süren kalçasında ve ayaklarında kırıklar bulunan madenci Kemal Dadandı (53), “Kendim ufacık, daracık bir alana sıkıştım. Bacaklarım kaldı. Sadece konuşabiliyordum. Konuşarak bağırarak yerimi, arkadaşlarıma söyledim. Arkadaşlarımın 4 saat çalışması sonucu beni oradan çıkarttılar. İşveren gelmedi. Apar topar bir arabaya bindirip hastanenin önüne attılar ve bırakıp gittiler” dedi. ‘Taksirle 1 kişiyi yaralama’ suçundan ifadeye çağrılan ocak sahibi Kadir A. ve arazi sahibi Erdoğan Ç., Dadandı’nın iskeleden düştüğünü söyledi. Şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
21.12.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim?
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim? Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı ve Selçuk İnan’ın da arasında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyordu. Erzan ilk duruşmada, kendisine 2020 yılında Fatih Terim’in para verdiğini belirterek “Galatasaray camiasında onun sözüne güveniliyordu” dedi.
23.11.2023 Gündem
Siirt'te maden ocağında göçük: 3 ölü, 2 yaralı
Siirt'te maden ocağında göçük: 3 ölü, 2 yaralı Siirt'te maden ocağında meydana gelen göçükte 3 işçi öldü, 2 işçi yaralandı.
23.11.2023 Gündem
Bahçelievler'deki doğal gaz patlamasında korkunç gerçek ortaya çıktı! 3 kişi ölmüştü: İtfaiye raporunda şok detaylar
Bahçelievler'deki doğal gaz patlamasında korkunç gerçek ortaya çıktı! 3 kişi ölmüştü: İtfaiye raporunda şok detaylar Geçen hafta Bahçelievler Şirinevler Mahallesi'nde bir apartmanda doğal gaz patlaması meydana gelmiş ve 3 kişi hayatını kaybetmişti. Patlamayla ilgili DHA'nın ulaştığı itfaiye raporu şok gerçeği ortaya çıkardı.
5.10.2023 Gündem
Ege’nin doğal taşları döviz oluyor
Ege’nin doğal taşları döviz oluyor Türkiye’de doğal taş ihracatının lideri olan Ege Maden İhracatçıları, İtalya’da konumunu güçlendirmek için 25-29 Eylül tarihlerinde iki fuarı birden ziyaret etti. Fuar’ın ardından açıklama yapan Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) 8 aylık dönemde sadece İtalya’ya 70 milyon dolarlık ihracat yapıldığını yılsonuna kadar bu rakamın 100 milyon dolara çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.
5.10.2023 Ekonomi
Deprem uzmanı Prof. Dr. Pampal en riskli yerleri tek tek sıraladı: Aktif fay hattı 45 il 110 ilçeden geçiyor!
Deprem uzmanı Prof. Dr. Pampal en riskli yerleri tek tek sıraladı: Aktif fay hattı 45 il 110 ilçeden geçiyor! Deprem uzmanı Prof. Dr. Pampal en riskli yerleri CNN Türk ekranlarında tek tek sıraladı. Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü, Türkiye'deki canlı fay hatları haritasını güncelledi. Buna göre 45 ile 110 ilçe aktif fay hatları üzerinde yer alıyor. O ilçeler nereler ve hangi iller fay hatları üzerinde bulunuyor?
5.10.2023 Gündem
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim'
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim' 7 Temmuz 2023 tarihinde Şarkıcı Göksel'in konserine giden 33 yaşındaki spor eğitmeni Selin Gül'ün kafasına, konser sırasında ateşlenen havai fişekler sebebiyle demir parçası düştü. Kaza sonrası sol kulağında yüzde 65 engel oluştuğunu ifade eden Selin Gül, 400 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Gül, "Bu süreçte hiçbir şekilde, İBB Kültür A.Ş.'den, organizasyonu yapan şirketin sahibinden, Göksel Hanım'ın ekibinden hiç kimseden hiçbir şekilde yardım görmedim. Üstüne ilk olarak götürüldüğümüz hastanede yapılan işlemlerden dolayı evime icra kağıdı geldi" diye konuştu. Organizasyon şirketi iddialarla ilgili açıklama yapmazken, İBB Kültüe A.Ş. konser alanındaki sorumluluğun, alanın kiralandığı organizasyon şirketlerinde bulunduğunu belirtti.
5.10.2023 Gündem
Bakan Özhaseki'den 'kentsel dönüşüm' açıklaması
Bakan Özhaseki'den 'kentsel dönüşüm' açıklaması Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. 6 Şubat depremlerinde 100 milyar doların üzerinde bir hasar ile karşı karşıya olunduğunu belirten Özhaseki, kentsel dönüşümde "3'te 2 çoğunluk yerine yüzde 50+1 ile yola çıkalım" dedi.
5.10.2023 Ekonomi
Ankara'da maden ocağında göçük: 15 yaralı
Ankara'da maden ocağında göçük: 15 yaralı Ankara'nın Beypazarı ilçesinde kömür madeninde göçük meydana geldi. Göçükte 15 maden işçisi yaralandı.
5.10.2023 Gündem
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu?
Atina'da 6 Türk otomobilde infaz edilmişti! Çarpıcı detaylar ortaya çıktı: Ölüm çetesine kanlı pusuyu kim kurdu? 6 Türk Yunanistan'da bir otomobilin içinde infaz edilmişti. Öldürülen bu kişilerin elebaşılığını İtalya'da yakalanan Barış Boyun'un yaptığı çetenin mensubu oldukları ortaya çıkı. Peki bu derin hesaplaşmanın arkasındaki ayrıntılar ne? Kanlı pusuya ilişkin detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ canlı yayında paylaştı.
13.09.2023 Gündem
CHP kongresinde gerginlik yaşandı! Milletvekili Burcu Köksal baygınlık geçirdi
CHP kongresinde gerginlik yaşandı! Milletvekili Burcu Köksal baygınlık geçirdi Cumhuriyet Hak Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde partililer ile Milletvekili Burcu Köksal arasında gerginlik yaşanırken, gerginliğe dayanamayarak bayılan Köksal’a sağlık görevlileri müdahale etti.
13.09.2023 Gündem
Zonguldak’ta maden ocağında göçük! Bir işçi hayatını kaybetti
Zonguldak’ta maden ocağında göçük! Bir işçi hayatını kaybetti Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. AFAD, UMKE, sağlık, polis ve TTK tahlisiye ekipleri de bölgeye sevk edildi. Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Göçük altında kalan 4 kişiden 1’i hayatını kaybetti. 3’ü ise yaralı olarak kurtarıldı" denildi.
13.09.2023 Gündem
Elazığ'da maden ocağında göçük; 1 ölü, 1 yaralı
Elazığ'da maden ocağında göçük; 1 ölü, 1 yaralı Elazığ'ın Palu ilçesinde maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi yaralandı.
4.06.2023 Gündem
Kamyonet minibüs durağına daldı! 19 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti
Kamyonet minibüs durağına daldı! 19 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti Batman’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak durakta minibüs bekleyen vatandaşların arasına dalan kamyonet, 6 kişiyi yaraladı. Kazada yaralanan 19 yaşındaki Çağlar Dinçer, hayatını kaybetti.
22.07.2022 Yaşam
Ruhsatsız maden ocağında göçük: 1 işçi öldü
Ruhsatsız maden ocağında göçük: 1 işçi öldü Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde ruhsatsız işletilen maden ocağındaki göçükte işçi Satılmış Çamlı (42), hayatını kaybetti.
22.07.2022 Yaşam
Denizli’de maden ocağında göçük! 1 işçi hayatını kaybetti.
Denizli’de maden ocağında göçük! 1 işçi hayatını kaybetti. Denizli'nin Acıpayam ilçesinde faaliyet gösteren krom madeninde meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti.
24.05.2022 Gündem
Kayseri'deki maden ocağında göçük! AFAD'dan son dakika açıklaması
Kayseri'deki maden ocağında göçük! AFAD'dan son dakika açıklaması Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde çinkom madeninde meydana gelen göçükte, göçük altında kalan 1 işçinin cansız bedenine ulaşıldı.
26.03.2022 Yaşam
İzmir Kınık'ta maden ocağında göçük! Çok sayıda yaralı var
İzmir Kınık'ta maden ocağında göçük! Çok sayıda yaralı var İzmir’in Kınık ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre, göçükte 45 yaralının bulunduğu belirtildi. İhbar üzerine olay yerine arama kurtarma, itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaşanan kazaya ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ilk detayları paylaştı...
18.12.2021 Gündem
Maden ocağında göçük: 1 işçi yaralı
Maden ocağında göçük: 1 işçi yaralı Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) ait maden ocağında meydana gelen göçükte, işçi Hasan Uğuz yaralandı.
28.10.2021 Gündem
Hakkari'de maden ocağında meydana gelen göçükte 2 işçi öldü
Hakkari'de maden ocağında meydana gelen göçükte 2 işçi öldü Hakkari'de bir maden ocağında meydana gelen göçükten yaralı olarak çıkarılan 3 işçiden 2'si hayatını kaybetti.
6.10.2021 Gündem
Soma'da maden ocağında göçük: 3 ölü
Soma'da maden ocağında göçük: 3 ölü Manisa'nın Soma ilçesinde özel bir maden ocağında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 4 işçiden 3'ü yaşamını yitirirken 1'i de yaralı olarak kurtarıldı.
10.04.2020 Gündem
Zonguldak'ta maden ocağında göçük
Zonguldak'ta maden ocağında göçük Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde, daha önce mühürlenmesine rağmen kaçak olarak işletilen kömür ocağında meydana gelen göçükte işçiler Sabahattin Kalaycıoğlu ve Murat Ovaz mahsur kaldı.
30.01.2020 Gündem
Amasya'da maden ocağında göçük
Amasya'da maden ocağında göçük Amasya'da Yeniçeltek Maden Ocağı'nda göçük meydana geldi. Toprak altında kalan işçilerin kurtarılması için başlatılan çalışmada 3 işçiden 2'si sağ olarak çıkarıldı.
27.01.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Maden Ocağında Göçük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maden ocağında göçük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.