Gazete Vatan Logo

Mert Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Merve Boluğur’un eşi DJ Mert Aydın hakkında merak edilenler…

Ünlü oyuncu Merve Boluğur DJ Mert Aydın ile dün akşam Fuat Paşa Yalısı'nda nikâh masasına oturdu. Gelişmenin ardından Merve Boluğur'un eşi Mert Aydın hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Mert Aydın kimdir, kaç yaşında? Mert Aydın aslen nereli, ne iş yapıyor?

Mert Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Merve Boluğur’un eşi DJ Mert Aydın hakkında merak edilenler…

Mert Aydın ile Merve Boluğur dün akşam evlendi. Boluğur'un sosyal medya hesabından yaptığı gelinlikli paylaşımları beğenir toplarken Merve Boluğur'un eşi hakkında araştırma yapılmaya başlandı. İşte Mert Aydın hakkında merak edilenler…

2015 yılında evlendiği şarkıcı Murat Dalkılıç ile iki sene sonra ayrılan Boluğur, ikinci kez nikah masasına oturdu. Çiftin düğünü Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşti.

Merve Boluğur'un eşi Mert Aydın kimdir?

Mert Aydın, 6 Mart 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. 35 yaşındaki Aydın, 14 yaşındayken profesyonel olarak müzik eğitimlerine başladı.

Eğlence sektörünün tanınan isimlerinden olan Mert Aydın DJ'dir. Ajda Pekkan, Irmak Arıcı, Sinan Akçıl, Behzat Gerçeker, Linet gibi isimlerle çalışan Mert Aydın, Nokta müziğin de kurucuları arasında yer alıyor.