Barbie

Barbie

Son dakika barbie haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan barbie ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını barbie haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barbie

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barbie gelişmeleri de dahil olmak üzere 301 barbie haberi bulunmuştur. Tüm barbie haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 Oscar adayları belli oldu
2024 Oscar adayları belli oldu Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. Ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek, zirveye oturdu.
23.01.2024 Magazin
Seda Sayan güzellik için bunu da yaptı! Duyanlar inanamıyor
Seda Sayan güzellik için bunu da yaptı! Duyanlar inanamıyor Yaptırdığı estetik operasyonlarla sık sık magazin gündeminde yer alan Seda Sayan ünlü isimlerin başını çekiyor. Şimdi ise Seda Sayan yeni işlem yaptırdı.
23.11.2023 Magazin
Berdan Mardini ve Dilara Talay'dan aşk pozu! Yorumlara kapattılar
Berdan Mardini ve Dilara Talay'dan aşk pozu! Yorumlara kapattılar Geçtiğimiz aylarda Dilara Talay ile yeni bir aşka yelken açtığını duyuran ve sevgilisinin kendisinden çok daha genç olması nedeniyle eleştirilen Berdan Mardini, aşka geldi. Talay ile yeni pozlarını yayınlayan ünlü isim, bu sefer gönderisini yorumlara kapattı.
21.09.2023 Magazin
Merve Boluğur kendi hediyesini kendisi aldı! 'Uzun uzun konuşuruz'
Merve Boluğur kendi hediyesini kendisi aldı! 'Uzun uzun konuşuruz' Merve Boluğur, önceki gün Nişantaşı sokaklarında görüntülendi. Annesi Nehra Boluğur ile alışveriş turuna çıkan oyuncu, 16 Eylül olan doğum günü öncesi kendisi ve köpeği için hediyeler aldı.
13.09.2023 Magazin
Berdan Mardini eleştirilere cevap verdi! Doğuluyuz diye şalvarla mı dolaşalım!
Berdan Mardini eleştirilere cevap verdi! Doğuluyuz diye şalvarla mı dolaşalım! Barbie akımına uyup pembeler içinde poz veren Berdan Mardini sosyal medyada gündem oldu. Türkücü Berdan Mardini, paylaştığı pozlara yapılan eleştirilere tepki gösterdi.
2.09.2023 Magazin
Berdan Mardini Barbie akımına uydu: Tepkilerin ardından paylaşımı yorumlara kapadı
Berdan Mardini Barbie akımına uydu: Tepkilerin ardından paylaşımı yorumlara kapadı Türkücü Berdan Mardini güncel akımları yakından takip etmeye devam ediyor. Dünyayı kasıp kavuran Barbie akımına Berdan Mardini de katıldı
1.09.2023 Magazin
Sosyal medyadaki meydan okuma akımı çocukların hayatını tehdit ediyor!
Sosyal medyadaki meydan okuma akımı çocukların hayatını tehdit ediyor! Son zamanlarda sosyal medyada hızla yayılan ‘challenge’ (meydan okuma) akımı, çocuk ve gençlerin sağlığını, hatta hayatını ciddi şekilde tehdit ediyor.
20.08.2023 Yaşam
Margot Robbie'nin ayak fotoğrafına 8 milyonluk teklif!
Margot Robbie'nin ayak fotoğrafına 8 milyonluk teklif! Barbie filmi ile ününe ün katan Margot Robbie, gündemden düşmüyor. Ünlü oyuncuya bu kez de ayak fotoğrafını satması için 250 bin sterlin (8.6 milyon TL) teklif edildi.
17.08.2023 Magazin
Eris Virüsü belirtileri: EG.5.1 Eris Varyantı nedir, öldürür mü, Covid 19 Varyantı Eris Türkiye’de var mı, Eris Virüsü yayılır mı?
Eris Virüsü belirtileri: EG.5.1 Eris Varyantı nedir, öldürür mü, Covid 19 Varyantı Eris Türkiye’de var mı, Eris Virüsü yayılır mı? İngiltere'de, Kovid-19'un Omicron varyantının alt türevi olan Eris'in (EG.5.1) ülke genelinde yayıldığı duyuruldu. İngiltere Sağlık Güvenliği Ajansı'na (UKHSA) göre, yeni varyant Eris, ülke genelindeki her 7 yeni vakadan birini oluşturuyor. Uzmanlar, ülkede Kovid-19 vakalarındaki artışın, Barbie ve Oppenheimer filmlerinin 21 Temmuz'da vizyona girmesinin ardından milyonlarca kişinin sinemaya akın etmesiyle bağlantılı olabileceğini öne sürdü. Öte yandan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, "Yeni varyant Türkiye’ye de yayılır mı?" sorusunu yanıtladı. Peki, Eris Varyantı nedir, Eris Virüsü belirtileri neler? Türkiye’de Eris Virüsü var mı, EG.5.1 Eris Varyantı yayılır mı?
9.08.2023 Sağlık
Yeliz Yeşilmen dalga geçmişti! Mert Aydın'dan Merve Boluğur’un 'Barbie’ tarzına yorum
Yeliz Yeşilmen dalga geçmişti! Mert Aydın'dan Merve Boluğur’un 'Barbie’ tarzına yorum Geçtiğimiz günlerde "Barbie" filmi vizyona girdi. Yılın en iyi açılışını yapan filmi sosyal medyada trend oldu. Pek çok ünlü Barbie gibi giyinip sosyal medyada paylaştı. Ünlü isimlerden Merve Boluğur'da bu akımdan eksik kalmadı ve Instagram hesabından Barbie tarzını sevenlerinin beğenisine sunarken eski eşinden olay bir yorum geldi. Merve Boluğur ile sürpriz evliliği sadece 53 günde sonra eren DJ Mert Aydın, eski eşinin sosyal medyada gündem olan 'Barbie' pozları hakkında konuştu. Aydın, "Boluğur ile barışma söz konusu mu?" sorusunu da yanıtladı.
5.08.2023 Magazin
Barbie bebeklerde ölümcül tehlike! Uzman isimden kritik uyarı...
Barbie bebeklerde ölümcül tehlike! Uzman isimden kritik uyarı... Barbie bebeklerinin tetiklediği hastalıkları uzman isim tek tek açıkladı. Oyuncak bebeklerin gerçeklikle bağdaşmayan vücut ölçüleri genç kızlarda beden algı bozukluğuna yol açabiliyor. Son günlerde sosyal medyada yeniden trend haline gelen Barbie bebeklerin psikiyatrik hastalıklara davetiye çıkardığını söyleyen Doç. Dr. Taha Can Tuman, “Barbie bebeklere benzemeye çalışan modeller, photoshop’lu reklamlar ve sosyal medya paylaşımları özellikle genç kızlarda beden algısında bozulmayı tetikliyor. Pek çok psikiyatrik hastalığı tetikleyen sendrom aynı zamanda sonuçları ölümcül olan anoreksiyanın gelişmesine de yol açıyor” dedi.
2.08.2023 Sağlık
Herkes 'Barbie' olurken Berdan Mardini de Ken oldu!
Herkes 'Barbie' olurken Berdan Mardini de Ken oldu! Fatoş Yelliler'den olaylı şekilde boşanan Berdan Mardini, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Farklı tarzıyla dikkat çeken Berdan Mardini, sosyal medyada paylaştığı pozlarla dikkatleri üzerine çekti. Gelen yorumlar herkesi güldürdü.
1.08.2023 Magazin
Sümeyye Aydoğan’dan 'Barbie' pozları!
Sümeyye Aydoğan’dan 'Barbie' pozları! Gişe rekorları kıran ve özellikle sosyal medyada büyük ses getiren Barbie filminin ardından dünyada Barbie trendi başladı. Bu akıma Dönence’nin başrol oyuncusu Sümeyye Aydoğan da dahil oldu.
28.07.2023 Magazin
Yeliz Yeşilmen de 'Barbie' akımına uydu!
Yeliz Yeşilmen de 'Barbie' akımına uydu! Geçtiğimiz günlerde "Barbie" filmi vizyona girdi. Yılın en iyi açılışını yapan filmi sosyal medyada trend oldu. Pek çok ünlü Barbie gibi giyinip sosyal medyada paylaştı. Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde 'Barbie' akımına uyup çektiği fotoğrafı paylaşmış ve Yeliz Yeşilmen de oyuncuya yaptığı yorumla dikkat çekmişti. Boluğur'a "Ay hiç güleceğim yoktu, lütfen herkes denemesin" diyen Yeşilmen'in pembe pompayla 'Barbie' akımına uyması gündem oldu.
27.07.2023 Magazin
Merve Boluğur da 'Barbie' akımına katıldı! Yeliz Yeşilmen'den yorum geldi
Merve Boluğur da 'Barbie' akımına katıldı! Yeliz Yeşilmen'den yorum geldi Geçtiğimiz günlerde "Barbie" filmi vizyona girdi. Yılın en iyi açılışını yapan filmi sosyal medyada trend oldu. Pek çok ünlü Barbie gibi giyinip sosyal medyada paylaştı. Ünlü isimlerden Merve Boluğur'da bu akımdan eksik kalmadı ve Instagram hesabından Barbie tarzını sevenlerinin beğenisine sundu. Boluğur bu hamlesiyle sosyal medyayı ikiye böldü.
26.07.2023 Magazin
Kadıköy'de İETT otobüsünde direk dansı! Yolcular şaşkınlık içinde izledi
Kadıköy'de İETT otobüsünde direk dansı! Yolcular şaşkınlık içinde izledi Kadıköy'de çift katlı İETT otobüsünün üst katında yolculuk yapan grup, dakikalarca şarkı söyleyip dans etti. Otobüsteki bazı yolcular grubun dansını şaşkınlıkla karşılarken, bazıları da eşlik etti. Koltukların üzerine çıkan, otobüsün içerisindeki direkte de dans eden grubun eğlencesi kameraya yansıdı.
23.07.2023 Yaşam
Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel'in Barbie tarzı gündem oldu!
Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel'in Barbie tarzı gündem oldu! Uzunca bir süredir vizyona girmesi beklenen Barbie filmi dün izleyici ile buluştu. Dünyada Barbie çılgınlığı başlamışken Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel de bu çılgınlığa tarzlarıyla dahil oldu. Anne kızın pozları gündem oldu.
23.07.2023 Magazin
Barbie Filmi bilet fiyatları | Barbie filmi ne zamana kadar vizyonda kalacak?
Barbie Filmi bilet fiyatları | Barbie filmi ne zamana kadar vizyonda kalacak? Barbie Filmi bilet fiyatları ve ne kadar vizyonda kalacağı sorgulanıyor. Barbie filmi 21 Temmuz’da vizyona girdi. Oppenheimer’ı gişede ikiye katlayan Barbie Filmi uyum sağlayabileceği bir dünya bulmak isteyen macera dolu bir kadının hikayesini anlatıyor. Peki, Barbie Filmi bilet fiyatları ne kadar, Barbie filmi ne kadar vizyonda kalacak? İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir, Adana Barbie sinema fiyatları…
22.07.2023 Kültür Sanat
Barbie filmi kaç yaş üstü? Barbie konusu nedir, oyuncular kimler, Barbie filmi kaç saat sürüyor?
Barbie filmi kaç yaş üstü? Barbie konusu nedir, oyuncular kimler, Barbie filmi kaç saat sürüyor? Barbie, vizyona girdi. Başrollerini Margot Robbie ve Ryan Gosling'in paylaştığı Barbie'nin çekimleri 2022 yılında başlamıştı. Peki, Barbie filmi kaç yaş üstü? Barbie konusu nedir, oyuncular kimler, Barbie filmi kaç saat sürüyor?
21.07.2023 Kültür Sanat
"Barbie" filminin Avrupa prömiyeri yapıldı!
"Barbie" filminin Avrupa prömiyeri yapıldı! "Barbie" filminin Avrupa prömiyeri yapıldı. Etkinliğe başrol oyuncuları Margot Robbie ve Ryan Gosling başta olmak üzere pek çok ünlü isim katıldı. Ünlüler, galada pembe halıda yürüdü.
13.07.2023 Magazin
Elsa Hosk'tan Barbie stili!
Elsa Hosk'tan Barbie stili! Elsa Hosk, İtalya'nın Eolie Adaları'nda tatile çıktı. Ünlü ismin 'Barbie stili' sosyal medyayı salladı.
6.06.2023 Magazin
Deniz Seki 'Barbie' akımına uydu! Beğeni yağdı
Deniz Seki 'Barbie' akımına uydu! Beğeni yağdı Verdiği kilolarla bir süre magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Deniz Seki, yüzüne de birkaç operasyon yaptırmıştı. Filtreli ve photoshoplu paylaşımlarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Deniz Seki, gençlik yıllarından bir karesini 'Barbie' akımına uyarladı. Takipçileri Seki'nin bu haline hayran kaldı.
12.04.2023 Magazin
Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si İpek Erdem son haliyle şaşırttı!
Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si İpek Erdem son haliyle şaşırttı! Hayat Bilgisi dizisinde Barbie Gamze olarak tanınan oyuncu İpek Erdem gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Tiyatro ve reklamlarda rol almaya devam eden İpek Erdem'in son haline yorum yağdı.
10.04.2023 Magazin
'Barbie' akımı başladı! Dünyanın en ünlü bebeği canlandı
'Barbie' akımı başladı! Dünyanın en ünlü bebeği canlandı Sosyal medya akımlarına bir yenisi daha eklendi. Son günlerde sosyal medya platformlarına girenler sürekli olarak karşılarında pembe pırıltılı bir zeminin üzerine yazılmış kocaman ‘Barbie’ yazısıyla ve Margot Robbie’nin ışıltılı gülüşüyle karşılaşıyor. Hatta sürekli önümüze düşen bu paylaşımlar başka bir akımın daha kapısını açtı. 'Barbie akımı'
9.04.2023 Magazin
Seda Sayan 'Barbie Bebek' estetiği ile kendini yeniledi
Seda Sayan 'Barbie Bebek' estetiği ile kendini yeniledi Seda Sayan, sık sık yaptırdığı estetik dokunuşlara bir yenisini ekledi. 'Barbie Bebek' operasyonu ile yeni bir görünüme kavuşan ünlü şarkıcı adeta zamana meydan okuyor. İşte Seda Sayan'ın son yaptırdığı estetik ameliyat süreci ile ilgili detaylar...
14.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Barbie ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barbie haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.