Merve Boluğur Kimdir

Merve Boluğur Kimdir

Merve Boluğur (d. 16 Eylül 1987, İstanbul) Türk oyuncudur. Merve Boluğur daha önce birkaç filmde rol almış, reklam filmlerinde oynamıştır. 2006-2007 yıllarında yayımlanan televizyon dizisi Acemi Cadı'da Ayşegül adlı bir cadıyı canlandırarak başrol oynamış ve bu sayede tanınmıştır. Daha sonra da TRT'de yayımlanan Aşk Yeniden adlı dizide Eylül adında bir karakteri canlandırmıştır. 2009 yılında Star TV'de yayımlanan Kül ve Ateş dizisinde Hayal İsfendiyar adlı karakteri canlandırarak oyunculuğuna devam etmiştir. Kolpa'nın Kadınım şarkısının klibinde Çağkan Çulha ile birlikte oynamıştır. Keremcem'in Yutkunamıyorum şarkısının klibinde de oynamıştır. Küçük Sırlar adlı dizide Ayşegül karakterini canlandırmıştır. Kuzey Güney adlı dizide ise Zeynep karakterini canlandırmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Nurbanu Sultan'ı canlandırmıştır. Kadir Has Üniversitesinin hazırlığında kalmış ve bırakmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim almıştır. Mayıs 2012 ayı itibarıyla Rexona markasının reklam yüzü olmuştur. 2014 yılında Maybelline New York'un ilk Türk marka yüzü olmuştur. Murat Dalkılıç'ın 2016'da çıkardığı Epik adlı albümündeki Boya Gitsin şarkısında eşiyle düet yapmıştır. 2018 yılı Mart ayında "Merve Boluğur" adlı kozmetik markasını kurmuştur ve ilk ürünü kırmızı ruj olmuştur.

Merve Boluğur Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan merve boluğur kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 622 merve boluğur kimdir haberi bulunmuştur. Tüm merve boluğur kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serdar Ortaç'la stüdyoya girdi! Merve Boluğur’dan şarkı mı geliyor?
Serdar Ortaç'la stüdyoya girdi! Merve Boluğur’dan şarkı mı geliyor? Oyunculuk kariyerine ara veren Merve Boluğur şimdi de şarkı çıkarmak için harekete geçti ve Serdar Ortaç’la stüdyoya girdi.
30.03.2024 Magazin
Merve Boluğur'dan 'Kara Melek' paylaşımı! Beğeni yağmuru geldi
Merve Boluğur'dan 'Kara Melek' paylaşımı! Beğeni yağmuru geldi Paylaşımlarıyla ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Merve Boluğur son paylaşımıyla dikkat çekti. Siyah bir elbise giyen oyuncu çektiği pozlarını Instagram hesabından paylaştı.
21.02.2024 Magazin
Evlilikleri 44 gün sürmüştü! Merve Boluğur ile Mert Aydın barıştı mı?
Evlilikleri 44 gün sürmüştü! Merve Boluğur ile Mert Aydın barıştı mı? Merve Boluğur önceki gün Nişantaşı’nda bir AVM’de görüntülendi. Eski eşli Mert Aydın ile barıştıkları iddialarına da yanıt verdi.
3.02.2024 Magazin
Merve Boluğur, kırmızı mini elbisesiyle poz verdi! ‘Eski Merve geri döndü!’
Merve Boluğur, kırmızı mini elbisesiyle poz verdi! ‘Eski Merve geri döndü!’ Oyuncu Merve Boluğur son zamandalar da yaptığı yorumlar alışık olmayan pozlarıyla gündeme geliyordu. Merve Boluğur, şimdi de son giydiği kırmızı mini elbisesiyle konuşuldu. Sosyal medyada bu pozlarla gündem olan oyuncu, "Eski Merve geri döndü" dedirtti.
29.01.2024 Magazin
Merve Boluğur'un 2024 paylaşımına yorum yağdı!
Merve Boluğur'un 2024 paylaşımına yorum yağdı! Murat Dalkılıç, ardından DJ Mert Aydın ile olmak üzere iki evlilik yapan Merve Boluğur’un yeni yıl paylaşımı çok konuşuldu. Balkonda dil çıkardığı bir kareyi "2024" notuyla paylaşan ünlü ismin fotoğrafı sosyal medya kullanıcıların da diline düştü.
2.01.2024 Magazin
Merve Boluğur’dan evlilik sorusuna yanıt!
Merve Boluğur’dan evlilik sorusuna yanıt! Önce Murat Dalkılıç, ardından DJ Mert Aydın ile evlenip boşanan Merve Boluğur, paylaşımına gelen yoruma yanıt verdi. Takipçisinin "Ablam üçüncü koca ne zaman geliyor?" mesajına yanıt veren ünlü oyuncu, sosyal medyada gündem oldu.
1.12.2023 Magazin
Merve Boluğur son pozuyla Britney Spears'a benzetildi!
Merve Boluğur son pozuyla Britney Spears'a benzetildi! 37 yaşındaki Merve Boluğur uzun süredir oyunculuğu dışında daha çok paylaşımları ve açıklamalarıyla magazin gündemini meşgul ediyor. Ekranlardan uzak olan oyuncu, şortlu aynı pozunu paylaşınca kullanıcılar Britney Spears yorumları yaptı.
29.11.2023 Magazin
Mert Aydın trafik kazası geçirdi!
Mert Aydın trafik kazası geçirdi! Oyuncu ve şarkıcı Mert Boluğur ile sürpriz evliliği sadece 53 günde biten Mert Aydın, arkadaşının kullandığı araçta trafik kazası geçirdi. Ünlü DJ, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
5.10.2023 Magazin
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var Usta sanatçı Filiz Akın, geçtiğimiz günlerde de “Bir türlü iyileşemedim” diyerek MR çektireceğini duyurmuştu. Akın’dan iyi haber geldi.
13.09.2023 Magazin
Merve Boluğur kendi hediyesini kendisi aldı! 'Uzun uzun konuşuruz'
Merve Boluğur kendi hediyesini kendisi aldı! 'Uzun uzun konuşuruz' Merve Boluğur, önceki gün Nişantaşı sokaklarında görüntülendi. Annesi Nehra Boluğur ile alışveriş turuna çıkan oyuncu, 16 Eylül olan doğum günü öncesi kendisi ve köpeği için hediyeler aldı.
13.09.2023 Magazin
Yeliz Yeşilmen dalga geçmişti! Mert Aydın'dan Merve Boluğur’un 'Barbie’ tarzına yorum
Yeliz Yeşilmen dalga geçmişti! Mert Aydın'dan Merve Boluğur’un 'Barbie’ tarzına yorum Geçtiğimiz günlerde "Barbie" filmi vizyona girdi. Yılın en iyi açılışını yapan filmi sosyal medyada trend oldu. Pek çok ünlü Barbie gibi giyinip sosyal medyada paylaştı. Ünlü isimlerden Merve Boluğur'da bu akımdan eksik kalmadı ve Instagram hesabından Barbie tarzını sevenlerinin beğenisine sunarken eski eşinden olay bir yorum geldi. Merve Boluğur ile sürpriz evliliği sadece 53 günde sonra eren DJ Mert Aydın, eski eşinin sosyal medyada gündem olan 'Barbie' pozları hakkında konuştu. Aydın, "Boluğur ile barışma söz konusu mu?" sorusunu da yanıtladı.
5.08.2023 Magazin
Yeliz Yeşilmen de 'Barbie' akımına uydu!
Yeliz Yeşilmen de 'Barbie' akımına uydu! Geçtiğimiz günlerde "Barbie" filmi vizyona girdi. Yılın en iyi açılışını yapan filmi sosyal medyada trend oldu. Pek çok ünlü Barbie gibi giyinip sosyal medyada paylaştı. Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde 'Barbie' akımına uyup çektiği fotoğrafı paylaşmış ve Yeliz Yeşilmen de oyuncuya yaptığı yorumla dikkat çekmişti. Boluğur'a "Ay hiç güleceğim yoktu, lütfen herkes denemesin" diyen Yeşilmen'in pembe pompayla 'Barbie' akımına uyması gündem oldu.
27.07.2023 Magazin
Merve Boluğur da 'Barbie' akımına katıldı! Yeliz Yeşilmen'den yorum geldi
Merve Boluğur da 'Barbie' akımına katıldı! Yeliz Yeşilmen'den yorum geldi Geçtiğimiz günlerde "Barbie" filmi vizyona girdi. Yılın en iyi açılışını yapan filmi sosyal medyada trend oldu. Pek çok ünlü Barbie gibi giyinip sosyal medyada paylaştı. Ünlü isimlerden Merve Boluğur'da bu akımdan eksik kalmadı ve Instagram hesabından Barbie tarzını sevenlerinin beğenisine sundu. Boluğur bu hamlesiyle sosyal medyayı ikiye böldü.
26.07.2023 Magazin
Merve Boluğur'un eğlenceli anları!
Merve Boluğur'un eğlenceli anları! Her paylaşımı, her hareketi ve her sözüyle gündem olan Merve Boluğur, Çeşme'deki bir aqua parktaydı. Ünlü oyuncu su parkında çocuklar gibi eğlendi.
10.07.2023 Magazin
Ünlü isimlerin tatil keyfi! Bikinisiyle gövde gösterisi yaptı
Ünlü isimlerin tatil keyfi! Bikinisiyle gövde gösterisi yaptı Magazin gündeminin tanınan simaları yaz tatillerine devam ediyor. Merve Boluğur, Burcu Esmersoy ve Yüsra Geyik gibi isimler Bodrum'da deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkarırken; Zeynep Bastık ve Aslı Bekiroğlu rotalarını Çeşme'ye çevirdi.
9.07.2023 Magazin
Merve Boluğur trafik kurallarını hiçe saydı!
Merve Boluğur trafik kurallarını hiçe saydı! Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, önceki akşam İstinye'de görüntülendi. Geçtiğimiz güünlerde bir alışveriş merkezinde yangın çıktığı sırada orada bulunan Boluğur'un, gazetecilerin soruları karşısındaki umursamaz tavırları ve trafik kurallarını hiçe sayması dikkat çekti.
27.05.2023 Magazin
Merve Boluğur: Dişil enerjili erkeklerden nefret ediyorum
Merve Boluğur: Dişil enerjili erkeklerden nefret ediyorum Sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Merve Boluğur, Instagram hesabından takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Bir takipçisinin, "Evleneceğin adamda seni mutlu edecek ne gibi bir özellik istersin?" sorusuna kayıtsız kalamayan oyuncu, verdiği cevapla gündem oldu.
16.05.2023 Magazin
Merve Boluğur çocukluk fotoğraflarını paylaştı
Merve Boluğur çocukluk fotoğraflarını paylaştı Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, 'Anneler Günü'nü çocukluk kareleriyle kutladı. Ünlü oyuncunun paylaşımına takipçilerinden ''Hiç değişmemişsin'' yorumları geldi.
14.05.2023 Magazin
Merve Boluğur'dan ilginç ayakkabı seçimi!
Merve Boluğur'dan ilginç ayakkabı seçimi! Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu, terliğe benzeyen ilginç ayakkabı tercihiyle görenleri şaşırttı.
9.05.2023 Magazin
Merve Boluğur yeni stilini  Kristien Stewart'a benzetti!
Merve Boluğur yeni stilini Kristien Stewart'a benzetti! Sosyal medya paylaşımları ve aşk hayatıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Merve Boluğur, imajını yeniledi. Ünlü oyuncu, saç modelini Kristien Stewart'a benzetip göndermede bulundu.
3.05.2023 Magazin
Merve Boluğur'dan dikkat çeken açıklama: Hülya Avşar'a gerek yok, saçımı boyatır ben oynarım
Merve Boluğur'dan dikkat çeken açıklama: Hülya Avşar'a gerek yok, saçımı boyatır ben oynarım Özel hayatında istediği mutluluğu bir türlü yakalayamayan Merve Boluğur ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
1.05.2023 Magazin
Merve Boluğur'dan hayranlarına müjdeli haber!
Merve Boluğur'dan hayranlarına müjdeli haber! Bir süredir ekranlardan uzak olan ve ilişkileriyle gündeme gelen Merve Boluğur, Instagram sayfasından takipçisine verdiği bir cevap ile tekrar ekranlara döneceğini açıkladı.
22.04.2023 Magazin
Merve Boluğur'dan 'çocuk' açıklaması
Merve Boluğur'dan 'çocuk' açıklaması “Çocuk için üçüncü kez evlenirim” açıklamasıyla gündeme gelen Merve Boluğur, anne olma isteğini yineledi: “Yaşım 37 oldu ve artık yaş kemale erdi.”
20.04.2023 Magazin
Şarkısı yayından kaldırılan Linet: Demek ki yorumum birilerini rahatsız etti!
Şarkısı yayından kaldırılan Linet: Demek ki yorumum birilerini rahatsız etti! Sözü Hakkı Yalçın'a, bestesi Ayla Çelik ve Serdar Aslan'a ait olan 'Söz' isimli şarkıyı seslendirip geçtiğimiz hafta Youtube kanalında yayınlayan Linet, tüm izinlerin alınmasına rağmen parçanın yayından kaldırıldığını açıkladı.
14.04.2023 Magazin
Merve Boluğur'dan 'üçüncü evlilik' açıklaması!
Merve Boluğur'dan 'üçüncü evlilik' açıklaması! Uzun süredir ekranlarda yer almayan, geçtiğimiz yıl şarkıcılığa adım atan Merve Boluğur, özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. 2015'te nikâh masasına oturduğu şarkıcı Murat Dalkılıç'tan 2017'de boşanan, DJ Mert Aydın'la birlikteliği de mutsuz sonla biten oyuncu, hakkında çıkan "Yeniden evlenecek" iddiasına yanıt verdi.
14.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Merve Boluğur Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki merve boluğur kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.