Maden Kazası

Maden Kazası

Son dakika maden kazası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maden kazası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maden kazası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maden Kazası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maden kazası gelişmeleri de dahil olmak üzere 255 maden kazası haberi bulunmuştur. Tüm maden kazası haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu toplandı!
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu toplandı! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Erzincan'ın İliç ilçesindeki Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını yaptı. Komisyon başkanlığına seçilen AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, ihmalleri olanların ortaya çıkması için çalışacağının altını çizdi.
18.04.2024 Gündem
Elazığ Alacakaya maden ocağında ölü var mı? Son dakika: Alacakaya Maden Ocağı'nda kaza haberi!
Elazığ Alacakaya maden ocağında ölü var mı? Son dakika: Alacakaya Maden Ocağı'nda kaza haberi! Elazığ'da bulunan Alacakaya Maden Ocağı'nda göçük meydana geldi. Son dakika Elazığ maden ocağı kazası olarak ajanslara düşen haberde 3 işçinin göçük altında kaldığı haberi geldi. Peki Elazığ Alacakaya Maden Ocağı'nda son durum nedir? İşte detaylar...
26.02.2024 Gündem
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler
Erzincan'daki toprak kaymasında kahreden detay! Yerleri tespit edildi, son anda alana gelmişler İliç’te kayıp işçileri arama çalışmalarında dün bazı noktalarda metal yoğunluğu tespit edildi. Bakan Bayraktar “Kardeşlerimizin 3’ünün bir lokasyonda 6’sının diğer lokasyonda olduğunu tespit ettik” dedi. Soruşturma kapsamında Kanadalı yönetici dahil 6 kişi tutuklandı. Öte yandan altın madenindeki faciadan 5.5 saat önce alanda çatlaklar tespit edildiği, bunun üzerine bölgede çalışan 100 işçinin tahliye edildiği ortaya çıkmıştı. Toprak altında kalan madencilerden 3’ünün, çatlağı kontrol için sonradan görevlendirildiği ve daha araçlarından inemeden faciaya yakalandıkları öğrenildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'daki maden kazası hakkında düzenlediği basın toplantısında "Heyelan iki yönlü gerçekleşti, işçilerin olabileceği yerlere yoğunlaşıyoruz. Yoğun bir çalışma devam ediyor. 9 lokasyonun hiçbirinde suda halk sağlığına zarar verecek olumsuzluk yok." dedi. Bakan Bayraktar "Bu olay esnasında 9 kardeşimiz şu anda kayıp. 6'sının dere yatağına gelen toprak yığınının içinde olduğunu düşünüyoruz. 3 kardeşimizin de manganez ocağının içinde olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Gündem
Mısır ile yeni dönem! Erdoğan: Ticaret hacmini 15 milyar dolara çıkarmak için mutabık kaldık
Mısır ile yeni dönem! Erdoğan: Ticaret hacmini 15 milyar dolara çıkarmak için mutabık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere Birleşik Arap Emirliklerinden (BAE) özel uçak ile Mısır'a gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12 yıl sonra gerçekleştirdiği ziyarette, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından resmi törenle karşılandı. Erdoğan, Sisi ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası iki lider basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında "Ticaret hacmimizi 15 milyar dolara çıkartacağız" dedi. Sisi ise açıklamasında Türkiye'yi ziyaret edeceğini belirtti.
14.02.2024 Gündem
Kızıl Deli Kahin kimdir? Erzincan'daki maden faciasını 5 gün önceden bilen Milenyum Kızıl Deli Kahin merak konusu oldu!
Kızıl Deli Kahin kimdir? Erzincan'daki maden faciasını 5 gün önceden bilen Milenyum Kızıl Deli Kahin merak konusu oldu! Erzincan'da yaşanan maden faciasını 5 gün önce öngören "Kızıl Deli Kahin' gündem oldu. Kahinin öngörüsü, facianın ardından şaşırttı, ardından Kızıl Deli Kahin'in kim olduğu ve nasıl tahminde bulunduğu merak konusu oldu. Peki, Kızıl Deli Kahin kimdir?
14.02.2024 Gündem
Çin'de kömür madeni kazası: 12 ölü, 13 yaralı
Çin'de kömür madeni kazası: 12 ölü, 13 yaralı Çin'in Heilongjiang eyaletindeki bir kömür madeninde işçileri taşıyan vagonunun raydan çıkması sonucu 12 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.
21.12.2023 Dünya
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Kritik zirve sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. Kritik zirvede ülke liderleriyle görüşmeler yapan Erdoğan'ın ana gündem maddesi Gazze'de yaşananlar oldu. Zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar...
4.11.2023 Gündem
Amasra'daki maden faciasında ses kaydı ortaya çıktı
Amasra'daki maden faciasında ses kaydı ortaya çıktı Bartın'ın Amasra ilçesinde 42 kişinin hayatını kaybettiği maden faciasında, işçilere, "Ayağı boşaltın, boşaltın komple" talimatının iletildiği ses kaydı ortaya çıktı.
16.01.2023 Gündem
Demirören foto muhabirlerinin gözünden 2022 böyle geçti
Demirören foto muhabirlerinin gözünden 2022 böyle geçti  Savaş-barış, mağlubiyetler ve şampiyonluk getiren galibiyetler derken baş döndürücü gündemle sayısız olayın yaşandığı 2022’yi geride bıraktık. Koronavirüs önlemlerinin azalmasıyla derin bir nefes alırken Rusya- Ukrayna savaşı patlak verdi.  Tüm Avrupa’da hem ticaretin hem de günlük yaşantının seyri değişti.
7.01.2023 Yaşam
Bartın'daki maden faciasında 25 kişi için gözaltı kararı
Bartın'daki maden faciasında 25 kişi için gözaltı kararı Türkiye'yi yasa boğan Bartın'daki maden kazasında yeni bir gelişme yaşandı. 41 işçinin hayatını kaybettiği, 11 işçinin ise yaralandığı maden patlamasına ilişkin Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Patlamaya ilişkin 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
27.10.2022 Gündem
Cemevlerinin elektrik ve su faturaları devlet tarafından ödenecek
Cemevlerinin elektrik ve su faturaları devlet tarafından ödenecek Cemevlerinin elektrik ve su faturalarının devlet tarafından ödenmesini de içeren torba teklif TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.
24.10.2022 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine gündeminde hangi konular var?
Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine gündeminde hangi konular var? Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplanacak. Kritik Kabine toplantısının gündeminde başörtüsünü anayasal güvence sağlayacak anayasa değişiklik teklifi gündemin ilk sırasında yer alırken, enflasyonla mücadele ve ekonomik tedbirler de görüşülecek. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine gündeminde hangi konular var? İşte 24 Ekim 2022 Kabine gündemi!
23.10.2022 Gündem
TBMM'de büyük gerilim! Ortalık birden karıştı
TBMM'de büyük gerilim! Ortalık birden karıştı TBMM Genel Kurulu'nda, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun, AK Parti ve MHP milletvekillerine yönelik 'vicdansızlar' sözü, gerginliğe yol açtı. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, iç tüzük kitapçığını kürsüye fırlatarak tepki gösterdi.
21.10.2022 Yaşam
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından Amasra’daki kazaya ilişkin açıklama
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından Amasra’daki kazaya ilişkin açıklama Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, “Patlamadaki 15 Dakikalık Karanlık” başlıklı haberlere ilişkin, “Bilerek ya da bilmeyerek yapılan bu ve benzeri haberler hassasiyetle yürütülen sürece zarar vermekte, kamuoyunda yanlış algı oluşturmaktadır” açıklamasını yaptı.
19.10.2022 Gündem
Bartın Maden Kazasını Araştırma Komisyonu kuruldu
Bartın Maden Kazasını Araştırma Komisyonu kuruldu TBMM Genel Kurulu’nda AK Parti, CHP, MHP, HDP ve İYİ Parti’nin ortak önergeleri birleştirilerek görüşüldü. Beş siyasi partinin ortak önergesiyle Amasra’daki maden kazası için Meclis araştırma komisyonu kurulması kabul edildi.
19.10.2022 Gündem
Madenci ailelerine destek! Maaş ve kamuda iş
Madenci ailelerine destek! Maaş ve kamuda iş Bartın’daki maden patlaması sonrası harekete geçildi. AK Parti’nin yapacağı son çalışmanın detayları ortaya çıktı. Yakınları maden kazalarında hayatını kaybeden ailelere aylık bağlanacak, aileden bir kişi de kamuda istihdam edilecek. İşte detaylar...
19.10.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket! Hamza Dağ, AK Parti'nin oy oranını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki son anket! Hamza Dağ, AK Parti'nin oy oranını açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dağ son anket çalışmalarında AK Parti'nin yüzde 41.9 oy oranı aldığını belirtirken, "Cumhur İttifakı'nın oylarında yükselen bir trend var" dedi.
18.10.2022 Siyaset
Maden işçileri için yeni yasa ve maddi destek hazırlığı
Maden işçileri için yeni yasa ve maddi destek hazırlığı Bartın'da 41 kişinin hayatını kaybettiği maden kazasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla maden işçileri için hem yeni yasa hazırlanacak hem de madenci yakınlarına destek paketi torba teklife eklenecek.
18.10.2022 Gündem
Şehit madenci ailelerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür
Şehit madenci ailelerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in şehit madenci ailelerinin kamuda istihdamına yönelik yıl sınırlandırmasının kaldırılacağına yönelik açıklamasının ardından Zonguldak Maden Şehit Aileleri Yaşatma Derneği Başkanı Çetin Yiğit, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlara teşekkür etti.
17.10.2022 Gündem
Bakan Koca tedavisi devam eden işçilerin son durumunu açıkladı
Bakan Koca tedavisi devam eden işçilerin son durumunu açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bartın'da yaşanan maden faciasında yaralanan işçilerin son durumunu açıkladı.
16.10.2022 Gündem
Bakan Akar'a Yunan mevkidaşından taziye mesajı
Bakan Akar'a Yunan mevkidaşından taziye mesajı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos'un, Bartın'da 41 işçinin hayatını kaybettiği maden kazası ile ilgili Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a taziye mesajı gönderdiğini duyurdu.
16.10.2022 Siyaset
Bartın'daki maden patlaması sonrası işçiler baretlerdeki çiple tespit edildi
Bartın'daki maden patlaması sonrası işçiler baretlerdeki çiple tespit edildi Bartın'da Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağında yaşanan patlama ile ilgili detaylar ortaya çıkıyor. 41 işçinin hayatını kaybettiği facia, tüm Türkiye’yi yasa boğarken geride bıraktıkları ailelerin feryatları yürekleri dağladı. Madencilerin yerlerinin ise baretlerdeki çiple tespit edildiği ortaya çıktı. Sistemin Soma’daki grizu patlamasından sonra kullanılmaya başlandığı belirtilirken Türkiye’deki pek çok maden ocağında bu sisteme geçildiği öğrenildi.
16.10.2022 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den maden kazası açıklaması!
MHP lideri Bahçeli'den maden kazası açıklaması! MHP Genel Başkanı Bahçeli Bartın'da yaşanan maden kazasıyla ilgili konuşarak, "Rabbim’den niyazım, ebediyete irtihal eden işçilerimizi cennetiyle ve cemaliyle buluşturmasıdır. Bu duygularla kederli ailelere ve aziz milletimize sabır ve baş sağlığı temennilerimi bahusus iletiyorum." ifadelerini kullandı.
15.10.2022 Siyaset
Bartın'daki maden kazası sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama!
Bartın'daki maden kazası sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın'daki maden kazası sonrası sosyal medya hesabında açıklamada bulunarak, "Kaybettiğimiz madenci kardeşlerimizin aileleri, evlatları emanetlerimizdir. Can kayıplarını telafi edemesek de, vefat eden kardeşlerimizi geri getiremesek de en küçük mağduriyete dahi izin vermeyecek, ailelerimize sahip çıkacağız." ifadelerini kullandı.
15.10.2022 Siyaset
Bartın'dan maden faciası! Acı haber geldi 28 maden işçimiz hayatını kaybetti
Bartın'dan maden faciası! Acı haber geldi 28 maden işçimiz hayatını kaybetti Bartın'da Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağında patlama meydana geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca patlama nedeniyle can kayıplarının sasyısının 28'e yükseldiğini açıkladı. Patlama sonrası bölgeye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez sabah 06.00'da kameralar karşısına geçerek son durumu açıkladı.
15.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Maden Kazası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maden kazası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.