Londra Saldırısı

Londra Saldırısı

Son dakika Londra saldırısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Londra saldırısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Londra saldırısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Londra Saldırısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan londra saldırısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 230 londra saldırısı haberi bulunmuştur. Tüm londra saldırısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Daily Mirror teröristi 'melek çocuk' yaptı, BBC 'terör' diyemedi!
Daily Mirror teröristi 'melek çocuk' yaptı, BBC 'terör' diyemedi! İngiliz yayın kuruluşu BBC, Yeni Zelanda'da 49 Müslümanın hayatını kaybettiği katliam için "terör saldırısı" ifadesini kullanmazken, Daily Mirror gazetesi de küçüklük fotoğrafını yayımladığı terörist için "melek çocuk" dedi.
16.03.2019 Dünya
Londra saldırısıyla ilgili flaş gelişme
Londra saldırısıyla ilgili flaş gelişme Birleşik Krallık polisi, geçen hafta cuma günü Londra metrosunda yaşanan bombalı terör saldırısıyla bağlantılı olduğu tahmin edilen üçüncü kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
19.09.2017 Dünya
İngiltere'den Londra'daki patlamayla ile ilgili flaş açıklama
İngiltere'den Londra'daki patlamayla ile ilgili flaş açıklama İngiltere Başbakanı Theresa May, Londra'da meydana gelen saldırıda kullanılan el yapımı patlayıcıyla ilgili, “Önemli zarar yaratmayı amaçlıyordu.” dedi.
15.09.2017 Dünya
Londra saldırısının faili belli oldu
Londra saldırısının faili belli oldu Londra’daki İslamofobik terör saldırısının failinin 48 yaşındaki Darren Osborne olduğu açıklandı
19.06.2017 Dünya
Nerede kaldı saygı! Futbol dünyası bunu konuşuyor
Nerede kaldı saygı! Futbol dünyası bunu konuşuyor Suudi Arabistan Milli Futbol Takımı Londra’daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için yapılan bir dakikalık saygı duruşuna katılmadı.
8.06.2017 Futbol
Londra saldırısında 12 gözaltı
Londra saldırısında 12 gözaltı İngiltere’de dün gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili 12 kişi gözaltına alındı.
4.06.2017 Dünya
Londra'daki saldırganın kimliği belli oldu! Saldırıyı DEAŞ üstlendi
Londra'daki saldırganın kimliği belli oldu! Saldırıyı DEAŞ üstlendi İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleştirilen terör saldırısını DEAŞ üstlendi. 52 yaşındaki Khalid Masood isimli teröristin, İngiltere doğumlu olduğu belirtildi
29.09.2021 Gündem
'Cihatçı örgütler artık silahsız ve bombasız saldırıyor'
'Cihatçı örgütler artık silahsız ve bombasız saldırıyor' İngiltere'deki saldırının ardından İngiliz Daily Telegraph gazetesi, cihatçı örgütlerin Batı ülkelerinde silah ya da bomba teminindeki zorluklar nedeniyle, Londra'daki gibi sadece bıçak ya da Fransa'nın Nice kentinde olduğu gibi arabayla yapılabilen saldırılara yöneldiğini yazdı.
23.03.2017 Dünya
Yıldırım'dan "Londra saldırısı" açıklaması
Yıldırım'dan "Londra saldırısı" açıklaması Başbakan Yıldırım, Londra'da parlamento önünde yaşanan terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı.
22.03.2017 Siyaset
Korkudan kadın oldu!
Korkudan kadın oldu! 48 yaşında cinsiyet değiştirdi 27 yıllık eşinin de kendisini anlayışla karşıladığını söyledi
21.07.2008 Dünya
Londra saldırısından alınması gereken dersler
Londra saldırısından alınması gereken dersler Amerikalı savunma uzmanları, Londra saldırısının ardından yaptıkları analizlerde, küresel terörle savaşı "Bitmek bilmeyen bir mücadele" olarak yorumladı
11.07.2005 Dünya
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD bölgeye konuşlandıracağı yeni silahları resmen açıkladı. ABD'li bakan bunun 'İran'a bir yanıt' olduğunu söyleyerek direkt olarak Tahran'ı hedef aldı. Hizbullah'ın gözdağı gibi açıklamasına yanıt veren İsrailli sözcü ise Lübnan'ın bir savaşa sürüklenme riski olduğunu duyurdu. İsrail jetleri Han Yunus'ta sivillerin sığındığı okulu vurdu. Saldırıya uğrayan okuldan ilk görüntüler geldi.
22.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu milleti kirli oyunlarına alet edemeyecekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu milleti kirli oyunlarına alet edemeyecekler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Edirne mitinginde açıklamalarda bulundu. Erzurum'daki olaylarla ilgili konuşan Erdoğan, "Kendi provokasyonları ile olay çıkarıp utanmadan şehirlerimizi karalamaya çalışıyorlar. Bu milleti kirli oyunlarına alet edemeyecekler" dedi.
8.05.2023 Gündem
İkinci pilot havadayken itiraf etti kokpit buz kesti! 300 yolculu uçak geri döndü...
İkinci pilot havadayken itiraf etti kokpit buz kesti! 300 yolculu uçak geri döndü... İngiltere'nin Heathrow havalimanından kalkıp New York'a giden Virgin Atlantic Havayolları’na bağlı Airbus A330 tipi uçak yolculuğun ortasında Londra'ya geri dönmek zorunda kaldı. Uçağın zorunlu dönüşünün arkasında ise herkesi şaşkına çeviren bir hikaye çıktı...
5.05.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 20. güne girildi. İşgal edilen Ukrayna topraklarında çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rusya'dan ABD'ye üst düzey misilleme geldi. Joe Biden, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve CIA Direktörü William Burns dahil 13 ABD'li yetkilinin yaptırım listesine alındığını açıklandı. Ukrayna'nın güney komşusu Romanya'ya bir Orlan-10 drone'u düştü. Ukrayna'ya işgalin başlangıcından bu yana en üst düzey ziyaret gerçekleşiyor, Çekya, Polonya ve Slovenya başbakanları Kiev'de Zelenskiy ile buluşacak. Ukrayna lideri, Kiev'in muhtemel NATO üyeliğine ilişkin en karamsar açıklamasını yaptı. Rusya’da yayın yapan Kanal 1’de canlı yayın sırasında savaş karşıtı pankart açan editör Marina Ovsyannikov, gözaltına alınmasının ardından sorgusunun 14 saatten fazla sürdüğünü ifade ederken, editörün 30 bin ruble para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.
15.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu!
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişmeler! Rusya'ya büyük darbe! Zelenskiy: Bize ilham oldu! Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 13. gün... Kritik bölgede Rus ordusunun bombardımanı sürerken Ukrayna ordusu ve halkının direnişi de sürüyor. Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Direktörlüğü, Rusya'nın önemli bir generalinin Harkiv yakınlarındaki çatışmada hayatını kaybettiğini duyurdu. Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Rus güçlerinin ateşkes anlaşmasını ihlal ederek Mariupol kentinde mahsur kalan sivillerin tahliye rotasını bombaladığını söyledi. Rus kontrolüne geçen bölgede tank sivil aracı vurdu, görüntüler ise tüyler ürpertti. Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Rusya'nın tahliyelere engel olduğunu iddia ederek, "Rusya, Mariupol'da 300 bin sivili rehin tutuyor. Yapılan anlaşmalara rağmen tahliyelere engel oluyor." dedi.
8.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti... Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ediyor. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanlarının Antalya'da görüşeceğini açıkladı. Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Karadeniz'de bir Rus savaş gemisinin çoklu roketatar sisteminden fırlatılan füzelerle batırıldığını aktardı. Rusya, Moskova'ya dost olmayan ülkelerin listesini resmen onayladı. Kiev’in kent meydanında güvenlik önlemleri arttırılarak barikatlar kuruldu. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "NATO topraklarına yönelik herhangi bir saldırı gerçekleştirilirse NATO topraklarının her bir köşesini savunmak için gerekli adımları atacağız" ifadelerini kullandı.
7.03.2022 Dünya
Rusya'dan Ukrayna'ya peş peşe bomba! Kritik noktalar vuruldu, ilk kez açıkladılar...
Rusya'dan Ukrayna'ya peş peşe bomba! Kritik noktalar vuruldu, ilk kez açıkladılar... Ukrayna - Rusya savaşının 7'nci gününden son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Rusya-Ukrayna müzakerelerinde Rus heyetine başkanlık eden Devlet Başkan Yardımcısı Vladimir Medinskiy, Ukrayna heyetinin Kiev'den yola çıktığını ve toplantı yerine yarın sabah varacağını belirtti. Kiev Belediye Başkanı "Rus birlikleri başkent Kiev'e daha yakın" açıklamasında bulunurken, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ise Putin'i "savaş suçlusu" olarak tanımlayarak BM'ye çağrıda bulundu. Harkiv bir kez daha füzelerin hedefi oldu. Ukrayna savaşın başından beri 2 bin sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu. Rus annelere çağrı yapan Ukrayna, esir askerlerin annelerinin Kiev'e gelmeleri durumunda serbest bırakılacaklarını duyurdu. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Moskova'nın Zelenski'nin güvenlik garantileri isteğine ilişkin görüşmeye hazır olduklarını söyledi. Öte yandan Rusya Ukrayna işgali sırasında ne kadar kayıp verdiğini ilk kez açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Dünya
Bakan Akar: Bu gerçekten terbiyesizliktir, ahlaksızlıktır
Bakan Akar: Bu gerçekten terbiyesizliktir, ahlaksızlıktır Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Bazı ülkeler gücüne ve boyuna bakmadan Doğu Akdeniz'de birtakım rollere soyunuyorlar. Bunlar çıkmaz sokak. Binlerce kilometreden gelip burada kimseye kural koydurmayız. Hakkımızı, hukukumuzu yedirmeyiz, yedirtmeyiz. Bu konudaki kararlığımızı herkesin bilmesi lazım. Özellikle üçüncü tarafların objektif olmasını, önyargısız olmasını, tarafsız bakmalarını bekliyoruz" dedi.
2.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz! Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi iki yıllık değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Libya'da Trablus'u tehdit eden darbecileri gerilettik. Libya halkının yanında olmayı sürdüreceğiz. Son günlerdeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz, kimse heveslenmesin ona da prim vermeyeceğiz." dedi.
21.07.2020 Siyaset
Suriye NATO üyesi mi? NATO üyeleri kimler?
Suriye NATO üyesi mi? NATO üyeleri kimler? NATO, İdlib'teki saldırının ardından Türkiye'nin talebi üzerine bugün olağanüstü toplandı. En çok merak edilen konulardan bir tanesi de Suriye’nin NATO üyesi olup olmadığı. Peki NATO ne zaman kurulmuştur? NATO üyeleri kimler? İşte detaylar…
28.02.2020 Gündem
NATO ne zaman kuruldu? Türkiye NATO'ya ne zaman üye oldu? Kuzey Atlantik Paktı üyeleri kimler?
NATO ne zaman kuruldu? Türkiye NATO'ya ne zaman üye oldu? Kuzey Atlantik Paktı üyeleri kimler? NATO, İdlib'teki saldırının ardından Türkiye'nin talebi üzerine bugün olağanüstü toplanacak. Bu kararın ardından internette NATO hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki NATO ne zaman kurulmuştur? Türkiye NATO'ya ne zaman üye oldu? Kuzey Atlantik Paktı üyeleri kimler? İşte detaylar…
28.02.2020 Gündem
İngiltere'yi sarsan saldırıdan sonra flaş karar
İngiltere'yi sarsan saldırıdan sonra flaş karar İngiltere Başbakanı Boris Johnson, erken tahliye edilen bir terör mahkumunun Londra'da iki kişiyi bıçaklamasına ilişkin yaptığı açıklamada bu uygulamayı durduracaklarını söyledi.
3.02.2020 Dünya
Londra'da bıçaklı terör saldırısı!
Londra'da bıçaklı terör saldırısı! İngiltere'nin başkenti Londra'da bir kişi polisler tarafından vuruldu, olay terörle bağlantılı ilan edildi.
2.02.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Londra Saldırısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki londra saldırısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.