Cinsel saldırıyla suçlanan Chris Noth, 'And Just Like That’in son bölümünden çıkarıldı
Cinsel saldırıyla suçlanan Chris Noth, 'And Just Like That’in son bölümünden çıkarıldı Hakkında dört kadının cinsel saldırı suçlamasında bulunduğu oyuncu Chris Noth, 'Mr. Big' karakteriyle şöhrete ulaştığı 'Sex and the City' dizisinin devamı olan 'And Just Like That’in son bölümünden çıkarıldı.
6.01.2022 Magazin
Chris Noth hakkında yeni taciz suçlaması! Zorla öpmeye çalıştığını iddia etti
Chris Noth hakkında yeni taciz suçlaması! Zorla öpmeye çalıştığını iddia etti Üç kadın tarafından hakkında cinsel saldırı iddiaları ortaya atılan ve bu iddiaları reddeden Chris Noth'a yeni bir suçlama daha geldi. Şarkıcı ve söz yazarı Lisa Gentile, ünlü oyuncunun kendisini zorla öpmeye çalıştığını iddia etti.
25.12.2021 Magazin
Chris Noth hakkında tecavüz iddiası! Diziden kovuldu
Chris Noth hakkında tecavüz iddiası! Diziden kovuldu Ünlü oyuncu Chris Noth, hakkında iki kadının öne sürdüğü tecavüz iddialarının ardından, rol aldığı 'The Equalizer' dizisinden kovuldu. Ünlü aktör ayrıca ticarette de 12 milyon dolar kaybetti.
21.12.2021 Magazin
İki ayrı 'cinsel taciz' iddiası! Chris Noth sessizliğini bozdu...
İki ayrı 'cinsel taciz' iddiası! Chris Noth sessizliğini bozdu... 'Sex and the City' dizisinde canlandırdığı 'Mr. Big' karakterini ile tanınan Chris Noth, iki kadın tarafından cinsel tacizle suçlandı. 2012 yılından bu yana Kanadalı oyuncu Tara Wilson ile evli olan 67 yaşındaki Hollywood yıldızı ise hakkındaki iddiaları reddettiğini açıkladı.
18.12.2021 Magazin