Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

“MotorBurdaFEST 2022” şehri hareketlendirmeye geliyor!

Kocaeli Kaya güvencesiyle büyümeye devam eden MotorBurda markası şehri hareketlendiriyor ve ‘MotorBurdaFEST 2022’ adıyla motosiklet severleri bir araya getiriyor.

“MotorBurdaFEST 2022” şehri hareketlendirmeye geliyor!

Motosiklet satışında ve servis/bakım alanında kurumsal bir marka olmayı hedefleyen MotorBurda markası 11 Haziran Cumartesi günü düzenleyeceği festival ile motosiklet severleri ağırlayacak. Davetliler birbirinden güzel içeriklerle gün boyu festivalin tadını çıkarabilecekler.

DOLU DOLU FESTİVAL

Öğlen 12:00’den akşam 23:00’a kadar devam edecek olan festivalde motosiklet Showlarıyla tanınan yetenekli genç Birkan Polat yapacağı gösteriyle herkesi büyüleyecek. Kocaeli başta olmak üzere yakın illerdeki davetlilerin ağırlanacağı festivalde ayrıca “İnerken Kolay” grubu konser verecek.

FESTİVAL İÇERİĞİ

Gün boyu DJ performansın yapılacağı festivalde; Motosiklet, E-bike ve E-Scooter test sürüşleri, sürpriz hediyeler (E-Scooter, Kask, eldiven, buff, vb), oyun alanları, yemek-kahve stantları kurulacak. Ayrıca test sürüşleri 12 Haziran Pazar günü de devam ederek katılımcılara hizmet verecek. Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu, 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştireceği eğlence dolu festivale herkesi bekliyor.

TEST SÜRÜŞLERİ

Festivalde Suziki  Vespa, Kymco, Piaggio, Aprilia, Silence, Motoguzzi, Segway, KTM, Benelli, RKS, KUBA, Husqvarna, Markaların tanıtımı yapılacağı etkinlikte test sürüşü için; KTM - 250 Advanture, KTM - 390 Advanture, Husqvarna- Norden 901, Aprilia- Tuareg 660, Kymco - DTX 360, Kymco - Like 125, RKS - Vieste 250, Benelli- 502 X, Benelli- 502 C modelleri motosiklet severlerle buluşacak. Festivalde bu birbirinden eşsiz modelleri test etmek için tek yapmanız gereken www.motorburda.com.tr adresinden kayıt yaptırmanız olacak.

Tarih: 11 Haziran Cumartesi

Adres: Körfez Mah. Ankara Karayolu Cad. No: 22 İzmit MotorBurda Mağazası Önü (Toyota Plaza Kocaeli Kaya Yanı) Kocaeli

Tel: 0262 333 1 333 -  https://motorburda.com.tr/motorfest/

Bilgi: Sürpriz hediyeler belirli saat aralıklarında dağıtılacak olup, büyük hediye saat 22.00 ‘de verilecektir.

İlandır