Gazete Vatan Logo
Magazin Merve Boluğur trafik kurallarını hiçe saydı!

Merve Boluğur trafik kurallarını hiçe saydı!

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, önceki akşam İstinye'de görüntülendi. Geçtiğimiz güünlerde bir alışveriş merkezinde yangın çıktığı sırada orada bulunan Boluğur'un, gazetecilerin soruları karşısındaki umursamaz tavırları ve trafik kurallarını hiçe sayması dikkat çekti.

Merve Boluğur trafik kurallarını hiçe saydı!

2015–2017 yılları arasında popçu Murat Dalkılıç ile evlilik yaşayan Merve Boluğur, Temmuz 2022'de yeni bir aşka yelken açmış, sık sık 'Kocam' notuyla paylaşımlar yaptığı DJ Mert Aydın ile nikâh masasına oturmuştu. Ancak ünlü oyuncunun mutluluğu kısa sürmüştü.

DİKKAT ÇEKEN KARE

35 yaşındaki güzel, geçtiğimiz mart ayında "I said yes" (Evet dedim) paylaşımıyla adından söz ettirmişti. Bu kare, "Merve Boluğur evleniyor mu?" sorusunu akıllara getirmişti. Fotoğraftaki elin kimin olduğu merak konusu olurken, ünlü isim kısa süre sonra paylaşımı kaldırmıştı.

"EVLİLİĞİ ÇOCUĞUN PSİKOLOJİSİ İÇİN İSTEYEBİLİRİM"

Bir takipçisinin "Üçüncü kez evlilik var mı?" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çeken Boluğur, şu ifadeleri kullanmıştı:

Çocuğuma baba olabilecek sahiplenici bir adamla... Çocuğum olmasını istiyorum. Evliliği çocuğun psikolojisi için isteyebilirim.

YANGINDA ORADAYMIŞ!

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen 35 yaşındaki Boluğur, son olarak geçtiğimiz akşam İstinye’de trafikte objektiflere takıldı.

Geçtiğimiz gün bir AVM'de çıkan yangın sebebiyle içerideki müşterileri korkudan alışveriş merkezini terk etmişti. Basın mensupları, yangın esnasında alışveriş merkezinde olan Boluğur’a basın mensuplarının “Geçmiş olsun. Yangın esnasında siz de alışveriş merkezindeymişsiniz. Neler söylemek istersiniz?” diye sordu.

Haberin Devamı

 

KURALLARI HİÇE SAYDI

Ünlü oyuncu, bu soru karşısında elindeki telefon ile ilgilenip, cevap vermedi ve sadece kafasını salladı. Aracında da elinde telefonu ile ilgilenen Boluğur, trafik kurallarını da hiçe saydı.