Lise Öğrencileri

Lise Öğrencileri

Son dakika Lise öğrencileri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lise öğrencileri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lise öğrencileri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lise Öğrencileri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lise öğrencileri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.589 lise öğrencileri haberi bulunmuştur. Tüm lise öğrencileri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman kapanıyor? Pazartesi okul var mı, bayram tatili sonrası okullar ne zaman açılacak?
Ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman kapanıyor? Pazartesi okul var mı, bayram tatili sonrası okullar ne zaman açılacak? Bayram tatilinden sonra okullar ne zaman açılacak, okullar pazartesi açılacak mı? İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri bayram tatiline denk gelen ara tatilin biteceği tarihi sorguluyor. Bayramın son günü idrak edilirken okullar ne zaman açılacak, sorusu gündeme geldi. İşte detaylar…
14.04.2024 Yaşam
15 Nisan 2024 okul var mı, okullar pazartesi günü tatil mi?
15 Nisan 2024 okul var mı, okullar pazartesi günü tatil mi? Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre okullarda ikinci ara tatil 5 Nisan’da başladı. Ramazan Bayramı bu yıl ara tatille birleşti, böylelikle hafta sonları ile 9 günlük tatil yaptı. Hafta sonunun gelmesiyle Okullar ne zaman açılacak, 15 Nisan Pazartesi ders var mı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
13.04.2024 Yaşam
Lise öğrencileri için Kutup Araştırma Projeleri Yarışması başvuruları devam ediyor
Lise öğrencileri için Kutup Araştırma Projeleri Yarışması başvuruları devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında TÜBİTAK yürütücülüğünde düzenlenen lise öğrencileri kutup araştırma projeleri yarışması için başvurular 29 Mart tarihine kadar devam ediyor.
26.03.2024 Yaşam
Ramazan Bayramı 2024 ve ara tatil ne zaman? Nisan ara tatili kaç gün 2024?
Ramazan Bayramı 2024 ve ara tatil ne zaman? Nisan ara tatili kaç gün 2024? Ara tatil için yapılan araştırmalar gündemdeki yerini koruyor. 2024 Nisan ara tatili ne zaman başlıyor, kaç gün sorularının yanıtı merak ediliyor. İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri ara tatili heyecanla bekliyor. Peki, Nisan ara tatili kaç gün 2024? Nisan ara tatil ne zaman bitiyor?
25.03.2024 Gündem
Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda toplam 200 ton atık toplandı
Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda toplam 200 ton atık toplandı DenizTemiz Derneği / TURMEPA ve Garanti BBVA işbirliğiyle deniz kirliliğini azaltmak ve önlemek amacıyla Marmara Denizi’nde başlatılan “Mavi Nefes Projesi” kapsamında Eylül 2021-Aralık 2023 döneminde yaklaşık 177 bin kişinin günlük üretimine eşit 200 ton katı ve sıvı atık toplandığı açıklandı.
21.03.2024 Vitrin
Lise öğrencileri ve polis iş birliği yaptı! "Dolandırıcılığa geçit vermeyeceğiz"
Lise öğrencileri ve polis iş birliği yaptı! "Dolandırıcılığa geçit vermeyeceğiz" Bolu'da 20 lise öğrencisi ve polis ekipleri tarafından şehrin en işlek caddesinde 7’den 70’e herkese sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık konularında bilgilendirme yapıldı.
7.03.2024 Gündem
55’inci Lise Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Adana'da başladı! "Büyük  umut veriyor"
55’inci Lise Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Adana'da başladı! "Büyük umut veriyor" 55’inci Lise Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları, Adana Alparslan Türkeş Bilim Teknoloji Üniversitesi’nde (ATÜ) düzenlenen program ile başladı.
6.03.2024 Adana
Büyük ödül 200 bin TL! Bu yıl lise öğrencileri de katılabilecek
Büyük ödül 200 bin TL! Bu yıl lise öğrencileri de katılabilecek TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında TÜBİTAK tarafından düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları başvuruları devam ediyor. Yarışmaya bu yıl lise öğrencileri de katılabilecek.
5.02.2024 Yaşam
Liselilerin 'omuz atma' kavgası: 1 yaralı
Liselilerin 'omuz atma' kavgası: 1 yaralı Erzurum'da karne aldıktan sonra okuldan çıkışta lise öğrencileri arasında 'omuz atma' bahanesiyle çıkan kavgada kasığından bıçaklanan Alperen V. (16), yaralandı.
19.01.2024 Gündem
Güçlü roketler TEKNOFEST’te yarışıyor
Güçlü roketler TEKNOFEST’te yarışıyor Türkiye’nin havacılık ve savunma endüstrisi için geleceğin lider gençlerini hazırlayan TEKNOFEST Roket Yarışmasına başvurular başladı. ROKETSAN yürütücülüğünde düzenlenen ve dünyanın sayılı roket yarışmaları arasında yer alan TEKNOFEST Roket Yarışması bilim, teknoloji, fen, matematik ve mühendislik alanlarında iddialı gençlere benzersiz bir deneyim fırsatı sunuyor. Farklı alanlardaki bilgi birikimlerini kullanan gençler, disiplinler arası düşünerek ve karmaşık işlemleri, süreçleri planlayarak roket tasarımı, üretim ve entegrasyonunu başarıyor. Ayrıca, başarıyla uçuşunu gerçekleştiren diğer takımların tecrübelerinden de faydalanan ekipleri farklı tasarım örneklerini inceleyebilecekleri dostça bir rekabete teşvik ediyor.
5.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Lise öğrencilerinin araştırma sonucu: Aileler erkek çocuklara karşı daha toleranslı
Lise öğrencilerinin araştırma sonucu: Aileler erkek çocuklara karşı daha toleranslı Erzurum’da lise öğrencileri tarafından proje yarışması çerçevesinde yapılan bir araştırmada, ailelerin erkek çocuklara karşı daha toleranslı olduğu sonucu ortaya çıktı.
24.12.2023 Gündem
Özdeşlikler Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
Özdeşlikler Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Matematiğin birçok farklı alanında kullanılan en önemli konular içerisinde özdeşlikler gelir. Özellikle 8 sınıf Öğrenciler ile başlayan bir yoğun dönem öne çıkar. Diğer yandan farklı sınavlar için yine öğrencilerin karşısına çıkan yaygın konular arasında olduğunu söylemek mümkündür.
19.12.2023 Eğitim
“Gönül Bağı” ilk mezunlarını verdi
“Gönül Bağı” ilk mezunlarını verdi Kahramanmaraş depremlerinin ardından başlatılan Gönül Bağı Projeleri kapsamında Turkcell Akademi’nin eğitimlerini tamamlayan katılımcılara sertifikaları verildi.
12.12.2023 Bilim ve Teknoloji
20 Kasım tatil mi? Yağmur nedeniyle 20 Kasım’da okullar tatil olacak mı, ara tatil uzatıldı mı?
20 Kasım tatil mi? Yağmur nedeniyle 20 Kasım’da okullar tatil olacak mı, ara tatil uzatıldı mı? Ara tatili Kasım ayının 10’unda başlamıştı. 9 gün süren tatilin hava koşulları nedeniyle uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyor. Meteorolojinin 66 il için uyarı yapması, THY yollarının 100 seferini iptal etmesi öğrencilerin 20 Kasım Pazartesi günü okul olup olmayacağını araştırmasına neden oldu.
18.11.2023 Eğitim
Atatürk'ün fotoğrafını yakan 3 lise öğrencisine gözaltı! Sosyal medyadan paylaştılar
Atatürk'ün fotoğrafını yakan 3 lise öğrencisine gözaltı! Sosyal medyadan paylaştılar Kayseri'de, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını yakan 3 lise öğrencisi, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
27.10.2023 Yaşam
'Kız meselesi' nedeniyle lise öğrencileri birbirine girdi! Bıçaklayıp kameraya kaydettiler
'Kız meselesi' nedeniyle lise öğrencileri birbirine girdi! Bıçaklayıp kameraya kaydettiler Liselilerin 'kız meselesi' tartışmasında kan aktı. Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, 'kız meselesi' nedeniyle lise öğrencileri arasında çıkan kavgada M.S. isimli genç darbedilip, bıçaklandı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
20.10.2023 Gündem
Okul yolunda kahreden kaza! Motosikleti kaldırıma çarpan liseli Kerem ve İlker hayatını kaybetti
Okul yolunda kahreden kaza! Motosikleti kaldırıma çarpan liseli Kerem ve İlker hayatını kaybetti Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kaldırıma çarpan motosikletteki lise öğrencileri Kerem Faruk Türkmen (17) ile İlker Cura (15), hayatını kaybetti.
21.09.2023 Yaşam
Bakanlıktan öğrenciler için iki ücretsiz uygulama! Hizmete sunuldu
Bakanlıktan öğrenciler için iki ücretsiz uygulama! Hizmete sunuldu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Okul ve sınav başarınızı artıracak iki uygulamayı halk kütüphanelerimizde ücretsiz olarak sizinle buluşturuyoruz. Kişiye özel üniversite hazırlık çözümü olan Raunt akıllı çalışma sistemi size yapay zeka destekli kişiye özel çalışma programı sunacak. Hızlıgo ile de okuma hızınızı iki kata kadar artırabileceksiniz" dedi.
21.09.2023 Ekonomi
Demirören Medya Lisesi'nde karne heyecanı
Demirören Medya Lisesi'nde karne heyecanı Türkiye'nin en büyük medya grubu bünyesindeki  Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde karne heyecanı yaşandı. Öğrenciler, Demirören Medya yöneticilerinin katılımıyla sınıflarında karnelerini aldı.  
16.06.2023 Eğitim
Bakan Kacır: 64 binden fazla lisans ve lisansüstü öğrencisine 2,8 milyar lira burs sunduk
Bakan Kacır: 64 binden fazla lisans ve lisansüstü öğrencisine 2,8 milyar lira burs sunduk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "2018'den bugüne lisans ve lisansüstü öğrencilere yönelik burs ve destek programlarımız kapsamında, 64 binden fazla kişiye toplam 2 milyar 800 milyon lira destek sunduk" dedi.
9.06.2023 Gündem
Erdoğan Demirören Anaokulu'nda özel buluşma
Erdoğan Demirören Anaokulu'nda özel buluşma Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte, Erdoğan Demirören Özel Eğitim Anaokulu öğrencileri, Başakşehir İTÜ İsmail Dede Efendi Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerini konuk etti. Öğrenciler birbirinden eğlenceli etkinliklerle güzel bir gün geçirdi.
10.05.2023 Eğitim
Skuter kazası davası istinafta; ölen 2 liselinin ailesi üst sınırdan ceza, sanık beraat talep etti
Skuter kazası davası istinafta; ölen 2 liselinin ailesi üst sınırdan ceza, sanık beraat talep etti Antalya'da skuterle yaya geçidinden geçen liseli 2 gence çarpıp ölümlerine neden olan otomobil sürücüsü Muhammet Can Gülmez'e verilen 8 yıl 4 ay 24 günlük hapis cezası kararı, hem sanığın, hem kazada yaşamını yitiren Ada Kayahan ve Mahmut Yağız Balcı'nın aileleri tarafından istinafa taşındı. Liseli gençlerin aileleri üst sınırdan 22,5 yıl ceza verilmesini talep ederken, sanık ise beraatini istedi.
5.05.2023 Gündem
Bakan Özer açıkladı: 10 ilde sınıfta kalma yok
Bakan Özer açıkladı: 10 ilde sınıfta kalma yok Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, dün sabah İstanbul’da eğitim editörleri ile bir araya geldi. Deprem bölgesindeki eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili önemli kararlar aldıklarını söyleyen Bakan Özer, 10 ilde sınıfta kalmanın olmayacağını açıkladı.
29.04.2023 Eğitim
Malatya’da rögar taştı, cadde göle döndü
Malatya’da rögar taştı, cadde göle döndü     Malatya'nın Battalgazi ilçesinde rögarın taşması sonucu cadde su ile dolarken, araçlar güçlükle ilerledi. 
19.03.2023 Gündem
Fabrika işçileri değil lise öğrencileri
Fabrika işçileri değil lise öğrencileri Sakarya'da gönüllü öğretmen ve lise öğrencileri, deprem bölgesinden şehre gelen afetzede aileler için gece gündüz demeden çalışarak, eksik olan mobilyaları üretip montajını gerçekleştiriyor.
19.03.2023 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Lise Öğrencileri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lise öğrencileri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.