İş Kazaları

İş Kazaları

Son dakika iş kazaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan iş kazaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını iş kazaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İş Kazaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iş kazaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 iş kazaları haberi bulunmuştur. Tüm iş kazaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
İş kazalarının en büyük sebebi: Çalışan davranışları
İş kazalarının en büyük sebebi: Çalışan davranışları Mayıs ayı başında kutlanan İş sağlığı ve Güvenliği Haftası sebebiyle açıklamalarda bulunan Öğr. Gör. Büşra Hancı Kurt, Türkiye’nin iş kazaları konusunda dünya ülkeleri sıralamasında ilk sıralarda olduğuna ve en büyük nedenlerinin ise çalışanların davranışlarından kaynaklandığını söyledi.
25.05.2023 Gündem
Zamansız uyku hali iş ve trafik kazalarına sebep olabilir
Zamansız uyku hali iş ve trafik kazalarına sebep olabilir Gündüz aşırı uyku ve yarı uyku hali eğiliminde olmanın halk arasında sıklıkla görülen bir hastalık olduğunu belirten uzmanlar, günlük yaşamı kimi zaman olumsuz etkilediğini kimi zaman da iş ve trafik kazalarına yol açtığının altını çizdi.
14.12.2022 Sağlık
Bunu yapan işveren yandı! Çalışanları da çok yakından ilgilendiriyor, haksız bulundu...
Bunu yapan işveren yandı! Çalışanları da çok yakından ilgilendiriyor, haksız bulundu... Bunu yapan işveren için kötü haber geldi! Çalışan milyonlarca kişiyi de çok yakından ilgilendiriyor. Yargıtay'dan emsal bir karar geldi ve mahkum oldular... Düğün salonunda tadilat işleminde çalışan bir elektrik ustasını elektrik çarptı ve hayatını kaybetti. Şirket yetkilileri hakkında dava açıldı. Mahkeme 'Taksirle öldürme' suçundan mahkumiyet kararı verirken, temyiz sonucu dava Yargıtay'a gitti. Emsal bir karara imza atan Yargıtay ise eğitimsiz ve belgesiz tekniker çalıştıran işverenleri haksız buldu.
9.04.2022 Çalışma Hayatı
El yaralanmalarında sakın buz kullanmayın
El yaralanmalarında sakın buz kullanmayın İş ve trafik kazaları nedeniyle Türkiye’de el yaralanmaları ve uzuv kayıplarının sıkça görüldüğünü belirten Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Yiğit Erdağ, “Kopan ya da yaralanan organı tedavi için uygun bir merkeze götürürken kesinlikle buzla direkt temas ettirmeyin. Buz dokuya zarar verir yanmaya neden olur” dedi.
31.12.2019 Sağlık
Ocak'ta iş kazalarında 161 kişi öldü
Ocak'ta iş kazalarında 161 kişi öldü İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi (İSİG) Ocak ayında 161 kişinin iş kazalarında yaşamını yitirdiğini açıkladı.
3.02.2017 Yaşam
İş kazalarında İstanbul ilk sırada!
İş kazalarında İstanbul ilk sırada! İnşaatın başı çektiği iş kazalarını azaltacak yenilikler İstanbul'da sergilenecek
11.02.2016 Yaşam
Flaş! O kanunu onayladı
Flaş! O kanunu onayladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son dönemde kamuoyunun gündeminde olan iş kazalarını önlemek amacıyla çıkarılan İnşaat İşlerinde Güvenlik ve Sağlık Sözleşmesinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun'u onayladı...
29.09.2021 Gündem
İşçi katliamı bitmek bilmiyor!
İşçi katliamı bitmek bilmiyor! Günde 5 işçi ölüyor! İşçi Sağlığı ve İş Meclisi’nin raporlarına göre, 2014’ün ilk 9 ayında tam 1...
29.09.2021 Gündem
Hükümet harekete geçti! Artık ders olarak okutulacak
Hükümet harekete geçti! Artık ders olarak okutulacak 6 ve 7’nci sınıflara yeni ders geliyor
17.09.2014 Yaşam
Seri iş cinayeti!
Seri iş cinayeti! Mecidiyeköy’deki rezidans faciasından sonra Türkiye iş güvenliğini konuşurken, inşaatlardan peş peşe ölüm haberleri geldi
14.09.2014 Yaşam
Bakan rest çekti!
Bakan rest çekti! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, işçinin de işverenin de üzerine düşen güvenlik sorumluluğunu yerine getirmezse müeyyide ile karşı karşıya kalacağını söyledi...
29.09.2021 Gündem
Bakan Soylu: Vizyon sıfır anlayışıyla hedefimiz sıfır can kaybı
Bakan Soylu: Vizyon sıfır anlayışıyla hedefimiz sıfır can kaybı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trafik Medya Ödül Töreni'ne katıldı. Soylu, "Trafik kazaları nedeniyle hiç kimsenin ölmediği, kalıcı hasar görecek şekilde yaralanmadığı bir Türkiye'yi vizyon olarak belirledik" dedi.
13.05.2022 Siyaset
İçişleri Bakanlığı'ndan 'Yaz Trafik Tedbirleri' genelgesi! 81 il valiliğine gönderildi
İçişleri Bakanlığı'ndan 'Yaz Trafik Tedbirleri' genelgesi! 81 il valiliğine gönderildi İçişleri Bakanlığı'nca, valiliklere Bakan Süleyman Soylu imzalı 'Yaz Mevsimi Trafik Tedbirleri' genelgesi gönderildi. Genelgede, karayollarında 1 Haziran-1 Ekim tarihleri arasında uygulanacak trafik tedbirleri tek tek sıralandı.
17.05.2020 Gündem
Vedat Muriç: Bu takım şampiyon olacak
Vedat Muriç: Bu takım şampiyon olacak Vedat Muriç, Trabzonspor yenilgisinin kendilerini hedeflerinden saptırmayacağını söyledi ve ekledi: Sadece bir yol kazası yaşadık. Ancak ortaya koyduğumuz futbolla gösterdik ki bu takım şampiyon olacak!
5.02.2020 Fenerbahçe
81 ile genelge gönderildi! O saatler arasında trafiğe çıkamayacaklar
81 ile genelge gönderildi! O saatler arasında trafiğe çıkamayacaklar İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi. Göç alan ve veren yerler arasındaki trafik denetimleri sıklaştırılacak. Mevsimlik tarım işçilerini taşıyan kara yolu araçlarının 00.00-06.00 saatleri arasında şehirler arası yolculuk yapmalarına izin verilmeyecek.
1.05.2019 Gündem
Kimler sürekli iş göremezlik maaşı alabilir?
Kimler sürekli iş göremezlik maaşı alabilir? İş kazası geçirip çalışma gücünü yitiren çalışanlara, bu durumlarını doktor raporu ile kanıtladıkları takdirde sürekli iş göremezlik maaşı bağlanır. Bu maaşın bağlanması için çalışanın yüzde 10 ve üzeri oradan çalışma kabiliyetini yitirmiş olmasının yanında bazı başka şartlar da aranır. Peki iş gücü kaybı nasıl tespit edilir, kimleri ş göremezlik maaşı alabilir, başvurular nasıl yapılır?
11.04.2019 Çalışan Hakları
Sürekli iş göremezlik maaşına nasıl hak kazanılır, başvuru nasıl yapılır?
Sürekli iş göremezlik maaşına nasıl hak kazanılır, başvuru nasıl yapılır? İş kazaları sonucu belli oradan çalışma kabiliyetini yitiren işçilere, bunu raporlar ile belgeledikleri taktirde sürekli iş göremezlik maaşı bağlanır. Kişinin bunu hak edebilmesi için yasada kimi şartları yerine getirmesi gerekir. İşte sürekli iş göremezlik ödeneği ile ilgili olarak tüm merak edilenler...
10.01.2019 Çalışan Hakları
Trafik cezası sorgulama nasıl yapılır? Trafik cezalarında indirim!
Trafik cezası sorgulama nasıl yapılır? Trafik cezalarında indirim! Trafik cezalarının son zamanlarda artmasıyla birlikte sürücüler de daha fazla trafik cezası sorgulama işlemi yapmaktadır. Trafik cezası sorgulama işlemlerinin online olarak yapılması önemli kolaylıklar sağlar. Online trafik cezası sorgulama ile ödeme ve kurumlardaki yoğunluk da azalır. Son günlerde Maliye Bakanlığı, trafik cezası borcu olanlar ile ilgili önemli bir karar almıştır. Detaylar haberimizde..
29.09.2021 Gündem
Trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemleri
Trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemleri İnternetin artık neredeyse her eve ve cebe girmiş olması ve online hizmetlerin verilmeye başlanması ile birlikte artık online olarak trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemleri de kolayca yapılabiliyor. Trafik cezaları, trafik cezalarını ödeme ve sorgulama ile ilgili tüm detaylar haberimizde sizlerle..
29.09.2021 Gündem
Trafik Cezası Ödeme ve Sorgulama İşlemleri için Emniyet Genel Müdürlüğü Online Hizmetleri
Trafik Cezası Ödeme ve Sorgulama İşlemleri için Emniyet Genel Müdürlüğü Online Hizmetleri İnternet üzerinden günümüzde birçok işlem yapılmaktadır ve bu durum sistemin işleyişini hızlandırmakta, insanlara zaman kazandırmaktadır. Trafik cezası ödemeleri de online olarak yapılabilen işlemlerden biridir. Ülkemizde, trafik kazaları ve cezaları gündemin önemli bir kısmını oluşturmaktadır. Bu yazımızda, online trafik cezası ödeme yollarını anlatacağız.
29.09.2021 Gündem
Plaka üzerinden trafik cezası sorgulama işlemi
Plaka üzerinden trafik cezası sorgulama işlemi Trafiğe çıkan kişileri yakından ilgilendiren trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemi internet üzerinden kolayca yapılmaktadır. Hem Emniyet Genel Müdürlüğü resmi sitesi üzerinden hem de Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından sunulan bu uygulama sayesinde trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemlerini gerçekleştirmek isteyen herkes bu hizmete 7 gün 24 saat boyunca ulaşabilir.
29.09.2021 Gündem
GİB trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemleri!
GİB trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemleri! Gelir İdaresi Başkanlığı resmi web adresinden trafik cezası sorgulama ve trafik cezası ödeme işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu işlemlerin nasıl yapılacağını haberimizi inceleyerek öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Emniyet'ten polislere sürpriz talimat!
Emniyet'ten polislere sürpriz talimat! İstanbul'da artık acil durumlar dışında resmi ve sivil polis araçları emniyet şeridini kullanamayacak...
29.09.2021 Gündem
Bruno Alves'i polis durdurdu ve...
Bruno Alves'i polis durdurdu ve... Fenerbahçe’nin Portekizli futbolcusu Bruno Alves, Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çıkışında yaptığı kış denetimlerine takıldı.
9.12.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

İş Kazaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iş kazaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.