Sex And The City

Sex And The City

Son dakika Sex and the City haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sex and the City ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sex and the City haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sex And The City

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sex and the city gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 sex and the city haberi bulunmuştur. Tüm sex and the city haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jessica Parker'dan Türkçe cevap! Tatil için İstanbul'a geldi
Jessica Parker'dan Türkçe cevap! Tatil için İstanbul'a geldi Altın Küre ve Emmy ödüllü Hollywood yıldızı Sarah Jessica Parker, önceki gün Karaköy’de bir mekândan çıkarken görüntülendi.
30.07.2022 Magazin
Ünlü dizi Friends'in oyuncusu Mike Hagerty hayatını kaybetti
Ünlü dizi Friends'in oyuncusu Mike Hagerty hayatını kaybetti 90'lı yılların popüler dizisi Friends'te rol alan Mike Hagerty, 67 yaşında hayatını kaybetti.
7.05.2022 Magazin
Sarah Jessica Parker sette 14 saat boyunca topuklu ayakkabı giydi!
Sarah Jessica Parker sette 14 saat boyunca topuklu ayakkabı giydi! "Sex And The City"nin devamı niteliğindeki "And Just Like That..." ile yeniden izleyici karşısına çıkan aktris Sarah Jessica Parker'ın, dizinin çekimlerinde 14 saat boyuncu topuklu ayakkabılarını değiştirmediği ortaya çıktı.
1.02.2022 Magazin
Cinsel saldırıyla suçlanan Chris Noth, 'And Just Like That’in son bölümünden çıkarıldı
Cinsel saldırıyla suçlanan Chris Noth, 'And Just Like That’in son bölümünden çıkarıldı Hakkında dört kadının cinsel saldırı suçlamasında bulunduğu oyuncu Chris Noth, 'Mr. Big' karakteriyle şöhrete ulaştığı 'Sex and the City' dizisinin devamı olan 'And Just Like That’in son bölümünden çıkarıldı.
6.01.2022 Magazin
Chris Noth hakkında tecavüz iddiası! Diziden kovuldu
Chris Noth hakkında tecavüz iddiası! Diziden kovuldu Ünlü oyuncu Chris Noth, hakkında iki kadının öne sürdüğü tecavüz iddialarının ardından, rol aldığı 'The Equalizer' dizisinden kovuldu. Ünlü aktör ayrıca ticarette de 12 milyon dolar kaybetti.
21.12.2021 Magazin
İki ayrı 'cinsel taciz' iddiası! Chris Noth sessizliğini bozdu...
İki ayrı 'cinsel taciz' iddiası! Chris Noth sessizliğini bozdu... 'Sex and the City' dizisinde canlandırdığı 'Mr. Big' karakterini ile tanınan Chris Noth, iki kadın tarafından cinsel tacizle suçlandı. 2012 yılından bu yana Kanadalı oyuncu Tara Wilson ile evli olan 67 yaşındaki Hollywood yıldızı ise hakkındaki iddiaları reddettiğini açıkladı.
18.12.2021 Magazin
Sex and the City'nin Stanford Blatch’ı Willie Garson yaşamını yitirdi
Sex and the City'nin Stanford Blatch’ı Willie Garson yaşamını yitirdi Televizyon tarihinin fenomen dizilerinden 'Sex and the City' de 'Stanford Blatch' karakterine hayat veren Willie Garson, 57 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haberi Garson'ın oğlu Nathen sosyal medya hesabından duyurdu.
22.09.2021 Magazin
Ünlü oyuncu Lynn Cohen hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Lynn Cohen hayatını kaybetti Efsane dizi Sex and the City'de yer alan ve birçok Hollywood yapımında adından söz ettiren Lynn Cohen 86 yaşında hayatını kaybetti.
16.02.2020 Dünya
Sex and the City dizisinin oyuncusu Cynthia Nixon New York Valisi olmaya aday
Sex and the City dizisinin oyuncusu Cynthia Nixon New York Valisi olmaya aday ABD yapımı Sex and the City dizisinin yıldız oyuncusu Cynthia Nixon, New York Valisi olabilmek için seçimlere adaylığını koyacağını açıkladı.
20.03.2018 Magazin
Efsane oyuncunun kayıp kardeşi ölü bulundu!
Efsane oyuncunun kayıp kardeşi ölü bulundu! Sex and the City dizisinin unutulmaz oyuncusu Kim Cattrall dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kardeşinin öldüğünü açıkladı.
5.02.2018 Magazin
Sarah Jessica Parker kısa film çekti!
Sarah Jessica Parker kısa film çekti! 'Sex and the City' dizisiyle ünü dünyaya yayılan Sarah Jessica Parker, New York'ta cep telefonuyla video çekerken görüntülendi.
27.09.2017 Magazin
İvana Sert iş için gitti; ancak geri dönmedi...
İvana Sert iş için gitti; ancak geri dönmedi... İvana Sert, defile için gittiği Yunan adası Mikonos'ta denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.
26.07.2017 Magazin
Çeşme’de çok bunaldı
Çeşme’de çok bunaldı Ivana Sert, önceki gün bir AVM’deydi.
29.06.2017 Magazin
Çin'de TV dizisi bekaret tartışmasını tetikledi
Çin'de TV dizisi bekaret tartışmasını tetikledi Çin'in en popüler dizilerinden olan Neşeye Övgü'nün son bölümündeki bu sahne, modern Çin'de "bekaret kadınlar için önemli mi?" tartışmasını alevlendirdi.
26.05.2017 Dünya
Sokak ortasında romantizm
Sokak ortasında romantizm Sarah Jessica Parker, önceki gün New York City’de rol aldığı Divorce dizisinin setinde görüntülendi.
7.04.2017 Magazin
Sarah Jessica Parker asansörde kaldı!
Sarah Jessica Parker asansörde kaldı! Hollywood yıldızı Sarah Jessica Parker, otel asansöründe dakikalarca mahsur kaldı, kurtarılma anını sosyal medya hesabında paylaştı
6.01.2017 Magazin
Yeni film müjdesi
Yeni film müjdesi Şimdilerde ‘Divorce’ adında yeni bir komedi dizisiyle ekrana dönen Sarah Jessica Parker, ‘Sex and the City’nin yeni filmini çekebileceklerini müjdeledi...
4.10.2016 Magazin
Organik gün
Organik gün ‘Sex and the City’ isimli dizi ile ünlenen Sarah Jessica Parker ve eşi Matthew Broderick The Hamptons’da yer alan bir bahçede sebze ve meyve toplarken objektiflere yansıdı...
20.08.2016 Magazin
"Kendimi oynadığım için rolü kabul ettim"
"Kendimi oynadığım için rolü kabul ettim" Yonca Evcimik, Radyo Müzik stüdyolarında Refik Sarıöz’ün konuğu oldu...
24.06.2016 Magazin
Ayakkabılarına kavuştu
Ayakkabılarına kavuştu Büyük bir üne kavuştuğu ‘Sex and the City’ dizisinde ayakkabı tutkunu bir köşe yazarını canlandıran Sarah Jessica Parker, New York City’deki bir ayakkabı mağazasının açılışına katıldı...
16.03.2016 Magazin
Burcu & Mr. Big
Burcu & Mr. Big Burcu Esmersoy, ‘Sex and the City’ dizisinde Mr...
29.02.2016 Magazin
Erkekler tektaş’a ne kadar harcıyor?
Erkekler tektaş’a ne kadar harcıyor? Bugün birçok kadının parmağı pırlantayla süslenecek. Peki erkekler tektaş pırlanta yüzük için kaç lira harcıyor? İngiltere’de yapılan araştırmanın sonucu çarpıcı...
12.02.2016 Arşiv
MR. Big İstanbul’da
MR. Big İstanbul’da BİR reklam filmi için 2006 yılında Türkiye’ye gelen ‘Sex and The City’ nin ‘Mr...
3.12.2015 Magazin
'Yılın Adamı' Erdem Moralıoğlu
'Yılın Adamı' Erdem Moralıoğlu Harper’s Bazaar Dergisi’nin İngiliz versiyonu tarafından düzenlenen ‘2015 Yılın Kadınları Ödülleri’nde ‘Yılın Adamı’ Türk modacı Erdem Moralıoğlu seçildi
4.11.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sex And The City ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sex and the city haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.