Lise Mezunu

Lise Mezunu

Son dakika lise mezunu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lise mezunu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lise mezunu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lise Mezunu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lise mezunu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.608 lise mezunu haberi bulunmuştur. Tüm lise mezunu haberleri aşağıda listelenmiştir.
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatına 96, taşra teşkilatına 1.512 olmak üzere toplam 1.608 lisans, ön lisans ve lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.
3.04.2024 Çalışma Hayatı
YKS'ye başvuranların sayısı belli oldu
YKS'ye başvuranların sayısı belli oldu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme (ÖSYM) Merkezi Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) 3 milyon 36 bin 945 adayın başvuru yaptığını açıkladı.
12.03.2024 Gündem
Roketsan is başvurusu! 2024 Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
Roketsan is başvurusu! 2024 Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır? ROKETSAN personel alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmaları ve 35 yaşından gün almış olmamaları gerekmektedir. Peki, Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
12.03.2024 Çalışma Hayatı
İş Bankası güvenlik alımı 2024! İş Bankası güvenlik alımı başvurusu nasıl yapılır, İş Bankası güvenlik alımı hangi illerde yapılacak?
İş Bankası güvenlik alımı 2024! İş Bankası güvenlik alımı başvurusu nasıl yapılır, İş Bankası güvenlik alımı hangi illerde yapılacak? Türkiye İş Bankası, İstanbul'da ikamet eden ve en az lise mezunu Güvenlik Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Peki, İş Bankası personel alımı başvuru şartları neler? İş Bankası güvenlik alımı ne zaman, hangi illerde yapılacak?
2.03.2024 Çalışma Hayatı
KPSS şartsız bekçi alım ilanı İŞKUR'da yayınlandı! En az lise mezunu koşulu var: Başvurular online yapılabiliyor
KPSS şartsız bekçi alım ilanı İŞKUR'da yayınlandı! En az lise mezunu koşulu var: Başvurular online yapılabiliyor KPSS şartı olmadan bekçi alım ilanına başvurmak isteyenler için ilan İŞKUR'da yayınlandı. Bekçi alımlarına dair bilgiler paylaşıldı. Özel sektörün de artan güvenlik ihtiyacı sonrası yapılan alımlarda en az lise mezuunu olma koşulu var. Başvuruların online yapıldığı bekçi alımları için son tarih de belirlendi.
5.02.2024 Gündem
Bekçi maaşı ne kadar 2024? Bekçi maaşlarına zam geldi mi, kadrolu, lise mezunu bekçi maaşlarına ne kadar zam geldi 2024? Yeni bekçi maaşları kaç TL?
Bekçi maaşı ne kadar 2024? Bekçi maaşlarına zam geldi mi, kadrolu, lise mezunu bekçi maaşlarına ne kadar zam geldi 2024? Yeni bekçi maaşları kaç TL? Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, aralık ayında enflasyon aylık yüzde 2,93, yıllık enflasyon yüzde 64,77 oldu. 6 aylık enflasyona göre belli olan SSK ve Bağ-Kur emekli aylıklarına yüzde 37,57, memur maaşlarına ve emekli memur aylıklarına ise yüzde 49,25 oranında zam yapılacak. Peki, bekçi maaşı ne kadar oldu? Bekçi maaşlarına zam geldi mi, kadrolu, lise mezunu bekçi maaşları 2024 ne kadar, kaç TL oldu?
3.01.2024 Çalışma Hayatı
ÖSYM YKS tercih sonuçlarını açıkladı! Sonuçlar ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden erişime açıldı
ÖSYM YKS tercih sonuçlarını açıkladı! Sonuçlar ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden erişime açıldı Milyonlarca öğrencinin beklediği YKS tercih sonuçları açıklandı. Sonuçlar internet üzerinden erişime açıldı. Milyonlarca adayın merakla beklediği YKS tercih sonuçları duyurusu geldi. Adaylar, TC kimlik no ve aday şifresi ile hangi üniversite ve programa yerleştiğini görüntüleyebilecek. Ayrıca üniversite kayıt tarihleri de belli oldu. Buna göre tercih sonucuna göre bir üniversite ve programa yerleşen öğrenciler 28 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında kayıtlarını gerçekleştirecek. Herhangi bir üniversiteye yerleşemeyen adaylar için ek tercih maratonu başlayacak. YKS tercih sonuçları ekranında adaylar yerleştikleri üniversitenin adı, bölüm, tercih sırası, yerleştirilme sırası ve puan türünü görüntüleyebilirler. YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla adaylar hızlı sorgulama yapmak istiyor. Sistemde zaman zaman yoğunluk yaşanırken adaylar üniversite yerleştirme sonuçlarını mobil uygulama ile daha kolay öğrenebilirler.
19.08.2023 Eğitim
MasterChef All Star 2023 | MasterChef Eda kimdir, kaç yaşında? Eda Karabulut nereli?
MasterChef All Star 2023 | MasterChef Eda kimdir, kaç yaşında? Eda Karabulut nereli? MasterChef Eda Karabulut kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. MasterChef All Star'da yarışacak isim olan Eda, 2019 kadrosunda yer almıştı. Lise mezunu olan Eda Karabulut İstanbul doğumludur. All Star kadrosunda dikkat çeken isimlerin başında gelen MasterChef Eda kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...
14.06.2023 Televizyon
YKS 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak: Hazırlıklar tamamlandı
YKS 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak: Hazırlıklar tamamlandı 3 milyon 527 bin 466 adayın başvurduğu YKS için hazırlıklar tamamlandı.
12.06.2023 Eğitim
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı!
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı! Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı başvuruları 11 Mayıs’ta sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından 2 hafta sona ererken gözler personel alımı sonuçlarına çevrildi. İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi alımı için merakla sonuçlar bekleniyor. Peki, Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte, Adalet Bakanlığı personel alımı sonuç sorgulama ekranı…
26.05.2023 Personel Alımı
(DGS başvuru tarihleri) DGS başvuru ücreti ne kadar, başvuru kılavuzu yayınlandı mı?
(DGS başvuru tarihleri) DGS başvuru ücreti ne kadar, başvuru kılavuzu yayınlandı mı? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuru tarihi belli oldu. DGS 2023 başvuru ücreti, başvuru kılavuzu yayımlandığında netlik kazanacak. İşte DGS başvuru tarihleri…
24.05.2023 Eğitim
Türkiye sandığa gidiyor! İşte yaşa göre seçmen dağılımı
Türkiye sandığa gidiyor! İşte yaşa göre seçmen dağılımı Türkiye, bugün cumhurbaşkanı ve milletvekillerini belirlemek için sandığa gidiyor. Oy kullanabilecek toplam 64 milyon 113 bin 941 seçmen bulunuyor. Bazıları ise bu seçimde ilk kez oy kullanacak. İşte yaşa göre dağılım...
14.05.2023 Gündem
Güvenlik Sertifikası nasıl alınır? Özel güvenlik görevlisi şartları nelerdir?
Güvenlik Sertifikası nasıl alınır? Özel güvenlik görevlisi şartları nelerdir? Kamuda ve özel sektör için yayınlanan iş ilanlarında en çok güvenlik görevlisi alımları dikkati çekiyor. Sayıca çok fazla güvenlik görevlisi ilanına denk gelmek mümkün. Pek çok sektöre göre iş bulmak daha kolay olduğu için iş arama sürecindekilerin tercih ettiği alanlardan olan güvenlik sektöründe çalışmak için öncelikli olarak güvenlik sertifikası almak gerekiyor. Çoğu kişi bu alanda çalışmak için hangi aşamaların olduğunu merak ediyor. Peki, Güvenlik Sertifikası nasıl alınır? Özel güvenlik görevlisi şartları nelerdir? İşte detaylar...
11.05.2023 Çalışma Hayatı
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, emek yoğun sektörlerde gençlerin istihdamını sağlamak amacıyla özel sektörü, kullanıma hazır üretim tesisleri ile destekliyor. 33 ilde uygulanan Çalışan ve Üreten Gençler Programı ile 161 fabrika toplamda 55 bin gence ekmek kapısı olacak.
3.05.2023 Ekonomi
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Mahkemede itiraf etti: İzin verdiler, dikiş attım
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Mahkemede itiraf etti: İzin verdiler, dikiş attım Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan ve hakkında 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz hakim karşısına çıktı. Sahte doktor Özkiraz duruşma salonunda yaptığı savunmada çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
4.01.2023 Gündem
AFAD en az lise mezunu personel alacak! KPSS’den en az 60 puan şartı var! İşte AFAD personel alımı şartları!
AFAD en az lise mezunu personel alacak! KPSS’den en az 60 puan şartı var! İşte AFAD personel alımı şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! AFAD, 70 personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, AFAD’a büro personeli, şoför, temizlik personeli, koruma ve güvenlik görevlisi alınacak. Peki, AFAD personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte AFAD sözleşmeli personel alımı şartları…
29.12.2022 Personel Alımı
Jandarma Uzman Erbaş Maaşları 2023: En yüksek, en düşük jandarma uzman erbaş maaşı ne kadar? TSK Jandarma Uzman Erbaşlar ne kadar maaş alıyor?
Jandarma Uzman Erbaş Maaşları 2023: En yüksek, en düşük jandarma uzman erbaş maaşı ne kadar? TSK Jandarma Uzman Erbaşlar ne kadar maaş alıyor? Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinde görevlerini icra eden uzman erbaş maaşları hakkında yapılan aramalar yılın ona ermesiyle merak ediliyor. TSK bünyesinde maaşlar görev yeri, rütbeleri, kıdem ve derecelere göre farklılık gösterir. Uzman erbaş maaşları en son temmuz ayında yapılan zamla artış yaşamıştı. Peki, En yüksek, en düşük jandarma uzman erbaş maaşı ne kadar? Jandarma Uzman Erbaşlar ne kadar maaş alıyor? İşte Jandarma Uzman Erbaş Maaşları…
24.12.2022 Çalışma Hayatı
Uzman Çavuş Maaşları 2023: En yüksek, en düşük uzman çavuş maaşı ne kadar? Uzman Çavuşlar ne kadar maaş alıyor?
Uzman Çavuş Maaşları 2023: En yüksek, en düşük uzman çavuş maaşı ne kadar? Uzman Çavuşlar ne kadar maaş alıyor? Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Hava, Kara ve Deniz Kuvvetleri ile İçişleri Bakanlığı’na bağlı Jandarma Genel Komutanlığı’nda uzman çavuş olarak görev yapanların 2022 maaşları ile 2023 yılı zam oranları araştırılan konuların başında geliyor. Uzman çavuş maaşları, memur maaşlarına yapılan zam oranına göre belirleniyor. Peki, En yüksek, en düşük uzman çavuş maaşı ne kadar? Uzman Çavuşlar ne kadar maaş alıyor? Uzman çavuş maaşına zam gelecek mi? 2023’te uzman çavuş maaşı ne kadar olacak? İşte 2023 uzman çavuş maaşı zammı hesaplama!
21.12.2022 Çalışma Hayatı
KPSS şartı yok! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları!
KPSS şartı yok! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı duyurdu! İletişim uzman yardımcısı alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Sınava başvuru için KPSS şartı aranmıyor. Adayların, 35 yaşını doldurmamış, hukuk, siyasal bilgiler, iktisadî ve idarî bilimler, işletme ve iktisat fakülteleri ile iletişim fakülteleri ve mühendislik fakültelerinin bilgisayar mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Peki, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alımı başvuru şartları!
13.12.2022 Personel Alımı
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü pek çok ilde personel alacak! En az lise mezunu olma şartı var!  İşte alım yapılacak iller ve kontenjanları!
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü pek çok ilde personel alacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte alım yapılacak iller ve kontenjanları! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü duyurdu! Pek çok ilde en az lise mezunu olmak üzere çok sayıda personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere, Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonlarına sözleşmeli personel alınacak. Peki, Tapu ve Kadastro personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü koruma ve güvenlik görevlisi alımı şartları ne? İşte detaylar…
12.12.2022 Personel Alımı
Maden Tetkik ve Arama (MTA) personel alacak! İşte MTA personel alımı şartları!
Maden Tetkik ve Arama (MTA) personel alacak! İşte MTA personel alımı şartları! Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) duyurdu. En az lise mezunu personel alacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü’ne (MTA) mühendis, tekniker ve teknisyen kadrolarına KPSS’den en az 70 puanla personel alınacak. Peki, MTA personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte MTA personel alımı şartları!
12.12.2022 Personel Alımı
TTK işçi alımı ilanı yayınlandı! Başvuru İŞKUR üzerinden alınacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte başvuru şartları
TTK işçi alımı ilanı yayınlandı! Başvuru İŞKUR üzerinden alınacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte başvuru şartları Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) duyurdu! İŞKUR üzerinden yerüstü işyerlerinde çalıştırılmak üzere nitelikli işçi alımı yapılacak. İşçi alımı, Zonguldak İş Kurumu aracılığı ve doğrudan kura çekimi yoluyla yapılacak. Peki, TTK işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? TTK işçi alımı başvuru şartları ne? İŞKUR TTK işçi alımı başvuru ekranı!
9.12.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları!
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az lise mezunu personel alacak! İşte başvuru şartları! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 145 sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete’de ve Kariyer Kapısı kamu iş ilanları sayfasından yayınlandı. İlana göre, mühendis, şehir plancısı, mimar, diyetisyen, kütüphaneci, tekniker, teknisyen, büro personeli, destek personeli ile koruma ve güvenlik personeli alınacak. Başvurular 5 Aralık’ta başlıyor. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte kadro dağılımı ve Kariyer Kapısı başvuru ekranı!
4.12.2022 Personel Alımı
Sahte doktorun ifadesi ve olayı! Ayşe Özkiraz kimdir, kaç yaşında, nereli? Sahte doktor olayı nedir, kaç hastaya ameliyat yaptı? İşte sahte doktorun hikayesi…
Sahte doktorun ifadesi ve olayı! Ayşe Özkiraz kimdir, kaç yaşında, nereli? Sahte doktor olayı nedir, kaç hastaya ameliyat yaptı? İşte sahte doktorun hikayesi… Sahte Doktor Ayşe Kiraz kimdir, kaç yaşında, nereli? Sahte Doktor Ayşe Özkiraz olayı gündemdeki yerini koruyor. Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında detaylar gün geçtikte artıyor. Öte yandan Özkiraz'ın annesi Semra Arslan ATV'ye yaptığı açıklamalarda kendisinin de ilk defa öğrendiğini ifade ederek, "Ben büyüyünce doktor olacağım derdi. 'Anne sen çok çektin, ben seni kurtaracağım' derdi. Doğru söyleseydi, beni kurtarmasaydı. Bu kartları nasıl çıkarttı? Ben arıyorum, arkadaşları ile Çapa'da yemek yiyor. O güne kadar bilmiyorduk" dedi. Peki, Sahte Doktor Ayşe olayı nedir, sahte doktor ifadesi ne, sahte doktor nasıl ortaya çıktı?
30.11.2022 Gündem
Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı kura listesi ne zaman açıklanır?
Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı kura listesi ne zaman açıklanır? Sağlık Bakanlığı 11 bin 317 sürekli işçi alımı başvuruları 28 Kasım’da başladı. İŞKUR üzerinden alınan başvurular 2 Aralık’ta sona erecek. Başvurularını tamamlayan adaylar işçi alımı kura çekiliş tarihlerini araştırıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman? Sağlık Bakanlığı kura listesi ne zaman açıklanır? İşte detaylar…
29.11.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Lise Mezunu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lise mezunu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.