Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü isim nafaka cevabıyla Cem Yılmaz'a göndermede bulundu: Kadını mağdur edenler acizdir

Ünlü isim nafaka cevabıyla Cem Yılmaz'a göndermede bulundu: Kadını mağdur edenler acizdir

Şefik Öztek ile 2.5 yıl önce yollarını ayıran Şebnem Özinal, "Ben evlilik kadını değilmişim" itirafında bulunurken, Mert Aydın'dan sadece 53 günde boşanan meselektaşı Merve Boluğur'la ilgili sözleriyle dikkat çekti. Eski eşlerine nafaka ödemek istemeyen erkekleri de acizlikle suçlayan oyuncu, "Kusura bakmayın imza attıysanız indirime gidemezsin" dedi.

Ünlü isim nafaka cevabıyla Cem Yılmaz'a göndermede bulundu: Kadını mağdur edenler acizdir

Şebnem Özinal, bir ayakkabı firmasının yeni sezon ürünlerini tanıttığı davette objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Özinal, tiyatroda sahnelediği 'Seninle Evlenir miyim?'e gelenlerin, oyundan sonra ya boşanma ya da evlenme kararı aldığını söyledi.

"BİR DAHA ASLA EVLENMEM"

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; 15 yıllık eşi Şefik Öztek’ten boşanan ve başarısız evlilik yaptığı itirafında bulunan 52 yaşındaki oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Ben evlilik kadını değilmişim, onu anladım. Bana göre bir müessese değilmiş. Bir daha asla evlenmem. Bir çocuğum var, onu büyütüyorum. Değil evlilik, ilişki bile istemiyorum çünkü ilişkiler de çok zor. Ona vakit kalmıyor. Özgürlüğe çok alıştım, konforum yerinde. İlişkinin sorumluluğunu almak istemiyorum. Tiyatro oyununa gelen ya evlenme kararı alıyor ya da boşanma kararı alıp evine gidiyor. Seyirci çok seviyor.

"EVLİLİĞİ EVCİLİK OYUNUNA GÖRÜYORLAR"

Günümüzün evliliklerini, DJ Mert Aydın ile 53 günde boşanan Merve Boluğur örneği üzerinden değerlendiren Şebnem Özinal, "Şöyle bir kafa yapıları var; 'Bir kere evleneyim anlaşamazsam boşanırım'. Evlilik özel bir kurum, devam edeceğine inandığın kişiyle evlenin. Ben doğru işi, yanlış eşi seçmişim. Oyuncak gibi oldu artık evlilikler. Merve Boluğur galiba 40 gün evli kaldı. Sadece düğün yapmak için, sanki şaşa olsun diye evleniyorlar. Böyle bir şey değil ki bu. Evcilik oyunu gibi görüyorlar. Genç kızlar arasında 'Şu adamı evliliğe ben ikna ettim' durumu var. Evlilik sanki çok büyük başarı öyküsü gibi. İki insan anlaşıyor ve bunu resmi hale getiriyor. Bu bir güç savaşı, meslek değil" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"ÖNCE İMZA TIP, SONRA İNDİRİM İSTİYORLAR"

Oyuncu, komedyen Cem Yılmaz'ın eski eşi ve oğlu Kemal'in annesi Ahu Yağtu'ya ödediği nafaka ücretinin düşürülmesi talebiyle magazin gündemine gelen ve boşanan erkeklerin sorun olarak gördüğü 'nafaka' konusuyla ilgili de konuştu.

Boşanırken 'Aman bitsin bu evlilik kurtulayım' diye her şeye imza atıyor erkek tarafı. Sonra fazla gelmeye başlıyor o nafakalar ve indirim istiyorlar. Kusura bakmayın imza attıysanız indirime gidemezsin. Ayrıca çok kazananlar da var, bunun örnekleri de var. Kadını mağdur etmeye çalışmayı acizlik olarak görüyorum.

 

NE OLMUŞTU?

Cem Yılmaz, 2012 yılında dünyaevine girdiği Ahu Yağtu ile 2013'te boşanmıştı. Nafaka davasıyla gündemde olan komedyen, mahkeme kararıyla nafakayı 70 bin TL’ye düşürmüştü. Ahu Yağtu ise karara itiraz edip, İstinaf Mahkemesi'ne başvurmuştu. Mahkeme, nafakayı tekrar 10 bin dolar olarak düzenlemişti.