Yanıt

Yanıt

Son dakika yanıt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yanıt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yanıt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yanıt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yanıt gelişmeleri de dahil olmak üzere 37.994 yanıt haberi bulunmuştur. Tüm yanıt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dedikodular yanıt buldu! Berksan ve Reyhan Karaca birlikte görüntülendi
Dedikodular yanıt buldu! Berksan ve Reyhan Karaca birlikte görüntülendi'Haberi Var Mı', 'Çilek', 'Onlar Bilmez', 'Ben' gibi şarkılarıyla tanınan Berksan, adının aşk dedikodularına karıştığı Reyhan Karaca ile Etiler'de görüntülendi.
22.10.2024Magazin
CHP lideri Özgür Özel'den Bahçeli'nin 'İmralı' çağrısına ilk yanıt
CHP lideri Özgür Özel'den Bahçeli'nin 'İmralı' çağrısına ilk yanıtCHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında konuştu. Özel, Devlet Bahçeli'nin İmralı çağrısına yanıt verdi.
22.10.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli'nin çağrısına DEM Parti'den yanıt: Barış için inisiyatife hazırız
MHP lideri Bahçeli'nin çağrısına DEM Parti'den yanıt: Barış için inisiyatife hazırızMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısındaki konuşmasında 'Terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM’de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın.' çağrısında bulundu. Bu çağrıya DEM Parti'den yanıt geldi. Yapılan açıklamada "Onurlu bir barış için inisiyatif almaya hazırız" ifadeleri denildi.
22.10.2024Gündem
Kerem Aktürkoğlu kendini tutamadı! Mert Hakan Yandaş'a fena giydirdi: Atlamasınlar şimdi
Kerem Aktürkoğlu kendini tutamadı! Mert Hakan Yandaş'a fena giydirdi: Atlamasınlar şimdiPortekiz ekibi Benfica'da forma giyen Kerem Aktürkoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Beşiktaş derbisi tahminini açıklayan yıldız futbolcu, Mert Hakan Yandaş sorularına da çok konuşulacak bir yanıt verdi. İşte detaylar...
22.10.2024Galatasaray
Nuri Şahin'den Sergen Yalçın'a hocalık cevabı: Reyting peşinde!
Nuri Şahin'den Sergen Yalçın'a hocalık cevabı: Reyting peşinde!Almanya'da Dortmund'un teknik direktörlüğünü yapan Nuri Şahin, Sergen Yalçın'ın 'Hiçbir başarı yok. Sonra Dortmund’a hoca ol. Bu nasıl oluyor?' sözlerine cevap verdi.
20.10.2024Şampiy10
'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında dehşete düşüren sözler: O kapılar açıldığında bebeklerin çığlıklarını unutmuyorum
'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında dehşete düşüren sözler: O kapılar açıldığında bebeklerin çığlıklarını unutmuyorumTürkiye'yi sarsan 'Yenidoğan çetesi' soruşturmasında kan donduran detaylar çıkmaya devam ediyor. Esenyurt'ta faaliyetine son verilen hastane ile ilgili iddialarda bulunan Cemil Imrak, "Ben ne gerekiyorsa yapın, gerekirse bebeğimi alıp başka hastaneye götüreyim dedim. 'Sen götürürsen bebeği yolda ambulansta kaybedebiliriz, öyle bir şansımız da var çünkü bebeğin durumu kritik' dedi. Beşinci gün arayıp, 'Başınız sağ olsun bebeği kaybettik' dediler" ifadelerini kullandı. Özel Reyap Hastanesi'nde 2020 yılında sezaryen ile doğum yapan ve yaklaşık 1 ay boyunca bebeği yoğun bakımda kalıp çocuğunda kronik hastalık oluştuğunu anlatan Neslihan Ünlü P. ise yoğun bakımdaki bebeği için ‘anne sütü' götürünce ‘neden bu kadar çok süt getiriyorsun' cevabını aldığını belirten anne, “O kapılar açıldığında bebeklerin çığlıklarını duyuyorduk. O çığlıkları hiç unutmuyorum” diye konuştu.
20.10.2024Gündem
Nur Sürer'den Farah Zeynep Abdullah'a Yılmaz Güney tepkisi!
Nur Sürer'den Farah Zeynep Abdullah'a Yılmaz Güney tepkisi!Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde aldığı ödülü Yılmaz Güney'e adayan Nur Sürer'e oyuncu Farah Zeynep Abdullah tepki göstermişti. Usta oyuncu Nur Sürer de günler sonra Abdullah'a sert yanıt verdi.
19.10.2024Magazin
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan İsrail-İran olası savaşı açıklaması: Bunu yüksek bir ihtimal olarak değerlendirmek gerekiyor
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan İsrail-İran olası savaşı açıklaması: Bunu yüksek bir ihtimal olarak değerlendirmek gerekiyorDışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail ile İran arasındaki olası savaşı "yüksek bir ihtimal olarak değerlendirmek" gerektiğini belirterek, ülke ve bölge olarak buna hazır olunması uyarısında bulundu.
17.10.2024Gündem
Rojin'in babası konuştu: İntihar etseydi yurdun 4'üncü katından ederdi, darp izi var
Rojin'in babası konuştu: İntihar etseydi yurdun 4'üncü katından ederdi, darp izi varVan'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan üniversite öğrencisi Rojin'in (21) babası Nizamettin Kabaiş, "Bellidir, vahşetle öldürüp göle atmışlar. 24 kilometre uzaklıkta çıktı. Bu mümkün mü, intihar etse, cansız bedeninin oradan çıkması? Bir günde oraya ulaşılmaz. Kimseyle arasında bir sorunu yoktu. İntihar edecek bir çocuk değildi. Yurdu 4’üncü kattaydı. İntihar etse oradan ederdi. Belirtilere göre sırt ve diz kapağında darp izi var" dedi.
17.10.2024Gündem
Dünyaca ünlü solistten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Dünyaca ünlü solistten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürİngiliz müzik grubu Pink Floyd'un kurucusu ve solisti Roger Waters, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti. İsrail'in Gazze saldırılarının 1. yıl dönümüne özel yayımlanan videoyu paylaşan Waters, “Size ve Türkiye halkına, Filistin'deki kardeşlerimizin soykırımına karşı Batı'da tek ses olarak durduğunuz için teşekkür etmeliyiz, teşekkür ederiz" dedi.
17.10.2024Dünya
Bursa Gemlik Belediyesi’nin bütçesi 1 milyar lira
Bursa Gemlik Belediyesi’nin bütçesi 1 milyar liraBursa'nın Gemlik Belediyesi 2025 Yılı Gelir Gider Bütçesi, belediye meclisinde kabul edildi. Bütçe görüşmelerinde yer yer konu dışına çıkarak belediyenin diğer çalışmaları hakkında eleştiri yapan muhalefete cevap veren Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, “Gemlik için yapılacak işlerde birlik ve beraberlik içinde olmalıyız” dedi.
17.10.2024Gündem
Antarktika'daki 'gizemli kapı' nereye açılıyor? Bilim insanları son noktayı koydu
Antarktika'daki 'gizemli kapı' nereye açılıyor? Bilim insanları son noktayı koyduKoca Ayak'ın yazlığı mı, Star Trek'ten bir mekik mi, Boeing kapısı mı? Teorilere bilim insanları nokta koydu!
17.10.2024Yaşam
Nefise Karatay'a yaşlılık mesajı yağıyor! Bakın ne cevap verdi
Nefise Karatay'a yaşlılık mesajı yağıyor! Bakın ne cevap verdiBir dönemin ünlü mankenlerinden Nefise Karatay Ceyda Düvenci'nin konuğu oldu. Yıllara meydan okuyan Nefise Karatay kendisine gelen "Siz de yaşlandınız" yorumlarına bakın ne yanıt verdi.
17.10.2024Magazin
Sıla Türkoğlu'nun lahmacun fotoğrafı olay oldu! Yanıt gecikmedi
Sıla Türkoğlu'nun lahmacun fotoğrafı olay oldu! Yanıt gecikmediKızılcık Şerbeti'nde Doğa karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu Instagram hesabından aşkını ilan etmişti. Çok konuşulan fotoğraflar sonrası Sıla Türkoğlu'ndan bir Twitter kullanıcısına yanıt verdi.
16.10.2024Magazin
Nefise Karatay Survivor'a katılacak mı? Cevabı sosyal medyadan verdi
Nefise Karatay Survivor'a katılacak mı? Cevabı sosyal medyadan verdiSurvivor All Star'ın ise ikincisi Nefise Karatay, sosyal medyadan takipçilerinin kendisine yönelttiği 'Bu sene yarışmaya katılacak mısın?' sorularına yanıt verdi.
15.10.2024Magazin
A Milli Takım'da Montella'dan Kerem Aktürkoğlu cevabı: Kimse alınmasın buna
A Milli Takım'da Montella'dan Kerem Aktürkoğlu cevabı: Kimse alınmasın bunaA Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında deplasmanda İzlanda'yı 4-2 geçerek tarihinde ilk kez bu deplasmanda kazandı. Maçın ardından konuşan Montella, takımıyla gurur duyduğunu söylerken Kerem Aktürkoğlu özelinde de konuştu.
15.10.2024Süper Lig
Asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrette sürpriz rakam ortaya çıktı! İşte detaylar...
Asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrette sürpriz rakam ortaya çıktı! İşte detaylar...Milyonların merakla beklediği asgari ücret zammı için geri sayım başladı. Asgari ücret komisyonu aralık ayında toplanarak 2025 yılında uygulanacak asgari ücreti belirleyecek. Böylece milyonların merak ettiği "Asgari ücret ne kadar olacak?" sorusu yanıt bulmuş olacak. Peki asgari ücret için hangi rakamlar konuşuluyor? İşte asgari ücret zammı için merak edilen detaylar...
İsmail Balaban'ın eşi İlayda Şeker Survivor yorumuna yanıt o mesajla yanıt verdi
İsmail Balaban'ın eşi İlayda Şeker Survivor yorumuna yanıt o mesajla yanıt verdiSurvivor 2021’de mücadele eden İsmail Balaban, aynı yıl gönüller takımında mücadele eden İlayda Şeker ile yarışmadan sonra evlenmişti. Çiftten Balaban'ın son olarak Survivor 2025'e katılacağı söyleniyordu. Eş İlayda Şeker gelen bir soruya bakın ne yanıt verdi.
14.10.2024 Magazin
Narin cinayeti soruşturmasında yeni gelişme! Bakan Tunç: Oda oda, kimin hangi dakikada nerede olduğu belirlendi
Narin cinayeti soruşturmasında yeni gelişme! Bakan Tunç: Oda oda, kimin hangi dakikada nerede olduğu belirlendiAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Tunç, Narin Güran cinayeti ile ilgili "Kimin hangi dakikada nerede olduğu, kimlerle kimin beraber olduğu belirlendi. Teknolojinin son imkanları kullanılarak bu soruşturma yapıldı. Oda oda herkesin nerede olduğu baz kayıtlarında belli." ifadelerini kullandı.
14.10.2024Gündem
Nur Sürer ödülünü Yılmaz Güney'e adadı: Kadına şiddet mesajı verip Yılmaz Güney’i savunmak olur mu
Nur Sürer ödülünü Yılmaz Güney'e adadı: Kadına şiddet mesajı verip Yılmaz Güney’i savunmak olur muAltın Portakal Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü alan Nur Sürer, ödülü alırken yaptığı konuşmada “Kadınlardan elinizi çekin” diyerek son yıllarda gittikçe artan erkek şiddetine ve İstanbul Sözleşmesi’ne dikkat çekti.
14.10.2024Magazin
Milliler galibiyet için sahaya çıkıyor… Karşılaşmanın heyecanı Misli’de yaşanıyor!
Milliler galibiyet için sahaya çıkıyor… Karşılaşmanın heyecanı Misli’de yaşanıyor!Uluslar Ligi’nde karşılaşmalar tüm hızıyla devam ediyor. A Milli Takımımız bugün İzlanda ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın heyecanı Türkiye'nin "En Yüksek" oranları ile Misli'de yaşanıyor.
14.10.2024İddaa
Çin, Tayvan'ın etrafını kuşatan kapsamlı askeri tatbikata başladı
Çin, Tayvan'ın etrafını kuşatan kapsamlı askeri tatbikata başladıÇin, egemenlik ihtilafı içinde olduğu Tayvan'ın lideri Lai Ching-te'nin ilk "Ulusal Gün" konuşmasını yapmasından 4 gün sonra, Ada ve çevresini kuşatan kapsamlı askeri tatbikata başladı.
14.10.2024Dünya
Anayasada 3. madde tartışması! Numan Kurtulmuş: Algı operasyonudur
Anayasada 3. madde tartışması! Numan Kurtulmuş: Algı operasyonudurTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmasında ilk 4 maddeyle ilgili bir tartışmanın söz konusu olmadığını belirterek, "3. maddeyle ilgili bir tartışma varmış gibi göstermek en hafif tabiriyle haksızlıktır, yanlışlıktır ve bir algı operasyonudur." dedi.
13.10.2024Gündem
Dusan Tadic'e geri dön çağrısı! Sürpriz gelişme
Dusan Tadic'e geri dön çağrısı! Sürpriz gelişmePerformansıyla dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, milli takımının yetkililerini harekete geçirdi.
13.10.2024Şampiy10
Kayıp Rojin Kabaiş'i arama çalışmalarında kadavra köpekleri de kullanılıyor
Kayıp Rojin Kabaiş'i arama çalışmalarında kadavra köpekleri de kullanılıyorVan'da kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'i (21) arama çalışmaları 16'ncı günde devam ediyor. Aramalar, dün kadavra köpeğinin tepki vermesi üzerine kazı çalışmasının yapıldığı bölgede yoğunlaştı.
13.10.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yanıt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yanıt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.