Aslı Şen

Aslı Şen

Son dakika Aslı Şen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aslı Şen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aslı Şen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aslı Şen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aslı şen gelişmeleri de dahil olmak üzere 636 aslı şen haberi bulunmuştur. Tüm aslı şen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metin Şen ve 23 yıllık eşi Aslı Şen boşandı!
Metin Şen ve 23 yıllık eşi Aslı Şen boşandı! Bir süredir ayrılık haberleriyle gündeme gelen Aslı Şen ve Metin Şen 23 yıllık evliliklerini bugün bitirdi. Ünlü çift, boşandıklarını bir basın açıklamasıyla duyurdu.
14.03.2023 Magazin
Linet'ten Aslı Şen açıklaması: Kendisini tanımıyorum!
Linet'ten Aslı Şen açıklaması: Kendisini tanımıyorum! İsrail'li şarkıcı Linet, Maslak'ta bir mekanda sahne almadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 46 yaşındaki Linet, hem magazin gündemine bomba gibi düşen 'Asker kaçağıyım' açıklaması hem de Aslı Şen ile yaşadığı olay hakkında konuştu.
5.12.2021 Magazin
Şarkıcı Linet koronavirüse yakalandı!
Şarkıcı Linet koronavirüse yakalandı! Geçtiğimiz günlerde cemiyet hayatının tanınmış ismi Aslı Şen ile yaşadığı polemikle magazin gündemine gelen Linet'in koronavirüse yakalandı.
26.10.2021 Magazin
Eda Ece itiraf etti! 'Bu huyum...'
Eda Ece itiraf etti! 'Bu huyum...' 'Yasak Elma' dizisinde başrol oynayan Eda Ece, Aslı Şen’in YouTube kanalına konuk oldu.
8.12.2019 Magazin
Aslı Şen her daim şık
Aslı Şen her daim şık Cemiyet hayatının tanınan simalarından Aslı Şen, önceki gün İstinyePark'da görüntülendi.
13.09.2019 Magazin
Adriana Lima'yı duyunca böyle tepki verdi!
Adriana Lima'yı duyunca böyle tepki verdi! Brezilyalı model Adriana Lima ile yaşadığı birliktelikle adını geniş kitlelere duyuran yazar Metin Hara, önceki gün Bebek'te görüntülendi.
31.08.2019 Magazin
"Eniştem ben uyurken benden faydalanmaya çalıştı"
"Eniştem ben uyurken benden faydalanmaya çalıştı" Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, kaybolduktan sonra annesinin erkek arkadaşı tarafından öldürülüp, cesedi gömülmüş olarak ortaya çıkan Ecem Balcı'nın (17) günlüğü şok etti.
31.01.2019 Yaşam
Kutlamalar bitmiyor
Kutlamalar bitmiyor Geçtiğimiz hafta yeni yaşına giren Aslı Şen’in doğum günü kutlamalarının ardı arkası kesilmiyor.
25.09.2018 Magazin
Şalvar modası
Şalvar modası Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Aslı Şen, Akmerkez’de objektiflere takıldı.
26.07.2018 Magazin
Dudak dışında estetiğim yok
Dudak dışında estetiğim yok YASEMİN Özilhan, Aslı Şen’ın Youtube kanalındaki programına konuk oldu.
6.07.2018 Magazin
Yasemin Özilhan: O dizide bana zorla...
Yasemin Özilhan: O dizide bana zorla... Evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, Aslı Şen'ın youtube kanalındaki programına konuk oldu.Oyunculuğu bırakan Özilhan, hakkında merak edilenlerini anlattı.
6.07.2018 Magazin
Rengarenk açılış
Rengarenk açılış Aylin Kan ve Hande Yılmaz’ın kurduğu Tullia Jewels, cemiyet dünyasından ünlü isimlerin katıldığı renkli ve eğlenceli bir açılışla baharı karşıladı.
15.05.2018 Magazin
Çay sohbeti yaptılar
Çay sohbeti yaptılar Cemiyet dünyasının ünlü simaları Starbucks Teavana ile çay sohbetinde bir araya geldi.
28.02.2018 Magazin
Eğitime tam destek!
Eğitime tam destek! Eğitime destek için çalışan Yakamoz Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, 10. Geleneksel Yılbaşı Kermesi’ni Zorlu PSM’de gerçekleştirdi.
14.12.2017 Magazin
Önce toplantı sonra alışveriş
Önce toplantı sonra alışveriş Aslı Şen, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi.
3.11.2017 Magazin
Sürpriz parti
Sürpriz parti 3. bebeğini kucağına almak için gün sayan Aktürk Otel Yönetim Kurulu Başkanı Aslı Pehlivanlar’a yakın dostu Esra Öztürk, Les Ottoman’s’da sürpriz baby shower parti düzenledi.
20.09.2017 Magazin
Turnuva sona erdi
Turnuva sona erdi Golf tutkunlarının bir araya geldiği ve bu yıl birincisi düzenlenen Samsung Golf Challange önceki gün yapılan ödül töreni ile sona erdi.
11.09.2017 Magazin
Barışın fotoğrafı
Barışın fotoğrafı Aslı Enver ile Murat Boz’un ayrılığı iki ay sürdü. Boz, barışma sonrası Aslı’yı anne ve babasının Bodrum’daki yazlığına el öpmeye götürdü
28.06.2017 Magazin
Ege’min Bereketi
Ege’min Bereketi Yudum Egemden, ‘Ege’min Bereketi Kadının Emeği’ projesinin lansmanını, Sitare Kalyoncuoğlu’nun ev sahipliği yaptığı davetle gerçekleştirdi.
25.05.2017 Magazin
Ailecek çok üzgünüz
Ailecek çok üzgünüz Aslı Şen, geçtiğimiz gün Akmerkez’deydi...
4.01.2017 Magazin
Umre’ye gitti
Umre’ye gitti Ali Şen’in küçük gelini, Metin Şen’in eşi Aslı Şen geçtiğimiz yıl ilk kez Umre ziyareti yapmıştı...
23.11.2016 Magazin
Başkentte BİKAP rüzgarı
Başkentte BİKAP rüzgarı Başarılı İş Kadınları Platformu’nun (BİKAP) Ankara’da düzenlediği Alışveriş ve Eğlence Şenliği ünlü isimlerin akınına uğradı.
10.11.2016 Magazin
Tasarımlara tam not
Tasarımlara tam not Dünyaca ünlü mücevher tasarımcısı Gurhan Galleries, yeni koleksiyon lansmanını önceki gün Zorlu Center’da bulunan Morini Restoran’da tanıttı...
28.10.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aslı Şen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aslı şen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.