Gazete Vatan Logo

Kızıl Deli Kahin kimdir? Erzincan'daki maden faciasını 5 gün önceden bilen Milenyum Kızıl Deli Kahin merak konusu oldu!

Erzincan'da yaşanan maden faciasını 5 gün önce öngören "Kızıl Deli Kahin' gündem oldu. Kahinin öngörüsü, facianın ardından şaşırttı, ardından Kızıl Deli Kahin'in kim olduğu ve nasıl tahminde bulunduğu merak konusu oldu. Peki, Kızıl Deli Kahin kimdir?

Kızıl Deli Kahin kimdir? Erzincan'daki maden faciasını 5 gün önceden bilen Milenyum Kızıl Deli Kahin merak konusu oldu!

Kızıl Deli Kahin kimdir, nereli ve kaç yaşında? Erzincan’daki maden kazasında Kızıl Deli Kahin’in kim olduğu sorgulanmaya başlandı. "Kızıl Deli Kahin" isimli kullanıcı, Erzincan'da maden faciasının yaşanacağını gün önce rüyasında gördüğünü söyledi.

Kızıl Deli Kahin kimdir?

Kızıl Deli Kahin adlı bir kullanıcı, 5 gün önce hesabından yaptığı bir paylaşımda Erzincan'daki maden faciasını işaret etti. O paylaşımda, "Düşte göründü tedbir alın geç olmadan. Altın firması dağı terk ederken ardından patlar siyanür havuzu, koca bir nehir, koca bir ilçe zehre boğulur, yarısı oyulmuş dağ tel tel dökülür." ifadeleri yer aldı.

Sosyal medyada "Kızıl Deli Kahin" olarak bilinen hesap, geçmişte yaptığı tahminlere şimdi de Erzincan'ın İliç ilçesinde yaşanan altın madeni faciasını ekledi. Ancak Kızıl Deli Kahin’in kimliği hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

Anagold Madencilik tarafından işletilen altın madeninde yaşanan faciadan tam 5 gün önce, "Kızıl Deli Kahin" hesabından tedbir alınması yönünde bir uyarı geldiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı