Like

Like

Son dakika like haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan like ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını like haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Like

haberleri sayfasında son dakika yaşanan like gelişmeleri de dahil olmak üzere 315 like haberi bulunmuştur. Tüm like haberleri aşağıda listelenmiştir.
Threads hesabını silmek mümkün mü? Açıklama geldi
Threads hesabını silmek mümkün mü? Açıklama geldi Hepimiz Threads'e kaydolduk ve yeninin heyecanıyla işimizden geriye kalan zamanı Threads'i keşfederek, eşimizle dostumuzla “Aa, sen de mi buradaydın?” diyip bu alemde de takipleşip like'laşarak geçirdik. Şu ana kadar her şey çok güzel gözüküyordu ancak ortada “minik bir sorun” vardı! Ya bu trendden bir noktada sıkılır da uygulamayı silmek istersek?
8.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Dünyaca ünlü vokalist ve gitarist Rick Froberg yaşamını yitirdi
Dünyaca ünlü vokalist ve gitarist Rick Froberg yaşamını yitirdi Hot Snakes ve Drive Like Jehu gibi post-hardcore gruplara öncülük etmesiyle tanınan vokalist ve gitarist Rick Froberg, 55 yaşında hayata veda etti.
3.07.2023 Magazin
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Madonna'nın önceden planlanmış dünya turu ise ertelendi. Peki, Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
29.06.2023 Dünya
Tinder Nasıl Kullanılır? Tinder Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Tinder Nasıl Kullanılır? Tinder Kullanırken Yapılması Gerekenler... Tinder aynı ilgi alanına sahip olduğunuz kişiler ile tanışmanızı sağlayan bir tanışma uygulamasıdır. Konumunuza yakın olan ve benzer ilgi alanlarına sahip kişiler ile eşleşebilir ve sohbet edebilirsiniz. 
19.06.2023 Gündem
Candice Swanepoel yeni koleksiyonunu tanıttı: Pazar sabahı gibi
Candice Swanepoel yeni koleksiyonunu tanıttı: Pazar sabahı gibi Dünyaca ünlü model Candice Swanepoel, kendi çıkardığı mayo serisinden olan siyah bikini koleksiyonunu tanıttı.
12.12.2022 Magazin
Arctic Monkeys İstanbul’da! Yılın en iddialı konserine geri sayım başladı!
Arctic Monkeys İstanbul’da! Yılın en iddialı konserine geri sayım başladı! İstanbul dünyaca ünlü İngiliz indie rock grubu Arctic Monkeys’i ağırlamaya hazırlanıyor. Biletleri satışa çıktığı anda tükenen iki gece üst üste sahne alacak Arctic Monkeys binlerce müziksevere unutulmayacak bir gece yaşatacak. Ön grup olarak indie rock’ın yükselen isimlerinden, ‘Cheer Up Baby’, ‘Falling In’ ve ‘My Honest Face’ single’ları ve son albümleri “It Won't Always Be Like This” ile kısa zamanda İngiltere ve İrlanda’da müzik listelerine bir numaradan girerek eleştirmenlerden tam not alan Inhaler sahne alacak! Peki, Arctic Monkeys konseri ne zaman? İşte detaylar...
28.07.2022 Kültür Sanat
“MotorBurdaFEST 2022” şehri hareketlendirmeye geliyor!
“MotorBurdaFEST 2022” şehri hareketlendirmeye geliyor! Kocaeli Kaya güvencesiyle büyümeye devam eden MotorBurda markası şehri hareketlendiriyor ve ‘MotorBurdaFEST 2022’ adıyla motosiklet severleri bir araya getiriyor.
3.06.2022 Advertorial
Koronavirüse yeni ilaç geliyor! Türk bilim insanı duyurdu: Zerdeçal türevleri...
Koronavirüse yeni ilaç geliyor! Türk bilim insanı duyurdu: Zerdeçal türevleri... Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nden Prof. Dr. Kadir Demir ve Doç. Dr. Hakan Alıcı ile Karabük Üniversitesi'nden Doç. Dr. Hakan Tahtacı'nın birlikte yürüttükleri araştırmada, zerdeçal türevlerinin koronavirüs ilacı yapımında kullanılabileceği ortaya çıktı. Akademisyenlerin bilgisayar üzerinde yaptıkları simülasyonda, zerdeçal türevlerinin koronavirüs enzimlerini baskılayarak virüsün çoğalmasını engelleyebildiği belirlendi.
3.04.2022 Sağlık
'Zelenski'nin en güçlü silahı' Olena Zelenska! Ukrayna First Lady'si bu kez bir mektup yazdı...
'Zelenski'nin en güçlü silahı' Olena Zelenska! Ukrayna First Lady'si bu kez bir mektup yazdı... Rusya Ukrayna Savaşı'nın 14'üncü gününe girdiği dakikalarda, dünyanın dört bir yanından milyonlarca kişinin sosyal medya akışlarına bir paylaşım düştü. Ukrayna lideri Zelenski'nin eşi Olena Zelenska'nın "Küresel Medyaya Açık Mektup" başlığıyla paylaştığı çok güçlü ifadeler içeren metin, Zelenska için neden "Ukrayna'nın en güçlü silahı" yorumları yapıldığını da bir kez daha ortaya koymuş oldu...
9.03.2022 Dünya
Rus ekonomisinde işler iyi gitmiyor! Toplantıda her şeyi anlatan o görüntü...
Rus ekonomisinde işler iyi gitmiyor! Toplantıda her şeyi anlatan o görüntü... Ekonomik yaptırımlar ve faiz artırımı derken Rus ekonomisi zora düştü. Toplantıdan gelen görüntülerde, Putin ve yetkililerin uzun bir masanın iki ucunda birbirlerine mesafeyle durduğu görülüyor. Ülkedeki finansal gerginlik ise kritik toplantıda yüzlere yansıdı...
1.03.2022 Dünya
Sarah Jessica Parker sette 14 saat boyunca topuklu ayakkabı giydi!
Sarah Jessica Parker sette 14 saat boyunca topuklu ayakkabı giydi! "Sex And The City"nin devamı niteliğindeki "And Just Like That..." ile yeniden izleyici karşısına çıkan aktris Sarah Jessica Parker'ın, dizinin çekimlerinde 14 saat boyuncu topuklu ayakkabılarını değiştirmediği ortaya çıktı.
1.02.2022 Magazin
Cinsel saldırıyla suçlanan Chris Noth, 'And Just Like That’in son bölümünden çıkarıldı
Cinsel saldırıyla suçlanan Chris Noth, 'And Just Like That’in son bölümünden çıkarıldı Hakkında dört kadının cinsel saldırı suçlamasında bulunduğu oyuncu Chris Noth, 'Mr. Big' karakteriyle şöhrete ulaştığı 'Sex and the City' dizisinin devamı olan 'And Just Like That’in son bölümünden çıkarıldı.
6.01.2022 Magazin
Ballon d'or (Altın Top) ödülü ne zaman, saat kaçta? Ballon d'or adayları kim?
Ballon d'or (Altın Top) ödülü ne zaman, saat kaçta? Ballon d'or adayları kim? Ballon d'or (Altın Top) ödülü sahibini buluyor. Her sene yılın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d'or Covid-19 sebebiyle ilk kez 2020’de verilememişti. Oy kullanma süreci sona erdi. Yıldız isimlerin olduğu listede Ballon d'or (Altın Top) ödülüni kimin alacağı ise merak konusu. Peki, Ballon d'or (Altın Top) ödülü ne zaman, saat kaçta? Ballon d'or adayları kim? Ballon d'or ödülü kime verilecek? İşte Altın Top ödülü ile ilgili merak edilenler…
29.11.2021 Gündem
Ünlü yönetmen Roger Michell hayatını kaybetti
Ünlü yönetmen Roger Michell hayatını kaybetti Güney Afrika doğumlu ünlü İngiliz yönetmen Roger Michell, 65 yaşında hayatını kaybetti. Michell, tüm zamanların en çok izlenen, Julia Roberts'in başrolünde olduğu Notting Hill filmini yönetmişti.
24.09.2021 Dünya
Sex and the City'nin Stanford Blatch’ı Willie Garson yaşamını yitirdi
Sex and the City'nin Stanford Blatch’ı Willie Garson yaşamını yitirdi Televizyon tarihinin fenomen dizilerinden 'Sex and the City' de 'Stanford Blatch' karakterine hayat veren Willie Garson, 57 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haberi Garson'ın oğlu Nathen sosyal medya hesabından duyurdu.
22.09.2021 Magazin
Talibanı anlatan en iyi 9 belgesel film!
Talibanı anlatan en iyi 9 belgesel film! Afganistan'da Taliban Pazar günü önce Kabil'i kuşattı, ardından fazla bir direnişle karşılaşmadan başkente girdi. Bu arada Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani ülkeyi terk etti. Söz konusu gelişmelerin ardından Taliban örgütü hakkında araştırmalar artı. Taliban kimdir, soruları artarken Taliban’ı anlatan en iyi 9 belgeseli derledik!
16.08.2021 Gündem
Aşı olan ünlü şarkıcı hayatını kaybetti
Aşı olan ünlü şarkıcı hayatını kaybetti İngiltere'de üretilen ve ağırlıklı olarak bu ülkede kullanılan koronavirüs (Kovid-19) aşısı AstraZeneca son dönemde yan etki ve ölüm haberleri ile gündemde. Aşı olduktan 2 hafta sonra beyin kanaması geçiren şarkıcı bu aşıyı bir kez daha gündeme getirdi.
27.06.2021 Dünya
100 milyon doz aşı ne zaman gelecek? 100 milyon aşının Türkiye’ye geleceği tarih belli oldu!
100 milyon doz aşı ne zaman gelecek? 100 milyon aşının Türkiye’ye geleceği tarih belli oldu! 100 milyon doz aşı ne zaman gelecek? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Covid-19 aşısına ilişkin, "Yurt dışından getirerek kullanıma aldığımız aşı toplam 18 milyon dozun üzerinde. Ayrıca bugün itibarıyla 10 milyon doza tekabül eden, dolumu Türkiye'de yapılacak aşı elimize ulaştı. Mayıs sonuna kadar toplam 100 milyon dozun Türkiye'ye ulaşmasını bekliyoruz" bilgisini verdi.
26.03.2021 Gündem
Bakan Koca 'ne yazık ki' dedi ve duyurdu: Giderek azalıyor
Bakan Koca 'ne yazık ki' dedi ve duyurdu: Giderek azalıyor Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplandı. Toplantının ardından Bakan Koca açıklama yaptı. Toplumda bıkkınlığın arttığına dikkat çeken Koca, "Tedbirlere uyum ne yazık ki giderek azalıyor" dedi. Aşı tedariki konusunda da önemli bilgiler veren Sağlık Bakanı, 10 milyon dozun dolumunun Türkiye'de yapılacağını duyurdu. Bakan Koca bir de müjde verdi: Türk bilim insanları başarırsa, sadece bir tesiste yılda 250 milyon doz üretilebilecek. Türkiye'de son 24 saatte 222 bin 753 Kovid-19 testi yapıldı, 28 bin 731 kişinin testi pozitif çıktı, 157 kişi hayatını kaybetti.
25.03.2021 Gündem
Serenay Sarıkaya Maldivler'den paylaştı!
Serenay Sarıkaya Maldivler'den paylaştı! Geçtiğimiz aylarda Cem Yılmaz ile ayrılan oyuncu Serenay Sarıkaya, tatil için Maldivler’e uçtu. Sarıkaya, Maldivler tatilinden ilk paylaşımını yaptı.
17.02.2021 Magazin
Seren Serengil: Annemi 2 ay önce engelledim
Seren Serengil: Annemi 2 ay önce engelledim Nevin Serengil kızının uzun zamandır küs olduğu Gülben Ergen’in albüm videosunu beğenince annesini sildi iddialarına Serengil'den açıklama geldi.
3.01.2021 Magazin
Papa çift tıkladı, ortalık karıştı!
Papa çift tıkladı, ortalık karıştı! Katoliklerin ruhani lideri Papa Françesko'nun resmi Instagram hesabından Brezilyalı seksi bir modelin beğenilmesi büyük sansasyon yarattı. 13 Kasım'dan bu yana sessizliğini koruyan Vatikan, olaya ilişkin iç soruşturulma başlatıldığını duyurdu.
19.11.2020 Dünya
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor bakan canlı yayında duyurdu! Ödemeler...
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor bakan canlı yayında duyurdu! Ödemeler... Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk canlı yayında açıkladı. Bakan Selçuk, "Normal çalışma düzenine dönen çalışanlara prim desteği veriyoruz. Prim desteği 1000 lira. Kısa çalışmadan faydalandıkları oranda verilecek" dedi. Bakan Selçuk, "Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) alımlarının sonuçlarını haftaya açıklıyoruz" ifadelerini kullandı.
12.09.2020 Çalışma Hayatı
Corona virüste aşı müjdesi Ankara'dan geldi
Corona virüste aşı müjdesi Ankara'dan geldi Türkiye'de ilk kez bir Kovid-19 aşı adayı, insanlarda denenmeye başlanacak. 10 yıl önce, başka bir proje için geliştirilen yapay akciğer modeli ile azot tankında dondurularak bekletilen akciğere özel bağışıklık hücrelerinin 'uyandırılarak', Kovid aşısı araştırmasında kullanılması, projede hızla yol kat edilmesini sağladı. Böylece, hem ilk sonuçları, hem de etkinliği açısından dünya devlerinin Kovid-19 aşısında elde ettiği başarıya Ankara'da da ulaşıldı. Her şey yolunda giderse yıl sonunda hazır olması hedeflenen yerli Kovid aşısı, burundan uygulanacak ve dünyada ilk kez bir aşının ek içeriğinin belirli bir süreliğine de olsa tedaviyi destekleyici özelliği de olacak.
30.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Sosyal medya beğenisine kızdı! Suratına kezzap attı
Sosyal medya beğenisine kızdı! Suratına kezzap attı Yunanistan’daki kezzap olayının faili yakalandı. İoanna’nın yüzüne kezzap atan kişinin, kıskançlık krizine giren Efi adında tanıdığı bir kadın olduğu ortaya çıktı. Polis olayın, Efi’nin sevgilisinin İoanna’ya sosyal medyada ‘like’ işareti yapıp arkadaşlık isteği göndermesi üzerine gerçekleştiğini açıkladı.
13.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Like ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki like haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.