Linet

Linet

Son dakika Linet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Linet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Linet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Linet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan linet gelişmeleri de dahil olmak üzere 201 linet haberi bulunmuştur. Tüm linet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Davete bikini ile gitmişti, alışveriş tarzı olay oldu
Davete bikini ile gitmişti, alışveriş tarzı olay oldu Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren Simge Ünal, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı. Genç manken, iddialı alışveriş tarzıyla dikkat çekti.
19.10.2023 Magazin
Linet tepkilere dayanamadı! Sosyal medyadan açıklama yaptı: İliklerime kadar yaşadım
Linet tepkilere dayanamadı! Sosyal medyadan açıklama yaptı: İliklerime kadar yaşadım İsrail'in abluka altındaki Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından sanat dünyasından yapılan saldırya tepki yağmıştı. İsrail asıllı Türk şarkıcı Linet'in ise bu saldırıya sessiz kalması tepki çekmişti. Ünlü isim, sosyal medyadan gelen mesajların ardından Instagram sayfasından açıklama yaptı.
19.10.2023 Magazin
Hepsi 40'ı çoktan geçti! Bikinili görüntüleri ile genç kızlara taş çıkartıyorlar
Hepsi 40'ı çoktan geçti! Bikinili görüntüleri ile genç kızlara taş çıkartıyorlar Magazin dünyasının 40'lı yaşları geride bırakan ünlüleri arasında bikinili fotoğraf akımı başladı... Genç kızlara taş çıkaran isimlerin paylaşımlarına övgüler yağdı. Onlardan biri de “Beni bikinili görmeniz çok zor” diyen Linet’ti.Ünlü isim bikinili görüntüsü ile sosyal medyada gündem oldu
3.10.2023 Magazin
Linet şarkılarını minik dostuyla söyledi!
Linet şarkılarını minik dostuyla söyledi! Ünlü şarkıcı Linet, Mersin ve Adana konserlerinde müzikseverlerle buluştu. Linet'in şarkıları ve sahne performansı ile alkış aldığı Mersin konserinde ilginç anlar da yaşandı.
29.05.2023 Magazin
Yedi dilde şarkı söyleyen Linet'e Komşu'dan teklif
Yedi dilde şarkı söyleyen Linet'e Komşu'dan teklif İsrail'de doğup büyüyen, Türkiye'deki ilk albümünü 1995 yılında çıkaran müzik dünyasının güçlü seslerinden Linet, Yunanistan'ın ünlü bestecisi George Theophanous'ten teklif aldı.
15.05.2023 Magazin
Şarkısı yayından kaldırılan Linet: Demek ki yorumum birilerini rahatsız etti!
Şarkısı yayından kaldırılan Linet: Demek ki yorumum birilerini rahatsız etti! Sözü Hakkı Yalçın'a, bestesi Ayla Çelik ve Serdar Aslan'a ait olan 'Söz' isimli şarkıyı seslendirip geçtiğimiz hafta Youtube kanalında yayınlayan Linet, tüm izinlerin alınmasına rağmen parçanın yayından kaldırıldığını açıkladı.
14.04.2023 Magazin
Linet'in son pozları olay oldu!
Linet'in son pozları olay oldu! Yüzüne yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Linet, son fotoğraflarıyla yine adından söz ettiriyor. Yüz hatlarındaki değişiklik hemen göze çarpan ünlü şarkıcının yeni bir estetik uygulama yaptırıp yaptırmadığı merak ediliyor.
13.11.2022 Magazin
Mert Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Merve Boluğur’un eşi DJ Mert Aydın hakkında merak edilenler…
Mert Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Merve Boluğur’un eşi DJ Mert Aydın hakkında merak edilenler… Ünlü oyuncu Merve Boluğur DJ Mert Aydın ile dün akşam Fuat Paşa Yalısı'nda nikâh masasına oturdu. Gelişmenin ardından Merve Boluğur'un eşi Mert Aydın hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Mert Aydın kimdir, kaç yaşında? Mert Aydın aslen nereli, ne iş yapıyor?
3.10.2022 Televizyon
Linet: Ağlama Duvarı'nda hayallerimi yazdım ve gerçek oldu
Linet: Ağlama Duvarı'nda hayallerimi yazdım ve gerçek oldu İlk albümünü doğup büyüdüğü İsrail'de yapan, Türkiye'deki ilk albümünü ise 1995 yılında çıkaran Linet Menaşi, Girne'de sahneye çıktı. Hayallerinin gerçekleşip gerçekleşmediği sorulan şarkıcı, 11 yaşında okul gezisiyle Kudüs'teki Ağlama Duvarı'nda gittiğini açıklarken, yıllar öncesine ait dileğini paylaştı.
11.07.2022 Magazin
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın
Bayram tatili için yola rezervasyonsuz çıkmayın Uzun kış döneminin ardından ilk tatil fırsatı olan Ramazan Bayramı'nda, Akdeniz ve Ege sahillerindeki popüler destinasyonlar yoğun ilgi gördü. Sektör temsilcileri, bayram tatili için 'Rezervasyonsuz yola çıkmayın' uyarısında bulundu. Ajda Pekkan'dan Şevval Sam'a, Ebru Gündeş'ten Sibel Can'a birçok sanatçı da otellerde konser verecek.
28.04.2022 Yaşam
Mide küçültme ameliyatı olan Linet bambaşka biri oldu! Olay pozlar...
Mide küçültme ameliyatı olan Linet bambaşka biri oldu! Olay pozlar... Sahne tarzıyla sık sık adından söz ettiren Linet sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Mide küçültme ameliyatı olarak bambaşka birine dönüşen Linet formunu korumak için spor ve yogayı ihmal etmiyor.
24.04.2022 Magazin
Linet sahnede gözyaşlarını tutamadı!
Linet sahnede gözyaşlarını tutamadı! Annesi Leyla Özgecan’ı geçen ay kaybettiği için konserlere ara veren Linet 1 ay sonra Kıbrıs'ta sahne aldı. Röportaj vermeyen Linet sahnede “Ben susmak istemiyorum, şarkı söylemek istiyorum. O da böyle yapmamı isterdi. Gerçekten bazı şeylerin değerini hayattayken bilmek lazım. Annemi çok özlüyorum. Bu gece bütün şarkılar Leyla Özgecan’a gelsin” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
19.04.2022 Magazin
Şarkıcı Linet için hayat durdu! 'Tüm konserlerimi iptal ettim'
Şarkıcı Linet için hayat durdu! 'Tüm konserlerimi iptal ettim' Müzik dünyasının güçlü seslerinden Linet, üç hafta önce annesi Leyla Özgecan'ın ölümünden sonra ilk kez konuştu. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü şarkıcı, tüm konserlerini iptal ettiğini açıklarken, "Benim için hayat durmuş durumda" dedi.
9.04.2022 Magazin
Pelin Batu'dan doktor eşi Macit Bitargil'e uzaklaştırma kararı!
Pelin Batu'dan doktor eşi Macit Bitargil'e uzaklaştırma kararı! Oyuncu Pelin Batu, dört yıl önce Roma'da evlendiği kalp damar cerrahı eşi Macit Bitargil hakkında kendisine yoğun psikolojik baskı uyguladığı ve fiziksel şiddet eğilimli davranışlar sergilediği iddiasıyla iki ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
23.03.2022 Magazin
Annesini kaybeden Linet'ten duygulandıran paylaşım!
Annesini kaybeden Linet'ten duygulandıran paylaşım! Şarkıcı Linet'in annesi Leyla Özgecan, 19 Mart'ta hayatını kaybetmişti. Anne acısıyla sarsılan Linet, sosyal medya hesabından görenleri duygulandıran bir paylaşım yaptı.
23.03.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Linet'in annesi hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcı Linet'in annesi hayatını kaybetti Ünlü şarkıcı Linet, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımda, annesi Leyla Özgecan'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.
18.03.2022 Magazin
Linet'ten Aslı Şen açıklaması: Kendisini tanımıyorum!
Linet'ten Aslı Şen açıklaması: Kendisini tanımıyorum! İsrail'li şarkıcı Linet, Maslak'ta bir mekanda sahne almadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 46 yaşındaki Linet, hem magazin gündemine bomba gibi düşen 'Asker kaçağıyım' açıklaması hem de Aslı Şen ile yaşadığı olay hakkında konuştu.
5.12.2021 Magazin
Linet kimdir? Şarkıcı Linet nereli? Linet Eurovision için X Factor yarışmasına katıldı!
Linet kimdir? Şarkıcı Linet nereli? Linet Eurovision için X Factor yarışmasına katıldı! Şarkıcı Linet, Eurovision'da İsrail'i temsil etmek için ülkedeki X Factor yarışmasına katıldı. Jüri üyelerini etkileyerek bir sonraki tura geçmeyi başaran Linet, sesiyle ülkede büyük yankı uyandırdı. İsrail Büyükelçiliği de Linet ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Peki, Linet kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Linet nereli? İşte şarkıcı Linet’in hayatı hakkında merak edilenler…
4.11.2021 Gündem
Şarkıcı Linet koronavirüse yakalandı!
Şarkıcı Linet koronavirüse yakalandı! Geçtiğimiz günlerde cemiyet hayatının tanınmış ismi Aslı Şen ile yaşadığı polemikle magazin gündemine gelen Linet'in koronavirüse yakalandı.
26.10.2021 Magazin
Kuruçeşme'de Linet gecesi
Kuruçeşme'de Linet gecesi Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde önceki akşam Türk müziğinin güçlü isimlerinden Linet, müzikseverler ile bir araya geldi.
12.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Linet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki linet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.