Cem Yılmaz Kimdir

Cem Yılmaz Kimdir

Cem Yılmaz (d. 23 Nisan 1973, İstanbul), Türk komedyen; oyuncu, müzisyen, karikatürist, seslendirmen, senarist, yapımcı ve yönetmendir. 23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Gürün, Sivaslıdır. İlköğrenimini Mehmet Âkif İlkokulunda tamamladı. Ortaokulda Bahçelievler Kâzım Karabekir Ortaokulunu, sonrasında da Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümünü bitirdi. Karikatüre olan ilgisi ve yeteneği sayesinde üniversite yıllarında Leman isimli mizah dergisinde çalışmaya başladı. İlk gösterisini dergide çalıştığı yıllarda, Leman Kültür Merkezinde gerçekleştirdi. Sonrasında Beşiktaş Kültür Merkezinde sahne almaya başladı ve burada düzenlediği gösteriler ile adını duyurmayı başararak günümüze kadar toplamda 4.000'den fazla kez sahneye çıktı. 1998'de Her Şey Çok Güzel Olacak isimli filmle sinema sektörüne adım attı. İçlerinde Türk Sineması’nın en sevilen filmleri arasına girmiş olan G.O.R.A., A.R.O.G, Hokkabaz ve Yahşi Batı gibi yapımların da bulunduğu on filmde rol aldı ve üç filmde seslendirme sanatçısı olarak çalıştı. Sinema alanındaki çalışmalarının yanı sıra sahne gösterilerini de devam ettirdi; her biri kapalı gişe oynayan dört ayrı stand up gösterisi gerçekleştirdi, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası iş birliği ile özel konserler kapsamında orkestraya iki kez şeflik yaptı ve üniversite ziyaretlerinin birleşiminden oluşan bir DVD çıkardı. Kariyeri boyunca birçok markanın reklam yüzü oldu, aralarında Panasonic, Opet, Türk Telekom, Türkiye İş Bankası, Doritos, Hepsiburada gibi markaların yer aldığı firmalar için reklam kampanyalarına imza attı. Karikatürlerinin yer aldığı bir kitap ve üç filminin senaryolarının kitaplaştırılmış hâli de okurların yoğun ilgisini çekti. “Sadri Alışık Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”, “4. Yeşilçam Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” ve “Brussels Uluslararası Bağımsız Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü” gibi ödüllerin de dâhil olduğu çeşitli ödüllere layık görüldü. 2014'te StandartCY adlı gösterisiyle sonbaharda Amerika turnesine çıkmıştır. Yer aldığı film Deli Aşk, 10 Mart 2017 tarihinde vizyona girmiştir.

Cem Yılmaz Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cem yılmaz kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.751 cem yılmaz kimdir haberi bulunmuştur. Tüm cem yılmaz kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cem Yılmaz:'Bizlere kocaman bir utanç düşüyor'
Cem Yılmaz:'Bizlere kocaman bir utanç düşüyor'Cem Yılmaz toplumsal şiddet olaylarıyla ilgili, "Bizlere kocaman bir utanç düşüyor. Bir söz var ya önce çocuklar ve kadınlar diye tehlike anında kulağımıza çalınmış. İnanılır gibi değil." ifadelerini kullandı.
9.10.2024Magazin
Cem Yılmaz’dan Darüşşafakalı öğrencilere anlamlı destek
Cem Yılmaz’dan Darüşşafakalı öğrencilere anlamlı destekÜnlü sanatçı Cem Yılmaz, 30 Eylül Pazartesi günü Zorlu PSM’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdiği ve biletleri günler öncesinden tükenen bağış gösterisinin tüm gelirini, Darüşşafaka Eğitim Kurumlarında okuyan 1.000’i aşkın annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, başarılı öğrencinin eğitimine bağışladı.
1.10.2024Yaşam
Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği Erşan Kuneri'nin 2. sezonu geliyor! Vizyon tarihi açıklandı
Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği Erşan Kuneri'nin 2. sezonu geliyor! Vizyon tarihi açıklandıCem Yılmaz'ın yazıp yönettiği ve başrolünü üstlendiği Erşan Kuneri dizisinin 2. sezonun yayın tarihi belli oldu.
11.09.2024Magazin
Dünyada akım oldu! Yusuf Dikeç pozu her yerde
Dünyada akım oldu! Yusuf Dikeç pozu her yerdeParis 2024 Olimpiyat Oyunları’nın simgesi Yusuf Dikeç duruşu oldu. Madalya kazanan sporcular galibiyetlerini artık ‘Yusuf Dikeç pozu’ vererek kutlarken, spordan magazin dünyasına kadar her yerde Yusuf Dikeç akım oldu.
9.08.2024Magazin
Yıllar sonra gelen Cem Yılmaz itirafı! Ayrılık nedeni Serenay Sarıkaya gösterilmişti
Yıllar sonra gelen Cem Yılmaz itirafı! Ayrılık nedeni Serenay Sarıkaya gösterilmiştiDefne Samyeli ile ünlü komedyen Cem Yılmaz yaşadıkları aşkla bir döneme damgasını vurdu. Aşkları kadar ayrılıkları da magazin gündemin uzun süre konuşuldu. Ayrılığın sebebi olarak Serenay Sarıkaya gösterilmiş, Samyeli de 'konduramadım' açıklaması yapmıştı. Ünlü isim yıllar sonra yeni bir itirafta bulundu.
4.08.2024Magazin
Galatasaray'ın bu akşam rakibi Trencin! Karşılaşma D-Smart ve D-Smart GO'da
Galatasaray'ın bu akşam rakibi Trencin! Karşılaşma D-Smart ve D-Smart GO'daGalatasaray, sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdürüyor. Linz kenti yakınlarında kamp yapan son şampiyon, bu akşam üçüncü hazırlık maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar, saat 20.30'da Slovak takımı Trencin ile karşı karşıya gelecek. Bu heyecanlı mücadele, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.
18.07.2024Galatasaray
Galatasaray'ın rakibi Trencin! Dev heyecan canlı yayınla D-Smart'ta
Galatasaray'ın rakibi Trencin! Dev heyecan canlı yayınla D-Smart'taSezon hazırlıklarına Avusturya’da devam eden Galatasaray, üçüncü hazırlık maçına çıkıyor. Son şampiyon, 18 Temmuz saat 20.30'da Slovakya takımlarından Trencin ile karşılaşacak. Bu heyecanlı karşılaşma, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.
17.07.2024Galatasaray
Galatasaray ikinci maçında, gözler Icardi'de
Galatasaray ikinci maçında, gözler Icardi'deSezon hazırlıklarına Avusturya’da devam eden Galatasaray, ikinci sınavına çıkıyor. Son şampiyon, bugün saat 20.30’da Alman temsilcisi Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. Heyecanlı karşılaşma, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.
15.07.2024Galatasaray
Galatasaray'ın rakibi Fortuna Düsseldorf! Gözler Icardi'de
Galatasaray'ın rakibi Fortuna Düsseldorf! Gözler Icardi'deSon şampiyon Galatasaray, yarın saat 20.30’da Alman temsilcisi Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. D-Smart 77. kanal Spor Smart’ta ve D-Smart GO ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.
14.07.2024Galatasaray
Ölüm yıldönümünde dostları Özkan Uğur'u unutmadı: 'Seni hiç unutmadık'
Ölüm yıldönümünde dostları Özkan Uğur'u unutmadı: 'Seni hiç unutmadık'Komedyen Cem Yılmaz, usta sanatçı Özkan Uğur'u birinci ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla andı.
8.07.2024Magazin
Marty Feldman fotoğrafı paylaşmıştı! Cem Yılmaz görme kaybı yaşadığını söyledi
Marty Feldman fotoğrafı paylaşmıştı! Cem Yılmaz görme kaybı yaşadığını söylediSosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan ünlü komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği CMXXIV adlı gösterisi esnasında yaşadığı ciddi sağlık sorunundan bahsetti.
11.06.2024Magazin
Cem Yılmaz'dan hayranlarını üzen haber
Cem Yılmaz'dan hayranlarını üzen haberCem Yılmaz, geçen gün gerçekleştirdiği stand up gösterisinde ciddi bir sağlık problemi yaşadığını açıkladı.
10.06.2024Magazin
Ahmet Uğurlu’nun kardeşi kimdir, Ahmet Uğurlu ve Mustafa Uğurlu kardeş mi? Mustafa Uğurlu kimdir?
Ahmet Uğurlu’nun kardeşi kimdir, Ahmet Uğurlu ve Mustafa Uğurlu kardeş mi? Mustafa Uğurlu kimdir?Sinema ve Tiyatro Oyuncusu Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti, Uğurlu'nun vefat haberini ünlü komedyen Cem Yılmaz sosyal medya hesabından "Gençlik kahramanımızdı mekanı cennet olsun" sözleriyle duyurdu. Ahmet Uğurlu hakkında aramalar artarken Mustafa Uğurlu ile kardeş olup olmadığı da sorgulanamaya başlandı. Peki, Ahmet Uğurlu’nun kardeşi kimdir, Ahmet Uğurlu ve Mustafa uğurlu kardeş mi? Mustafa Uğurlu kimdir?
31.05.2024Magazin
Ünlülerden Galatasaray paylaşımları! Şampiyonluğu bu mesajlarla kutladılar
Ünlülerden Galatasaray paylaşımları! Şampiyonluğu bu mesajlarla kutladılarSüper Lig şampiyonu Galatasaray oldu. Deplasmanda Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek 24'üncü şampiyonluğunu ilan eden sarı kırmızılı ekip sosyal medyada milyonlarca paylaşım aldı. Galatasaraylı ünlülerin şampiyonluk mesajları da çok konuşuldu. Ünlü isimler sevinçlerini sosyal medyadan duyurdu. Fenerbahçeli Cem Yılmaz da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
27.05.2024Magazin
Ünlü oyuncu Hande Erçel ile Nazlı Sabancı tatilde! Cem Yılmaz sahneyi terk etti
Ünlü oyuncu Hande Erçel ile Nazlı Sabancı tatilde! Cem Yılmaz sahneyi terk ettiHakan Sabancı ile evleneceği konuşulan Hande Erçel, müstakbel eltisi Nazlı Sabancı’yla tatile çıktı.
11.05.2024Magazin
Usta tiyatrocudan çok konuşulacak ‘komedyen’ cevabı!
Usta tiyatrocudan çok konuşulacak ‘komedyen’ cevabı!  Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde gerçekleşen 28. Bedia Muvahhid Ödül Töreni'ne katılan usta tiyatrocu Zihni Göktay, ünlü komedyenler Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz'la ilgili sorulara verdiği yanıtla yeni bir tartışmanın ateşini fitilledi.
10.05.2024Magazin
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
9.05.2024Futbol
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu! Icardi yılın futbolcusu oldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu! Icardi yılın futbolcusu oldu70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılın enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
8.05.2024Şampiy10
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisinin fotoğrafı gündem oldu! İşte Cem Yılmaz ve Mert Demir'in o karesi...
Serenay Sarıkaya'nın eski ve yeni sevgilisinin fotoğrafı gündem oldu! İşte Cem Yılmaz ve Mert Demir'in o karesi...Son olarak 'Aile' dizisinde Devin karakterini canlandıran oyuncu Serenay Sarıkaya'nın 2021 yılında ayrıldığı komedyen Cem Yılmaz ile şimdilerde aşk yaşadığı şarkıcı Mert Demir'in aynı karede yer aldığı görüntüler aylar sonra magazin gündeminin en çok konuşulanları arasına girdi.
28.04.2024Magazin
Cem Yılmaz’la göndermesi çok konuşulmuştu! Mert Demir ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya’dan kulis pozu geldi!
Cem Yılmaz’la göndermesi çok konuşulmuştu! Mert Demir ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya’dan kulis pozu geldi!Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolü paylaştığı 'Aile' dizisinin sona ermesinin ardından Serenay Sarıkaya Mert Demir’le olan aşkıyla konuşulmaya devam ediyor. Serenay Sarıkaya, son olarak kuliste hazırlanırken verdiği pozla beğeni yağmuruna tutuldu.
26.04.2024Magazin
Serenay Sarıkaya’dan misilleme! Cem Yılmaz dekolteli elbisesine gönderme yapmıştı
Serenay Sarıkaya’dan misilleme! Cem Yılmaz dekolteli elbisesine gönderme yapmıştıSerenay Sarıkaya'nın New York ödül gecesi kombinine göndermeli paylaşım yaptığı iddia edilen Cem Yılmaz'a Sarıkaya’dan misilleme gecikmedi.
20.04.2024Magazin
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024Vatan TV
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024Gündem
Ünlü isimler sandık başında!
Ünlü isimler sandık başında!İstanbul'da 31 Mart Yerel Seçimlerinde oy kullanma işlemi saat 08.00 itibarıyla başladı. Sanat ve spor dünyasından birçok ünlü isim oy kullanmak için sandık başına geçti. Cem Yılmaz, " “Her sene ‘Sandık başında kırdı geçirdi’ diyorlar. Bir şey yaptığım yok” dedi.
31.03.2024Gündem
Cem Yılmaz'ın sevgilisi Necla Karahalil kimdir? Necla Karahalil ne iş yapıyor, kaç yaşında?
Cem Yılmaz'ın sevgilisi Necla Karahalil kimdir? Necla Karahalil ne iş yapıyor, kaç yaşında?Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Necla Karahalil kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Serenay Sarıkaya ve Defne Samyeli ile birlikteliği ile daha önce gündeme gelen Cem Yılmaz'ın bu kez Necla Karahalil ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Peki Necla Karahalil ne iş yapıyor? Necla Karahalil kaç yaşında?
3.03.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cem Yılmaz Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cem yılmaz kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.