Mert Aydın

Mert Aydın

Son dakika Mert Aydın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mert Aydın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mert Aydın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mert Aydın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mert aydın gelişmeleri de dahil olmak üzere 622 mert aydın haberi bulunmuştur. Tüm mert aydın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evlilikleri 44 gün sürmüştü! Merve Boluğur ile Mert Aydın barıştı mı?
Evlilikleri 44 gün sürmüştü! Merve Boluğur ile Mert Aydın barıştı mı? Merve Boluğur önceki gün Nişantaşı’nda bir AVM’de görüntülendi. Eski eşli Mert Aydın ile barıştıkları iddialarına da yanıt verdi.
3.02.2024 Magazin
Merve Boluğur'un 2024 paylaşımına yorum yağdı!
Merve Boluğur'un 2024 paylaşımına yorum yağdı! Murat Dalkılıç, ardından DJ Mert Aydın ile olmak üzere iki evlilik yapan Merve Boluğur’un yeni yıl paylaşımı çok konuşuldu. Balkonda dil çıkardığı bir kareyi "2024" notuyla paylaşan ünlü ismin fotoğrafı sosyal medya kullanıcıların da diline düştü.
2.01.2024 Magazin
Merve Boluğur’dan evlilik sorusuna yanıt!
Merve Boluğur’dan evlilik sorusuna yanıt! Önce Murat Dalkılıç, ardından DJ Mert Aydın ile evlenip boşanan Merve Boluğur, paylaşımına gelen yoruma yanıt verdi. Takipçisinin "Ablam üçüncü koca ne zaman geliyor?" mesajına yanıt veren ünlü oyuncu, sosyal medyada gündem oldu.
1.12.2023 Magazin
Mert Aydın trafik kazası geçirdi!
Mert Aydın trafik kazası geçirdi! Oyuncu ve şarkıcı Mert Boluğur ile sürpriz evliliği sadece 53 günde biten Mert Aydın, arkadaşının kullandığı araçta trafik kazası geçirdi. Ünlü DJ, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
5.10.2023 Magazin
Yeliz Yeşilmen dalga geçmişti! Mert Aydın'dan Merve Boluğur’un 'Barbie’ tarzına yorum
Yeliz Yeşilmen dalga geçmişti! Mert Aydın'dan Merve Boluğur’un 'Barbie’ tarzına yorum Geçtiğimiz günlerde "Barbie" filmi vizyona girdi. Yılın en iyi açılışını yapan filmi sosyal medyada trend oldu. Pek çok ünlü Barbie gibi giyinip sosyal medyada paylaştı. Ünlü isimlerden Merve Boluğur'da bu akımdan eksik kalmadı ve Instagram hesabından Barbie tarzını sevenlerinin beğenisine sunarken eski eşinden olay bir yorum geldi. Merve Boluğur ile sürpriz evliliği sadece 53 günde sonra eren DJ Mert Aydın, eski eşinin sosyal medyada gündem olan 'Barbie' pozları hakkında konuştu. Aydın, "Boluğur ile barışma söz konusu mu?" sorusunu da yanıtladı.
5.08.2023 Magazin
Merve Boluğur trafik kurallarını hiçe saydı!
Merve Boluğur trafik kurallarını hiçe saydı! Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, önceki akşam İstinye'de görüntülendi. Geçtiğimiz güünlerde bir alışveriş merkezinde yangın çıktığı sırada orada bulunan Boluğur'un, gazetecilerin soruları karşısındaki umursamaz tavırları ve trafik kurallarını hiçe sayması dikkat çekti.
27.05.2023 Magazin
Merve Boluğur çocukluk fotoğraflarını paylaştı
Merve Boluğur çocukluk fotoğraflarını paylaştı Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, 'Anneler Günü'nü çocukluk kareleriyle kutladı. Ünlü oyuncunun paylaşımına takipçilerinden ''Hiç değişmemişsin'' yorumları geldi.
14.05.2023 Magazin
Merve Boluğur yeni stilini  Kristien Stewart'a benzetti!
Merve Boluğur yeni stilini Kristien Stewart'a benzetti! Sosyal medya paylaşımları ve aşk hayatıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Merve Boluğur, imajını yeniledi. Ünlü oyuncu, saç modelini Kristien Stewart'a benzetip göndermede bulundu.
3.05.2023 Magazin
Merve Boluğur'dan hayranlarına müjdeli haber!
Merve Boluğur'dan hayranlarına müjdeli haber! Bir süredir ekranlardan uzak olan ve ilişkileriyle gündeme gelen Merve Boluğur, Instagram sayfasından takipçisine verdiği bir cevap ile tekrar ekranlara döneceğini açıkladı.
22.04.2023 Magazin
Merve Boluğur'dan 'üçüncü evlilik' açıklaması!
Merve Boluğur'dan 'üçüncü evlilik' açıklaması! Uzun süredir ekranlarda yer almayan, geçtiğimiz yıl şarkıcılığa adım atan Merve Boluğur, özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. 2015'te nikâh masasına oturduğu şarkıcı Murat Dalkılıç'tan 2017'de boşanan, DJ Mert Aydın'la birlikteliği de mutsuz sonla biten oyuncu, hakkında çıkan "Yeniden evlenecek" iddiasına yanıt verdi.
14.04.2023 Magazin
Merve Boluğur: Artık insanlar beni özledi
Merve Boluğur: Artık insanlar beni özledi 'Ezgi' karakterine hayat verdiği 'İçimdeki Fırtına' (2017) dizisinden sonra ekranlarda yer almayan, geçtiğimiz yıl şarkıcılığa adım atan Merve Boluğur, sinema filmi için çalıştığını söyledi.
21.03.2023 Televizyon
Pınar Dilşeker ve İsmail Recai Şanlı Milano'da aşk tazeliyor!
Pınar Dilşeker ve İsmail Recai Şanlı Milano'da aşk tazeliyor! Pınar Dilşeker, nişanlısı İsmail Recai Şanlı ile Milano'ya gitti. Dilşeker, Şanlı ile tatil fotoğraflarını "Milano masalı" notuyla paylaştı.
20.03.2023 Magazin
Mert Aydın'dan Merve Boluğur ile ilgili dikkat çeken yanıt!
Mert Aydın'dan Merve Boluğur ile ilgili dikkat çeken yanıt! Oyuncu Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın, 45 süren evlilikleri bittikten sonra birkaç kez birlikte görüntülenmiş ve 'Aşk yeniden mi?' sorularını akıllara getirmişti. Mert Aydın, Merve Boluğur'la ilgili "Yeniden bir araya gelir misiniz?" sorusu üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
20.03.2023 Magazin
Merve Boluğur'dan çocuk yanıtı!
Merve Boluğur'dan çocuk yanıtı! DJ Mert Aydın'la evliliği sadece 53 gün süren Merve Boluğur, sık sık takipçileriyle iletişim kurduğu sosyal medya hesabından soru-cevap etkinliği yaptı. Ünlü isim, bir hayranının "Seni anne olarak görmek istiyoruz" mesajına verdiği yanıtla dikkat çekti.
7.02.2023 Magazin
Murat Dalkılıç'la barıştığı iddiasına Merve Boluğur'dan yanıt!
Murat Dalkılıç'la barıştığı iddiasına Merve Boluğur'dan yanıt! Merve Boluğur özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. DJ Mert Aydın'la evliliği sadece 53 gün süren Boluğur, "eski eşi Murat Dalkılıç'la barıştığı" haberlerine yanıt verdi. Mabel Matiz ve Mert Demir'in popüler parçası 'Antidepresan' yorumuyla da çok konuşulan oyuncu, müziğe yönelmesinin nedeni olarak ilginç sözler sarf etti.
4.02.2023 Magazin
Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç barıştı mı? Murat Dalkılıç, Merve Boluğur'un sokağında yakalandı!
Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç barıştı mı? Murat Dalkılıç, Merve Boluğur'un sokağında yakalandı! Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç yeniden mi? Uzun bir süre aşk yaşayan çift 2015 yılında evlenmiş, 2017 yılında da boşanmıştı. Merve Boluğur, geçtiğimiz aylarda Mert Aydın ile ikinci kez dünyaevine girmişti. 53 gün süren bu evlilik sonrası ilginç bir gelişme yaşandı. Murat Dalkılıç'ın Merve Boluğur'un evinin sokağında görülmesi kafaları karıştırdı. Peki Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç barıştı mı?
29.01.2023 Televizyon
Ünlü isim nafaka cevabıyla Cem Yılmaz'a göndermede bulundu: Kadını mağdur edenler acizdir
Ünlü isim nafaka cevabıyla Cem Yılmaz'a göndermede bulundu: Kadını mağdur edenler acizdir Şefik Öztek ile 2.5 yıl önce yollarını ayıran Şebnem Özinal, "Ben evlilik kadını değilmişim" itirafında bulunurken, Mert Aydın'dan sadece 53 günde boşanan meselektaşı Merve Boluğur'la ilgili sözleriyle dikkat çekti. Eski eşlerine nafaka ödemek istemeyen erkekleri de acizlikle suçlayan oyuncu, "Kusura bakmayın imza attıysanız indirime gidemezsin" dedi.
19.01.2023 Magazin
Merve Boluğur deliye döndü!  "İnsan değilsiniz siz"
Merve Boluğur deliye döndü! "İnsan değilsiniz siz" Merve Boluğur, 53 gün süren evliliğinden sonra boşandığı eşi Mert Aydın’la görüntülenince muhabirlere tepki gösterdi. Aydın da aracını muhabirlerin üzerine sürdü.
29.12.2022 Magazin
Merve Boluğur yine çok konuşuldu! Mayolu pozlarıyla sosyal medyayı salladı
Merve Boluğur yine çok konuşuldu! Mayolu pozlarıyla sosyal medyayı salladı Merve Boluğur, DJ Mert Aydın ile 53 gün süren evliliği sonrası gündem olmaya devam ediyor. Survivor 2023'te eski eşi Mert Aydın ile birlikte yarışacağı öne sürülen Boluğur, mayolu pozuyla Instagram'ı salladı. Merve Boluğur yanık teniyle dikkat çekti.
25.12.2022 Magazin
Bir aylık evlilikten sonra boşanan Merve Boluğur ile Mert Aydın sarmaş dolaş görüntülendi
Bir aylık evlilikten sonra boşanan Merve Boluğur ile Mert Aydın sarmaş dolaş görüntülendi 53 günlük evliliklerini geçtiğimiz ay noktalayan Merve Boluğur ile Mert Aydın birbirinden kopamadı. Aniden boşanma kararı alan ve boşanan çift önceki akşam Arnavutköy'de sarmaş dolaş görüntülendi.
17.12.2022 Magazin
Merve Boluğur'dan herkesi şaşırtan hareket!
Merve Boluğur'dan herkesi şaşırtan hareket! Son zamanlarda özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur geçtiğimiz haftalarda DJ Mert Aydın ile boşanmıştı. Elinde alkol şişesiyle alışveriş merkezine giden Merve Boluğur, hiç tanımadığı adamın masasına oturdu.
15.12.2022 Magazin
Merve Boluğur ve Mert Aydın barışıyor mu?
Merve Boluğur ve Mert Aydın barışıyor mu? 2 Ekim'de nikah masasına oturan Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın evliliği yaklaşık 2 ay sürdü. Ani bir şekilde boşanan çift önceki akşam birlikte görüldü.
11.12.2022 Magazin
Merve Boluğur ile Mert Aydın mekan çıkışı birlikte görüntülendi!
Merve Boluğur ile Mert Aydın mekan çıkışı birlikte görüntülendi! Oyuncu Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın, sadece 53 gün süren evliliklerinin ardından 23 Kasım'da boşanmıştı. Ancak boşanmanın üzerinden çok geçmeden eski eşler cephesinden akılları karıştıran bir hamle geldi. Birlikte bir mekan çıkışı kameralara yansıyan ikilinin barışıp barışmadıkları merak konusu oldu.
10.12.2022 Magazin
Merve Boluğur ekranlara dönüyor! 'Survivor'a gidecek
Merve Boluğur ekranlara dönüyor! 'Survivor'a gidecek Geçtiğimiz günlerde DJ Mert Aydın ile evliliği 53 gün süren Merve Boluğur’un ‘Survivor’a katılacağı iddia edildi. 2023 yılında başlayacak program için Dominik Cumhuriyeti’ne gideceği öğrenilen oyuncu, uzun zaman sonra da ekrana dönmüş olacak.
5.12.2022 Magazin
Mert Aydın, eski eşi Merve Boluğur'a 'gereksiz insan' dedi!
Mert Aydın, eski eşi Merve Boluğur'a 'gereksiz insan' dedi! Merve Boluğur ile 53 gün süren evliliği 23 Kasım'da tek celsede biten, beş dakika süren boşanma davası sonrası "Olmadı, yürütemedik" demekle yetinen Mert Aydın, DJ'lik yaptığı etkinlikte eski eşini hedef aldı. Basın mensuplarına "Bana ne soracağınızı biliyorum" diyen 35 yaşındaki Aydın, ünlü oyuncuya yönelik tepkisi sözlerine de yansıdı.
3.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mert Aydın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mert aydın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.